Hoe snel gewicht te krijgen voor vrouwen

3 0

In zowat elk vrouwenmagazine of elke website vind je talloze artikelen over hoe je kunt afvallen, afvallen en beter kunt werken. Het is een dagelijks onderwerp van ons eeuwige lijners en ik beken dat ik schuldig ben aan het toevoegen van de drukte en het schrijven van veel van deze artikelen zelf. Hoe zit het met die vrouwen die niet op zoek zijn naar een snelle dieetoplossing, maar op zoek zijn naar het tegenovergestelde? Om de een of andere reden zijn er talloze vrouwen op een missie om aan te komen en een gebrek aan informatieve artikelen om hen te helpen slagen. Daarom heb ik deze handleiding met dertig tips en trucs gemaakt om vrouwen te helpen snel gewicht te winnen (en gezond!). Hier gaat…

1. Verhoog uw calorie-inname

Hoe vanzelfsprekend het ook mag zijn, dit punt is zeker de moeite van het vermelden waard. Als je op missie bent om snel aan te komen, moet je je eerste stap zijn om je calorie-inname op te voeren en te beginnen met het inpakken op de kilo's. Het wordt aanbevolen dat vrouwen 2000 calorieën per dag eten, gewoon om hetzelfde gewicht te behouden, dus als je erboven gaat, is dit een zekere manier om je te helpen aankomen. Eack pond vet bestaat uit 3500 calorieën, dus als u elke dag slechts 500 extra calorieën aan uw dieet toevoegt, kunt u één pond per week verdienen. Hoe meer je eet, hoe meer je wint, eenvoudig!

b07a3136ae26e90bb2afa7f152aa1fec

2. Spier toevoegen

Het is een bekend feit dat solide spieren meer wegen dan vet, dus het toevoegen van spieren aan je lichaam is een geweldige manier om je te helpen gewicht te winnen terwijl je er mager en strak uitziet. De beste manier om spieren te krijgen, is om veel gewichtdragende oefeningen te doen, zoals gewichtheffen. Je kunt ook gewichtdragende oefeningen doen tegen je eigen gewicht en dingen doen zoals squats en pushups. Maak je geen zorgen, het toevoegen van spieren betekent niet dat je ook op een macho-man gaat lijken, het betekent gewoon dat je mager en afgezwakt bent terwijl je ook kilo's aan je lichaam toevoegt.

34a686e4a726a7d9c360ce087d37e890

3. Eet meer proteïne

Om spieren op te bouwen, moet je je lichaam goed voeden en de beste manier om dit te doen is door voldoende eiwitten te consumeren. Het is geweldig voor het opbouwen van spieren die, zoals we net hebben behandeld, je leunt terwijl je kilo's aan je frame toevoegt. De beste eiwitvullingen zijn vis, kalkoen, tofu, bonen, eieren, yoghurt, noten en zaden - ze barsten van de goedheid en helpen je spieren op te bouwen en aan te komen. Had ik al gezegd hoe lekker ze allemaal ook zijn?

9186492475193ed8b4a25eaeebeaeaae

1

4. Snack constant

Ik hou van deze tip! Helaas ben ik een van deze mensen die een paar kilo moet afstaan ​​in plaats van ze te verdienen, maar ik ben er niet jaloers op. Snacking is constant geweldig om u te helpen gewicht te winnen, omdat het ervoor zorgt dat u constant een stroom calorieën in uw systeem krijgt. Probeer te snacken op calorierijk voedsel zoals noten, zaden, chocolade enz. Om voldoende calorieën te krijgen die je nodig hebt. Zorg ervoor dat u af en toe ook een gezond tussendoortje eet, want er is een groot verschil tussen gezond gezond worden en schade toebrengen aan uw lichaam met te veel slecht voedsel.

