Top 100 meest romantische films van 2000-2013 (deel C)

2 0

Haal de meisjes en de popcorn klaar! Het volgende deel van Hollywood Top 100 meest romantische films van 2000-2013 is hier! Er gaat niets boven de "voelt" reis een goede, oprechte film over dat heel-speciaal-ding-dat-maakt-de-wereld-go-round brengt!

De laatste keer, voor het geval je het gemist hebt, hebben we al de selectie van de eerste 50 films uitgerold, zoals No Strings Attached, Twilight, Sweet November, 500 Days of Summer en nog veel meer in deel A, B en D.

Span die hartjes een beetje aan, dames. Ze zullen vast heel hard worden getrokken!

 49. P.S. I Love You (2007)

PS-I-Love-You_cover

Alles gaat goed (wel, zo nu en dan weinig argumenten) voor het echtpaar Gerry en Holly. Dan sterft Gerry plotseling. Diep verward, trekt onze weduwe zich intern terug, mokkend in eenzaamheid. Out of the blue ontvangt een brief op haar 30eth verjaardag van niemand minder dan ... Gerry. Maar kalmeer, dit is geen gruwelverhaal! Het blijkt dat Gerry haar brieven en berichten heeft achtergelaten die ze op onverwachte seizoenen ontvangt, en haar aanspoort om zichzelf opnieuw te ontdekken, het leven opnieuw te omarmen en zelfs opnieuw verliefd te worden.

 Gegoten: Hilary Swank, Gerard Butler, Harry Connick Jr., Lisa Kudrow

Romantische stemming: Zorg dat je de tissues klaarlegt. Net.

IMdb Rating: 6.9 / 10

Rotten Tomatoes Beoordeling:  24%

1

trailer:[Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = CZzW6_hR068 & w = 450 & h = 338]

48. Time Traveller's Wife (2009)

tijdreiziger-vrouw-poster

Henry DeTamble lijdt aan een zeer curieuze genetische ziekte-tijdreizen. En hoewel dat klinkt cool ala Dr. Who, hij kan niet controleren wanneer en waarheen hij reist. Dit belet hem echter niet om een ​​relatie te vormen met een mooie vrouw genaamd Claire. Bij hun eerste ontmoeting was ze dolblij hem te zien, bewerend dat ze hem het grootste deel van haar leven had gekend. Ze ontwikkelen een diepe, hartstochtelijke romance ... diep belast door zijn vreemde toestand.

Gegoten: Eric Bana, Rachel McAdams, Ron Livingston, Michelle Nolden

Romantische stemming: Ik heb nog wat zakdoekjes?

IMdb Rating: 7/10

Rotten Tomatoes Beoordeling:  24%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = USUDlMBR-dQ & w = 450 & h = 338]

47. Muziek en teksten (2007)

music_and_lyrics_poster_small

In een poging om zijn carrière nieuw leven in te blazen, heeft ex-ster Alex nog een kans op sterrendom. Hij moet een lied schrijven voor opkomend zangidool Cora Corman. Met verlies van woorden en tijd vindt hij een onverwachte samenwerking met de vrouw die zijn planten water geeft, Sophie, die blijkbaar een grote flair heeft voor woorden. Terwijl ze samenwerken, leren ze elkaar onvermijdelijk kennen ... en wel ... de aantrekkingskrachten zijn overal! Maar misverstanden onderweg kunnen een ernstige disharmonie veroorzaken ...

Gegoten: Hugh Grant, Drew Barrymore, Scott Porter

Romantische stemming: Licht, grappig en feel-good!

IMdb Rating: 6.2 / 10

Rotten Tomatoes Beoordeling:  67%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = tiEoMwwk5uM & w = 450 & h = 338]

 

 46. ​​The Painted Veil (2006)

de geschilderde-veil-movie-poster-large

Gebaseerd op een roman uit 1925, levendig en verfijnd, verblijdt Kitty de zacht gesproken bacterioloog Walter Fane. Ze zijn getrouwd en verhuizen naar Shanghai, waar Walter gestationeerd is om infectieziekten te bestuderen. Hun harde verschillen doen zich snel voor: ze is meer geïnteresseerd in feesten en gezelligheid, hij lijkt te serieus en te boeken. Kitty pleegt overspel met een andere man, maar werd al snel ontdekt door haar echtgenoot. Hij dwingt haar om hem te vergezellen naar een afgelegen Chinees gebied, waar ze elkaar geleidelijk ontdekken in nieuwe perspectieven. In het door de dood getroffen dorp komt een diepere en oprechte wederzijdse liefde tot leven.

