11 rijkste spelshows Hosts: Hoeveel zijn ze waard?

5 0

Spelshows - we spelen altijd mee, maar het wordt een zeer lucratieve business om de host of co-host tv-show te worden. We zijn erin geslaagd om informatie te achterhalen over hoeveel deze spelshow-hosts waard zijn, en deze cijfers kunnen je misschien verrassen ...

11 - Pat Sajak

Waarde: $ 45 miljoen

11 Richest Game Show Hosts 1

Bron: Pinterest

De 70-jarige Pat Sajak heeft tijdens zijn leven een aantal dingen gedaan, waarvan de game show host slechts een van hen is, en hij is ook een tv-persoonlijkheid, talkshowhost, acteur en voormalige weerman. Veel mensen zullen hem onthouden voor zijn plekje op Rad van Fortuin, en je zult best verrast zijn om te horen dat hij ooit een dj was in het Amerikaanse leger en zelfs werd ingezet in Vietnam. Hij is nu de woordvoerder van Great American Deals en is een slimme zakenman om zijn rijkdom te vergroten.

Pat Sajak zou ca. $ 12 miljoen per jaar terwijl Vanna White, co-host, $ 8 miljoen per jaar verdient.

10 - Alex Trebek

Waarde: $ 50 miljoen 

11 Richest Game Show Hosts 2

Bron: Pinterest

Said om $ 10 miljoen per jaar te verdienen, is Alex Trebek meer dan $ 50 miljoen waard, en als je kijkt naar zijn indrukwekkende carrière van meer dan vijftig jaar, is het niet moeilijk te begrijpen waarom. De Canadees-Amerikaanse tv-persoonlijkheid was de gastheer van een aantal tv-shows, waaronder De waarheid vertellen, Klassieke concentratie, Battlestars, Hoge rollen, Double Dare, The Wizard of Odds, en natuurlijk, Gevaar!

1

9 - Bob Barker

Worth: $ 70 miljoen

11 Richest Game Show Hosts 3

Bron: CBS Nieuws

Van 1972 tot 2007 werd Bob Barker gehost De prijs is correct, en dit leverde hem de titel op van het hosten van de langstlopende overdagsshow in de geschiedenis van Noord-Amerikaanse tv. Indrukwekkend, toch? Nou, zijn carrière heeft hem meer dan $ 70 miljoen verdiend in de bijna-70 jaar, en je kunt hem ook herinneren als de gastheer van Waarheid of Gevolgen van 1956 tot 1974 ook.

8 - Steve Harvey

Waarde: $ 100 miljoen

11 Richest Game Show Hosts 4

Bron: Gewoon geschokt

Velen van jullie zullen waarschijnlijk weten wie Steve Harvey hierdoor is REUSACHTIG Miss Universe 2015-mix-up, waarin hij de verkeerde meisjesnaam als winnaar aankondigde. Het goede nieuws is dat ze het niet tegen hem hebben gehouden en dat hij nog steeds werd opgeroepen om de wedstrijd van 2016 te organiseren, en dat is niet alles. Niet alleen een keur aan schoonheidswedstrijden, Steve Harvey is ook een tv-persoonlijkheid, auteur, acteur, radiopersoonlijkheid en zelfs producer. Er zijn een paar titelloze shows - Steve Harvey talkshow, en De Steve Harvey Morning Show, en misschien herinner je je ook dat je hem als gastheer zag Little Big Shots en Familievete ook. voor de goede orde, hij heeft ook drie Emmy Awards voor drie overdag gewonnen. Gewoon zeggen.

7 - Jeff Foxworthy

Waarde: $ 100 miljoen

11 Richest Game Show Hosts 5

Bron: Fan World

Als je het ooit hebt gezien Blue Collar-komediereis, je zult weten wie Jeff Foxworthy is, en hij heeft ook niet minder dan zes komische albums uitgebracht, met ook grote naamlabels. Natuurlijk zullen velen van jullie hem kennen als de gastheer op Fox's Ben je slimmer dan een vijfde nivelleermachine?, en met een geschatte waarde van $ 100 miljoen is hij een van de meest succesvolle stand-up comedians, en ook een van de rijkste ook. Niet slecht voor een man die wordt beschouwd als een 'late bloomer' in de komedie-industrie en die zijn baangesprekken begon met IBM, met het onderhoud van computers. Het duurde tot de jaren negentig De Jeff Foxworthy Show begon hem een ​​grote begrip te maken, en sindsdien is het voor hem alleen maar beter en beter.

6 - Don Francisco

Waarde: $ 100 miljoen

11 Richest Game Show Hosts 6

Bron: Storify

Er wordt ook gezegd dat het meer dan $ 100 miljoen waard is, Don Francisco, geboren Mario Luis Kreutzberger, is een Chileense tv-persoonlijkheid en is misschien beter bekend bij de Spaanssprekende kijkers. Er zijn twee shows waarvan je je hem misschien nog herinnert - Don Francisco Presenta, en Sábada Gigante, en het was de laatste die hij voor het eerst begon in 1962. Hij gebruikte een heel slim systeem om uit te werken wat had gewerkt voor de Amerikaanse tv, met behulp van die ideeën op de Chileense tv, en het werd zo'n grote hit, het werd uitgezonden voor meer dan vijftig jaar.

