10 beste romantische trouwliedjes

2 0

Je trouwdag is de mooiste, betoverende dag van je leven. Het is de dag dat je nog vele jaren in je geheugen zult blijven. De dag waarop je ontelbare uren aan het plannen bent, en ontelbare uren genieten met heel je hart en ziel. Maar de meest romantische, bot-huiveringwekkende momenten van elke bruiloft (afgezien van de "ik doe's" en eerste kus) is de eerste dans; en elke eerste dans heeft een melodieuze melodie nodig om naar toe te zwaaien. Deze 10 beste romantische bruiloftsliedjes zijn perfect om het hart en de geest van bruid en bruidegom te boeien terwijl ze aan een prachtige dans beginnen als man en vrouw.

1. De gelukkigste - Ben Folds 

Wanneer uw ogen uw partners ontmoeten, is er ongetwijfeld één zin door uw hoofd dwarrelend: "Dat ik ben, ik ben, ik ben, de gelukkigste"; en dat is waar het nummer "The Luckiest" van Ben Folds helemaal voor staat.

2. Jij bent de zonneschijn van mijn leven - Stevie Wonder

Stevie Wonder - het muzikale genie dat hij is - is een voor de hand liggende keuze voor onze top 10 meest romantische lijst met trouwnummers. "Je bent de zonneschijn van mijn leven" is een prachtig deuntje dat elk hart dat het hoort, doet smelten. Als je geliefde echt de zonneschijn van je leven is, waardoor zelfs de donkerste wolken verdwijnen met zoiets simpels als een glimlach, wil je misschien dit mooie, betoverende nummer van Stevie Wonder overwegen.

3. Zeg gewoon dat je van me houdt - Chicago

"Zeg maar dat je van me houdt voor de rest van je leven". Is dat niet waar het huwelijk eigenlijk om draait? "Just Say You'll Love Me" is zo'n romantisch en briljant deuntje dat perfect is voor een stel pasgetrouwden die elkaar echt omhelzen en elkaar met heel hun hart vereren.

4. At Last - Etta James

Etta James, met een verbluffende stem die je ziel vangt en trekt naar de diepste snaren van je hart; is er echt een vraag waarom deze mooie vrouw de eerste dans van een echtpaar niet zou vergezellen? "At Last" is echt een klassiek romantisch liefdeslied dat al vele, vele jaren met harten gevuld is.

5. En ik houd van haar - The Beatles

1

Laten we het gewoon onder ogen zien - je KUNT NIET fout gaan met The Beatles. Deze klassieke band is gedurende enkele jaren door onze radio's en ons hart gestreamd en er is geen einde in zicht. Als je een liefhebber van klassieke rock bent, een liefhebber van The Beatles, of gewoon van een goede, ouderwetse liefde houdt, moet je zeker overwegen "And I Love Her" van The Beatles.

6. All Of Me - John Legend 

Misschien zijn klassieke liefdesliedjes niet jouw muze, of misschien heb je liever het geluid van nieuwere muziek. Als jij en je partner op zoek zijn naar een nieuw en populair romantisch liefdeslied om op te dansen tijdens je bruiloft, is er maar één persoon om te overwegen: John Legend. Zijn nummer "All Of Me" is sensationeel en zal zeker de harten van al uw gasten raken.

7. Ik kan het niet helpen om verliefd op je te worden - Elvis Presley

Je hebt waarschijnlijk het gevoel dat je het niet kan laten om verliefd te worden op je belangrijke andere; en dat maakt dit klassieke nummer van Elvis Presley tot zo'n geweldige eerste danskeuze. Het is klassiek en uiterst romantisch - wie zou niet verliefd worden op de sensationele stem van Elvis Presely? Het is de melodie die je binnen laat smelten terwijl je meezingt met elke tekst.

8. Ik wil weten wat liefde is - buitenlander 

Zijn er vrienden uit de jaren 80? Dit prachtige lied van Foreigner is precies wat de liefdesarts heeft voorgeschreven. Geleerde teksten en een deuntje waarbij iedereen naar de betoverende beat zwaait. Perfecte keuze!

9. Eén in een miljoen - Aaliyah 

Je partner IS zeker een op de miljoen, toch? Vertegenwoordig je vrome liefde voor je belangrijke ander en laat ze zien die, echt, één op een miljoen zijn, met dit mooie R & B nummer van Aaliyah.

10. Jij bent de eerste, de laatste, mijn alles - Barry White 

Je bent de eerste, de laatste, mijn alles - en dat is hoe iedereen zich over hun geliefde zou moeten voelen als ze een huwelijk aangaan. En daarom houden wij absoluut van deze eerste keuze voor een danshuwelijk. Het is ongetwijfeld een van de meest romantische liedjes op de hitlijsten en het is mooi in elke betekenis van het woord. Barry White is een meester in de muziek en zijn woorden raken jou en het hart van je partner.

Welk nummer zou je spelen voor je eerste dans?

1

Leave a Reply

9 + 1 =