Celebrity Hairstylist Danilo over werken met Gwen Stefani, zijn beste haar tips en meer

2 0

Ooit opgevallen hoe Gwen Stefani NOOIT wortels heeft? Of zelfs een haar misplaatst? 

Een natuurlijke brunette, zij's wiegde ook platina blond gedurende twee decennia, maar ik'Ik moet haar nog tekenen van schade laten zien.

Nou, ze heeft een geheim wapen. Zijn naam is Danilo.

De beroemdheidsstylist uit Los Angeles is misschien niet zo "Instagram beroemd" als bijvoorbeeld de Kardashian-familie's styling crew, maar jij'ongetwijfeld zag hij zijn creatieve genie overal op de rode loper, op de landingsbaan, in video's en in tijdschriften. 

Hij's de man achter Rooney Mara's 'Meisje met de Dragon Tattoo' makeover, bijvoorbeeld, en Lady Gaga's Dieet Coke rollers uit de "Telefoon" video. 

In de '80s en 'In de jaren 90 was hij een sleutelfiguur in de supermodel-beweging & # x2014; hij werkte bij Oribe in New York en styliseerde artiesten als Cindy Crawford, Christy Turlington en Linda Evangelista. 

Maar tegenwoordig staat Danilo bekend om zijn samenwerking met Gwen, die al bijna 20 jaar klant (en vriend) is. Andere zijn Cate Blanchett, Julia Roberts, Drew Barrymore, Madonna, Katy Perry, Dita Von Teese, Natalie Portman, Selena Gomez, Beyoncé, Anne Hathaway, Naomi Watts, Britney Spears, January Jones en Gigi Hadid. Eigenlijk iedereen.

Oh, en ME! 

Dank aan Pantene & # x2014; hij's hun celebrity-stylist en wereldwijde ambassadeur & # x2014; ik moet de #HairByDanilo zelf ervaren tijdens een van zijn recente bezoeken aan Toronto. Beste klapband ooit, voor het geval je'ik vraag me af. Alsof dat was't genoeg van een carrière-highlight, ik ook bezocht hem dit voorjaar in Los Angeles, voor een dag wandelen, huppelen met sapbar en haarchat (wat je je misschien zou herinneren als je dat zou doen'volgen op Snapchat). 

Uiteraard met een cv als Danilo's, de man heeft VEEL haartips. Ik koos zijn hersenen voor alles, van werken met celebs tot zijn favoriete stijltrucs. Hier's waar we over gesproken hebben:

U'Ik heb met talloze actrices, modellen en zangers gewerkt. Wat is je proces wanneer je samenwerkt met een beroemdheid?

Ik wil weten wat jij'draag altijd, altijd. Het'is een van de eerste vragen die ik stel. De andere vraag is: "Wie wil je vandaag zijn?" Ik wil weten wat je geest vandaag is, omdat dit beroemdheden zijn. ##'s hun imago. Actrices don'Dat hoeft niet noodzakelijkerwijs zo te gaan, omdat ze'is altijd verteld wie ze zijn. Maar zangers hebben een zeer sterke persoonlijkheid en een zeer sterke emotie. 

Dus het's samenwerken. Het grappige is dat je weet wat dat is's gebaseerd op? Het'is niet alleen een standaard die ik uit respect houd, maar het ook's ook omdat ik'm een kunstenaar. Ik heb een mening over wie ik'm zal zijn. 

Sommigen van hen zullen zich tot mij wenden en zeggen: "Ik doe het't weet, doe gewoon wat je wilt. "Zelfs Gwen heeft dagen zoals dat, waar zij'Ik zal zeggen: "Doe gewoon iets." Omdat ze'ben je moe en zij kennen je'ze iets te geven dat hen zal helpen zich zeker te voelen & # x2014; en ondertussen kunnen ze die andere persoon aan de binnenkant zijn en zeggen: "Ik doe'Ik weet niet wie ik vandaag wil zijn. ik'ben het zat om te zijn. Schilder het gewoon op mij. "

Een ding dat ik'm altijd verbaasd over is dat ik'Ik heb Gwen nog nooit met hergroei gezien.

Dat doet ze niet't zoals wortels. Dus dat doen we'Het heeft nooit wortels en ze houdt van die felle afwerking van haar haar.

