Vraag: Welke make-up moet ik met mijn bril dragen?

3 0

Ik heb iets met een bril. (In het bijzonder, zoals iedereen die mij kent, zal getuigen over de mannelijke bevolking.) Voor vrouwen kunnen ze even schattig zijn & # x2014; maar als brildrager zelf, weet ik maar al te goed wat de schoonheidsproblemen zijn als ik probeer te "aankleden" "wanneer u iets anders dan pyjama's en lippenbalsem wilt dragen. En dan is er het niet onbelangrijke feit dat je kunt niet echt zien, wat de kwestie van aanbrengen van make-up nog ingewikkelder maakt.

Lezer Melissa weet precies wat ik'ik heb het over. Zij schrijft:

Als ik contact heb met het leven, is dat geweldig qua make-up, maar wat moet ik doen met mijn make-up als ik mijn bril op heb? Ze lijken gewoon een afleiding te zijn voor mijn ogen, en een enorme onevenwichtigheid op mijn gezicht als geheel met verhoudingen ... ik doe'Ik weet echt wat ik met mijn gezicht moet doen - ik sla helemaal niets meer over met mijn ogen als mijn bril aan staat.

Nu, ik weet dat de verleiding om de beautyhanddoek in te gooien geweldig is, maar met de hulp van Anne Hathaway en een paar andere celebs, heb ik'heb een paar brillengidsen voor mijn mede-vierogen samengesteld:

MINDER (MAKE-UP) IS MEER

Het is echt.

Ik weet dat de verleiding groot is om de bril te overcompenseren door hem naar boven & # x2014; omhoog & # x2014; met de make-up te bellen, maar mijn persoonlijke mening is dat het's overkill. Sommige voorschriften, ja, kunnen je ogen er kleiner laten uitzien, en er zijn manieren om daarmee om te gaan ... maar glazen gaan gewoon niet samen met dramatische rokerige ogen ... of tonnen kleur helemaal tot aan het ooglid.

Het'S soort van het dragen van grote oorbellen EN een grote ketting. Zelfs als je met je contactlenzen heel veel make-up kunt maken, kan je op de een of andere manier die extra accessoire in de mix gooien, waardoor je er clownachtig uit kunt zien. In plaats daarvan...

FOCUS OP GROTE HUID

Kan je geloven dat dit Megan Fox is??

Haar huid ziet er hier geweldig uit, en is een bewijs van deze post over hoe je minimale make-up kunt doen terwijl je er nog steeds glanzend uitziet. (Want geloof me, ook al is deze look ingetogen, het kost wat finesse met primer, foundation, illuminator en blush om je huid die deze stralende uitstraling heeft.) Dit deel zal een lange weg afleggen in de richting van het laten lijken van je bril ... OPLOSBAAR ... niet zoals je ze gewoon hebt gegooid omdat je dat niet deed'ik heb tijd om me voor te bereiden (zelfs als dat zo is)'s waar).

EEN NAAKTE LIP IS NOOIT VERKEERD

Zowel Megan als Jennifer Aniston weten dit:

Je bent misschien gewend aan het dragen van stoutere lip-tinten (en je KUNT ze dragen met een bril, maar meer daarover in een oogwenk). EEN eenvoudig naakt of roze of perzik lipgloss, echter, is een geen-brainer. Vooral als jij'nieuw zijn voor een bril, een bril hebben met een donker of zwaar frame en / of niet zo'n make-up zijn. Wanneer je de lippen subtiel houdt, zij'ga niet vechten met wat'gaat bovenaan. Makkelijk.

Oh, en doe een gloss in plaats van een balsem & # x2014; wanneer er geen kleur is, laat de pop van shine het er meer chic uitzien.

BEKLEED UW LASHELIJN & # x2014; NIET UW DEKSEL

En dit brengt me bij de heerlijke Anne Hathaway, wiens executie van mijn punt hier niet kon't wordt beter:

Dus ik heb al gezegd dat alles dramatisch gaan doen op de oogleden, om de bril te compenseren, niet't raadzaam.

Betekent dit dat je dat moet doen?'t ELKE oogmake-up dragen? Hells no. Wat je in plaats daarvan wilt doen, is je concentreren op de wimperlijnen en wimpers zoveel als menselijk mogelijk is. Dus: doe tonnen zwarte volumemende mascara op zowel de bovenste als onderste wimpers. (Geen van deze bruine zaken. Iedereen ziet er goed uit in zwarte mascara.) Dan, zoals Anne heeft gedaan, regel helemaal rond het oog met een bruin of grijs of marine potlood. (Niet zwart hoewel & # x2014; te hard.) I'doe de binnenste randen; Kijk hier voor tips over waterdichte voeringen die lang meegaan. Als je schaduw moet dragen, blijf dan bij iets heel zachts, zoals een beige of perzik. (P.S. Spreken van perzik, die perzik blos en mat perzik lip zijn uitstekend!)

Je kunt met de ogen iets zwaarder gaan als je'draag een bril zonder lijstjes, zoals Alicia Keys hier:

Oh, en omdat sommige lenzen donkere kringen kunnen geven, moet je altijd mijn favoriete concealer-tip volgen, zodat je ogen klaarwakker en uitgerust zijn.

GA NAAR EN DOE EEN HELDERE LIP

Jij kan! Werkelijk. Zolang uw bril zwart of bruin is (niet gekleurd). En zorg ervoor dat je het doet met frames die ook behoorlijk substantieel zijn, omdat ze de brokjes nodig hebben om ze uit te balanceren. Leona Lewis laat ons zien hoe het werkt's gedaan:

Merk op hoe zacht de oogmake-up is? Dit is mijn favoriete manier om toch een heldere lip te dragen & # x2014; met slechts mascara en de kleinste wenk van eyeliner, eigenlijk & # x2014; maar het's nog belangrijker met brillen.

Chloë Sevigny gaat voor een klassiek rood:

Nogmaals, alle elementen zijn aanwezig: eigenzinnig, zwaarder frame (ten minste aan de bovenkant) plus een grote lip plus een minimaal oog. Ik hou van die lange wimpers!

DRAAG GEKLEURDE SCHADUW OP EIGEN RISICO

Brights op de ogen kunnen riskant zijn met een bril of zonder & # x2014; maar als u'ga het opnieuw proberen, kijk alsjeblieft naar glass superster Alicia Keys voor inspiratie:

Leuk, toch? Er zijn een aantal redenen waarom dit zo goed werkt:

a) Het's gericht net rond de wimperlijn.

b) Het's "geaard" met bruin / zwarte eyeliner.

c) De frames zijn zwart, dik en modern, dus ze "matchen" (gekleurde frames zouden rampzalig zijn!).

d) De lip is zacht en glanzend.

e) De rest van haar outfit doet dat niet't andere kleuren invoeren.

Vertel het mij nu:

Draag jij een bril?

Hoe draag je je make-up met 'em? Vind je het een uitdaging?

Welke celeb denk je dat haar bril het beste doet?

1

Leave a Reply

33 − = 32