30 kerstboomideeën

2 0

Snoep Disney themed Chirstmas tree deco for girls

Candy themed kerstboom. Waarom maak je niet de kerstboom, een kersttraktatie? Stapel je lekkernijen op en vorm ze in deze verbazingwekkende en kleurrijk uitziende berg suiker en snoep.

Begin het seizoen goed met de beste kerstboom

Sinds kerst bijna één van de belangrijkste decoraties nadert, kan een huis de kerstboom hebben. Er zijn veel manieren waarop u uw kerstboom kunt versieren en een van de meest populaire zou een klassiek rood en groen thema zijn. Er zijn echter ook andere thema's zoals de witte kerstboom en de gouden en blauwe kerstboom. Het hangt altijd af van je stijl of met welk thema je wilt gaan voor je boom- en huisdecoratie. Wat je moet onthouden, is dat het versieren van bomen altijd uit lagen bestaat. Lagen zorgen ervoor dat de boom er groots, feestelijk en levensecht uitziet.

Je hebt de kerstbomen van mensen door de ramen gezien en gezien hoe groots en subtiel gelaagd ze zijn. U kunt dit ook zelf doen! Een coole tip om te weten is dat mensen in de vroege tijden hun kerstbomen decoreerden met zelfgemaakte ornamenten. Er waren toen geen voorgekochte en commerciële kerstdecoraties en mensen moesten alles uit de grond schieten. Daarom zou je je niet slecht moeten voelen als je je eigen decor maakt. Met de combinatie van commerciële inrichting en uw eigen doe-het-zelvers ziet uw kerstboom er niet alleen fantastisch uit, u bespaart uw budget, maar hij ziet er ook uniek en gepersonaliseerd uit.

Hoe een grote kerstboom te maken

Ten eerste, als je de kerstboom er geweldig uit laat zien, moet je de lichten toevoegen. Er zijn twee typische versies van boomlampen en ze hebben een groene of witte kleur. Waar je op moet letten, is de boomachtige kleur te kiezen die lijkt op de bladeren van je kerstboom. Het idee is om de kerstboomdraden minder zichtbaar te laten lijken. Begin bij het plaatsen van de lichten op je boom en werk langzaam naar boven. Bedek de hoofdtakken van de boom, zodat de lichten beter gaan branden.

U kunt kiezen uit vier soorten lampen die in verschillende grootten en kleuren gloeien en die waarschijnlijk het meest worden gebruikt, LED-lampen die nieuwer zijn en niet zoveel warmte produceren als de voorgaande, ze kunnen een een beetje duur, maar het is bewezen dat ze veilig zijn, je hebt ook globe lights die zachtere gloeiende lichten bieden en last but not least belletjes die ook wel retro lights worden genoemd. Probeer uit deze lichten te kiezen welke stijl je kerstboom in gaat. Het koppelen van de lichten aan uw thema kan wonderen doen voor uw inrichting en uw kerstboom als geheel. Vergeet ook niet om de juiste kleuren of batch kleuren voor uw lampen te kiezen.

Als je klaar bent met de lichten, begin dan aan de slingers te werken. Dit zijn ook een belangrijk onderdeel van de kerstboom. Een boom zonder een krans kijkt eenvoudig, naakt. Het zou ook afhangen van het ontwerp, maar als je voor lagen gaat, zijn slingers zeker aan te bevelen. Maar het is de kunst om je slingers er geweldig uit te laten zien in je boom. In sommige gevallen kan het nonchalant over de boom vallen dat ze er slordig of ruw uitzien; in sommige gevallen geef je het worstboom-effect. Om dit te voorkomen, moet u uw gordijnen in de gaten houden. Hoewel er geen exacte regel is om je slingers over de kerstboom te draperen, loont het toch om aandacht te besteden aan details. Probeer ongeveer twee draden van de krans te plaatsen voor elke draai om de boom. Je kunt zelfs experimenteren met de slingerstijlen, zoals het tegelijkertijd gebruiken van dunne en dikke stijlen. Wanneer je je artistiek voelt, kun je ook kiezen voor kralenkransen, folieslingers, lintslingers of zelfs papieren bloemenslingers. Dit is ook de fase waarin je je eigen uitgesneden slingers kunt maken of zelfs de namen van je familie op kunt schrijven voor een persoonlijker effect.

