50 huwelijkswensen

4 0
Vorige1 van de 2volgende

Het huwelijk is prachtig, daar bestaat geen twijfel over. Maar als je worstelt met wat je op de grote dag van je geliefde kunt doen, lijkt het misschien meer een overlast dan een glorieus feest. We zijn hier om te helpen met 50 geweldige huwelijks wensen, van kort en oprecht tot lang en romantisch, zelfs een paar domme!

e23aa10ed93a112193922f9fbc86422e

1. Ik geef mijn zegen en beste wensen aan twee ongelooflijke mensen. Ik ben vereerd en trots om jullie beiden mijn vriend te kunnen noemen. Ik hoop dat jullie twee van elkaar genieten en een geweldig huwelijk hebben!

2. Je bent nu een team van twee. Ik wens een gelukkig en succesvol huwelijk voor deze onverslaanbare unie!

Een onverslaanbare unie? Ja dat klopt! Pomp de bruid en bruidegom op voor hun toekomst met deze schattige huwelijkswens.

3. Gefeliciteerd met het maken van een van de belangrijkste beslissingen die u ooit zult nemen. Hier is te hopen dat jullie twee altijd tijd vinden om te koesteren en van elkaar te houden en elke seconde van deze verbintenis te genieten!

4. Het huwelijk is het vinden van iemand van wie je houdt onvoorwaardelijk, de enige persoon die al je dromen waarmaakt. Proost om ware liefde te vinden en die droom tot leven te laten komen!

Gewoon een schattige boodschap die ze beide graag horen.

5. Hier is het delen van een levenslange verbintenis met elkaar. Denk eraan, dat geldt alleen voor uw huwelijk, niet voor uw kledingkasten!

Haha! Deze is zeker een grote hit! Als je een vriend hebt waarvan de kast al in de zestiger jaren vastzit, zal dit hem zeker aan het lachen maken!
6. Mijn oprechte huwelijk wenst twee geweldige vrienden. Ik hoop dat je leven samen is gevuld met vreugde, geluk en veel liefde!

Een eenvoudige, maar oprechte huwelijkswens die perfect is voor elk type huwelijk. Als je niet weet wat je moet zeggen, overweeg dan deze korte, to-the-point bruiloftswens.

7. Als jullie samen deze nieuwe reis samen beginnen, hoop ik dat elke dag gevuld is met tal van prachtige nieuwe en gedeelde ervaringen!

Wensend de jonggehuwden een prachtig leven gevuld met leuke ervaringen? Je kunt niet fout gaan!

8. Met warme felicitaties aan een heel speciaal paar. Moge je altijd in elkaar de liefde, het lachen en het geluk vinden die alleen partners in het leven delen!

Een schattig, klein gedicht is precies wat de jonggehuwden graag horen op hun speciale dag samen. We zijn helemaal gek op dit rijm!

9. Ik hoop dat deze twee op dit ongelooflijk mooie en prachtige moment dit moment en de vele komende momenten zullen koesteren. 

Omdat het huwelijk iets is dat moet worden gekoesterd, maar dat zou elke dag nadien ook moeten gebeuren. HOUD van deze huwelijkswens!

10. Twee mooie mensen, nu man en vrouw. Geniet van al deze waardevolle herinneringen voor de rest van je leven!

Nog een van die schattige kleine rijmpjes die bruid en bruidegom van oor tot oor glimlachen.

11. Mogen jullie al je ambities, geheimen en dromen met je liefhebbende partner delen en de rest van je dagen door de reis van het leven reizen en die dromen waarmaken. Heb een geweldig huwelijk, jullie twee!

12. Gelukzaligheid om je zielen te vullen, Vrede om je geest te vullen. Vreugden om het huis te vullen, en liefde om je hart te vullen. Ik wens al deze dingen voor jullie beiden op deze prachtige dag van het starten van jullie nieuwe, getrouwde leven!

13. Twee mensen, twee verschillende levens, maar slechts één soort liefde. Geniet van een liefde die eeuwig groeit zonder einde! 