5 - Regis Philbin

Waarde: $ 150 miljoen

11 Richest Game Show Hosts 7

Bron: Parade

Met een carrière in spelshows die meer dan 50 jaar heeft geduurd, heeft Regis Philbin een enorme rijkdom aan gerapporteerde $ 150 miljoen verzameld. Het is niet verwonderlijk als je bedenkt dat hij in een aantal gevallen een aantal geliefde tv-shows heeft gehost en zelfs debuteerde - America's Got Talent, bijvoorbeeld plus Wie wilt er een millionair zijn en Million Dollar-wachtwoord. Dit is niet slecht voor een man die in 1964 de plek overnam van die plek De Steve Allen Show had oorspronkelijk gehouden, en de kijkcijfers waren zo slecht, zijn uiterlijk werd weggelaten. Hij ging daarna door naar de ochtendshows en hij slaagde er zelfs in om het netwerk KABC-TV van de onderkant van de beoordelingslijst naar de nummer één plek te trekken.

4 - Drew Carey

Waarde: $ 165 miljoen

11 Richest Game Show Hosts 8

Bron: Parade

Een andere naam die voor het eerst in komedie begon, Drew Carey bevond zich vóór dat alles in het Amerikaanse Korps Mariniers. Hij heeft een indrukwekkende en gevarieerde carrière gehad en is naast een bekende en geliefde gastshowhost ook een sportmanager, een komiek en een acteur. Shows bevatten ABC's Wiens lijn het hoe dan ook is en De Drew Carey Show. In 1985 maakte hij de sprong naar komedie, nadat een vriend had voorgesteld een aantal bibliotheekboeken te lezen over het schrijven en vertellen van moppen. Het blijkt dat het een heel goed advies was, en de Amerikaanse naam zou nu een rijkdom van meer dan $ 165 miljoen hebben vergaard.

3 - Dick Clark

Waarde: $ 200 miljoen

11 Richest Game Show Hosts 9

Bron: NBC Los Angeles

Helaas stierf Dick Clark in 2012 aan coronaire hartziekten en een hartaanval tijdens een chirurgische ingreep, maar hij wist zichzelf een zeer indrukwekkende rijkdom van $ 200 miljoen en meer te verdienen. Hij was een erg grote naam in de wereld van tv en radio, en het ding dat hij het meest herinnert en waarvan hij houdt is Amerikaanse muziektent - 1957 tot 1987. Zijn hele carrière omvatte maar liefst 67 jaar, tot aan zijn vroegtijdige overlijden, en verdiende hem zelfs de bijnaam "Amerika's oudste tiener".

2 - Ryan Seacrest

Waarde: $ 200 miljoen 

11 Richest Game Show Hosts 10

Bron: The Gazette Review

De 42-jarige Ryan Seacrest heeft een geweldige carrière achter de rug, vooral bekend van zijn rol als presentator van Amerikaans idool. Niet alleen groot op tv, hij heeft ook veel succes gehad in de radio, met in de hoofdrol On Air met Ryan Seacrest op KIIS-FM, en ook gastheer van de American Top 40 countdown-show. Hij ontving ontelbare Emmy Award-nominaties voor zijn werk in de radio-industrie, maar het was weer in de tv dat hij eindelijk een prijs won, en dat was voor zijn uitvoerende producentrol bij Jamie Oliver's voedselrevolutie, die de hele wereld stormenderhand veroverde. Natuurlijk zijn er nog een paar andere genoegens om zijn rijkdom van meer dan $ 200 miljoen op te bouwen - De Million second Quiz, Ultimate Revenge, en zelfs een paar films, waaronder Oudejaarsavond (zoals hijzelf), Opgejaagd, en Word slim. Oh, en wie kon het vergeten toen hij de stem aan Butter Pants gaf Shrek voor altijd na?

1 - Merv Griffin

Waarde: $ 1 miljard 

11 Richest Game Show Hosts 11

Bron: schildknaap

Merv Griffin, ook bekend als Mervyn Edward Griffin, Jr., stierf helaas in 2007 na een gevecht met prostaatkanker, maar hij bouwde behoorlijk wat imperium op in zijn leven, en werd een mediamagnaat, acteur, zanger, muzikant en tv-gastheer voor Amerikaanse televisie. Het was eigenlijk big band zanger en op de radio dat hij voor het eerst bekendheid verwierf, maar in 1965 kreeg hij zijn eigen talkshow - De Merv Griffin Show. Hij begon een bedrijf, twee eigenlijk, en onder de namen Merv Griffin Entertainment en Merf Griffin Enterprises creëerde hij twee van de populairste spelshows ter wereld - Rad van Fortuin en Gevaar! Hij zou meer dan een miljard dollar waard zijn geweest.

1

Leave a Reply

41 − = 39