En nu bent u op het voorlaatste maar het meest opwindende deel van de kerstboomversiering; ornament opknoping. Begin met de ornamenten die u het eerst wilt laten opvallen. Hang ze in focale tempo's waar iedereen ze onmiddellijk kan zien. De ornamenten zijn de beste inrichting die je alleen kunt maken. Laat je creatieve geest los en maak je gepersonaliseerde snoeprietjes of sierlijstversieringen waar je vervolgens leuke foto's van je familieleden kunt plaatsen. Je kunt zelfs je eigen kerstballen ontwerpen en wat je nog meer moet doen om meer drama aan de boom toe te voegen. Zorg ervoor dat de afstand tussen de ornamenten op de juiste lengte is. Sommige zijn misschien te dicht bij elkaar terwijl sommige te ver weg zijn. Houd een spotter bij je om dingen gemakkelijker te maken.

1

Nu ben je klaar! Makkelijk toch? Begin gewoon met een thema in gedachten en je kunt de dingen achteraf zeker nog een keer doen. Nodig het hele gezin uit om u te helpen met de versieringen en vorm dit in een bandentijd met elkaar om van de vakantie te genieten.

blauw & white cookie christmas tree

Cookie-kerstboom. Ontwerp je koekjes als mini-kerstbomen op een bord. Voeg eetbare parels toe aan de bovenkant om ze er nog gelukkiger uit te laten zien.

boek christmas tree

Kerstboom boeken. Papier is gemaakt van bladeren en dit ensemble heeft het volste recht een boom te worden genoemd. Een perfecte boom voor elke boekliefhebber die er is.

wit themed Christmas tree reminding of the snowing holiday

Sneeuwwitte kerstboom. Het is altijd een prachtig gezicht om een ​​witte kerstboom te zien. Het matte effect en ornamenten met witte thema's laten de boom eruit zien als een bevroren schoonheid in de tijd.

een christmas tree with a rustic look

Een klassieke goud geïnspireerde kerstboom. Dit ontwerp is perfect als je op zoek bent naar de rustieke look met lagen ornamenten die de boom omhelzen. Het maakt de boom er zeker dik, overzichtelijk en groots uitzien.

EEN easy christmas tree DIY with books

Boek kerstboom met kralenkransen. Als je een unieke maar toch informele look wilt voor je boekenkerstboom, dan is dit het ontwerp dat je zoekt. Een perfect subtiele manier om uw boeken te ordenen om het seizoen te vieren.

Alternatief Christmas Trees

Perkament kerstboom. Er is geen limiet aan waar en wanneer u de verbeelding kunt gebruiken. Deze perkamentkerstboom maakt gebruik van de muur als zijn doek en schildert een perfecte versie van een kerstboom met papier en touw.

snoep christmas tree

Feestelijke rode en witte snoepriet kerstboom. Ga dit seizoen helemaal uit met deze prachtige set snoepriettraktaties als je kerstboom. Voeg vleugjes zilver en wit toe met kerstversieringen aan de boom.

Kerstmis- tree decoed with Children's photo Frames

Foto geïnspireerde kerstboom. In plaats van de gebruikelijke ornamenten, waarom voeg je geen fotootje toe aan je kerstboom? U kunt uw geschenkverpakkingen ook kleuren, zodat deze overeenkomen met de algehele toon van de boom.

Kerstmis- tree deoc with sea ornaments

Kerstboom met zeethema. Als je in de buurt van het strand bent, wat is dan een betere manier om je boom te versieren dan schelpen en zeesterren te gebruiken. Verzamel je eigen ornamenten op het strand en laat je boom er uniek uitzien.

Kerstmis- tree for the happy holiday

Prachtige gelukkige vakantie als thema gehade kerstboom. Douch uw kerstboom met groeten door speciale groetenslingers te maken. Je kunt ook extra slingers plaatsen om de begroetingenslingers aan te vullen die je in de boom hebt.

christmas-tree-decor-ideeën

Garlandless kerstboom. Je kunt je kerstboom ontwerpen, zelfs als je geen slingers gebruikt. De kunst is om de ornamenten gelijkmatig op de boom te plaatsen, zodat ze niet te verspreid of druk lijken.

