Adriana Lima Dieet en training

2 0

Adriana Lima is sinds 2000 een Victoria's Secret Angel en toch ziet ze er nog steeds zo fantastisch uit vandaag als ze ooit heeft gedaan. Ze is een bewonderd supermodel dat vooral bekend staat om haar fijn getinte lichaam en moordenaarlichaam. Fitnessfanaten over de hele wereld volgen haar voorbeeld en volgen haar voedingsgewoonten en trainingen scherp, zodat ook zij op haar lijken. Haar toegewijde volgers werden nog meer toen ze in 2012 voor de tweede keer moeder werd en binnen een paar weken is ze al haar postgewicht kwijt en was ze klaar om opnieuw op de landingsbaan te komen. Enkele weken na de bevalling had je nooit kunnen raden dat ze ooit zwanger was - een ongelooflijk indrukwekkende prestatie! Naast het hebben van een al ingepakt workoutplan, slaagt ze er zelfs op de een of andere manier in om tijd (en niet te vergeten energie) te vinden om te joggen en een heleboel dagen te draaien, voor de lol en om zichzelf op zoek te houden naar de startbaan. Dus hier is het dames, het dieetplan van Adriana Lima en de work-outroutine die de wereld stormenderhand verovert ...

Ontbijt

Voor het ontbijt eet Adriana meestal havermout dat is bestrooid met rozijnen en eiwitten. Het is alleen op de af en toe dag dat ze melk of koffie met haar eten heeft. Om variatie toe te voegen, laat ze zichzelf toe om soms muesli met honing of zelfs yoghurt te hebben. Alles wat ze heeft is strikt van gewicht, zodat portiegroottes kunnen worden gecontroleerd en haar calorie-inname kan worden gecontroleerd.

0b9e69374c35eebdeba09e042dc8a40f

Lunch

Voor de lunch heeft Adriana meestal een vuist, kip of een rood vlees met een kant van salade of groene groenten die zijn gegrild. Vezels vormen een groot deel van haar tussendoortje, waardoor haar lichaam gemakkelijker voedsel verteren.

19a3423c250f084b37abb0d288892158

Namiddagsnacks

Als Adriana een middagsnack heeft, neemt het meestal de vorm aan van komkommers, wortels of andere rauwe groenten. Als ze energie nodig heeft, geeft ze zich soms over aan een klein stukje chocolade of een lepel honing.

1941dfccadf916445e5a72ded3cad22f

1

Avondeten

Als je dacht dat het dieet van Adriana tot nu toe goed te doen klonk, wil je misschien nog een keer nadenken. Voor het avondeten eet ze zo min mogelijk en op haar borden staat slechts een eenvoudige salade. Dit, denkt ze, helpt haar goed te slapen en haar lichaam op te frissen.

a4a92e12b0abc775595847966060bc34

Spieroefeningen

Hoge intensiteit spieropbouwende oefeningen zoals lichaamsgewicht squats en buiktrainingen zijn onderdeel van wat helpt om Adriana zo tonisch te houden en geeft haar zo'n wenselijk lichaam. In plaats van het gebruik van machines of gewichten om dit te doen, maakt ze gebruik van haar eigen lichaam en haar eigen kracht om een ​​intensieve, inspannende training te creëren die haar fotosessies klaar houdt.

764f9e322ad3e8a5f5f2905612b6ae6b

High Intensity Interval Training (HIIT)

Adriana doet veel intervaltraining met hoge intensiteit om haar slanke lichaamsbouw te behouden. Dit omvat vele herhalingen van verschillende oefeningen met een hoge intensiteit gevolgd door kleine bursts van oefeningen met lage intensiteit. Gedurende deze tijd geeft ze de voorkeur aan het springtouw, waardoor ze een goede kaarttraining krijgt en helpt ze haar atletisch vermogen te vergroten. Dit zou bijdragen aan een sneller vetverlies en maakt het effectiever maken van het lichaam dat is de reden waarom HIIT-oefeningen zwaar in haar routine waren opgenomen toen ze probeerde haar post babygewicht te verliezen.

b9fbe7182065995c580c817f6e129575

Capoeria

De Victoria's Secret Angel beoefent ook Capoeria om haar lichaam afgezwakt te houden. De praktijk is afkomstig uit Brazilië en is een vechtkunststijl die krachttraining combineert met dans.

c69caa37f39e73d7fa7df4b6a0ffedd7

Boksen

Boksen is een van de favoriete sporten van Adriana en zij neemt het altijd op in haar trainingen. In plaats van simpelweg ponsen in vrije stijl, voert ze complexe oefeningen uit die haar lichaam uitdagen. Naast het houden van haar fysieke fit, gelooft Adriana dat boksen de sleutel is om haar geest mentaal scherp te houden omdat het grote hoeveelheden focus, precisie en balans vereist..

da44b54d1fb7f4cd4a234c1fbec47cd3

Yoga

Als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, om af te koelen en te kloppen, is Adriana een volgeling van yoga. Naast het ontspannen van haar, houdt yoga haar lichaam ook flexibel en soepel.

cfd33f7192129a25d1038a6152243215

Adriana heeft bewezen dat deze combinatie van dieet en fitness fantastische resultaten oplevert en een supermodel-body van wereldklasse. Hoe veelbelovend haar routines ook mogen zijn, ze zijn echter alleen voor de meest vastberaden onder ons en voor degenen met de meeste wilskracht. Ik weet niets over u, maar ik kan me niet voorstellen dat ik dit allemaal dagelijks, week in week uit, doorneem. Ik ben in voor een paar work-outs per week een behoorlijk beetje schoon eten, maar ik weet dat ik niet heb wat nodig is om te leven zoals Adriana. Daarvoor denk ik dat we haar allemaal moeten applaudisseren. Dit dieet en bewegingsregime laat zien hoe sterk het supermodel is en hoe vastberaden ze is om aan de top van haar spel te blijven. Voor degenen onder jullie die graag willen volgen in haar goed getrainde voetstappen, veel succes en laat me weten hoe je verder gaat!

1

Leave a Reply

− 2 = 3