Waarom u een doorschijnend gezichtspoeder nodig heeft, geen gekleurd poeder

3 0

We moeten praten.

(En nee, Nicole Kidman, ik'Ik praat niet met jou ... wij'Ik zal een beetje later je kleine ongeluk met poeder aanpakken.)

Nee, beste lezer & # x2014; deze post gaat helemaal over dat poeder jou'ik heb je make-up gebruikt. Je weet wel, degene van wie je houdt, die precies overeenkomt met je huidskleur?

Misschien gebruik je het gewoon 's ochtends, of misschien ben je een recidivist die een getint poederpoeder in de handtas draagt ​​voor de hele dag door. Hoe dan ook, ik haat het om je te breken, maar & # x2026; het doet je geen gunsten. (En don'ik maak me zorgen, ik maakte ook deze fout.) Hier's de deal:

Doorschijnend poeder is de beste manier om je make-up in te stellen

Als je de meest vlekkeloze, porloze, "Ik'm natuurlijk prachtig en don'NOOIT een make-up "kijk, je wilt een doorschijnende poeder gebruiken om je make-up in te stellen. Als in, een zonder kleur dan ook.

Kijk, zelfs Nicole Kidman gebruikt het (in dit geval om elke eigenzinnige oogmake-up als het te vangen)'s wordt toegepast & # x2014; en weet je wat? Ik wed dat ze het op haar hele gezicht gebruikt om haar make-up ook te zetten). Maar ze vergat te mengen. Blending is de sleutel, dames!

Maar ik dwaal af...

Ik heb onlangs een verhaal voor gedaan Gloed magazine over hoe je een vlekkeloze huid kunt krijgen, en deze tip van Make Up For Ever-opvoeder (en make-upartiest) Erin McCarthy.

Erin zegt: "Ik weet dat veel vrouwen graag de hele dag door een compact poeder willen hebben'Het gaat goed, maar jij'gaat textuur aan de huid toevoegen, dus het'zal er uitzien als [jij 'draag make-up. "

Ik don'Ik weet het van jou, maar ik'Veeleer merkten mensen mijn ogen of glimlach op dan de laag cakepoeder op mijn gezicht, die alleen maar erger wordt als je'leg steeds opnieuw poeder op poeder. (Zie schoonheidsspecialist Diana Carreiro voor mijn schoonheidsideaal's prachtige, nauwelijks make-up. DOL ZIJN OP.)

1

De oplossing? Naast het gebruik van een primer of mattifier onder je make-up (bekijk deze 7 manieren om te stoppen met glanzen), heb je doorschijnend poeder nodig...

Waarom? Hier's Erin opnieuw: "[Doorschijnend poeder] werkt voor elke huidskleur en geeft een natuurlijke huidafwerking. Het neemt glans weg, maar het werkt niet'geen textuur toevoegen. "Ook: don't raar als je ziet hoe krijtwit deze poeders eruit zien! Tenzij je een Nicole trekt, zij'gaan naar Blend. Rechts. In.

Twee van de beste doorschijnende poeders

Make Up Forever HD Microfinish Powder

Ik slaap'Ik heb deze persoonlijk geprobeerd, maar klinkt niet geweldig?

Erin zegt: "[Dit poeder] is speciaal gemaakt voor HD en is volledig doorschijnend van kleur en textuur, dus dat doet het niet'Geen enkele textuur toevoegen, wat gek is. ik'ik ben er vrij zeker van'is ons bestverkopende poeder. Bijna elke visagist in HD gebruikt het en niet omdat ze van Make Up For Ever & # x2014 houden's omdat ze dat letterlijk kunnen'Gebruik geen ander poeder. Het vervaagt eigenlijk de textuur omdat het licht reflecteert in een soft focus-effect. Het's [bestaat uit] slechts één ingrediënt & # x2014; puur mineraal silica. Dus het'Het is geen gekke technologie, maar de kwaliteit ervan is erg hoog en het mineraal is heel fijn gemicroniseerd. "

Alison Raffaele transparant finishpoeder

Dit is wat ik'Ik gebruik deze dagen en ik'm ervan houden & # x2014; het gaat helemaal helder en geeft een mooie, gelijkmatige, matte afwerking. (Zeer geschikt voor vette huidtypes!) De formule is gebaseerd op maïszetmeel (geen talk) en er zijn geen parabenen, minerale olie of geurstoffen, dus ik voel me alsof ik'ik bestrooi iets heel puurs op mijn huid. Het komt zelfs in een to-go versie die ik'Ik zou graag mijn handen krijgen. Meer bewijs nodig'is geweldig? Bekijk de gloeiende recensies op Makeup Alley.

Wat te gebruiken als je doneert'geen doorschijnend poeder

Gebruik blotting sheets, natuurlijk! Zoek om dezelfde redenen als hierboven naar degenen zonder poeder en dep de glimmende delen naar behoefte. Degenen om te proberen: Olie-absorberende bladen op te ruimen en te wissen.

Dus, hoe zit het met jou?

Ben je een doorschijnend of getint soort meisje? Of ben ik de enige die een schoonheidswedstrijd had met dit hele poeder? Ooit had een make-up ongeluk zoals Miss Kidman hier?

1

Leave a Reply

52 + = 55