Hoe houd je haar haar in zo'n gezonde toestand?

Het'is een technisch iets. We gebruiken het Age Defy-regime, leave-in-conditioners en beschermende stylers. Ik begrijp het, dit haar's aangetast. Dus ik versterk het met kracht en bescherming. En ik bel de hitte. Ik heb het bewust ontworpen; I don'het tot onderwerping verbranden. Hoewel er dagen zijn geweest waar we hebben, en zij's zegt: "Mijn haar ruikt verbrand!" "Het is." Wij'heb haast, en ik verhit het. Zoals: "Zet dat ijzer op, wij'Ik moet gaan. "Je hebt vijf minuten om je uiterlijk te veranderen'Dat is niet gemakkelijk. 

Maar ik heb een programma gestrategieerd en ik heb een haarkleur voor haar ontworpen die de integriteit van haar haar behoudt. Ik gebruik haarverzorging die het glanzend, sterk en groeiend houdt. Mensen doneren't moet worden gecompromitteerd. Ze moeten gewoon een goed plan bedenken. 

Werk je liever met beroemdheden, modellen of gewone mensen??

Het'is echt individueel. Je kunt een beroemdheid zijn, maar dat is het'is iets persoonlijks. Het hangt echt van de persoon af. Er zijn beroemdheden die geweldig zijn en er zijn monsters. 

ik'm niet meer in de salon, want ik reis de hele tijd. ik'm beroemd om een ​​kapsel van 15 minuten. Ik heb heel snel gesneden!

Reis je met een grote kit?

ik'ik heb het een flinke maat gemaakt. In New York heb ik 15 koffers. Ook in Los Angeles. Ik heb veel dingen omdat ik het nodig heb. Soms'Ik doe 80 mensen. Maar ik heb een eenpersoonskit, mijn een-op-een en reisset, omdat het te veel wordt en [de luchtvaartmaatschappijen] u willen straffen.

Wie heeft de beste haardos in Hollywood??

Gisele heeft geweldig haar. Amanda Seyfried heeft haar zoals het jouwe, maar drie keer zoveel. Het'is gewoon zo dik. Ook Robyn Lawley & # x2014; zij's een Australisch plus-sized model & # x2014; heeft een geweldige haardos. 

Hoe vaak worden haarextensies gebruikt in Hollywood?

Prevalent? Ja. Relevant? Ja. Ze'ik ben een go-to geworden. Ze'ik ben naar een ander niveau van kwaliteit en bruikbaarheid gegaan & # x2014; zij'meer verfijnd dan vroeger. Jij niet'Het lijkt op jou'draag iedereen's haar. Het'is realistischer. Ik gebruik de tape-in-soort. Ze werken heel goed en blijven een tijdje aan. Maar niet iedereen draagt ​​ze. Sommige mensen dragen ze altijd en zij'ben erg blij. 

Beroemdheden lijken altijd zo'n perfect haar te hebben. Hoe kunnen de rest van ons hun geweldige stijl krijgen, zonder een team van professionals op afroep? 

Er zijn dingen om naar te kijken. Het effect van lijnen, volume en vorm bestuderen en begrijpen. ik denk het'Het is belangrijk om te 'interpreteren', in tegenstelling tot kopiëren. En oefenen. Oefening baart kunst. Jouw haar'is anders en mijn haar'is anders. Ze'zijn allemaal anders. Je moet de waarheden ontdekken over hoe je je textuur kunt manipuleren in wat jij bent'op zoek naar, en hoe het te houden. Vooral met het zetten van haar. Er's deze hele generatie meisjes die doneren'ik weet er niets van, terwijl ik in de '60s, vrouwen deden altijd hun haar. Dus proberen iets te emuleren is goed, en nu met al deze YouTube-tutorials'Het is zo leuk.

Of & # x2014; en ik'Ik ben een groot voorstander van deze & # x2014; jij don't moet altijd naar een kapper voor een snit en een kleur. Je kunt gaan en ze kunnen je stylen. Ze'ik hou van de kans dat iemand binnenkomt en speelt.

