Maak kennis met de Europese nagelriem die net is aangekomen in Canada

2 0

Gehoord van een schoonheidsmerk genaamd Misslyn? 

Nee? Ik ook niet. Maar ik'Ik zei dat het zo was heel populair in Europa, 30 jaar geleden gelanceerd in Italië, daarna in Frankrijk en Duitsland. En nu is Misslyn in Canada geland, exclusief verkocht voor iedereen's favoriete apotheek, Shoppers Drugs Mart. 

ik'Ik ben altijd in voor het ontdekken van nieuwe lijnen, dus toen ik de kans had om een ​​paar nagellakken uit te proberen, was ik ZO NEER. Ik moet toegeven dat de verpakking echt underwhelming is, wat misschien de reden is waarom ik hadn'ik heb ze eerder opgemerkt (ze kwamen in december in de winkels). 

Je krijgt 13 ml in elke fles, in vergelijking met de OPI- en CND-standaard van 15 ml, en Essie's 13,5 ml. Maar ... de prijs is goed, want deze retail voor slechts $ 10 per pop. Bovendien zijn er 48 verschillende kleuren om uit te kiezen. (Ze hebben feitelijk het grootste Poolse assortiment in Europa, met meer dan 150 kleuren daar beschikbaar!)

Laat'Controleer of Misslyn mijn swatch-tests heeft doorstaan:

Red Carpet 180

Ik moet toegeven dat ik helemaal een boek beoordeelde aan de hand van deze lakens van Misslyn. Omdat ik er niet veel vanaf wist, verwachtte ik minder-dan-stellaire prestaties, maar de eerste kleur die ik probeerde, Red Carpet 180, werd echt geleverd. Het's ongelooflijk ondoorzichtig, dat is iets dat ik altijd problemen hebben met in het rood. Ik zou weg kunnen komen met een goede jas als ik dat wilde, maar hier afgebeeld zijn er twee. Super-indruk!

Urban Chic 223

Ik was een beetje minder verliefd op Urban Chic 223. De pruimrode kleur is heel mooi, maar ik wilde dat deze iets doffer was. Afgebeeld is twee jassen en ik vind het'Het is gewoon een beetje gestreept, maar dat kan de kieskeurige Poolse freak in mij zijn die praat. 

Blozen 155

Ja, nog een moordenaar rood! Blush 155 is meer oranje getint dan Red Carpet 180, maar ik vind het net zo leuk. Nogmaals, het's waanzinnig, ik niet'ben zo blij over. De applicatie was echt geweldig. Ik hou van deze!

Magma 195

Ik was niet'Ik was opgewonden over Magma 195 in de fles, maar ik werd er verliefd op op de nagels. Hoewel het'is niet mijn kopje thee voor deze tijd van het jaar (it's geeft me belangrijke vakantiegeloften), I'm erg in de glinstering. Nogmaals, de applicatie was perfect en als ik het echt wilde, kon ik wegkomen met één jas. Waarom heb ik deze nog nooit geprobeerd??!

Het komt neer op

Misslyn heeft me onder de indruk gebracht, jongens, en ik was niet'ik verwacht het! ik kan'ik spreek niet met de hele Canadese lijn van 48 tinten, maar ik hield echt van drie van de vier die ik probeerde & # x2014; zodat'is veelbelovend. Yay voor nieuwe Poolse vondsten! 

Waar te kopen

Vind Misslyn Nail Polish bij Shoppers Drug Mart.

Geef je mening

Heb je al iets van Misslyn geprobeerd? Welke tint is jouw favoriet?

1

Leave a Reply

+ 18 = 24