Top 20 meest knappe Koreaanse acteurs 2017

2 0

Koreaanse acteurs zijn onvermijdelijk om gemakkelijk verliefd op te worden, vandaar dat ze zo ontroerend zijn en in Korea zijn hun televisieseries erg beroemd en ze hebben veel aantrekkingskracht opgedaan en worden ook aardig betaald via hun talent en soms zijn ze goed in vechtsporten en ook actie.

Elk jaar bracht Korea een groot aantal Koreaanse tv-series uit en kreeg veel liefde van het Koreaanse publiek en ook van de Aziatische en Europese fans, laten we deze top 20 van knapste Koreaanse acteurs inhalen. Hun charmes schitteren helder door hun stylist kijk, lange, atletische jongens en ook vertegenwoordigen ze een symbool van een romantische, zorgzame, oprechte en klaar om hun vrouwen te beschermen. Hier zijn de lijsten met topacteurs die je niet mag missen!

Meer reden waarom er zoveel nieuw gezicht van Koreaanse acteurs is, omdat Zuid-Korea in de vorige eeuw zeer getalenteerde acteurs heeft voortgebracht, van wie velen de hoofdrol hebben gespeeld in komedies, drama's, horrorfilms en meer. Deze Zuid-Koreaanse acteurs zijn gespecialiseerd in film, televisie of zelfs theater, dus ze zijn niet allemaal per definitie filmsterren. Hier zijn lijsten van de 20 meest knappe Koreaanse acteurs in de top beoordeeld op basis van hun fysieke verschijning, populariteit, fanbase, drama's, films, commercials en prijzen ontvangen in de Koreaanse entertainmentindustrie, dus laten we het nu eens bekijken!

1. Kim Soo Hyun

top handsome Korean actors 2017

Hij werd geboren op 16 februari 1988 in Korea, studeerde aan de Universiteit van Chung-Ang en studeerde theater- en filmstudies. Kim Soo Hyun won in 2011 aan populariteit, door een countrybumpkin te spelen die een muzikaal genie bleek te zijn in het tienerdrama Dream High. Bovendien zijn zijn bekendste uitvoeringen Moon Embracing the Sun en My Love from the Star samen met Jun Ji-hyun, evenals de films The Thieves en Stiekem, Sterk.

2. Kim Woo-Bin

Top 20 meest knappe Koreaanse acteurs 2017

De getalenteerde hooggeplaatste Kseries-ster, Kim Woo-Bin, is in 2009 begonnen aan zijn carrière als modevakmodel voor shows als de Seoul Fashion Week. Zijn eerste drama was "White Christmas" maar zijn uitstekende optreden kwam van "School 2013" en "The Heirs" in 2013. Vorig jaar speelde hij in een actiefilm genaamd "Master", als Park Jang-goon.

3. Song Joong Ki

meest handsome Korean actors

Hij begon zijn eerste film in 2008 in "A Frozen River" maar voordat hij aan een optreden in Kdrama begon, was hij een professionele snelschaatser en mikte hij op een enorme wedstrijd zoals de Olympische Spelen. Hij kreeg veel aandacht in "Sungkyunkwan Scandal", de rol van een verwende playboy. De meest recente enorm succesvolle voorstelling was "Descendants of the Sun" met zijn echtpaar Song Hye-Kyo en zijn nieuwste film was "Battleship Island" van de Zuid-Koreaanse film.

4. Lee Jong Suk

meest handsome Korean actors 2017

1

Een mooie charmante Koreaanse acteur, Lee Jong Suk uit Zuid-Koreaans die op 14 september 1989 in Zuid-Korea werd geboren. Hij begon zijn carrière als model, totdat hij in 2015 de kans kreeg om op te treden in een dergelijke eerbare Seoul Fashion Week. Hij begon zijn eerste rol in Kdrama in "procureur-prinses", wat leidde tot een bijrol in de hit Kdrama-serie, "The Secret Garden". Hij begon zijn grote succes van Kdrama, "School 2013", I Hear Your Voice en Pinocchio.

5. Ji Chang Wook

meest handsome Korean actors 2017

Hij werd geboren op 5 juli 1987 in Korea. Een andere populaire acteur Ji Chang Wook die sinds 2006 als een ondersteunende rol heeft gewerkt en in 2010 veel meer populariteit kreeg in 'Smile, Donghae'. Verder heeft hij de televisieseries zoals Keizerin Ki, Warrior Dong-soo, Genezer, The K2, Suspicious Partner en Fabricated City-film spelen de rol van een werkloze game-verslaafde die een ingelijste moordenaar wordt.