Met gezond haar kun je alles doen. ik ken jou'heb me dit horen zeggen. Als ik'ik heb de juiste shampoo en conditioner voor mijn haar, it'zal mijn eindresultaten beïnvloeden. Ik weet dat we bij Pantene een claim van 50 procent hebben. Door het juiste regime te gebruiken, bereikt u 50 procent van uw stylingbehoeften in de natte fase. Wel dat'is enorm. Dat's al de helft van de klus geklaard. 

De rest begrijpt uw ​​producten, leert hoe zij zich verhouden tot uw haar en leert hoe u ze kunt manipuleren om er uit te zien zoals u dat wilt. Dus oefen. Of iemand inhuren. Dat zijn jouw keuzes.

Volg je een haar "regels"?

ik'Ik ben geen groot voorstander van veel van de regels. Ik blijf weg van hen, of breek ze in sommige gevallen. 

Wat ik doe't is de boodschap van: "Je hebt een vierkant gezicht, dus doe dit type haar." Ik don't als een van dat. Wat ik wel leuk vind, is: "Je hebt een vierkant gezicht, dus waarom niet'Laat je het zien? "'s om de andere kant op te gaan, in plaats van het te verbergen. 

Ik gebruik altijd pruiken. Dat'was mijn meest ware oplossing. Je kunt er een kopen in de gewenste kleur en deze knippen. Speel dus verkleedpartij. Neem een ​​dag en ga naar een kapsalon. Koop een pruikpet en probeer een paar pruiken. Het'Het zal nooit hetzelfde zijn als wanneer je je eigen haar knipt, maar je krijgt een idee van hoe die lijn op jou lijkt. En je kunt beginnen om te zien wat de kleur voor je doet.

Heeft u tips voor het vinden van de juiste haarkleur??

Ik vind oogkleur een echte gids voor kleurkeuzes. Oogkleur zal me veel vertellen over mijn huidskleur, en het zal me veel vertellen over mijn opties voor zover dat werkt. Als je bruine ogen hebt, weet ik dat bepaalde blonde tinten misschien niet voor je werken, maar andere tinten zullen heel goed werken. 

Maar soms is het'Het gaat erom er gewoon heen te gaan en je gezicht te schilderen om bij te passen. 

Hoe zit het met wenkbrauwen? Moeten ze overeenkomen met de haarkleur of blijven natuurlijk?

Ik doe dat vaak'Het is niet zoals geverfde wenkbrauwen die bij het haar passen. De wenkbrauwkleur, ongeacht wat het is, houdt een mooie toonrelatie aan over wie je bent. Op het moment dat je ze in dezelfde kleur verft als je haar, ziet het er belachelijk uit. 

Maar het goede is dat ze terugkomen.

Wat denk je dat de grote trends zijn die zich nu voordoen in haarkleur en snitten?

De trend is gelukkig, gezond haar. Als je het hebt, kun je alles doen wat je wilt & # x2014; of niets.

Ik zie veel kleur van goede kwaliteit op het pad komen. Mooie, mooie kleur met een echtheid. Kleur is in veel gevallen niet detecteerbaar, wat interessant is. Ashy kleur is behoorlijk de mode kleur geworden. Zoveel mensen hebben hun werelden geopend omdat ze dat doen'Ze hebben te maken met het constant verven van hun haar. Ze hebben zoveel jaren hun haar verbrand. Ash kan mooi zijn.

Maar ik denk wel dat mensen nog steeds doorgaan met alle speelsheid en de verrassingen van kleur. Kleur plaatsing is een andere verfrissende draai. Wij'leg het niet altijd op de plek waar je het traditioneel hebt neergezet, zoals op de voorkant.

Wij'zie zeker een gezoem over krullend haar. Ik hou van de grote shag. In de film 'Flashdance,' [Jennifer Beals] heeft haar haar zo. Dat'dat is de grote'komt door in de mode. Wij'ben zelfs begonnen met permanenten. Ze'kom nu terug. Er's nieuwe permanente technologie. Vrouwen die dat kunnen'ik wil niet krullen, wil krullen dragen en shag het op. Wij'terug naar dat punt van wat we doneren'ik heb, we willen.

Hoe vaak moeten mensen hun haar knippen??

Ik denk dat iedereen op zijn minst een seizoensversiering zou kunnen gebruiken. Dan hangt het er echt van af wat jij'opnieuw doen en waar je je volgende wilt hebben. Begrijp uw stijl en uw groeipatroon en hoeveel stijl u aan het doen bent.