Gegoten: Naomi Watts, Edward Norton, Liev Schreiber, Catherine An

Romantische stemming: Zorg dat je de tissues klaarlegt. Net.

IMdb Rating: 7.4 / 10

Rotten Tomatoes Beoordeling:  74%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = YJtLNDRLeis & w = 450 & h = 338]

 

45. Becoming Jane (2007)

  worden jane

De Engelse schrijfster Jane Austen is verantwoordelijk voor verschillende romantische boeken die onvergetelijke personages inspireren (Yay voor Mr. Darcy & Mr. Knightley!) En moderne aanpassingen. Ze was nooit getrouwd, veel tot de intriges van historici. De film concentreert zich op de vermeende affaire van Jane met de Ierse advocaat Thomas Lefroy. Hoewel ze allebei op de verkeerde voet beginnen en ruzie maken tijdens hun eerste paar vergaderingen, voelen Jane en Tom zich aangetrokken tot elkaar. Hij is een feisty, ondeugende jonge man en ze is een ambitieuze, intelligente vrouw. Hun verbintenis is echter onmogelijk, omdat Jane uit een arm gezin komt en de oom van Tom wordt onteerd. Ze zijn van plan om te eloven, maar ze ontdekt dat dit hem zal uitschakelen om voor zijn grote gezin te zorgen, waardoor ze haar hart kan opofferen.

Gegoten: Anne Hathaway, James McAvoy, Julie Walters, James Cromwell

Romantische stemming: Lief en verdrietig. Meer nadruk op het droevige deel.

IMdb Rating: 6.9 / 10

Rotten Tomatoes Beoordeling:  57%

trailer:[Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = k7YV750XCEY & w = 450 & h = 338]

44. Love in the Time of Cholera (2007)

AAAA600full-love-in-the-time-of-cholera-poster

Florentino Ariza en Fermina Daza beginnen te corresponderen met letters nadat ze op het eerste gezicht verliefd zijn geworden. Terwijl haar vader hun jonge liefde ontdekt, wordt Fermina weggestuurd naar haar grootmoeder en nichtje. Wanneer ze terugkeert, trouwt ze met Dr. Juvenal Urbino, de keuze van haar vader. Dit verplettert Florentino immens dat hij eerst belooft voor altijd een maagd te zijn en uiteindelijk om de liefde te bedrijven met ongeveer 600 vrouwen. Hij vindt seks een pijnstiller voor zijn verdriet. Wanneer Dr. Urbino na 50 jaar sterft, maakt Florentino zijn kans op Fermina opnieuw, ondanks hun hoge leeftijd.

Gegoten: Javier Bardem, Giovanna Mezzogiorno, Benjamin Bratt, Gina Bernard Forbes

Romantische stemming: Erg ontroerend!

IMdb Rating: 6.2 / 10

Rotten Tomatoes Beoordeling:  26%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = lXuxe7dTg2U & w = 450 & h = 338]

43. Definitely, Maybe (2008)

definitely_maybe_xlg

Will Hayes wordt overgehaald door zijn dochter, Maya, om zijn liefdesverhaal met haar moeder te vertellen (maak je geen zorgen, dit duurt niet acht seizoenen). Op dit moment is Will in het midden van een scheiding, maar wat dan ook, hij vervolgt zijn liefdesaffaires met drie vrouwen, waarbij ze hun namen veranderen om een ​​"mysterie liefdesverhaal" te creëren. Uiteindelijk raadt Maya correct welke van hen haar is moeder en wie van hen is degene waar echt van houdt.

Gegoten: Ryan Reynolds, Rachel Weisz, Elizabeth Banks, Isla Fisher, Abigail Breslin, Kevin Kline

Romantische stemming: Grappig en hartverwarmend!

IMdb Rating: 7.1 / 10

Rotten Tomatoes Beoordeling:  70%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = 0oK4VOUmOkc & w = 450 & h = 338]

 

 42. Feast of Love (2007)

feest-of-love-movie-poster-2007-1020402889

Denkt u er ooit aan om het vinden en houden van ware liefde bijzonder moeilijk voor u? Deze film vertelt je anders. In deze drie onderling verbonden verhalen zijn we getuige hoe iedereen worstelt met romantische relaties. Maak kennis met bijvoorbeeld Bradley, wiens vrouw hem verlaat voor een andere vrouw; Oscar, die het noodlot heeft om te sterven en zo Chloe trouwt met een huwelijk met een host-gun; en Diana die een affaire onderhoudt met een getrouwde man die zichzelf er niet toe kan brengen om van zijn vrouw te scheiden.

