Waarom mijn nieuwe Brow-Grooming-regime niet langer is inclusief draad (of was)

2 0

ik'Ik heb besloten dat wenkbrauwen draadsnijden en waxen zijn als hoogtepunten.

Geweldig & # x2014; levensveranderend, zelfs & # x2014; wanneer je ze voor het eerst hebt voltooid. Maar gewoonlijk, als de maanden voorbijgaan, krijg je geleidelijk iets te binnen doesn'ik lijk zelfs op waarmee je bent begonnen.

En dit is waarom ik'm geef ze op.

Zal ik het uitleggen?

Ik heb een wenkbrauw OCD.

En daarom weet ik wat ik spreek.

Ik moet een beetje obsessief-compulsief zijn over hen omdat ik'ik heb het soort wenkbrauwen dat niet is't noodzakelijkerwijs weerbarstig ... alleen degenen die doneren'ik zie er helemaal goed uit, tenzij ik ze onderhouden houd met maandelijkse professionele vormgeving. En, nou ja, ik'm veel onderhoud. Maar dat wist je al.

Leuk weetje: Wist je dat wenkbrauwhaar groeit in drie cycli? En dat het's altijd rond het merk van drie tot zes weken wanneer het wonky & # x2014 begint te gaan, zelfs als u don'Ik heb een grote overgroei van haar?

Het leven zonder een wenkbrauwvrouw is dus geen leven dat ik wil leven. Ik bedoel ik'ik heb deze maandelijkse sessies gedaan (aanvankelijk met was, dan in latere jaren, discussielijnen) sinds de tijd dat Lindsay Lohan een veelbelovende jonge ingenieus was in plaats van een waarschuwend verhaal.

Met andere woorden: heel, heel lang.

Hoe regelmatiger uw bezoeken, hoe meer haar de neiging heeft om te worden verwijderd.

Dit is dus een brede generalisatie, en toch's de algemene trend I'heb ik keer op keer opgemerkt.

Je gaat naar een nieuwe wenkbrauwpersoon en ze geven je de wenkbrauwvormgeving van je leven. Je ziet er fantastisch uit en je voelt je plichtsgetrouw elke maand terug, precies op tijd, want, zoals een jaar. En dan kijk je op een dag in de spiegel en realiseer je je wenkbrauwen als volgt:

En we weten allemaal inmiddels (hoop ik?) Dat een mager voorhoofd een eng voorhoofd is.

Oké, het voorbeeld van Megan Fox is dat misschien'Zo extreem, maar hoe dunner je wenkbrauwen worden, hoe dichter je bij het zien eruit ziet als dit type meisje:

Ja nee. De schoonheidsschool van Pamela Anderson is niet die van mij'Ik ben op zoek om bij te wonen.

Je moet dus aandacht besteden aan wat je schoonheidsspecialiste daar doet, in plaats van alleen je ogen sluiten en ervan uitgaan dat alles in orde is.

Het'is niet dat de persoon slecht is in het vormgeven van de wenkbrauwen, omdat zelfs hoogst aanbevolen schoonheidsspecialisten dit voor mij hebben gedaan. Het'is alleen dat als je'wees ijverig om elke maand binnen te komen (zoals ik ben), dan moet de dame met de wenkbrauw een oproep doen om te weten of je die was of draad zelfs NODIG hebt. Met beide methoden verwijderen ze hele rijen haar in één keer & # x2014; omdat jij'opnieuw betalen en ze moeten doen iets& # x2014; maar ik voel het sterk'is niet altijd nodig.

Kort gezegd, mijn punt is: gebruiken ze was en garen om een ​​klus te klaren die eenvoudig oud pincet beter zou kunnen doen?

Ik denk het wel.

Door waxen en rijgen worden ook je wenkbrauwen TE perfect.

Heb je ooit naar baanmodellen gekeken?' wenkbrauwen? Ik doe het de hele tijd. Daphne Groeneveld's paar is een van de beste in de biz:

En het'is niet alleen omdat ze vol zijn in plaats van dun. (Alhoewel u zeker wilt leunen naar de volledige kant, wat er ook gebeurt, is Fuller gelijk aan jonger & # x2014;'s automatisch anti-aging.)

Wat maakt ook Daphne'de wenkbrauwen zo geweldig is dat ze'Wees niet duidelijk "gevormd". Ze zien er verzorgd uit, ja, maar zij'ben niet perfect. Ze zien er natuurlijk uit. Ze zien er ECHT uit.

Hier'is nog een voorbeeld:

En nog een:

DIT is waar we allemaal naar zouden moeten streven. En daarom vond ik een nieuwe schoonheidsspecialiste die net een pincet gebruikt.

Pincet helpt je om een ​​geweldige vorm te bereiken & # x2014; zonder het te overdrijven.

ik'Ik zal nooit het moment vergeten waarop ik een paar jaar geleden op een schoonheidssalon in New York City was, en ze gaven ons gratis brow-shapings van een van de stad's beste brow-artiesten. (Ja, ze was echt een artiest.) In die tijd, ik'ik heb net threading ontdekt en was daar allemaal moreel superieur aan, maar ze vertelde me dat geen enkele methode ooit een pincet kon evenaren voor hun absolute precisie.

Ik ging akkoord, maar toen ging ik terug naar Toronto en mijn reguliere methoden & # x2014; voornamelijk omdat ik het gewoon niet deed'ik ken geen brow-dames die alleen maar pincetten zouden doen. Iedereen was threading of waxen.

Maar dit jaar bereikte ik eindelijk mijn breekpunt met de overijverige rijgdraad en daarom testte ik een aantal nieuwe mensen, waarbij ik ALLEEN TWEEZERS specificeerde. De eerste was een nee, maar de tweede ik'ik heb nu waarschijnlijk vier of vijf sessies aangehouden. (Het'Het is te vroeg om je haar naam te geven, maar ik'Ik val op als ik'Ik ben ervan overtuigd dat we een winnaar hebben.)

En tot nu toe, zo goed ... mijn wenkbrauwen zijn voller en natuurlijker dan ooit. Wat's meer, ik'Ik merk dat ik het niet doe'Ik heb die vreselijke wenkbrauw "muur" geraakt op het punt van drie weken, zoals vroeger. Ik kan zelfs wegkomen met vier of vijf weken, met deze nieuwe vormgevingsmethode. Gek, toch??

Je zou het moeten proberen.

Zorg ervoor dat je je OCD-wenkbrauw vanaf het begin benadrukt. Met elke afzonderlijke sessie herhaal ik mijn angst voor dunne, overbehaarde wenkbrauwen, zodat mijn schoonheidsspecialiste herinnerd wordt aan mijn voorkeuren. Ik raad aan dat je hetzelfde doet.

Heb je ook een OCD-wenkbrauw??

Heb je hetzelfde opgemerkt met het geleidelijke overijverige draadsnijden en / of harsen?

Heb je ooit een professionele pincode gehad??

1

Leave a Reply

52 − 46 =