Bijvoorbeeld als je haar's aan de uiteinden splijten, het achterlaten omdat het er langer uitziet, is een enorme slechte dienst. Die splitsing gaat echt omhoog komen en je haar tot je kin compromitteren, en dan'Het zal allemaal afvallen.

Ik herinner me dat toen ik in de salon was, mensen binnen zouden komen en zeggen: "Ik moet lang haar hebben." ik'ik pak de uiteinden en stop hem letterlijk recht in de spiegel en zeg: "Wil je hier echt naast wakker worden?" Dat helpt. 

Ook ik'ik heb het eerder gezegd & # x2014; er is geen levenskracht in je haar. Het is een bijproduct. Het heeft onderhoud nodig. Net als je nagels snijd je ze en archiveer ze. Je haar heeft ook een beetje knippen en vijlen nodig. 

Veel vrouwen zijn getraumatiseerd door kapsters die teveel afhakten.

Jij niet'ik moet het allemaal afsnijden. Dat's waar het een professional wordt. Veel kapsters hacken gewoon en veel kappers hebben grote ego's. Of hun ego's op je hoofd. Maar als je een goed persoon vindt om die verbeten relatie mee te hebben, dan is regelmatig trimmen goed. 

als jij'trendy zijn en het uiterlijk bijhouden, je moet het ook regelmatig knippen en vormen, omdat het groeit. Veel mensen blijven hun haar laten groeien en worstelen om het te stylen, omdat het's verloor al zijn vorm om de stijl die jij bent uit te voeren'Ik probeer het te doen. Het's dit grote stuk hangt altijd. 

Ik denk dat mensen getraumatiseerd raken en denken dat een snee gaat betekenen: "Ik'm mijn blik verliezen. "En het'ik niet. Dat'is een communicatie-ding. Het'is een relatie met de kapper. 

Wat's de beste manier om met een kapper te communiceren?

Als je niet kunt beschrijven wat je wilt, is een foto echt geweldig om te zeggen: "Ik hou ervan hoe haar pony op deze foto valt." Communiceren via foto's is altijd nuttig, omdat veel mensen doneren'Ik weet niet hoe ik het moet zeggen.

Je kunt zeggen: "Wel vind ik dit leuk", maar je kunt het misschien niet uitleggen. Uw kapper kan u daar doorheen praten. "Wat vind je er leuk aan, vind je dat leuk?'is het een botte, volle snee? "Ze zullen je helpen je woorden te gebruiken. 

Hoe vaak moeten mensen hun haar wassen? 

Nooit je haar wassen is een nieuw fenomeen. Ik ben een voorstander van schoon, gezond haar. Ik don't is vuil haar; Ik don'Ik denk het's aantrekkelijk. Ik weet Nee 'poo "is een verhaal, maar glans is groot voor mij, en dat geldt ook voor een gezonde algemene uitstraling. Dat geleefd, dood haar waar we zoveel van zien, ik doe het'ik vind aantrekkelijk. Het'is pijnlijk voor mijn ogen. Het ziet er gewoon droog uit.

Wat doe je als een klant komt met vuil haar??

De waarheid is dat de meeste mensen in mijn stoel vies haar hebben. Ze doen het gewoon. Ze don'ik wil dat het wordt gewassen. Maar wij'Ik zal in een fotoshoot of zo zijn en ik'Ik moet het op perfectie laten lijken. 

Dus ik'Ik ben begonnen met het bouwen van al mijn looks met leave-in conditioner. Het zorgt ervoor dat je haar zich gedraagt ​​zoals het zou doen als ik shampoo had en verzorgde. We hebben goede inleveringen. ik'Ik heb iedereen geprobeerd's & # x2014; I'Ik heb 100 procent natuurlijk geprobeerd, ik'Ik heb gekke synthetische geprobeerd. Ik was onlangs in Japan en probeerde alles mogelijk. Maar uiteindelijk vind ik dat veel van de anderen gewicht achterlaten op het haar. Zelfs met onze gels en haarlak kun je ze uitwrijven. Ze hebben daar echt aandacht aan besteed.

