Mijn proefperiode van 7 maanden van Viviscal

3 0

Als je mijn haarconsult met Bill Angst hebt gehad, weet je al hoeveel ik Victoria wil hebben's Geheim Angel-stijl haar. Dus toen Michelle me vroeg of ik'wil graag Viviscal & # x2014; het over-the-counter wondersupplement voor haargroei testen # x2014; ik ben vrij veel van mijn stoel gesprongen.

Ugh, ik heb dunner wordend haar

Dus zoals ik tegen Bill zei, begon ik het leven met behoorlijk goed haar. Mijn Indiase genen en slechte stress-managementtechnieken zorgden echter voor een ongelukkige dubbele klap. In de afgelopen twee jaar heb ik'ik heb een dramatische vermindering van mijn haar opgemerkt's dikte. Het'ik ben zo uitgedund dat ik overging op het gebruik van kleinere haarelastieken omdat de te dikke haren te los raakten.

Minder haar hebben gedaan'Dat maakte me zo van streek ... tot ik opmerkte dat ik mijn hoofdhuid door mijn haar kon zien. De gedachte om jaarlijks honderden dollars uit te geven aan het verwijderen van lichaamshaar terwijl het haar op mijn hoofd steeds schaarser wordt, geeft me nachtmerries.

Als een vrouw van twintig iets, het woord kalend hoort niet thuis in mijn vocabulaire. Ik raakte in paniek over een toekomst vol mutsen en strategisch touperen. Ik hoopte ECHT dat Viviscal zou werken.

Wat is Viviscal?

De meesten van ons hier in Canada hebben voor het eerst gehoord van Viviscal, een dagelijks voedingssupplement gericht op haargezondheid, uit Amerikaanse tijdschriften. Vroeger las ik langzamerhand hoe het bijna elke beroemdheid transformeerde's haar (de huidige selectie beroemde & # x2014; onbetaalde & # x2014; fans omvat Cate Blanchett, Miley Cyrus, Kate Hudson, Cynthia Nixon en Christina Aguilera). A-lijst haarstylisten zoals Orlando Pita boden ook hun eigen ongevraagde aanbevelingen aan.

De claim is dat het haar versterkt en de groei stimuleert wanneer het twee keer per dag wordt genomen gedurende minimaal een half jaar. Het'Geschikt voor iedereen die haaruitval wil vertragen en haaruitval wil verminderen. (Oorzaken van haarverlies zijn genetica, stress, bepaalde orale anticonceptiva, een slecht dieet en hormonale invloeden.) Beroemdheden zijn er natuurlijk allemaal over'zijn voortdurend onderhevig aan schadelijke haarveranderingen en styling; plus, een rol kan kort haar het ene jaar en lang haar het volgende vereisen, dus Viviscal helpt het proces versnellen.

Nog voordat ik te maken kreeg met het uitdunnen van haar, klonk het als het ultieme cult-schoonheidsproduct, en ik wilde erin. De enige kink in de kabel was dat het niet't tot nu toe beschikbaar in Canada & # x2014; Viviscal is onlangs gelanceerd in Canada en ik'ik heb het de afgelopen zes maanden gebruikt (hoera!).

Maar laten we voordat we ingaan op de resultaten van mijn rechtszaak'ik heb het over wat's erin.

Viviscal ingrediënten

Viviscal is 100% drugsvrij en stimuleert de haargroei voornamelijk door gebruik te maken van een eigen zeecomplex. Bekend als AminoMar C, bevat het een combinatie van mariene eiwitten, mineralen en vitamines die helpen nieuwe cellen te regenereren en bestaande cellen te voeden. Een Scandinavische professor ontwikkelde AminoMar C na het isoleren van de belangrijkste eiwitmoleculen van de Inuit's eiwitrijke visdieet & # x2014; vrij koel, nietwaar? Viviscal bevat ook vitamine C en silica, die verder gezond haar ondersteunen.

Hoe goed werken deze ingrediënten? Welnu, deze studie concludeerde dat Viviscal, in vergelijking met een placebo, "op een veilige en effectieve manier significante haargroei bevordert bij vrouwen met tijdelijk haaruitval."

Van belang is dat Viviscal geen zuivel, soja, noten, eieren, gluten of tarwe heeft, maar omdat het vis en schaaldieren gebruikt,'s ongeschikt voor veganisten, niet-pescatarische vegetariërs en mensen met allergieën of intoleranties.

Mijn ervaring met Viviscal

Ik nam Viviscal tweemaal per dag voor de aanbevolen halfjaarlijkse cursus. De tabletten zijn klein van formaat en zijn relatief smaakloos (gelukkig zonder visachtige smaak!), Waardoor ze gemakkelijk met voedsel of alleen te gebruiken zijn, altijd met veel water. Ik nam geen andere vitamines tijdens mijn proef, en mijn dieet bleef het typische jonge professionele menu van overpriced salades per dag en fast food 's nachts.