Er is geen andere manier om het te beschrijven: deze huwelijkswens is schattig en slim, alles verpakt in een schattige uitdrukking. Tien van de tien!

14. Liefde is het beste wanneer deze door twee wordt gedeeld. Je weet dat je samen sterk bent en samen één bent. Geniet van een mooi leven vol geluk en liefde!

Nog een prachtige huwelijkswens die vrij kort is, maar absoluut schattig.

15. Gefeliciteerd, en ik stuur jullie beiden de hartelijkste wensen op jullie speciale huwelijksdag. 

Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste huwelijkswens die je ooit zou kunnen sturen, maar hij is gevuld met oprechtheid en prachtige, positieve energie. Als je niet te veel wilt zeggen maar toch je warmste bruiloftswens wilt sturen, is dit zeker een optie om te overwegen.

16. Weet je wat? Ik had altijd een gevoel in mijn hart dat jullie twee voor elkaar waren bedoeld. Ik feliciteer jullie twee en ik hoop dat jullie allebei blij blijven voor de rest van je huwelijksleven. 

17. Jullie allebei zijn ongelofelijk gelukkig dat we elkaar hebben gevonden. Gefeliciteerd, jullie twee, en hier is een huwelijk gevuld met geluk en vreugde. 

18. Liefhebben en bemind worden is het hoogtepunt van geluk, rijker dan goud en kostbaarder dan de zeldzaamste diamant. Mogen jullie twee deze kostbare schat nooit uit het oog verliezen zolang je samen bent. 

Is dat niet de waarheid!

19. Voor de bruidegom: de beste manier om uw huwelijksjubileum te onthouden is om het te vergeten - maar slechts één keer! Antwoord altijd de vragen "Zie ik er dik uit?" Met: "Natuurlijk niet! Je ziet er mooi EN mager uit ", en beantwoordt alle andere vragen met" Ja, schat! "

Vervolg met nummer 20!

20. Voor de bruid: zorg er altijd voor dat je je man vertelt hoeveel geld je hebt bespaard voordat je zegt hoeveel je hebt uitgegeven. Geef je man altijd ruimte om te groeien en in hem te geloven. Je weet nooit wat hij kan!

21. Om een ​​goed huwelijk te hebben, moet je altijd de beste bedoelingen in je hart hebben. Dit is bewezen door veel onderzoeken die BEWEZEN hebben dat het huwelijk de belangrijkste oorzaak is van echtscheiding.

Dit zou ze aan het lachen moeten maken! Ze zullen denken dat je serieus bezig bent tot de laatste zin.

22. Moge u zich altijd zo dicht bij elkaar voelen als op deze dag. Moge de twee allebei gezegend zijn met voedselgezondheid en een gelukkig huis. Moge je liefde alleen maar sterker worden dan op deze dag. En moge je toekomst mooier zijn dan je je ooit had voorgesteld!

23. Mijn grootste wens voor jullie twee is dat in jullie vele jaren van huwelijk, je liefde zo sterk groeit dat je terugkijkt op deze dag als de dag dat je van elkaar de minste hield.

24. Het huwelijk is de dag waarop een man en een vrouw besluiten om één te worden - het enige probleem is dat ze niet kunnen beslissen welke! Houd van en zorg voor elkaar, maar geef elkaar altijd ruimte om te groeien en je eigen persoon te zijn!

24. Er is een gezegde, het gaat ongeveer zo: een gelukkige man zal trouwen met het meisje waarvan hij houdt, en een gelukkiger man zal de vrouw liefhebben waarmee hij trouwt. Onthoud dit altijd!

25. Moge de hoop en liefde van je huwelijk bloeien als een mooie bloem. Happy Wedlock!

Eenvoudig, maar toch zo mooi. De bruid zal vooral van harte van deze prachtige huwelijkswens houden.

Vorige1 van de 2volgende

1

Leave a Reply

− 7 = 1