25 Meest iconische filmkoppels

4 0

In de afgelopen paar jaar hebben we de geboorte gezien van veel geweldige paren in de filmwereld. Onlangs nog het formidabele duo van Eddie Redmayne en Felicity Jones als Sir Stephen Hawking en Jane Wilde in The Theory of Everything. Heb je gehoord hoe goed die film heeft gedaan tijdens de recente prijsuitreikingen? Eddie Redmayne knipt zelfs zijn huwelijksreis om die Golden Globe voor Beste Acteur te pakken te krijgen!

Natuurlijk zijn er een paar filmparen die je niet kunt vergeten. Je zou eens naar de 25 meest iconische filmparen moeten kijken:

1 - John & Jane Smith, meneer en mevrouw Smith

Kom op - je kunt niet praten over de meest iconische filmparen zonder te praten over die beroemde film uit 2005 die naar verluidt het huwelijk van Brad Pitt en Jennifer Aniston verwoestte, en zag de geboorte van een superkoppel in de vorm van Brangelina - Brad en Angelina Jolie.

25 Most Iconic Movie Couples_01

Meneer en mevrouw Smith was het klassieke liefdesverhaal ... of niet! Ze zijn getrouwd, ze zijn huurmoordenaars, geen van beiden weten dat van elkaar, wat kan er fout gaan? Nou, afgezien van het feit dat ze elkaar moeten doden ...

Het heruitgevonden hun huwelijk in de film en het zag de geboorte van een van de meest invloedrijke en iconische filmparen ooit gemaakt. Zes kinderen later (drie van hun eigen en drie geadopteerden), zijn ze getrouwd en leven ze de gelukkige ooit na Hollywood-droom!

Het geeft ons alle hoop, nietwaar?

2 - Allie & Noah, The Notebook

Er is waarschijnlijk geen levend meisje dat deze klassieke tranentrekker-romance niet heeft gezien die precies de juiste hoeveelheid pure romantiek, giechelen en tranen combineert om te worden beschouwd als een van de onmisbare films van onze generatie.

25 Most Iconic Movie Couples_02

In de film van 2004 kwamen Ryan Gosling (swoon) en Rachel McAdams samen om enkele van de meest memorabele filmcitaten van onze tijd te maken, en vrouwen overal een volledig onrealistisch beeld gegeven van hoe romantiek er echt zou moeten uitzien! (Zucht!)

1

Eén ding is zeker, Noah Calhoun en Allie Hamilton zeker een match gemaakt in de hemel, toch? Zelfs als het een film is!

3 - Rose & Jack, Titanic

Een andere van de klassieke en massieve hits van onze tijd en we komen naar de film uit 1997 die records over de hele wereld verbrak, Titanic. Boeiend, bewegend en meer dan drie uur lang, zag het de creatie van het liefdesverhaal ertussen Jack Dawson en Rose DeWitt Bukater, gespeeld door Leonardo DiCaprio en Kate Winslet.

25 Most Iconic Movie Couples_03

Het werd genomineerd voor veertien Academy Awards en won vervolgens elf van hen, won vervolgens vier Golden Globes en was ook genomineerd voor tien BAFTA Awards! Naast de kritieke lof was het een film die de harten van vrouwen over de hele wereld veroverde en blijft doen.

Dichtbij, veraf, waar je ook bent ....

4 - Baby & Johnny, vuile dansen

Dit is DE ultiem en iconisch voor alle filmparen, toch?? Baby - Frances Houseman, en Johnny Castle kom samen in het mooiste liefdesverhaal aller tijden. Dansen, geweldige muziek, een hete man zonder shirt, gepassioneerde liefdescènes - wat wil je nog meer??

25 Most Iconic Movie Couples_04

De film uit 1987 is inmiddels herboren met digitale geremasterde versies die werden uitgebracht, en zelfs een Broadway-show, en de hele wereld was in shock toen Patrick Swayze helaas stierf aan alvleesklierkanker op 14 september 2009 op de leeftijd van 57 jaar oud.

5 - Kat & Patrick, 10 dingen die ik haat over jou

Kom op - we hebben allemaal deze hilarische film gezien. Het is in feite een goed voorbeeld van alles wat er mis is met liefdesaffaires op de middelbare school en tegelijkertijd heeft het ons laten brullen van het lachen, ons inleven in gevechten met onze vaders toen we probeerden rebellerend te zijn tijdens onze jongere jaren.

25 Most Iconic Movie Couples_06

Hoewel het samenkomen voor een 'betaalde baan', Kat Stratford en Patrick Verona verliefd worden op de hedendaagse aanpassing van het Shakespeare-toneelstuk The Taming of the Shrew en de hit uit 1999 zorgden al snel voor Julia Stiles en de helaas minder bekende namen van Heath Ledger.

