30 middelmatig gelaagde haircuts

2 0

Een van de gemakkelijkste manieren om persoonlijkheid in elke look te injecteren, is om een ​​paar lagen toe te voegen, en er zijn zoveel manieren om ze toe te voegen en zoveel typen dat je er ook mee kunt spelen. In je middelgrote haar kun je gezichtskaderlagen toevoegen of lange, warrige lagen. Er zijn gekartelde lagen, geschaafde lagen, ruige lagen, stompe lagen, zachte lagen, onregelmatige lagen ... Ja, er zijn veel lagen!

Als je een look wilt die zowel vleiend is, gemakkelijk te dragen, en met tal van manieren om hem te maken, zijn deze medium gelaagde kapsels zeker een manier om naar te kijken en inspiratie te halen uit:

1 - Stuiterende blonde balayage medium gelaagde haircuts

Er zijn veel voordelen te behalen met deze medium gelaagde kapsels. Als je een lange lengte tot gemiddelde lengte snijdt, worden alle dode en gespleten haarpunten verwijderd. Wanneer je die verwijdert, kan de rest van het haar de voedingsstoffen en hydratatie krijgen die het nodig heeft. Het haar zal daarom langer, sterker en gezonder worden en het zal er ook mooier en glanzender uitzien.

Medium Layered Haircuts 7

2 - Winter Blonde Balayage

Als je een ovalen gezichtsvorm hebt, heb je veel geluk. Je hebt de mogelijkheid om in principe elke medium gelaagde haarsnit te kiezen die je leuk vindt omdat ze allemaal fantastisch bij je passen! (We zijn helemaal niet jaloers, we beloven het!)

Medium Layered Haircuts 22

3 - Stro gekleurde medium gelaagde kapsels

Krullen, golven en lagen die van je gezicht afwaaien, zijn perfect voor mensen met een langere gezichtsvorm en je kunt zelfs nog meer contourmagie bewerken door te spelen met de tonen die je ook gebruikt. Deze look combineert een mix van blonde tinten, waaronder karamel, honing en stro-tonen.

Medium Layered Haircuts 8

4 - Langer, Face-Framing hoogtepunten

Ronde gezichten passen perfect bij gemiddelde haarsnitten, vooral als ze kiezen voor het soort gezichtskaderlagen dat u in deze prachtige look kunt zien. Naast het geven van slap en futloos haar in vorm, kan deze look zelfs op verschillende manieren worden gestyled, waardoor je een aantal verschillende looks krijgt.

Medium Layered Haircuts 23

1

5 - Cara's casual stijl

Cara Delevingne is een grote fan van het medium en gelaagde doen, met een langere baz-stijl met veel scheermesjes voor het Comic-Con International-evenement in San Diego. De look is perfect voor diegenen die een beroemdheid willen zonder het onderhoud van de beroemdheden, en gewoon een beetje aan het knuffelen zijn met je vingers terwijl je droogt, het is genoeg om je klaar te maken voor de dag.

Medium Layered Haircuts 5

6 - Dark Roots to Light Ends Gemiddelde lengte en gelaagd

Donkere wortels zijn nu een groot probleem. Daar zouden we niet dankbaarder om kunnen zijn, omdat het ons een fortuin bespaart in uitstapjes naar de salon. Oh, en ook een hele hoop tijd. Over de tijd gesproken, deze look bespaart je ook veel omdat het kan werken met de natuurlijke golven in je haar. Met een uiterlijk als deze, als het werkt MET je haar (in plaats van ertegen) dat de natuurlijke golf er zal zijn zonder dat je een styling hoeft te doen.

Medium Layered Haircuts 9

7 - Shaggy Long Bob

Kapsels met een gemiddelde lengte worden over het algemeen als gemakkelijker te beheren beschouwd dan langere of kortere stijlen. De lengte stelt je nog steeds in staat om het haar terug in een paardenstaart te gooien, maar tegelijkertijd is het nog steeds kort genoeg om met relatief gemak te verslijten. Je hoeft je haar niet elke dag te wassen, te drogen en te stylen.

Medium Layered Haircuts 24

8 - Heldere, gewaagde & springerige gemiddelde lengte en gelaagd haar

Krullen en golven zijn een geweldige manier om textuur aan dun haar toe te voegen, net zoals de lagen, dus als u de twee samenwerkt, ziet u een look die niet alleen fantastisch is, maar ook veel dikker lijkt. Deze look is perfect als je wat inspiratie nodig hebt, en je kunt ook gek worden met de kleurencombo's!

Medium Layered Haircuts 18

9 - Poederachtig bruin en schokkerig

Wanneer u kijkt naar middellange gelaagde kapsels, bedenk dan dat uw kleur net zo veel impact kan hebben als de snede zelf. In feite kan een echt goede snede worden vernietigd door een slechte kleur, en omgekeerd. Vraag je colorist wat ze bedachten, in termen van knippen en kleuren samen.