Gegoten: Morgan Freeman, Radha Mitchell, Alexa Davalos, Greg Kinnear

Romantische stemming: Een beetje van alles: pijn, plezier, zoetheid en hoop.

IMdb Rating: 6.5 / 10

Rotten Tomatoes Beoordeling:  39%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = kUSMZIgvARM & w = 450 & h = 338]

 

41. The Holiday (2006)

vakantie

Iris en Amanda zijn beiden diepbedroefd en gedesillusioneerd. In een poging om van hun hartkwalen te herstellen, wisselen ze van plaats: Iris van een vakantiehuis in Surrey in Engeland naar Amanda's suite in New York en omgekeerd. Omdat ze mooi zijn, fantastische meisjes op hun eigen manier en het lot is ongelooflijk zo'n plagerij, ze ontmoeten twee mannen met wie ze romantisch gehecht zullen zijn ... en uitgedaagd met.

Gegoten: Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law, Jack Black

Romantische stemming: Goed voelen!

IMdb-beoordeling: 6.8 / 10

Rotten Tomatoes Beoordeling: 47 &

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = AhLVOrUYCjI & w = 450 & h = 338]

40. Shall We Dance (2004)

shall_we_dance_ver2

John Clark is een advocaat die een lieve vrouw en een geweldig gezin heeft. Hij vindt zijn bestaan ​​echter saai en vindt dat er iets ontbreekt. Nadat hij een prachtig gezicht van een vrouw bij een raam heeft gezien, springt hij impulsief de trein af en meldt zich aan voor een dansles, in de hoop haar te ontmoeten. Hij wordt verliefd ... met dansen. De rest is een verhaal over nieuwe dromen en romantiek en hoop.

Gegoten: Richard Gere, Jennifer Lopez, Susan Sarandon

Romantische stemming: Lacht en gelukkige tranen!

IMdb-beoordeling: 5.9 / 10

Rotten Tomatoes Beoordeling: 46%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = Mr3AjEn2uO8 & w = 450 & h = 338]

39. Original Sin (2001)

AAAAAoriginal_sin

Gevestigd in een 19th eeuw Latijns-Amerikaans Cuba, ontmoet Luis Durand eindelijk zijn penvriend Julia Russell, een Amerikaanse vrouw. Ze trouwen binnen enkele uren, ondanks het feit dat ze niets lijkt op de foto's die ze stuurde. Luis is volledig betoverd door haar schoonheid en sensualiteit tot ze op een dag verdwijnt met zijn geld. Hij volgt haar spoor om wraak te nemen maar bevindt zich in plaats daarvan in haar armen en bezwijkt aan haar gevaarlijke, donkere leven.

Gegoten: Antonio Banderas, Angelina Jolie, Thomas Jane

Romantische stemming: Opwindend en spannend!

IMdb-beoordeling:  5.7 / 10

Rotten Tomatoes Beoordeling: 12%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = 8YBWwXfdJUU & w = 450 & h = 338]

 

38. Bezit

possession_ver2

Het wordt algemeen aangenomen onder literaire geleerden dat Victoriaanse dichters, Henry Randolph Ash, een conservatief, en Christabelle LaMotte, een radicale lesbienne, vijanden zijn. Twee hedendaagse geleerden duiken echter op in hun geschriften en ontdekken dat ze stiekem geliefden zijn terwijl ze zelf gevangen zitten in een complex web van competitie en aantrekkingskracht.

Gegoten:  Gwyneth Paltrow, Aaron Eckhart, Jeremy Northam

Romantische stemming: Zoet, zoet als poëzie!