Ik begin met leave-in conditioner aan het begin omdat het's de grote equalizer. Het staat me een stichting toe, zodat ik kan opbouwen. Ik maak iedereen nat'Ik zie het als een natte shampoo. Droge shampoo is om al die olie op te nemen. Dit is om de as die is uitgestorven opnieuw op te starten. Het won't doet je volume weg en dat doet het niet'ik maak het mager. Het geeft die baby zacht en glanst. Dan bouw ik er bovenop, wanneer ik naar stylers ga.

Ik denk dat het zo watergevoelig is dat ik'Ik begin het ook als een milieubewust ding te promoten.

Laat's zeg dat je don'ik wil je haar wassen. Heb je tips voor het verlengen van de levensduur van een kapsel??

Je kunt je week strategiseren en je haar laten evolueren zonder je haar te misbruiken. Je begint je week recht en beneden en zwierig. Tegen dag drie, jij'zal waarschijnlijk een textuur krijgen. Dus je begint je onontgonnen textuur te bewerken; je begint te spelen. 

De leave-in ontklittende spray is een geweldige manier om je haar opnieuw te zappen zonder water te gebruiken, en het uit te breiden voor de rest van de week. Tegen het einde van de week kun je ongewassen haar hebben als je wilt, en er chique en schoon uitzien, omdat alle levensstijl dat is's leven in je haar isn't echt laten zien. 

Los haar moet meestal schoon zijn. Als je het gaat ophangen, kun je het een beetje minder gewassen laten worden en het ook meer voeding geven. 

Dus je zou een behandeling doen en deze in een updo dragen?

In de zomer, ik'm heel euro op deze manier. Ik herinner me altijd dat ik naar de stranden in Frankrijk ging en dat ze Phytoplage gebruikten. Ze gebruikten de hele dag door oliën in hun haar op het strand. Maar iedereen zag er zo chic uit met hun haar naar achteren getrokken en helemaal ingevet. Ik dacht: "We moeten dit ook doen!" Een dagje uit in conditioners is geweldig; je ziet er cool en teruggetrokken en jij'Ik heb de hele dag een behandeling gedaan. Dan spoel je en doe je 's avonds een onthulling. 

Dus dat zijn leuke dingen om met je haar te doen, vooral als het gekleurd is.

Zijn eiwitbehandelingen belangrijk??

Het probleem met eiwit is dat het haar soms te eiwitrijk wordt en het kan breken. Als ik eiwit op Gwen zou zetten's haar, omdat het'dus chemisch, het's al in een bepaalde staat die verzachtende eigenschappen en vocht nodig heeft. Het'is chronisch droog. Dus ik zou het niet doen'ik wil die route gaan. De meeste mensen hebben vocht nodig om het zacht en buigbaar te houden. 

Let op, we hebben Carolyn Murphy gemaakt's carrière omdat haar haar brak. We hebben kleur ingekleurd en ik zei dat ze het moest wassen toen ze thuiskwam. "Don'je durft er niet mee slapen! "Ze ging ermee naar bed en werd wakker met haar haar op het kussen, maar toen werd ze het gezicht van Prada met haar korte haar.

Is co-wassen (wassen met conditioner) een goede zaak? 

Het geeft een geweldige afwerking aan je haar. We hebben een reinigende conditioner en ik vind het leuk op mensen met meer natuurlijk haar. Probeer het elke derde shampoo, als een behandeling. Ik meen het'is geen masker; het reinigt je haar. Maar het'is een behandeling in de zin van: "Ik'm mijn haar aardig behandelen. " 

Kent u die olie-emulgatoren voor make-upverwijderaars? Dat'is precies wat het is'is aan het doen. Door een suspensie van de juiste soort olie te gebruiken, wij'in staat olie af te breken en met onze wetenschap blijft het licht en gaat het uit je haar. 

Je kunt het elke keer dat je shampoo gebruikt gebruiken; het hangt gewoon af van je haartype. ik'ik heb het op fijn haar geprobeerd en we vonden het geweldig. Ik heb een fijne haarklant en zij heeft het niet gedaan'ik wil iets anders gebruiken.

Hoe belangrijk is het verduidelijken van shampoo?