9f705f26c821ba0fe1ffc78e9e106c4a

5. Drink frisdrank

Als je probeert af te vallen, is het aan te raden om uit de buurt van frisdrank te blijven omdat het vol zit met suiker, calorieën en blobs, dus het is logisch dat als je probeert aan te komen, je er veel van moet drinken. De siropen die ze in frisdrank gebruiken zijn, zoals ik al zei, vol met suikers en frisdrank die je lichaam moeilijk te verteren vindt en daarom wordt opgeslagen als vet. Het is een geweldige manier om aan te komen en zo gemakkelijk ook!

a59b37f6e22c5fba975eadbe7d2c583d

6. Kook met olie

Er zijn zoveel gezonde, calorie-vrije kookhulpmiddelen dat het moeilijk is om ze allemaal bij te houden, dus het goede nieuws is dat je probeert om aan te komen wat je niet hoeft te doen! Voel je vrij om je pan in olie te lagen en besprenkel daarmee je voedsel voordat je ze in de oven gooit. Oliën zitten vol met vetten die meestal direct naar je heupen gaan zodra ze zijn gegeten, dus ze zijn geweldig om je te helpen om aan te komen. Nog een pluspunt? Eten smaakt zoveel beter als het wordt gekookt in volvette oliën!

f295720f1e7b1d60258f31a34398189e

7. Drink zuivel

Weet je nog toen je een kind was en je werd verteld om elke ochtend een pint volle melk te drinken tijdens je pauze op school? Welnu, leraren deden dat met een reden. Volle melk zit vol met vet, wat je helpt om de kilo's in te pakken, maar het is ook echt goed voor je. Het zit boordevol calcium, wat essentieel is voor het bouwen van sterke botten en zorgt er ook voor dat je haar en nagels er geweldig uitzien. Als het drinken van een halve liter melk per dag niet klinkt zoals je eet dan een grote kom ontbijtgranen, geniet je van een milkshake, voeg je room toe aan je thee - gewoon wat je ook doet, drink zuivel!

76f197650520e381940f0370411e6784

8. Sla nooit een maaltijd over

Sorry dat ik het voor de hand liggende nogmaals vermeld, maar je zou verbaasd zijn hoeveel mensen nog steeds 'vergeten' te ontbijten, zelfs als ze proberen aan te komen. Het is essentieel dat je drie vaste maaltijden per dag eet om je te helpen aankomen, met als simpele reden dat elke calorie telt. En ja, het eten van ontbijt verhoogt je stofwisseling, wat betekent dat je sneller calorieën verbrandt (goed voor afvallen) maar zoals ik al zei, calorieën zijn calorieën en het is essentieel dat je er veel van krijgt.

c887924dc91a6d9679adb6c72bd942e7

9. Voeg boter toe

Teveel van ons slaan het toevoegen van boter aan onze boterhammen, onze toast, onze puree in de hoop gezond te worden, maar als je probeert aan te komen, is het essentieel dat je precies het tegenovergestelde doet. Voeg zoveel boter toe als je wilt, laag op dik en kijk terwijl de kilo's zich opstapelen. Je kunt het aan je eten toevoegen, ermee koken of (als je een gulle aap bent zoals ik!) Gewoon eten met een laagje chocoladepoeder erop. De zuiveltraktatie is een geweldige bron van calorieën en vet, de perfecte combinatie voor het verkrijgen van gewicht.

a28997d9c9c34e93f566a1cc91f0a238

10. Vergroot uw portiegroottes

In plaats van een klein bord uit de kast te nemen, pak je de grootste en zorg ervoor dat je deze met eten vult. Het vergroten van uw portiegroottes is een goede manier om uw calorie-inname op te voeren en u te helpen gewicht te winnen. Als je niet gewend bent aan het eten van grote maaltijden, kan het in het begin moeilijk zijn om ermee om te gaan en kun je snel vol raken, maar ga zo door en je maag zal zich snel rekken, zodat je meer kunt eten, zodat je die allemaal kunt eten belangrijke extra calorieën.

dcf3aa972a8ddf0968a2a638b2355122

11. Eet later 's nachts

Bij het afvallen raden deskundigen aan om niet te eten na zeven uur 's nachts, dus het spreekt vanzelf dat wanneer je probeert om aan te komen, je precies het tegenovergestelde moet doen. Voel je vrij om een ​​late night souper of midnight-snack te hebben, het ergste dat kan gebeuren is dat het recht op je heupen kan gaan! Vettig eten van vet en voedsel met een hoog caloriegehalte in de avond is geweldig omdat het betekent dat je lichaam geen kans krijgt om de extra calorieën te verbranden terwijl je slaapt.