Het moeilijkste deel was dat ik de tabletten moest innemen, hoewel de compacte verpakking in ieder geval betekende dat ik een strookje in mijn koppeling kon stoppen voor een weekendje weg. (Viviscal is verpakt in foliegeklede vellen, 20 per vel en drie vellen per doos, met één doos die een maand meegaat.) Om er zeker van te zijn dat ik eraan dacht ze te nemen, nam ik er één bij het ontbijt en één terwijl ik mijn tanden poetste 's nachts . Het kan zijn omdat ik aan het eten was of sliep terwijl de pil verteerde, maar ik heb me nooit een misselijk gevoel gevoeld. Dit was een groot pluspunt voor mij, omdat mijn zwakke maag nauwelijks warme melk kan hanteren.

In de zes maanden dat ik Viviscal nam (inclusief een niet geplande onderbreking van drie weken tijdens het verhuizen van steden), was ik dat wel versteld staan om de veranderingen in mijn haar en nagels te zien.

Na twee maanden: Tegen het einde van de eerste twee maanden zaten er steeds minder draden in mijn Tangle Teezer als ik mijn haar poetste.

Na vier maanden: Mijn verliespercentage bleef verbeteren en aan het einde van de eerste vier maanden kwam mijn haar niet meer uit in klonten tijdens het wassen. Dit was een groot pluspunt, net als tijdens de herfst, het seizoen waarin vrouwen de neiging hebben het meeste haar te verliezen. Tegen die tijd was mijn haartextuur ook merkbaar zachter geworden, en poetsen werd een aangename taak.

Hier's mijn haar na 10 weken:

En na 16 weken:

Na zes maanden: Gedurende de laatste twee maanden moest ik steeds dichter in de spiegel kijken om te controleren of mijn hoofdhuid zichtbaar was door mijn haar. Het was een vreugdevolle dag toen mijn kleine elastieken dat niet konden't wikkel rond mijn paardenstaart. Als een toegevoegde bonus, werden mijn dunne vingernagels rotsvast. Ergens onderweg zijn ze opgehouden broos te zijn en niet langer gespleten en te scheuren & # x2014; ik kan'Ik herinner me de laatste keer dat ik een spijker heb gebroken.

Mijn haar nu

Sinds ik mijn zes maanden durende cursus heb afgerond, kan ik eerlijk zeggen dat mijn haar niet klopt'Ik zag er al sinds mijn kindertijd zo goed uit. Het is dik, glanzend, gevoed en lang & # x2014; letterlijk alles wat ik hoopte te krijgen van mijn Viviscal-ervaring en meer.

Pre-Viviscal, het kostte twee en een half jaar de tijd om een ​​asymmetrische kinlengte-snit uit te groeien tot gelijkmatig, lang haar. Nu groeit mijn haar sneller dan ik kan bijhouden. Sinds begin september (de tijd dat mijn foto van 10 weken werd genomen), heb ik'ik heb twee knipbeurten gehad en mijn haar bereikt nog steeds de onderkant van mijn schouderbladen. Zelfs op deze lengte lijkt mijn haar op zichzelf een hernieuwde glans en zachtheid te hebben & # x2014; ik grijp niet langer naar mijn vertrouwde Moroccanoil, recht uit de douche.

Als een ongelooflijke bonus, zijn mijn wimpers gestopt met uitvallen elke keer als ik mijn mascara verwijder. Zelfs als ik het niet deed'ik heb het nodig voor mijn hoofdhuid, ik'Ik neem Viviscal voor de bijwerkingen op mijn nagels en wimpers!

Dat gezegd hebbende, niet alle bijwerkingen zijn geweldig. Het grote probleem dat ik met Viviscal had, is dat mijn haar vettig sneller lijkt te worden. Zelfs zonder enig product erin, binnen een dag na het wassen, begint mijn haar er vettig uit te zien (hellooo dry shampoo!). Het andere probleem, en deze waarop ik had geanticipeerd, is dat alle van mijn haar groeit sneller & # x2014; niet alleen op mijn hoofd. Ondanks deze nadelen, ik'm graag dubbel op de beenwaxen in ruil voor wat ik in de spiegel zie: mijn haar, glorieus alles daar, geen hoofdhuid die door glijdt.

Waar te kopen

Kijk hier voor waar u Viviscal in Canada kunt kopen. Je kunt het ook online bestellen in deze winkels:

Geef je mening

Heeft u moeite met dunner wordend haar of haaruitval?

Heb je Viviscal geprobeerd??

Ik heb nog iets gevonden dat helpt bij dit vervelende probleem?

1

Leave a Reply

72 + = 73