Creatief Christmas Tree Decorating Ideas

Modern type kerstboom met alleen kerstversieringen. Als u een eenvoudige, dunne en doorziende kerstboom wilt, dan is dit het perfecte ontwerp voor u.

diy christmas tree deco made with ornaments

Houten plankkerstboom die met ornamenten wordt versierd. Wees artistiek en zet je eigen houten plank op in een kerstboom silhouet. Voeg schattige en schattige ornamenten toe om de inrichting te verbeteren.

DIY christmas tree made with branches

Branch geïnspireerde kerstboom. Je kunt zelfs je boom op deze manier ontwerpen als je een verzameling takken en twijgen hebt.

DIY christmas tree wall decor

Muur opknoping ornamenten kerstboom. Geen ruimte voor een boom? Geen probleem, je kunt altijd de muur maken als je kerstboom. Vorm de kleurrijke muurornamenten in een kerstboom en je bent er helemaal klaar voor.

Prachtig Christmas tree for lovers

Verbazingwekkende door uilen geïnspireerde kerstboom. Stem af op je instinct van je innerlijke dier met dit mooie en huiselijke kerstboomontwerp.

verlichting decos in the shape of a christmas tree

Eenvoudig maar geeft u een verklaring. Een heel schattig kerstboomontwerp met takken en eenvoudige kerstversieringen tegen de muur.

heerlijk Christmas tree decoed with red themed ornaments checked hearts ice creams

Harten en ijs thema-kerstboom. Vul je boom met tonnen harten en ijsuitsnijdingen voor dat smakelijke en zoete effect.

heerlijk red themed Christmas tree deco with candy ornaments

Kerstthema themakerstboom in rood. Laat je kerstboom exploderen met traktaties en feestelijkheden met deze combinatie van kerstdecoraties en kersttraktaties om de boom te versieren.

Vrolijk Christmas tree with presents snowflakes

Sneeuwvlok geïnspireerde kerstboom. Versier je kerstboom met vallende sneeuwvlokken te midden van groetenslingers en verschillende andere mooie zilveren en gouden kerstboomversieringen.

Nescafe christmas tree

Werkelijk praktische en toch creatieve Nescafe-kerstboom. Een koffieliefhebber? Wat is een betere manier om al die bekers te recyclen en je liefde voor koffie aan de wereld te laten zien dan om ze in een kerstboom te laten vormen.

Regenboog OmbreTree by Kelly Lieberman on Flickr

Regenboog ombre kerstboom door Kelly Lieberman op Flickr. Laat je boom opvallen met dit regenboog geïnspireerde thema met kerstballen en kerstverlichting.

Zee wondering Christmas tree DIY

Kerstboom met zeethema. Verzamel je favoriete zeegezichten en hang ze dit seizoen op aan je kerstboom.

zilver blue Christmas tree decorated with non-traditional ornament butterfly

Donkere en zilveren vlinder thematische kerstboom. Wees mysterieus en elegant met dit kerstboomontwerp met vlinders en glanzende, verfijnde ornamenten.

tumblr_nvpm3zlzji1rimw1ro1_500600_600

Witte kerstboom. Het is altijd een goed idee om dit seizoen met het klassieke witte kerstthema te gaan.

tumblr_nwmpdt7teq1rimw1ro1_500600_798

Zilver en berijpt kerstboom thema. Overeenkomen met je kerstornamenten met de boom glazuur en maak een prachtige illusie van een nog steeds, maar huiselijke kerstboom in het huis.

wit + blue themed christmas tree for boys

Echt mooie kerstboom met wit en blauw thema. Versier je boom in opvallende blauwe ornamenten die opvallen tegen de geheel witte achtergrond van de boom.

Wit red themed Christmas tree for Children

Kerstboom met rood en wit thema. Versier je kerstboom in rode en witte ornamenten en maak een statement met hoe prachtig het eruit ziet.

Pijnboom Cone Christmas Tree

Pinecone geïnspireerde kerstboom. Doe je uiterste best om creatief te zijn en pinecones te verzamelen om je eigen mini-kerstboom op een vaas te vormen.

1

Leave a Reply

+ 75 = 79