Chutimon Aokbab Chuengcharoensukying Biography

5 0

De Thaise filmindustrie staat hoog op het aankomende succes van de succesvolle film "Chalard Games Gong" of "Bad genius", die naar verwachting na slechts een week in bioscopen Bt100 miljoen zal overwinnen. Nu, het is het gesprek van de stad geweest tussen sociale media en veel pagina's voor filmrecensies en de tarieven van blogs zijn bijna 10/10. Geregisseerd door Nattawut 'Baz' Poonpiriya (Countdown, 2012) vertelt de nieuwste film van GDH599 het verhaal van Linn, een straight-A student met één missie ... examenantwoorden in miljoenen omzetten.

Chutimon Aokbab Chuengcharoensukying Biography

Op dit moment kon niets het centrum van de publieke aandacht zijn dan haar, Chutimon Aokbab Chuengcharoensukying, het belangrijkste geniale studentpersonage in de film en we konden zien dat haar profiel helemaal buitengewoon is! Een rijzende ster met haar unieke ooglid van 1,75 m lang, momenteel studerend aan de faculteit Fine and Applied Arts, Chulalongkorn University.

Chutimon Aokbab Chuengcharoensukying Biography

Als het gaat om haar ervaring in Thaise muziekvideo's, heeft ze verschillende hoofdrolspelers in deze nummers gespeeld; "Unfriend" van Helmetheads en "Pajhonpai" van Mrs.Slave. Een belangrijke rol van de virale korte film van de beroemde filmregisseur Nawapol Ter Thamrongrattanarit, "Bedankt voor het delen". Bovendien, in een modellenindustrie, vanwege haar unieke Aziatische karakter, begon ze model te worden sinds ze slechts 15 was en Aokbab was het eerste Thaise model dat de kans had om in Harper's Bazaar UK te zijn, oktober 2013 in "A shadow of het thema van een jade-imperium.

Chutimon Aokbab Chuengcharoensukying Biography
Ze zei over de rol in haar populaire film: "Lynn is een erg slimme student en daarom werd ze uitgenodigd om een ​​studiebeursstudent te zijn en zich geen zorgen te maken over het delen van studeertrucs. Ze heeft een vader die een leraar is, dus ze is een systematische denker en vindt altijd redenen voor elke afzonderlijke actie. Een zeer introverte persoon, waardoor ze maar één goede vriend heeft; Grace (Eisaya Aum Hosuwan) ". Het soortgelijke karakter van Lynn en Aokbab is het introverte karakter, ze benadert eerst geen vreemden en houdt de gevoelens binnen.

In deze film vertelt over valsspelen op examens als een miljoen bedrijf, maar in haar echte leven, had ze ook een ervaring over valsspelen op een test in Junior high school en Senior high school. Bovendien vertelde ze over een ervaring met filmopnames in Australië, het was heel spannend toen we de echte plek gebruikten en echte mensen door de filmlens gingen en iedereen haar best deed, dus het ging allemaal soepel.

Haar karakteristieke bijnaam "AOKBAB" is een ander onderwerp dat we niet mogen missen. Ze werd bespot door haar vrienden sinds ze in groep 7 was dat je naam "AOKBAB" niet je echte bijnaam was, je noemde jezelf. Ze had een hekel aan de bijnaam van haar probleembikant, maar dat was toen ze nog een kind was, tegenwoordig is het normaal omdat er veel rare namen zijn dan zij. In haar jeugd was ze niet geïnteresseerd in kunst zoals haar bijnaam, maar ze koos ervoor om een ​​Science-Mathmetical-programma te studeren en wilde dokter worden zoals haar tante en oom. Haar leven veranderde toen ze in groep 11 was, haar oudste en ontmoette haar tijdens een schoolevenement en stelde voor dat ze een model kon zijn, dus probeerde ze en ontmoette ze de open andere wereld voor haar.

Chutimon Aokbab Chuengcharoensukying Biography

De dingen die haar ertoe brengen om te kiezen om te studeren over Arts zijn het genot van het display, het ritme van de show en ze ontmoette toevallig Thiriree Ngon-ngon Kananurak, ze studeert creatieve tentoonstelling, faculteit Fine and Applied Arts, Chulalongkorn University en zij is haar idool . Dit zijn de redenen waarom zij ervoor koos om te studeren over een creatieve tentoonstelling. Aokbab doet onderzoek naar een creatieve tentoonstelling die onze studenten kansen biedt hun artistieke interesses te verkennen buiten het lesrooster, maar dat vond ze niet zo leuk. Ze is van plan een VM (Visual Merchandiser) -stagiaire te worden als zij een derdejaarsstudent is en overweegt haar studie voort te zetten als een masteropleiding aan boord van Fashion Marketing.

1

Chutimon Aokbab Chuengcharoensukying Biography

Over haar internationale ervaring in het modelleren ging ze in december vorig jaar naar Hongkong, elk stukje werk Engels vaardigheid is fundamenteel vereist en je moet op tijd zijn. In die tijd was het laagseizoen en de klanten wilden dat ze daar weer zou zijn als het hoogseizoen aanbreekt. Alle banen leerden haar een gedenkwaardige ervaring, zoals meer geconcentreerd en sneller zijn, ze kan zo veel belangrijks scheiden van haar..

Haar eerste keer acteren is superhard voor haar, maar ze vindt het gewoon leuk. Eerder had ze de kans om een ​​acteercursus te leren, dus het is gemakkelijk om jezelf aan te passen in een film. Het lastige is om de rol duidelijker te begrijpen. "Momenteel neem ik acteerlessen voor televisie met Warayut" Kai "Milintajinda, het moet overdreven zijn om uit te drukken wat je voelt, maar deze keer voor film acteren met Nawapol" Ter ". Hij vroeg me om dat overdreven acteren te laten vallen. natuurlijker, hij vroeg me bijvoorbeeld om mijn eigen rauwe stem te gebruiken ", zei Aokbab.

Ze heeft haar eigen coole stijl in haar dagelijks leven en heeft 83.000 volgers op haar instagram en verwachtte meer volgers te krijgen na een enorme filmfeedback. Aarzel niet om een ​​van haar coole fans te zijn door haar te volgen op Instagram: AOKBAB.

Chutimon Aokbab Chuengcharoensukying Biography

Referenties:

http://www.okmagazine-thai.com/%E0%B8%AD%E0%B8%AD%E0%B8%81%E0%B9%81%E0%B8%9A%E0%B8%9A-% E0% B8% 89% E0% B8% A5% E0% B8% B2% E0% B8% 94% E0% B9% 80% E0% B8% 81% E0% B8% A1% E0% B8% AA% E0% B9% 8C% E0% B9% 82% E0% B8% 81% E0% B8% 87 /

https://women.kapook.com/view170805.html

http://www.catdumb.com/aokbab/

http://www.seerada.com/17774/

1

Leave a Reply

+ 80 = 82