f97b69f5f531e69c99c9154fe98c140a

12. Geniet van het eten van koolhydraten

Ik ben dol op koolhydraten, maar als constante dieter moet ik bij hen wegblijven. Ze zitten vol met zetmeel, calorieën en zijn zwaar voor onze maag. Het eten ervan is een geweldige manier om de kilo's op te stapelen, dus als je op zoek bent naar gewicht, voel je dan vrij om te genieten van pasta, brood, aardappelen en te onthouden om ervan te genieten namens mij! Heb niet het gevoel dat je gezond moet zijn en ook bruine variëteiten van koolhydraten moet eten, je moet verwennen met wat je maar wilt en kijken terwijl de kilo's kruipen.

3ae4edf777a1b40ac1f7cbf746b25efc

13. Krijg genoeg Zzzs

Of u nu op zoek bent om af te vallen of om het te krijgen, het is essentieel dat u voldoende slaapt - minstens acht uur per nacht om precies te zijn. Slaap helpt onze lichamen overal, dus het is van vitaal belang dat we ons er in verwennen. Dit is niet alleen een tip voor iedereen die op zoek is naar gewichtstoename, het is voor iedereen die een gezond leven wil leiden.

387e0958bd7637700cccc48e681cfacd

14. Eet om de paar uur

Ik noemde snacking gedurende de dag en het krijgen van je drie maaltijden per dag, maar waarom zou je niet een stap verder gaan en om de paar uur eten? Niet alleen snacks, kleine maaltijden ook. Om aan te komen, moeten we zoveel mogelijk calorieën eten en dit is een geweldige manier om dat te doen en niet te vol te voelen terwijl je het doet. Laten we allemaal een blad uit het boek van de Hobbits nemen en genieten van Second Breakfast, Elevensies en al het andere!

0b0341933ebca38dcb4d6e4bccfa874f

15. Eet minder watergebaseerde voedingsmiddelen

Het is allemaal goed en lekker veel en vaak eten, maar als je voornamelijk op water gebaseerd voedsel zoals komkommer en watermeloen eet, kom je nergens als het gaat om het verliezen van gewicht. Groenten en fruit zijn de grootste boosdoeners omdat het op water gebaseerd voedsel is, dus wees voorzichtig met welke je erin slaapt. Bananen, suikermaïs en aardappelen zijn allemaal geweldig om je te helpen gezond te worden, maar ook erg vullend.

61004fdb548ac1830a3fdd56284606be

16. Praat met een apotheker

Soms, ondanks al onze inspanningen, zullen sommigen van ons moeite hebben om aan te komen. Als dit klinkt alsof je misschien met een apotheker zou kunnen praten, kunnen ze je adviseren over eventuele supplementen die je kunt nemen om je te helpen aan te komen, evenals eventuele toevoegingen aan je dieet. Ze zijn getrainde professionals en zijn gebonden aan een vertrouwelijkheidswet, dus wees niet bang om met hen te praten. Hun advies zal op u worden afgestemd en met iemand praten over eventuele angsten of vragen die u hebt, zal enorm helpen.

89e6d330e294d6acfa121e478605cfa6

17. Crème toevoegen

Yum! Ik ben gewoon dol op deze tip! Niet alleen is het effectief, maar het is ook belachelijk smakelijk. De methode - voeg crème toe aan alles wat je maar kunt. Mijn mond is al aan het sproeien! Vervang melk met room in je thee, giet het op je aardbeien, voeg een klodder slagroom toe aan je taart of eet het op met de boter en jam die je al op je scone hebt gelaagd. Crème zit vol met calorieën en vet, dus het is perfect om je te helpen gewicht te winnen en het is ook een van de lekkerste voedseldieningen die er zijn naar mijn mening.

86c9f898068aa666a930c836e7a68b70

18. Herinner jezelf eraan waarom je bent begonnen

Elke keer dat je zin hebt om op te geven, is het belangrijk om jezelf precies te herinneren waarom je bent begonnen. Als je vandaag niet de moeite neemt om wat gewichten op te tillen, heb je geen zin om room aan je koffie toe te voegen, dan in de spiegel te kijken en je voortgang te bekijken. Als je jezelf eraan herinnert waarom je niet kunt opgeven en hoe goed je het doet, is het zoveel moeilijker om een ​​dag vrij te nemen en los te laten. Blijf gemotiveerd, blijf sterk, je zult er komen.