6. Park Hae Jin

Top 20 meest knappe Koreaanse acteurs 2017

Hij staat bekend om zijn ondersteunende rollen in drama's My Love from the star en Doctor Stranger in 2013-2014. Vorig jaar won hij succes in de leidende rol in tvN-kanaal van Cheese in de val. Hij ontving ook de prijs voor Beste Acteur tijdens de Koreaanse Cable TV Awards 2016. In dit jaar was zijn populariteit zo groot dat zijn figuur onthuld werd bij Madame Tussauds Hong Kong. Zijn tv-serie van 2017 is een spionagedrama Man to Man en zijn aankomende romantische thriller-serie is Four Men.

7. Lee Dong Wook

Top 20 meest knappe Koreaanse acteurs 2017

Een Zuid-Koreaanse superster die een bekende superster was van de leidende rol van een tv-serie, My Girl sinds 2005, uit deze rol heeft hij Dong Wook een Koreaanse Wave-ster gemaakt. Voordat hij aan een K-serie begon, begon hij in 1999 te acteren, toen hij op de tv-show Schools 2 verscheen. Het jaar daarop verscheen hij op school 3. Zijn uitstekende prestaties waren La Dolce Vita in 2008, Scent of a Woman in 2011 , Wilde romantiek in 2012, Hotel King in 2014, daarna speelde hij in een fantasy-actie Guardian: The Lonely and Great God.

8. Lee Min Ho

Top 20 meest knappe Koreaanse acteurs 2017

We geloven dat hij een van jouw favoriete Koreaanse ster is, Lee Min Ho. Hij begon zijn roem in Azië sinds 2009, van Boys Over Flowers als Gu Jun-pyo. Bovendien staat hij bekend om zijn beste leidende rol in City Hunter in 2011, The Heirs in 2013, The Legend of the Blue Sea in 2016. Door zijn succes werd hij de beste Hallyu-ster tot zijn figuur onthuld werd in Madame Tussauds in Shanghai. De laatste tijd werd hij in 2016 verkozen tot de meest favoriete Koreaanse acteur door fans van de Korean Wave in de Verenigde Staten.

9. Jang Keun-suk

meest handsome Korean actors 2017

Hij is een van de knapste Zuid-Koreaanse acteurs en zangers. Hij kreeg veel meer erkenning van You're Beautiful in 2009, met in de hoofdrollen Park Shin Hye, de leider van fictieve van K-pop band A.N.Jell. Toen kreeg Jang Keun-suk ook in Japan een enorme populariteit. Verder zijn er Mary Stayed Out All Night in 2010, Love Rain in 2012, Pretty Man in 2013 en Jackpot in 2016. Jang Keun-suk is ook wel de 'Prince of Asia' genoemd onder Korea, China en Japan.

10. Kim Young Kwang

Top 20 meest knappe Koreaanse acteurs 2017

Een succesvol model en een ster die veel populariteit heeft gekregen door een ondersteunende rol in Pinocchio. Voordat hij volledig Koreaans acteur werd, liep hij samen met de glamoureuze ontwerpers zoals Vivienne Westwood, Alexander McQueen en Etro. Daarna speelde hij in veel beroemde tv-series; D-Day in 2015, Sweet Stranger and Me in 2016 en de nieuwste leidende rol als Jang Do-han in Lookout.

11. Seo Kang Joon

Top 20 meest knappe Koreaanse acteurs 2017

Hij werd geboren op 12 oktober 1993, een aantrekkelijke Zuid-Koreaanse acteur en ook een zanger van 5urprise-groep. Hij maakte zijn bekendheid door een uitstekende ondersteunende rol Baek In-ho in Cheese in the Trap in tvN-kanaal. Vanuit deze rol won hij ook de Best Entertainer Award-acteur van de 1e Asia Artist Awards uit die tv-serie. Van zo'n groot succes dat hem een ​​eerste leidende rol in tvN-kanaal, Entourage maakte en in 2017 zal hij in het science fiction-drama van KBS2 staan, dat Are You Human Too wordt genoemd?

12. Parkeer Bo-Gum

top 20 most handsome Korean actors 2017

Hij staat vermeld als de allereerste acteur van de top-Korea Power Celebrity van Forbes Magazine. Park Bo-Gum begon het hart van mensen te winnen door zijn uitvoeringen zoals Hello Monster in 2015, Antwoord 1988 speelde als een geniale Go-speler en een Joseon Crown Prince in Love in the Moonlight vorig jaar. Zijn nieuwste televisieserie behaalde ook een piekpubliekscore van 23,3%. Hij verschijnt ook in een breed scala aan merkadvertenties vanwege zijn populariteit.

