Rosie Huntington-Whiteley Dieet en training

2 0

27-jarige Engelse actrice en model, Rosie Alice Huntington-Whiteley, werd geboren op 18 april 1987 in Devon, Engeland. Bekend als een Victoria's Secret-model, ze is ook een van hun prestigieuze 'Angels', was het gezicht van de Burberry Body-geur van 2011 en speelde zelfs in een paar van de Transformers-films. Niet alleen een mooi gezicht, toch??

Rosie Huntington-Whitely Diet and Workout_01

Ze heeft een van de populairste jongens van Hollywood als haar vriendje in de zak gestopt, en haar en Jason Statham zijn ongetwijfeld de leukste koppels, vind je niet??

Er zijn een paar trucjes die Rosie gebruikt om haar Angel-waardige lichaam in topvorm te houden, en slechts een paar van de trucs die ze gretig was om een ​​paar maanden geleden naar Harpers Bazaar te onthullen, was dat ze probeerde te drinken een liter water, binnen een uur na het wakker worden, elke ochtend.

Na een goede nachtrust hebben je mond, lichaam en geest dringend behoefte aan hydratatie, dus de H2o heeft grote voordelen voor je wanneer je voor het eerst wakker wordt, en het zorgt ervoor dat je spijsverteringsstelsel direct vanaf het moment dat je je ogen opent, je alles goed in de gaten houdt vorm. Bovendien weten we allemaal dat het drinken van veel water een geweldige manier is om ons lichaam te ontgiften - dat overtollige afval en slechte spullen uit ons lichaam spoelt en in het algemeen alles van binnenuit schoonmaakt. Niet alleen dat, veel water is ook geweldig om essentiële voedingsstoffen naar je huid, haar en andere delen van je lichaam te sturen, en wanneer ze goed gehydrateerd zijn, zullen ze supergezond zijn en er ook geweldig uitzien / voelen.

Rosie Huntington-Whiteley Dieet

Ze is het nieuwe gezicht van Coca Cola Life - de gezondste Coca Cola-producten, en hoewel ze af en toe een glaasje bruisende pop houdt, probeert ze haar consumptie tot een absoluut minimum te beperken om een ​​opgeblazen gevoel uit te bannen en dat super slank te houden , platte buik waar ze nu bekend om staat. Je hebt een super platte buik nodig om weg te komen met het dragen van die piepkleine bikini's en lingerie sets, dat is zeker!

Rosie Huntington-Whitely Diet and Workout_02

Water kiezen boven koolzuurhoudende dranken is een geweldig idee als je wilt dat een lichaam sterft. Het gas in koolzuurhoudende dranken is niet goed voor je binnenkant, en ook niet de overtollige suiker die die drankjes vaak bevatten. Bovendien zijn je tanden witter en in betere conditie wanneer je de bruisende goedheid verliest en voor iets veel gezonder gaat.

Behalve dat ze ervoor zorgt dat ze 's ochtends meteen een liter water drinkt, suggereert Rosie dat je altijd een gezond ontbijt moet nemen. De belangrijkste maaltijd van de dag verdient het om een ​​van de gezondste te zijn, dus probeer iets dat het model lekker vindt, zoals roerei met spinazie, sinaasappelsap, eiwit omeletten of zelfs grapefruit?

Rosie Huntington-Whitely Workout

Ze onderhoudt haar gezonde voeding met een geweldig oefeningsregime dat pilates omvat onder andere oefeningen - danslessen, haar persoonlijke trainer van meer dan vijf jaar en meer.

1

Ze is niet echt in staat om elke dag van het jaar te trainen, vooral vanwege haar drukke schema, maar dat weerhoudt haar er niet van om haar in te passen als ze kan, en op haar vrije dagen houdt Rosie van niets meer dan het te besteden in de vrije natuur.

Rosie Huntington-Whitely Diet and Workout_03

Wandelen, naar de sportschool gaan met vrienden, yoga, pilates, wandelen, joggen, zwemmen - alles wat dit meisje kan doen om zichzelf actief te houden. Wanneer ze in de sportschool is, of thuis aan het trainen is, probeert ze gelijke tred te houden met een training van hoge intensiteit die haar spieren en vet verbrandt, haar die figuur geeft die ze zeer bekend is geworden, en erg begerig naar!

Natuurlijk zijn we niet allemaal gezegend met een lichaam waar een Victoria's Secret-model trots op zou zijn, maar als je hier iets van leert, is het dat je waaaaay meer water moet drinken dan je nu doet! U zult versteld staan ​​van de resultaten die u zult zien, niet alleen van het opgeblazen gevoel rond uw darm, maar ook van uw spijsverteringsstelsel, uw huid, de manier waarop uw haar eruit ziet en voelt, en meer. Bovendien heb je tassen meer energie en je ogen zien er niet zo donker en verzonken uit. Als alles wat nodig is meer water drinkt, waarom doe je het dan niet? Het werkt duidelijk voor Rosie Huntington-Whiteley!

1

Leave a Reply

4 + 1 =