328751d4576f0fda1135e6f33268991b

19. Wees consistent

Het heeft geen zin om twee super calorische dagen in een week te hebben en bijna niets te eten van de andere vijf, of zelfs vijf calorische dagen en twee dagen, waar je heel weinig eet. Dit is een alles of niets deal en je zult geen resultaten zien als je niet consistent blijft. Eet elke dag ongeveer hetzelfde aantal en houd je calorie-inname op peil, laat het niet vallen. Als je probeert aan te komen door spieren op te bouwen, is het belangrijk dat je minstens vijf dagen per week traint, anders zijn je inspanningen zo goed als waardeloos.

3b49b986c123e6a9afb6512a44f086d5

20. Geniet van ijs

Het eten van ijs is een geweldige manier om op het pond te stapelen en snel aan te komen omdat het zo licht is, dat je er in één keer een overvloed van kunt eten. Het zit vol met suiker en calorieën, dus het is perfect om u te helpen gewicht te verliezen. Als je het niet op eigen gelegenheid wilt eten, is dat ook prima, want je kunt het hebben met fruit, dessert, cake, alles! Bovendien zijn er ontelbare verschillende smaken ijs, dus er is waarschijnlijk iets om je zoetekauw van te maken.

bf9c3432312a437284dd504baa49432c

21. Houd een Food Journal bij

Een dagboek bijhouden is de perfecte manier om precies te weten wat u eet en of het u zal helpen om aan te komen of niet. Door over uw voedseldagboek te kijken, kunt u nagaan of er momenten zijn waarop u te weinig eet, dagen waarop u maaltijden overslaat en precies wat u eet. Je kunt elk probleemgebied in je dieet onderzoeken en verbeteren. Bovendien is het zien van alles opgeschreven een geweldige motivatie om de volgende dag of de volgende week beter te doen, waardoor je je op je doel kunt concentreren.

63095e0ccc884850a288bef08d146b87

22. Verwen uzelf met fruit

Ja, fruit is misschien gezond, maar het zit ook vol met suiker, dus voel je vrij om er zoveel van te eten als je wilt. Ja, het bevat weinig calorieën, maar al die suiker heeft geen zin. De suiker die je in fruit vindt, is ook natuurlijk, dus als je er veel van eet, zul je dagelijks je lichaam bevredigen wat suiker nodig heeft, zonder je lichaam te beschadigen met slecht voedsel. Het is gezond en kan je helpen om aan te komen! Win, win!

f3452e6de8fb66784406b86ec4e1c03b

23. Verklein de training

Oefening verbrandt calorieën die je nodig hebt om je te helpen gewicht te winnen, dus als je probeert een paar extra kilo's aan je figuur toe te voegen, moet je minder bewegen. Ik zeg niet helemaal stoppen, dat zou slecht zijn voor je lichaam, zelfs als het je zou helpen om je doel te bereiken, doe gewoon een beetje minder. Als je elke avond een wandeling maakt, ga je misschien maar een paar keer per week naar de tv om de andere keren in te halen. Als je altijd de trap op gaat, spring dan in de lift. Als u aan het einde van de parkeergarage parkeert, geniet u ervan om net voor de deur omhoog te trekken. Je krijgt de foto!

074f4e093e5f7678ef5f7d3cf7d91970

24. Verdubbel uw vetinname

Hoe meer vet je eet, hoe sneller je aankomt, punt. Daarom is het logisch dat je, om aan te komen, je vetinname moet verhogen. Ik raad je af om boven het dubbele te gaan van het bedrag dat je normaal gesproken zou eten - we proberen je te helpen een paar extra kilo's toe te voegen, je lichaam niet te beschadigen.