6 - Bella & Edward, Twilight

Het was een film die de natie verdeelde. Je was Team Edward of Team Jacob en hoewel velen van ons aan de kant van weerwolven stonden, was de romantiek ertussen Bella en Edward heeft ons weggeblazen.

25 Most Iconic Movie Couples_05

Vijf films later en de scènes waar we aan het einde van de films achterbleven (aangepast aan de hand van boeken van Stephanie Meyer) worden de rest van ons leven onthouden. We gingen naar de bioscoop om het te zien en er was geen droge blik in huis! Er waren zelfs jongens aan het huilen bij die laatste scène. Als je het niet hebt gezien, moet je het een horloge geven.

Zowel de boeken als de films worden lovend ontvangen en hoewel Kristen Stewart en Robert Pattinson in het echte leven niet meer samen zijn, veranderde hun romance in de filmserie die in 2008 begon, de loop van de filmgeschiedenis.

7 - Carrie & Big, Sex and the City

De HBO-tv-shows waren een beetje getroffen en de films waren net zo fantastisch. De Seks en de stad film zag de romantiek tussen Carrie en Groot, gespeeld door Sarah Jessica Parker en Chris Noth vallen bijna uit elkaar als hij haar bij het altaar stond, maar net als bij veel klassieke liefdesverhalen, waren de twee bedoeld om samen te zijn en liefde zal altijd een manier vinden.

25 Most Iconic Movie Couples_07

Het geeft de rest van de vrouwelijke bevolking die ene dag thuis, ook zij kunnen hun Mr. Big vinden. Ik ben nog steeds op zoek naar de mijne ... Heb je de jouwe gevonden?

8 - Sandy & Danny, vet

"Die zomeravonden ..." 

25 Most Iconic Movie Couples_08

We vonden de soundtrack van deze muzikale film bijna net zo leuk als de film zelf, maar één ding is duidelijk: dit is een van die films die de wereld letterlijk hebben veranderd. Sandy Olsson en Danny Zuko werden gespeeld door Olivia Newton-John en John Travolta, en deze rollen plaatsten ze echt in de Hollywood Hall of Fame en de soundtrack bereikte epische verkooprecords en werd zelfs het op één na bestverkopende album van het jaar in de VS, maar dat was alleen verslagen door een andere John Travolta-film - Saturday Night Fever!

9 - Elizabeth & Will, Pirates of the Caribbean

Wie zou het verhaal kunnen vergeten Elizabeth Swann en Zal Turner zijn in de hitreeks van films waarin Keira Knightley en Orlando Bloom samen met Johnny Depp te zien waren. Een conventioneel liefdesverhaal was het zeker niet maar dat betekent niet dat het de harten van miljoenen niet heeft gevangen!

25 Most Iconic Movie Couples_09

10 - Christian & Satine, Moulin Rouge!

Wie kan de verboden liefde tussen vergeten Christelijk en satine in de muzikale hit Moulin Rouge 2001 !? Geproduceerd, mede-geschreven en geregisseerd door filmgenie Baz Luhrmann (ook verantwoordelijk voor de film Leonardo DiCaprio en Claire Danes Romeo & Juliet), de meesten van ons werden verliefd op het personage van Ewan McGregor, Christine, tijdens dat geweldige lied "Wat er ook gebeurt”. We kunnen de fantastische prestaties van Nicole Kidman ook niet vergeten. Ze hebben absoluut het iconische filmpaar gemaakt!

25 Most Iconic Movie Couples_10

11 - Charlie & Maverick, Top Gun

Deze grote uit 1986 is een van de films die iedereen tegenwoordig als een must-see beschouwt en slechts een van de redenen was het prachtige liefdesverhaal tussen Pete 'Maverick' Mitchell, gespeeld door Hollywood geweldige Tom Cruise, en Charlotte 'Charlie' Blackwood, gespeeld door Kelly McGillis. We kunnen allemaal zo ongeveer de scène naspelen met dat geweldige nummer "Je bent dat gevoel van liefde kwijt" woord voor woord, kunnen we niet?

25 Most Iconic Movie Couples_11

12 - Assepoester en Prins Charmant

We weten dat het een cliché is, maar het ultieme Hollywood-paar moet het zeker zijn Assepoester en haar Prins op het witte paard, zeker? Uitgifte in 1950 door het grote sprookjesachtige soort Walt Disney, het is een verhaal dat het hart van miljoenen kleine meisjes het woord heeft doen veroveren, en laten we eerlijk zijn - de meesten onder ons zijn nog steeds lust naar het gelukkige ooit na het einde van het sprookje, nietwaar?