13. Jo Jung-suk

Top 20 meest knappe Koreaanse acteurs 2017

Hij startte zijn carrière in een entertainmentindustrie in theatermusicals en toneelstukken. In 2012 maakte hij zijn breakout-fenomenen een ondersteunende rol in Architecture 101 en won hij vele prijzen zoals Beste Nieuwe Acteur bij de Blue Dragon Film Awards. Toen maakte Jo Jung-suk uitstekende uitvoeringen in vele tv-series zoals The King 2 Hearts, Almost Che, Oh My Ghostess, die zo'n grote hit was. In dit jaar wordt hij een ster in de thriller Drug King en Two Cops.

14. Gong Yoo

top 20 most handsome Korean actors 2017

Gong Yoo, hij behoort tot de toplijst van de Koreaanse serie-ster die zijn doorbraak beleefde in de romantische komedie The 1st Shop of Coffee Prince in SBS-kanaal. Afgezien van zijn roem in series, kreeg hij ook veel populariteit van de films; The Age of Shadows 2016 en Train to Busan 2016. In dit jaar speelde hij een fantasy-romance-drama Guardian: The Lonely and Great God met de titulaire goblin die een enorme hit kreeg gegarandeerd door Beste Acteur tijdens de Baeksang Awards.

15. Yoo Ah In

top 20 most handsome Korean actors

Hij werd beroemd in de Koreaanse fans van Sungkyunkwan Scandal in 2010. Toen groeide hij verder uit zijn rol van melodrama genaamd Punch, Secret Love, Veteran en Six Flying Dragons in 2015-2016. Zijn uitstekende prestaties werden gegarandeerd door drievoudig beste acteur voor zijn optreden in The Throne in de 36e Blue Dragon Film Awards, de beste acteur van Six Flying Dragons. Bovendien stond hij op de tweede plaats in de ranglijst van Korea Power Celebrity.

16. Lee Hyun Woo

Top 20 meest knappe Koreaanse acteurs 2017

Hij werd geboren in 1993 en begon zijn carrière als acteur sinds 2009 uit de K-serie; De terugkeer van Lljimae en koningin Seondeok. Na 4 jaar verstreken, begon hij meer erkenning te krijgen met zijn serie; Stiekem, in 2013, waar hij een Noord-Koreaanse geheime spion speelde vermomd als een middelbare schooljongen. In dit jaar treedt hij op voor The Liar and his lover van tvN, een Koreaanse remake.

17. Park Hyung Sik

top 20 most handsome Korean actors 2017

Een lid van de Koreaanse jongensband; ZE: A die een kans had om zijn carrière te vervolgen door samen met Ryeowook van Super Junior een castlid te zijn. Vervolgens begon hij zijn carrière in 2012, met in I Remember You. Toen kreeg hij geweldige lof van tvN's time-slip-drama; Nine: Nine Time Travel.In april 2017 begon hij zijn eerste leidende rol in Strong Woman Do Bong-soon en hij deed het heel goed tot hij zijn kans om een ​​nieuwe romantische komediekoning te worden vergroot..

18. Sung Hoon

Top 20 meest knappe Koreaanse acteurs 2017

Hij was 14 jaar zwemmer maar stopte vanwege een blessure. Hij ging naar de Koreaanse series-industrie in 2011 in New Tales of Gisaeng met in de hoofdrol een arrogante chaebol Ah Da Mo die uitstekend was in sport, zaken, vrouwen en populariteit. Vanuit deze functie verdiende hij in 2011 een SBS Acting Award voor de beste nieuwe acteur. In zijn laatste optreden was dat
extreem succes, dat hij een Chaebol van de tweede generatie speelde, Cha Jin-wook.

19. Hong Jong Hyun

Top 20 meest knappe Koreaanse acteurs 2017

Een model en een acteur, Hong Jong-hyun. Hij begon model te worden sinds 2007 en maakte sinds 2011 acteerwerk. Hij speelde sindsdien in veel films en televisiedrama's, waaronder "Vampire Idol" (2011), "Warrior Baek Dong Soo" (2011), "Wild Romance" (2012), "Her Lovely Heels" (2014) en "Mama" (2014). Zijn opkomende uitvoeringen waren Lovely Heels, Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo in Love met Im Si-wan en In Toon-ah. Hij is momenteel een gratis agent.

20. Dus Ji-sub

top 20 most handsome Korean actors 2017

Dus Ji-sub begon te werken als een jeansmodel. Hij kreeg een hoofdrol in het drama "Sorry, ik hou van je" in 2004 en werd bekend. Hij is een acteur, een model en ook een rapper. Zijn topprestaties voor series zijn Cain en Abel in 2009, Phantom in 2012, Master's Sun in 2013, Oh My Venus, de romantische komische tv-serie samen met Shin Min Ah en de nieuwste film in dit jaar is Battleship Island, de beste bokser van Gyeongseong. die vrede bracht in het hele Jongno-district.

1

Leave a Reply

73 + = 76