Medium Layered Haircuts 10

10 - Warme afgepaste balayage lagen

Als je dun haar hebt, zijn deze medium gelaagde kapsels perfect voor jou. De lagen helpen bij het toevoegen van textuur en volume, en als u highlights en andere functies toevoegt aan de look, voegt u gewoon toe aan de oomph-factor.

Medium Layered Haircuts 28

11 - Lichte honingkleurige uiteinden met donkere wortels

Het goede aan gemakkelijk en muze-up lijkt op deze, dat je geen verwarmde stylinggereedschappen op je sloten hoeft te gebruiken, wat, zoals we allemaal weten, kan leiden tot het breken van het haar. Met de juiste kleur en stijl heb je bijna niets nodig in de vorm van volume-opvoerende producten, waarbij je haar al het harde werk voor je doet.

Medium Layered Haircuts 25

12 - Dark to Bright Blonde Balayage

Stijlen als deze zijn perfect voor als je je haar een pauze wilt geven omdat ze niet echt veel styling nodig hebben om ze in toom te houden. Deze look vereist bijvoorbeeld een paar simpele tousling met je vingers, en een lichte afzetting van zeezoutspray, en je zou zelfs dingen glad en glad kunnen dragen, met stijltangen, als je de dingen een beetje wilt opfrissen.

Medium Layered Haircuts 19

13 - Sun-Kissed Blonde & Light Layered

Het heeft niet veel nodig om textuur en volume toe te voegen aan dun haar, en deze medium gelaagde kapsels zijn daar perfect voor. Houd de lagen aan de uiteinden, en de krullen ook, en je zult beweging toevoegen die je nog nooit eerder op je haar hebt gezien.

Medium Layered Haircuts 11

14 - Ash Blonde & Flicked Out

Als je op zoek bent naar een casual stijl waarmee je nog steeds lichaam, vorm en leven kunt toevoegen, zijn v-vormige lagen een geweldig idee en kun je nog steeds de lange lengte behouden. De lagen naar de onderkant zorgen ervoor dat het haar niet erg zwaar is en wanneer het haar niet zwaar is, is het vrij om in elke gewenste stijl te zitten.

Medium Layered Haircuts 1

15 - Scheermes-gelaagde ombre

Dat donkere tot lichte ombre is perfect voor die zomermaanden wanneer je naar de salon gaat is het allerlaatste op je to-do-lijst. (Eigenlijk kun je dat elk moment van het jaar maken!) De scheermesranden bij deze snit maken het zo'n flatteus, zelfs met die simpele middenscheiding.

Medium Layered Haircuts 13

16 - Geverfde lange bob

De lob - lange bob - is nu een zeer populaire look voor drukke vrouwen, vooral omdat het erin slaagt iets langer haar met een hanteerbare, kortere stijl te omvatten. Korter haar betekent kortere was-, droog- en stylingtijden. Wanneer elke minuut van de dag telt, is een look die minimaal onderhoud vereist, zoals deze, een absolute winnaar.

Medium Layered Haircuts 14

17 - Stormy Blonde & Layered

Met middellange en gelaagde kapsels zoals deze prachtige stormachtige look, heb je nog steeds voldoende lengte aan jouw zijde om prachtige kleurencombinaties te kunnen bedenken. Deze is heel donker, maar je zou zo licht of zo kleurrijk kunnen gaan als je durft. Wat denk je? Zou deze alle juiste vakjes voor je aankruisen?

Medium Layered Haircuts 12

18 - Chocoladeblond en springkussen

Wil je een look die perfect is voor herfst? Hoe zit het met deze prachtige chocolade gekleurde look? Het ziet er goed genoeg uit om te eten, vooral met die glanzende afwerking. Dat zouden we natuurlijk niet aanbevelen, maar we hebben zeker serieuze haarjaloersheid als het gaat om deze choco-licious look.

Medium Layered Haircuts 20

19 - Geweven en gelaagde A-lijn medium bob

Als je een lange gezichtsvorm hebt, zal de beste manier van kijken er een zijn met een langere en piekerige pony die naar één kant wordt geveegd. Hoewel je de pony niet kunt zien in deze schitterende look, werken ze goed met die kinafschuimlengte. Het draait allemaal om de lagen, begrijp je? De lagen en die mooie kleurencombo.

Medium Layered Haircuts 15

20 - Ash Blonde over natuurlijke blonde lichte lagen

Er is echt een blonde tint voor iedereen, en als je erover nadenkt om zelf Marilyn-achtig te gaan doen, moet je de juiste voor je uitwerken. Je zult eerst moeten uitzoeken wat voor soort huidskleur je hebt - of het nu cool of warm is. Je kunt dit eenvoudig uitwerken door naar de huid om je pols te kijken. Nou ja, de aderen, om precies te zijn. Als u groene schaduwaders kunt zien, heeft u wat wordt beschouwd als een warme toon voor uw huid. Paars en blauw aderen geven een koelere teint aan. Als je een mix van alle hebt, ben je vrij om de blonde te kiezen die je wilt. Goed nieuws, toch?

