Kate Middleton Dieet en training

4 0

2b534acf0a82e173396276e748c4659a

Kate Middleton, de hertogin van Cambridge en de vrouw van prins William, de tweede in de rij bij de Britse troon, is wereldwijd bekend om haar schoonheid. Ondanks het feit dat ze een jaar geleden haar zoon Prins George heeft gebaard, ziet ze er nog steeds verbluffend mooi uit. Ze heeft een fantastisch figuur, mooie lange benen en dat wil niet zeggen dat ze ook ongelooflijk mooi is. Ze is altijd op pad en houdt zich bezig met koninklijke bezigheden, die haar vraagt ​​zich af te vragen waar ze op aarde de tijd vindt om er zo verdomd goed uit te zien? Ja, Kate Middleton lijkt alles te hebben. Hoewel de rest van ons misschien niet het geluk heeft om met een echte prins te trouwen, kunnen we enkele tips van de Britse schoonheid nemen, namelijk de geheimen van hoe zij haar mooie figuur bewaart.

Kate eet niet!

0c1cfa95a0e0cb83c97a0cc1e9b892f6

Geloof het of niet, Kate heeft geen diëtiste of zelfs een personal trainer. Dat klopt - ze ziet er goed uit in haar eentje! Ze houdt zich gewoon aan haar eigen dagelijkse dieetplan, wat betekent dat ze geen onnodige vetten of cholesterol eet om haar mooie figuur te behouden. Tot nu toe is haar gezonde eetplan van haar eigen creatie wonderen voor de hertogin.

Dus wat is haar geheim?

3dd21c9299674384522ba73841a7e780

Kate zegt dat de meerderheid van haar dieet bestaat uit verse zeevruchten, mager vlees en veel en veel fruit en groenten. Met andere woorden, een eenvoudig uitgebalanceerd dieet. Ze is ervan overtuigd dat deze eenvoudige voedingsmiddelen haar alle vitamines en voedingsstoffen bieden die ze nodig heeft om een ​​gezond leven te leiden. Hoewel Kate de pers niet zoveel heeft verteld, wordt er gespeculeerd dat ze 's avonds graag kleine salades, bonen en fruit snackt om haar vol gevoel en haar lichaam gezond te houden.

Maar zij deed ooit een dieet ...

d26609145426088339cd505a65c7f84c

1

Het Dukan-dieet is een zeer controversieel dieet, maar het dieet wordt veel gebruikt door beroemdheden om hen te helpen in vorm te komen en af ​​te slanken voor een groot evenement. Ter voorbereiding op de aanstaande bruiloft volgde Kate het Dukan-dieet om er zeker van te zijn dat ze er perfect uitzag in haar bruidsjurk.

Behandelt ze zichzelf ooit??

6b5a57ee09b7f49251c7e1703a3633fe

Kate gaat echter niet alleen over mager vlees en salades. Net als de rest van ons, kan ze het niet laten zich nu en dan te verwennen en maakt ze zich niet uit wat de calorietelling van haar fantasie is. Het is gemeld dat Kate een grote zoetekauw is en dol is op verwennen met Haribo Starmixes en Tangfastics. Een paar van haar andere favoriete voedingsmiddelen zijn room, chips, eieren, salami, havermout en gedroogde vruchten. Kortom, ze eet alles wat ze wil, zolang ze dit met mate doet.

Vakantiesporten

871e0ea492ec385f5e4b89308cace0ee

Hoewel Kate geen personal trainer heeft of een strak trainingsregime heeft, houdt ze ervan om te zwemmen en skiën tijdens vakantie. Gelukkig zijn dit twee van de gezondste bezigheden die je kunt doen, wist je bijvoorbeeld dat skiën tot wel 1400 calorieën per uur kan verbranden? Geen wonder dat de hertogin er zo goed uitziet!

Ontspanning is de sleutel

79876bdac5c005f93a812ab86e492967

Kate is voortdurend in de openbaarheid, waarvan wordt gezegd dat het haar gezondheid schaadt omdat het haar veel stress bezorgt. Om haar stressniveaus laag te houden, een rustige geest te bereiken en de flexibiliteit in haar lichaam te vergroten, is gemeld dat ze een grote volgeling van yoga is. Alleen al door naar haar te kijken, zie je hoe stralend ze is, een effect dat vaak wordt toegeschreven aan de training.

Ze houdt van de buitenlucht

08a0262bcac1b35232ac4bfdf0bddf5f

Kate houdt gewoon van het buitenleven en gaat vaak gewoon hardlopen, zodat ze kan genieten van de frisse lucht terwijl ze in vorm blijft. Ze geeft er de voorkeur aan om simpelweg buiten te zijn en te joggen dan opgesloten te worden in een sportschool. Ze is ook een grote fan van roeien, een sport waarvan bekend is dat je er mager en strak uitziet.

Cardo & weegt

ea91b930f1642df936aef910772cccc7

Als hertogin van Cambridge betekent Kate dat ze een druk leven leidt en weinig tijd overhoudt voor lichaamsbeweging. Als gevolg hiervan wordt ze gedwongen om vaak te multitasken, zelfs tijdens het sporten. Als ze op pad is of een vorm van cardio doet, combineert ze dit met gewichten en weerstandstraining. Dit kan worden gedaan door simpelweg enkel- of polsgewichten aan uw lichaam toe te voegen. Als gevolg hiervan geeft dit haar spieren een kleur terwijl ze haar lichaam bewerkt, haar gezond houdt en er overal goed uitziet. Ze is ook bekend om regelmatig squats, step-ups en pushups te oefenen (of wanneer ze tijd vindt om dit te doen).

Kate heeft een druk leven dus het is zeer indrukwekkend dat ze er zo goed uit kan zien. Ze ziet er altijd mooi uit en heeft een mager figuur dat elke vrouw zou benijden. De hertogin van Cambridge is zeker een schoonheid, maar als je haar verbazingwekkend eenvoudige routine volgt (het is eigenlijk meer een levensstijl!), Is er geen reden waarom je niet te veel kunt zijn..

1

Leave a Reply

2 + 2 =