4c04a82ec421111ecebd68c8b9de31a8

25. Eet pindakaas

Pindakaas heeft veel toegevoegde gezonde voordelen en is ongelooflijk lekker, maar het is ook vol vet en helpt je om aan te komen zoals weinig andere voedingsmiddelen dat kunnen. Een geweldige manier om aan te komen, is door vlak voor het slapengaan een paar volle lepels pindakaas te eten. Je lichaam heeft geen tijd om het uit te werken, dus je zult snel beginnen met afvallen en genieten van een lekker late night snack. Als je het rechtuit eet, dan is de pot niet jouw ding, verken je je culinaire vaardigheden en maak een PB & J-sandwich - het is net zo lekker en doet hetzelfde werk als het gaat om het verkrijgen van gewicht.

8080f99040fb0a1988a0ea0c9a900a43

26. A Potato A Day ...

Ik heb al eerder gezegd over het eten van extra koolhydraten, maar weinig koolhydraten helpen je om net zo snel als de aardappel aan te komen. Het eten van slechts één per dag - of het nu gaat om zelfgemaakte friet, gebakken aardappelen, geroosterd, gekookt of gepureerd - zorgt ervoor dat je snel in pondjes kunt pakken. Voor een beetje variatie kun je ook naar zoete aardappelen gaan voor een beetje extra smaak. Om echt het voordeel te krijgen van het verkrijgen van gewicht tijdens het eten van aardappelen, moet je ze in boter, olie en al die smakelijke kleine extra's die we niet kunnen hebben wanneer we op dieet zijn.

f5343f091fe93dd84086cd1a45bfb2fa

27. Geniet van The Cinema Snacks

Als je op reis bent naar de bioscoop (of waar dan ook ter wereld!), Gebruik de dag dan als een excuus om je te laten verwennen met alle snacks die je locatie te bieden heeft. Ga niet alleen voor een kleine popcorn, je wilt de extra grote ook met een frisdrank! Een dagje uit is een speciale gelegenheid, dus zorg ervoor dat u geniet van het eten van alle smakelijke lekkernijen die u maar kunt. Je zult genieten van je dag des te meer omdat je smaakpapillen zullen tintelen en je taille er dol op zal zijn.

730452f6833ed681856a4e251d636f07

28. Eet vaker uit

Is het u ooit opgevallen dat wanneer u een restaurant of een café bezoekt, de portiegroottes meer dan verdubbelen, wat u thuis zou eten? Ik dacht altijd dat ik het me verbeeldde, maar nee, het is echt. Als je uit eten gaat, krijg je drie keer de aanbevolen hoeveelheid voedsel op tafel, wat betekent dat je bord hoog opgestapeld is met lekkers. Als je probeert om aan te komen, eet dan zo vaak als je kunt voor deze grote porties. Als we uitgaan, hebben we de neiging om de mentaliteit te hebben dat we het moeten eten en het zou onbeleefd zijn om niet af te maken, dus je zult waarschijnlijk meer eten. Zoals we eerder hebben besproken, betekent meer eten extra calorieën en extra calorieën betekent extra kilo's. Yay!

5303f2752ed42a294c1214dada754310

Vraag het aan een professional

Als u nog steeds moeite heeft om aan te komen, moet u uw arts misschien vragen wat zijn of haar gedachten zijn. Ze kunnen je vertellen of er een medische reden is dat je niet aankomt, wat je ideale gewicht zou moeten zijn en ze kunnen je ook veel andere adviezen geven over hoe je aankomt. Voordat je aan deze missie begint, raad ik je aan om in elk geval eerst een arts te raadplegen om er zeker van te zijn dat het gezond voor je is.

fb00d640594343207ab8d530fee61e72

30. Suiker toevoegen

Zoveel van ons vermijden suiker met onze maaltijden, maar als je probeert aan te komen, is het een geweldige toevoeging. Je kunt het in je thee, koffie, over je ontbijtgranen, pudding en pannenkoeken sprenkelen - zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken, kan worden gezoet met een beetje suiker. Ik eet graag gezond en heb kommen met fruit, maar als ik niets voel, leg ik ze in suiker om het extra zoet te maken.

757bae7edbd45dc3ec4fe907c8c1546c

Ik wens je veel succes als je op weg bent om aan te komen. Als je extra tips hebt of vragen hebt, zou ik graag iets van je horen. Voel je vrij om me in je gedachten te sturen en ik bel je terug! In de tussentijd, geniet van uw gewichtstoename en blijf positief!

(alle afbeeldingen afkomstig van pinterest.com)

1

Leave a Reply

76 − = 66