* Woedend controleert de aderen op onze polsen ... *

Medium Layered Haircuts 2

21 - Relaxte lengte en lagen

Nog steeds op het gebied van blondines, zijn de koelere en fijnere blondjes beter geschikt voor mensen met roze, bleke en koele huidtinten - die met paarse en blauw gekleurde aders. De honing tinten die je kunt zien in deze mooie look worden over het algemeen beschouwd als een goede optie voor mensen met een warmere en donkerdere huid - die met de groene tinten in hun aderen.

Medium Layered Haircuts 26

22 - Lived In Light Toned Layers

Living-in looks zijn nu in de mode, wat geweldig voor ons is omdat ons haar constant en altijd live-in is. (Anders bekend als over het algemeen rommelig en ongewassen.) De wortels van deze look is waar we uw aandacht op willen vestigen. De langere en meer natuurlijke wortels zijn prima om te rocken met deze balayage, ombre tonen. Werk van donker naar licht (als je donker, natuurlijk haar hebt) en niemand zal weten dat je een paar salonafspraken hebt gemist.

Medium Layered Haircuts 21

23 - Dark n 'Shaggy A-Line Long Bob

Houd dingen in de donkere en ruige kant met deze A-lijn bob, perfect voor diegenen die een stijl willen die zakelijk is. Nog een look waarbij je 's ochtends maar vijf minuten nodig hebt om te stylen, de kortere lagen aan de achterkant helpen om het volume aan deze look toe te voegen, en de losse en gestructureerde golven maken het helemaal af. Het is een vinkje in alle vakjes voor ons.

Medium Layered Haircuts 16

24 - Honing en karamel tonen med lengtelagen

Honing- en karameltonelen zijn perfect voor elk moment van het jaar, en ze gaan met vrijwel elke natuurlijke onderkleur ook. Of je nu blond, donkerbruin, lichtbruin of zelfs een roodharig bent, deze karamel- en honingtonen zullen prachtig bij ze passen, waardoor je een geheel nieuwe diepte krijgt voor de look die je rockt.

Medium Layered Haircuts 3

25 - Paars gestemde med lengtelagen

Er is nooit een betere tijd voor paarse en roze tinten dan nu, vooral als je het hebt over een coole look zoals deze met paarsgestemde med lengtelagen. De lichtere tonen zijn links naar de onderste lengtes en lagen gelaten, waardoor volume wordt gecreëerd als u een probleem hebt met slappe en levenloze lokken.

Medium Layered Haircuts 29

26 - Geweven, blonde chic

Getextureerde, blonde lokken passen bij iedereen, het is gewoon een kwestie van de juiste stijl en vorm voor jou te vinden. Deze look is een winnaar voor iedereen, perfect aanpasbaar voor je gezichtsvorm. Als u een lichtere uitstraling wilt, laat u de hoogtepunten van de gezichtskaders lichter maken in de schaduw. De langere tinten kunnen worden overgelaten aan de wortels, zodat u weken tussen de salons kunt verlaten.

Medium Layered Haircuts 30

27 - Vurig, donker geworteld, getextureerd schouderafschuimend bob

Natuurlijk, voor als je niet subtiel wilt, kun je altijd kiezen voor iets vurigs en roods ... Een beetje zoals deze briljante look, bijvoorbeeld, een gedurfde tint mengen met schattige, medium gelaagde kapsels die helemaal rocken.

Medium Layered Haircuts 17

28 - Mussed-Up & wonderbaarlijke schokkerige lagen

Kies een paar woelige lagen om je gezicht in te kaderen om dikker haar te verdunnen. Zorg ervoor dat je hiervoor de juiste stylist hebt. Als je het hebt over ziet er zo uit, is kiezen voor een partner om het goedkoop te doen vaak niet het beste idee. Het vereist precieze sneden - weten waar en hoe te snijden.

Medium Layered Haircuts 27

29 - Med-lange lagen met blonde mengeling

Deze prachtige blonde melange is fantastisch, de vale tonen in met het stro en karamel tonen om het hele ding tot leven te brengen. Nogmaals, als je langer middellang haar hebt dat anders levenloos en slap is, is dit een geweldige look. Het combineert golven met lagen, die onmiddellijk volume creëren en vervolgens markeren om het licht te helpen weerkaatsen. Een beetje als contouren voor je haar!

Medium Layered Haircuts 4

30 - V-vormige gevederde lagen

Ten eerste houden we van de mooie en natuurlijke rode tonen in deze look. Ten tweede houden we van de snit. Het is een v-vormige snit, prachtig bevederd, een deel van de lengte behouden, maar ook binnen het middellange spectrum houden. Het is een winnaar, dat is zeker. Oh, en we houden ervan.

Medium Layered Haircuts 6

1

Leave a Reply

− 2 = 3