25 Most Iconic Movie Couples_12

Zo dat je het weet, de stemmen van Assepoester en Prins Charmant in die film werden gespeeld door Ilene Woods en William Phipps. Waar hebben we onze glazen pantoffels neergezet??

13 - Jenny & Forrest, Forrest Gump

Oké, het is een klassieker. Als je het niet hebt gezien Forrest Gump, je moet - onmiddellijk, zo niet eerder! De epische hit uit 1994 met Tom Hanks als acteur Forrest Gump en Robin Wright als Jenny Curran heeft enkele van de beste filmcitaten aller tijden gemaakt. Je hebt vast weleens gehoord van de "Het leven is als een doos chocolaatjes"Regel ...? Hun liefdesverhaal was echt prachtig en hoewel verdrietig met de impliciete dood van HIV / AIDS in de hit, trof zeker de snaar voor kijkers en critici gelijk.

25 Most Iconic Movie Couples_13

14 - Bridget & Mark, Bridget Jones's Diary

Eerst was het Daniel Cleaver, toen was het Mark Darcy, toen was het Daniel Cleaver en toen was het weer terug naar Mark Darcy. Bridget Jones, gespeeld door Renee Zellweger in de film van hit 2001, kon niet uitmaken en eerlijk gezegd geven we haar niet de schuld!

25 Most Iconic Movie Couples_14

De aanbiddelijke maar schurk Daniel Cleaver werd gespeeld door onze favoriete Britse, chique sprekende slechte jongen Hugh Grant, en de slimme en welsprekende Mark Darcy werd gespeeld door Colin Firth, een grote Britse acteur die verantwoordelijk was voor een reeks andere verbazingwekkende films zoals De toespraak van de koning.

We zijn blij dat Bridget Jones koos voor Mark Darcy - ze maakten zo'n grappig en iconisch stel en miljoenen vrouwen over de hele wereld voelden zich helemaal in haar strijd in liefde en leven!

15 - Charlie & Sam, De voordelen van een muurbloem zijn

De coming-of-age 2012 hit zag Emma Watson de rol spelen Sam, en Logan Lerman spelen de rol van Charlie. We zullen niet teveel zeggen over de plot, voor het geval je er nog niet in bent geslaagd om de film te zien, maar als je het ziet, word je net zo verliefd op dit filmkoppel als toen!

25 Most Iconic Movie Couples_15

16 - Vivien & Edward, mooie vrouw

Richard Gere en Julia Roberts komen samen in deze geweldige hitfilm uit 1990 na een rijke en eenzame zakenman en zijn reis met een hoer die enigszins uit de strijd was. Het verhaal gaat vrijwel precies zoals je dacht dat het zou zijn, maar ondanks de voorspelbaarheid, de relatie tussen Edward en Vivien zeker maakt het een geweldig horloge!

25 Most Iconic Movie Couples_16

Als je het nog niet hebt gezien, is het misschien tijd om dat te doen?

17 - Sam & Austin, A Cinderella Story

Zoek een meisje voor me dat niet wil dat de "Assepoester" een happy end is voor een liefdesverhaal en ik eet mijn eigen hoed op. Diep van binnen zijn alle meisjes gewoon op zoek naar hun Prince Charming en in deze Amerikaanse tienerfilm uit 2004, Hillary Duff (spelen Sam) en de schattige Chad Michael Murray (spelen Austin) laat zien "Er was eens ... Kan op elk moment gebeuren!

25 Most Iconic Movie Couples_17

18 - Mary Jane & Peter, Spider-Man

We herinneren ons allemaal die omgekeerde kus in de film van 2002 Spider Man, niet wij? Peter Parker en Mary Jane Watson gespeeld door Tobey Maguire en Maggie Gyllenhaal kwamen samen in een explosieve en enigszins geheimzinnige liefdesrelatie die ons allemaal op de rand van onze stoelen liet hangen.

25 Most Iconic Movie Couples_18

19 - Joel & Clementine, Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Heb je ooit gewenst dat je gewoon een ex zou kunnen wissen en zou vergeten dat ze ooit hebben bestaan? Dat is precies wat deze film beschrijft in de ietwat vreemde en wonderbare relatie tussen Clementine Kruczynski (Kate Winslet) en Joel Barish (Jim Carrey) en ondanks dat ze totaal verschillende mensen zijn, worden ze samengetrokken op een manier die geen van beiden kan verklaren. Er is een heel vreemde draai aan deze film ... Je moet hem bekijken om meer te weten te komen. De hit van 2004 is een duidelijke hit om te zien of je door een breuk heen gaat.