IMdb-beoordeling: 6.2 / 10

Rotten Tomatoes Beoordeling: 65%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = lxZwDEXkUG4 & w = 450 & h = 338]

 

37. Toen in Rome (2010)

when_in_rome_ver2_xlg

Beth vliegt naar Rome om het impulsieve huwelijk van haar jongere zus bij te wonen. Ze voelt zich aangetrokken tot Nick en hij lijkt ook tot haar aangetrokken. Dan ziet ze hem een ​​ander meisje kussen. Dronken, jaloers en verbitterd met haar enige leven, waadt ze in de 'Fontein van de Liefde' waarvan mensen geloven dat ze ware liefde zouden kunnen geven als je een munt erin gooit. Ze neemt wat munten, in de veronderstelling dat de magie haar zal afwrijven. Ze keert terug naar de Verenigde Staten en vindt een egocentrisch model, een straatillusionist, een hopeloos romantische schilder en een succesvolle worstzakenman die haar omver valt. Dan is er Nick. Maar wat als ze ook zijn munt heeft gekregen??

Gegoten:  Kristen Bell, Josh Duhamel, Anjelica Huston

Romantische stemming: hilarische!

IMdb-beoordeling: 5.2 / 10

Rotte tomaten: 16%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = gsb8U014Hs0 & w = 450 & h = 338]

 

36. Herfst in New York (2000)

autumn_in_new_york_ver4

Will is een succesvolle 48-jarige restaurateur. Op een dag raakt hij geïnteresseerd in een jonge, mooie vrouw genaamd Charlotte die haar verjaardag viert in zijn restaurant. Ze sluiten vriendschap en hij is betoverd met haar levendige, vrijgevochten persoonlijkheid. Naarmate het aantrekkingsniveau stijgt, worden ze een paar. Maar Charlotte is terminaal ziek en Will heeft zijn eigen verleden om mee om te gaan.

Gegoten: Richard Gere, Winona Ryder, Anthony LaPaglia, Elaine Stritch

Romantische stemming: Natuurlijk is het triest ... maar het is ook verheffend!

IMdb-beoordeling: 5.1 / 10

Rotte tomaten: 20%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = zACckn8ie-8 & w = 450 & h = 338]

35. Sarah Marshall vergeten (2008)

Forgetting-Sarah-Marshall-Film-poster

Wat doe je als je tv-superster, hete vriendin van vele jaren plotseling met je breekt terwijl je naakt bent? Wat betreft componist Peter, hij gaat op een rampage van one-night stands om de leegte te vullen die zijn vriendin Sarah Marshall heeft verlaten. In een wanhopige poging om zijn hart te herstellen, gaat hij naar Hawaii voor een herstellende reis. En zeker, hij vindt de persoon die hij wanhopig probeert te vergeten daar met haar nieuwe vlam. Peter sluit vriendschap met de mooie receptioniste Rachel. Maar als ze dichterbij komen, stort de nieuwe relatie van Sarah ineen en smeekt ze Peter om nog een kans.

Gegoten: Kristen Bell, Jason Segel, Paul Rudd, Mila Kunis

Romantische stemming: Zoveel tranen ... van het lachen!

IMdb-beoordeling: 7.2 / 10

Rotte tomaten: 84%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = PyVEHIO6jZ0 & w = 450 & h = 338]

34. My Big Fat Greek Wedding (2002)

my-big-fat-greek-wedding

 

Fotoula leeft met de immense druk om met een Griekse man te trouwen en Griekse baby's te maken. Ze zit vast in het runnen van hun familierestaurant, dat natuurlijk allemaal Grieks is. Geleidelijk rebelleert ze tegen de Griekse conservativiteit en intens patriottisme van haar vader, Gus. Als klap op de vuurpijl begint ze te daten met Ian Miller, een knappe lerares die ... nergens in de buurt van Grieks is.

Gegoten: Nia Vardalos, John Corbett, Michael Constantine, Christina Eleusiniotis

Romantische stemming: Wat is het Griekse woord voor hilarisch?

IMdb-beoordeling: 6.5 / 10

Rotte tomaten: 76%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = RfYF3TAST5E & w = 450 & h = 338]

33. Keith (2004)

keith-2633-poster-large

Natalie heeft haar leven bedacht: ze gaat haar academische succes voortzetten en gaat naar Duke University met een tennisbeurs. Alles verandert terwijl ze samenwerkt met Keith in de Scheikunde. Hij is zorgeloos en rebels. Ze gaan uit als 'vrienden' ondanks het feit dat Natalie in een relatie is. Hun vriendschap wordt sterker, maar Keith verdwijnt plotseling van school en Natalie ontdekt zijn diepe, tragische geheim.