Ik adviseer altijd om een ​​fles diepreinigende shampoo te bewaren. Iets dat de opbouw van uw levensstijl en de producten die u aanbrengt, zal voortzetten en u opnieuw begint. Iedereen kent die fase waarin u voor de eerste keer een product gebruikt, en u'houd van, "Wauw!" Met een jas op het haar, krijg je minder prestaties van je stijl en minder glans. 

Veel kappers vertellen vrouwen dat ze nooit drogisterij-haarproducten zullen gebruiken vanwege "opbouw". Wat zou je zeggen tegen mensen die denken dat salonproducten altijd beter zijn?

Sorry, het'Het is gewoon niet waar. Ze don'ik ken het verhaal. Dat's waarom ik hier ben beland. Veel mensen, vooral jonge mensen, don't wist zelfs dat Pantene het eerste salonmerk was. We waren net als Kérastase toen we naar dit land kwamen. Wij waren de eerste Europese conditioner in de salon; we kwamen in de 'Jaren 60 en gingen alleen naar salons. 

Door het proces om te worden gekocht en gedistribueerd door een bedrijf [Procter & Gamble] dat dat goed kan, waren ze in staat om de kwaliteit beschikbaar te maken voor een lagere prijs. Veel van de pro dingen kosten $ 60. Wij'zit op een koele plaats om veel technologie in een product te kunnen aanbieden tegen een betaalbare prijs. Waarom zou niet't iedereen heeft toegang tot mooi haar?

Wat'is jouw mening over siliconen? 

Heb je je haar ooit gewassen en niets gedaan en gezien hoe het zit? Het's meestal niet erg blij en doesn'Ik wil alles doen behalve wegvliegen.

ik'ik heb het anti-siliconen ding nooit begrepen. Zoals: "U wilt dat lange, mooie, steil haar, maar hoe denkt u dat het gebeurt?" Het'is niet alleen een geschenk van God. Het'de manipulatie en de wetenschap die een verschil maken. Siliconen komen uit zand. Het'is een afgeleide van zand en heeft een revolutie teweeggebracht in de haarwereld. Elke make-uplijn zit er vol mee. Dus ik denk het gewoon'Het is een dwaze mythe. Bij Pantene, wij'ik ben er altijd van beschuldigd het meeste te hebben. Wij don't. 

Dit is de bottom line. Je haar is dood. Wij don'Het moet zo verdomd kostbaar zijn. Huid regenereert zichzelf; haar niet. Het heeft alle hulp nodig die het kan krijgen. Het heeft de verzachtende middelen nodig; het heeft het extra vocht nodig. Veel mensen, vooral met krullen, hebben haar dat grof en droog aanvoelt. En een manier om een ​​zijdezacht gevoel te krijgen, is met siliconen.

Wat zijn je favoriete borstels of kammen??

De natte borstel is ontworpen voor als je haar nat is, als je je haar echt mishandelt. Het'is beter dan Tangle Teezer en is ook kleiner. Ik denk dat Tangle Teezer slechts een kopie is van deze jongens. Ze'ik ben er al heel lang.

Een borstel met gemengde haren is enorm voor mij. Haar vindt het echt leuk. 

Ook een rat-tail kam. 

Heb je tips voor heat-styling??

Het grote ding over tools is dat je een state-of-the-art tool moet gebruiken. Het oude schoolmateriaal martelt gewoon je haar. Opwarmen en je haar verbranden is geen antwoord op styling. U'Ik zal onderweg veel problemen veroorzaken, zoals gespleten haarpunten. Het terugbellen is een betere manier om te gaan. De mogelijkheid om de warmte aan te passen is essentieel.

Regimes zijn ook altijd het antwoord op gezond haar. Ja, ik kan gereedschap nemen en je haar er ideaal laten uitzien. Maar producten gaan daadwerkelijk naar binnen. Je hebt die basis nodig om al het andere te doen. Gebruik leave-in conditioner en beschermende crèmes om het te stylen. Al die dingen die je gebruikt om de stijl te maken, zijn vriendelijk voor het haar en behouden het haar langer.

Wat zijn je favoriete hot tools?

Ik gebruik voornamelijk T3. Ze'heb me heel lang gesponsord. ik'ik heb ook veel werk met ghd gedaan. Ik deed Katy Perry voor haar hele campagne met ghd. Ze'goed, maar zij're zo duur. Ik vind T3 betaalbaar en ik vind dat ze heel goed werken voor mensen. Ze bieden een grote diversiteit aan producten en hebben veel baanbrekende technologie. Ze gaven ons ook de waterfilters, waarvan ik denk dat ze geweldig zijn. 