25 Most Iconic Movie Couples_19

20 - Viola & William, Shakespeare in Love

Ik was persoonlijk geobsedeerd door deze film toen ik jonger was en afgezien van die ene nogal rauwe scène, is de hele film zo romantisch als je gedroomd had. Zwaardgevechten, woordspel, emotie, romantiek, passie - het heeft alle componenten van een fantastische liefdesfilm, en met de chemie tussen Altviool (gespeeld met Gwyneth Paltrow) en William Shakespeare hijzelf (gespeeld door Joseph Fiennes), je kon er niet veel meer voor doen. Hun geheime romance in de 1998-aanpassing van Rome en Julia is genoeg om iemands geloof in ware liefde te herstellen.

25 Most Iconic Movie Couples_20

21 - Harry & Sally, toen Harry Met Sally

Kom op - we kennen deze film allemaal voor één scène en één scène. Ondanks dat het een van de grootste films uit 1989 is, was het meest memorabele moment in die film toen Sally (gespeeld door Meg Ryan) faked een zeer luid orgasme in een druk café om een ​​punt te bewijzen Harry (gespeeld door Billy Crystal). Als je het nog nooit hebt gezien, zou je dat zeker moeten doen. De band tussen de twee belangrijkste acteurs in die film was hilarisch!

25 Most Iconic Movie Couples_21

22 - Anna & Will, Notting Hill

Ze was een beroemde filmactrice en hij was een niemand die een funky Londense boekhandel bezat. Hun romance was vanaf het begin gedoemd, maar dat leren we allemaal op de harde manier, vooral in deze uiterst hilarische romantische komedie met Julia Roberts en Hugh Grant.

25 Most Iconic Movie Couples_22

Uitgebracht in 1999, het werd uiteindelijk de best scorende film van het jaar en won zelfs een heleboel prijzen, waaronder een BAFTA, een British Comedy Award en zelfs een Brit Award voor de soundtrack van het album. Indrukwekkend, goed?

23 - Pat & Tiffany, Silver Lining's Playbook

Nogmaals, we willen niet teveel informatie weggeven over deze hitfilm die pas een paar jaar geleden in 2012 werd uitgebracht. Bradney Cooper in de hoofdrol als tikje, en de verbazingwekkende Jennifer Lawrence als Tiffany, het is een film die veel betrekking kan hebben op onderwerpen als echt leven, liefde, psychische aandoeningen en meer. Bekijk het als je dat niet hebt gedaan - het zal je kijk op liefde volledig veranderen!

25 Most Iconic Movie Couples_23

24 - Molly & Sam, Ghost

Klopt, als je de hit 1990-film niet hebt gezien Geest, je weet niet wat je mist. Oké, het is een beetje vergezocht, de geest van je ex-vriend komt terug om je te achtervolgen en je te beschermen tegen een bankovervallende maniak, maar hey, het laat je zeker zien wat liefde kan zijn met de juiste man.

25 Most Iconic Movie Couples_24

Het was die aardewerkscène die het voor de meeste meisjes verkocht, maar de hele film, van begin tot einde, zal je tot tranen brengen met armen Molly (gespeeld door Demi Moore) heeft het moeilijk om de dood van haar geliefde te verwerken, Sam (gespeeld door Patrick Swayze).

Bovendien krijg je een echte HOT Patrick Swayze te zien met zijn top eraf. Genoeg gezegd.

25 - Scarlett & Rhett, Gone With the Wind

Het is een oudje, maar een goodie en een must voor elke vrouw die zichzelf graag een dame noemt. Uitgebracht in 1939, ging het door een hele wereld van problemen voordat het uiteindelijk het grote scherm bereikte, zelfs tot twee jaar uitstel! Vivien Leigh en Clark Gable, die de hoofdrol spelen in de rol, portretteren een zeer ouderwetse romance die ons allemaal elke keer zwijmt.

25 Most Iconic Movie Couples_25

We wilden zoveel verschillende iconische filmparen op deze lijst zetten en het moeilijk vinden om deze te beperken tot slechts deze 25. We zijn van mening dat dit degenen zijn die de manier hebben veranderd waarop de meeste meisjes romantiek ervaren - ze raken ons of we voelen ons inleven met hen in een of andere vorm en is dat niet wat een goede acteur en actrice zou moeten bereiken in de gemiddelde romantische film?

Als u denkt dat we iets gemist hebben, zorg er dan voor dat u uw opmerkingen achterlaat en laat het ons weten! En blijf Herinterest volgen voor meer roddels over de heetste koppels in de stad!

1

Leave a Reply

+ 79 = 83