Gegoten: Elisabeth Harnois, Jesse McCartney, Margo Harshman, Ignacio Serricchio

Romantische stemming: Weefsels. Weefsels.

IMdb-beoordeling: 7.4 / 10

Rotte tomaten: Nog geen beoordelingen

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = Fi4P5ksvBLo & w = 450 & h = 338]

 

32. Flipped (2010)

  omgedraaid

Gelegen in de jaren 1950, Juli en Bryce ontmoeten elkaar als tweede klassers. Voor Juli is het liefde op het eerste gezicht en ze wist zeker dat het hetzelfde was voor Bryce. De komende zes jaar vermijdt Bryce Juli ten koste van alles en vraagt ​​ze Juli's vijand Shelly om zich van haar te ontdoen. Maar Juli is een speciaal en zeldzaam meisje en diep in Bryce lijkt hij echt voor haar gevallen te zijn sinds de eerste dag dat ze elkaar ontmoetten. Kunnen zijn gevoelens winnen tegen zijn meisje-fobische, verlegen zelf?

Gegoten: Madeline Carroll, Callan McAuliffe, Rebecca De Mornay, Anthony Edwards

Romantische stemming: Je maakt vuisten en schudt ze terwijl je piept! Snap je?

IMdb-beoordeling: 7.5 / 10

Rotte tomaten: 56%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = RDlXdujRSD8 & w = 450 & h = 338]

31. Pride and Prejudice (2004)

  AAApride-en-vooroordelen-filmposter

In 18th eeuw Engeland, het meest waar een vrouw op kan hopen, is het verzekeren van een rijke echtgenoot. Elizabeth Bennet wist dit allemaal maar al te goed, maar weigert te trouwen voor iets anders dan liefde. Meneer Darcy en zijn vriend meneer Bingley worden hun buren. Terwijl de laatste wordt getroffen door haar zus Jane, vindt Elizabeth Darcy een trotse, arrogante man. Hij geeft haar sarcastische behandeling in eerste instantie terug, maar de vonk van chemie met de twee valt niet te ontkennen. Tenslotte is Mr. Darcy meer dan alleen zijn koude, knappe zelf.

Gegoten: Keira Knightley, Matthew Macfadyen, Brenda Blethyn, Donald Sutherland

Romantische stemming: Giggle-inducerende! Je weet dat "Mr. Darcy "is gelijk aan de vrouwelijke hemel, toch?

IMdb-beoordeling: 7.7 / 10

Rotte tomaten: 85%

trailer:[Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = fJA27Jujzq4 & w = 450 & h = 338]

30. Before Midnight (2013)

voor midnight_

Als een vervolg op twee voorgangers vinden we hier Jesse en Celine op vakantie in Griekenland als koppel en ouders van een tweeling. Jesse is een succesvolle schrijver, maar Celine worstelt. Ze spenderen tijd aan het herinneren hoe ze elkaar ontmoetten en hoe hun leven sindsdien is veranderd en hun angsten voor zowel het heden als de toekomst. Ze eindigen in een ruzie en Celine besluit het te stoppen, maar Jesse belijdt zijn onvoorwaardelijke liefde voor haar. Dit is een realistische maar creatieve kijk op het wel en wee van de liefde.

 Gegoten: Ethan Hawke, Julie Delpy, Seamus Davey-Fitzpatrick, Ariane Labed

Romantische stemming: Zoet en leuk met een vleugje verdriet.

IMdb-beoordeling: 8.3 / 10

Rotte tomaten: 98%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = euOJkb0U8vE & w = 450 & h = 338]

29. Breaking Dawn Deel 2 (2012)

Breaking_Dawn_Part_2_Poster-608x940

Als afsluiting van de Twilight-sage is Breaking Dawn deel 2 een verbluffende, epische finale! Bella, nu een vampier, heft haar dochter Renesmee op met Edward en de rest van de Cullens. Renesmee groeit snel en ze beginnen zich zorgen te maken over wat er van haar zal worden. De Volturi besluit dat Renesmee een bedreiging is en komt voor Bella, Edward en de Cullens om hen te doden. Dan als geliefden, nu moeten ze vechten als ouders, als familie.

Gegoten:  Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner

Romantische stemming: Geweldig! Wees voorbereid op verplaatsing naar de rand van uw stoel!