Moet iedereen een waterfilter gebruiken?

We vonden in onze studies kijken naar wat haarbeschadiging heeft veroorzaakt, dat een van de grootste daders koper is uit de leidingen. Het regent op het haar en veroorzaakt een zwakke plek. Het koper doet het niet't de schade veroorzaken, maar het creëert een zwakte. De foto's die ik've gezien, het lijkt veel op oxidatie. Je zou in de duurste, nieuwe hoogbouw kunnen leven, maar het komt door het systeem, wat er ook gebeurt.

Het kan uit je water worden gefilterd, en T3 is een prima filter, maar dat'Het is veel geld. Pantene heeft een baanbrekende technologie die we in alle producten stoppen. Het identificeert de zwakke plekken, herbouwt ze en verzegelt ze. Het'wat ik 'slimme' technologie noem omdat het dat is's echt aangetrokken tot problemen. Het herkent schade aan het haar en levert dat op.

Wat's de beste manier om je haar te stylen als je geen vaardigheden hebt?

Als je geen vaardigheden hebt, is het eenvoudig om je haar in een paardenstaart te borstelen. Dan vlecht of draai je wat stukjes erin. Het ziet er ingewikkeld uit, maar dan'ik niet. En het verandert de look, ongeacht waar u uw paardenstaart plaatst. Het'Het is vrij eenvoudig en neemt geen enkel talent. 

Hoe denk je dat de wereld van de hairstyling is veranderd met de opkomst van dingen als sociale media en Photoshop?

Het'is zo grappig, omdat wanneer ik'm met een groep, ik'm altijd de senior nu. Ik ontmoet voortdurend nieuwe mensen en zij'heel jong zijn. ik'Ik hou van, "Weet je wat het verschil is tussen ons? Ik heb herinneringen en je kijkt ze op." Het is echt, en dat's schokkend, maar ze don'dat weet ik zelfs niet. 

Toen ik iets wilde, moest ik het gaan zoeken. Ik moest het ervaren. Dat geeft je sociale vaardigheden die ik draag'ik voel dat ze hebben. Het maakt me gewoon erg dankbaar voor wat ik heb meegemaakt. ik had de '80s; ze herleven de '80s en ''90. Maar dat was altijd het geval met vintage. Tot het digitale tijdperk en sociale media moest je het altijd beleven. Mijn passie reed mij, in tegenstelling tot: "Ik klikte online en zag het." 

Photoshop is het andere. Hoe concurreren jullie met dat alles? Niemand'Ze plaatsen zichzelf daar echt.

Wat'is de volgende voor jou?

ik'ik zou heel graag meer willen doen aan productontwikkeling. ik'Ik ben een grote fan van compassie tonen door middel van product. ik'ik heb altijd gezegd dat ik de wereld wil veranderen, één blik haarlak tegelijk. 

Met Pantene denk ik daar'ruimte voor een aantal echt coole ontwikkelingen. Bijvoorbeeld, alleen vanuit een oogpunt van relevantie, doen pop-up satellietcollecties zoals zoveel make-up merken. Zoals: "Misschien wel'is een trend en dat'is weg, maar we hebben het gedaan en het was cool. " 

Het andere ding dat ik een grote wens voor ons heb te doen is enkele flagship salons openen. ik'ik wilde dit nog lang voordat Blo meeging. Kom een ​​shampoo en een voorwaarde krijgen, en krijg die Pantene-kwaliteit. Ik denk daar zeker'ruimte daarvoor. 

Wat's de een haar boodschap jou'Ik wil graag verspreiden?

Behandel je haar net zo goed als je huid. Zorg ervoor. Het'is een combinatie van het gebruik van de juiste producten en het leren van de juiste manier om het te stylen dat bij u en uw identiteit past.

Heb ook een geweldige kapper. Alleen omdat ze'heeft een licentie, niet'ik bedoel ze'opnieuw goed. 

Vind meer van Danilo op Instagram en Twitter.

Wat vind je van Danilo's benadering van haar & # x2014; en haarverzorging?

1

Leave a Reply

33 + = 41