IMdb-beoordeling: 5.5 / 10

Rotte tomaten: 48%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = ti0H-bvMi3I & w = 450 & h = 338]

28. De lelijke waarheid

0000theugytruth

Abby is een tv-producent die onvermurwbaar gelooft in ware liefde. Dus toen ze Mike's tv-show tegenkwam over cynisme over liefde, roept ze op en debatteert met hem in de lucht. Het volgende dat ze wist, is dat haar eigen tv-programma wordt geannuleerd om Mike tegemoet te komen. Ze hebben een sterke hekel aan elkaar, maar Abby accepteert Mike's hulp om de man van haar dromen, haar nieuwe buurman, Colin, te verstrikken. Het plan van Mike werkt blijkbaar en Colin heeft een hekel aan haar. Maar weet je, als de zaken volgens plan verlopen, realiseren we ons dat dit niet is wat we echt willen.

Gegoten: Gerald Butler, Katherine Heigl

Romantische stemming: Goed voelen! Geloof opnieuw in liefde!

IMdb-beoordeling: 6.3 / 10

Rotte tomaten: 13%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = Lh_NT69lcPY & w = 450 & h = 338]

27. Silver Lining Playbook (2012)

  Zilver linings playbook film poster-1525621

Patrick "Pat" Solitano is net vrijgelaten van de mentale afdeling voor een bipolaire stoornis. Hij woont bij zijn ouders en richt zich op het terugwinnen van zijn van elkaar vervreemde vrouw, Nikki. Hij ontmoet Tiffany Maxwell die onlangs is weduwe en een vriend van Nikki. Ze vormen een ongewone vriendschap. In ruil voor het ontvangen van zijn brief aan zijn vrouw, gaat hij met tegenzin akkoord Tiffany's danspartner te zijn voor een wedstrijd waarvoor ze rigoureus samen trainen. En ondanks Tiffany's vorderingen, denkt Pat nog steeds dat hij Nikki terug wil.

Gegoten: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver

Romantische stemming: Belust en aantrekkelijk!

IMdb-beoordeling: 7.9 / 10

Rotte tomaten: 92%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = Lj5_FhLaaQQ & w = 450 & h = 338]

26. Once (2007)

  EEN KEER movie one-sheet poster

Guy speelt zijn gitaar in de straten van Dublin. Verleid door zijn muziek, benadert een Tsjechische immigrant, Girl, hem en ze praten over zijn liedjes. Tijdens hun volgende ontmoeting onthult ze dat ze ook een muzikant is en ze zingen een van zijn liedjes samen. In de loop van de tijd die ze samen doorbrengen, werken ze opgewonden samen in zang, compositie en repetitie. Een attractie en diepere emotionele bindingsvormen, maar Girl is getrouwd en Guy heeft zijn eigen vroegere liefde.

Gegoten:  Glen Hansard, Markéta Irglová

Romantische stemming: Opbeurend en bitterzoet ... echt fascinerend in de oren en ogen!

IMdb-beoordeling: 7.9 / 10

Rotte tomaten: 97%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = 726SFblz9Lk & w = 450 & h = 338]

25. Bright Star (2009)

  600full-bright-star-poster

Modieus en flirterig Fanny Brawne jaagt de dichter John Keats na hun eerste ontmoeting na. Hij is echter afstandelijk en scherp in het ontwijken van haar avances. Uiteindelijk groeien ze dichterbij, vooral als Fanny poëzielessen van hem neemt. Toch is de straatarme Mr. Keats terughoudend om de relatie te beginnen en als ze dat eindelijk doen, moeten ze het geheim houden. Uiteindelijk geeft de moeder van Fanny toe aan de wedstrijd, maar de tragiek van het leven staat in de weg.

Gegoten: Abbie Cornish, Ben Whishaw, Paul Schneider, Kerry Fox

Romantische stemming: Bitterzoet. Misschien wil je tijdens het huilen op je borst kloppen.

IMdb-beoordeling: 6.9 / 10

Rotte tomaten: 83%

trailer: [Youtube = http: //www.youtube.com/watch v = X0nx5Iu6KQo & w = 450 & h = 338]

 

Welke heeft je hart gevangen? Welke herinnerde je aan die prachtige, prachtige eikel (oh weet je wie!)? Welke je weer liet geloven dat liefde kan bestaan ​​in deze sombere wereld van ons?

Vergeet niet om terug te gaan naar het volgende deel! Geniet van een marathon met deze lijst!

1

Leave a Reply

+ 39 = 42