40 Twist-kapsels voor natuurlijk haar 2017

Twist haarstijlen voor natuurlijk haar 2017 zoals deze zijn hard op weg een populaire optie te worden voor vrouwen (en mannen) met haar met Afro-structuur. Ook bekend als "mini-twists", "two-strand-twists" en ook "flat-twists", ze zijn een kapsel met meer mogelijkheden om het aan te passen dan waarop je je vuist zou kunnen schudden. We denken tegenwoordig buiten de kaders als het gaat om onze haren, dames, en deze looks laten je duidelijk zien hoe je het met stijl doet.

Als je comfortabel zit, zullen we beginnen ...

1 - Pretty in Pink (& Purple)

Voor een gemakkelijke manier om je twist-haarstijlen voor natuurlijk haar 2017 te kruiden, waarom zou je geen kleurvlek toevoegen? Je kunt gemakkelijk extra extensions in je 'do' weven, maar in verschillende tinten. Dit zal echt een impact hebben en als je er eenmaal genoeg van hebt, kun je ze er gewoon uithalen en ze vervangen door een andere kleur.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 8

 Bron: jeanicewebb

2 - Simple & Cute Flat Twist Look

Hoewel lastig om mee te beginnen, zijn platte bewegingen zoals deze een supersnelle optie die je drie tot vijf dagen zal duren, als je je kaarten goed speelt. Leuk, licht en super beschermend, je kunt bloemen of een aantal andere haaraccessoires toevoegen om de dingen echt op te vrolijken.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 9

3 - Middelgrote Senegalese twists

Lang en vloeiend vrij, deze Senegalese wendingen zijn mooi voor als je brutaal en flecky bent. Ze smeken gewoon om heen en weer geslagen te worden, dat is zeker. Er is niets in de weg van verfijnde stylingtechnieken die worden gebruikt om deze look te creëren, en kan zelfs worden aangepast met een breed scala aan kleuren en tinten.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 10

4 - Twisted Bun Life

Je kunt deze twist-haarstijlen combineren voor natuurlijk haar 2017 met een aantal andere stijlen, waaronder opsteekkapsels. Deze omvatten afro-looks, vlechten en een aantal andere ontwerpen. Deze look is bijvoorbeeld perfect voor een glam-evenement wanneer je er op je best uit moet zien.

1

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 13

5 - Marley Twist Out

Er zijn zoveel voordelen aan een beschermende stijl zoals deze twist-kapsels voor natuurlijk haar 2017. Een van de grootste is dat het precies dat is - een beschermende stijl. Zodra de wendingen in je haar zijn gestopt, blijven ze zo achter. Bij sommige ontwerpen en stijlen kunnen ze vele dagen worden achtergelaten, terwijl anderen wekenlang slijten. Als langdurige stijlen zijn waar je naar op zoek bent, kun je een praatje maken met je stylist. Ze kunnen u vertellen wat de neiging heeft om langer mee te gaan.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 2

6 - Gevlochten en gedraaide Faux-hawk

Deze twist-kapsels voor natuurlijk haar 2017 zijn allemaal onderhoudsarm. Niet alleen dat, ze werken op allerlei haarlengtes. Je kunt ze toevoegen aan heel kort haar of langer haar, en met de verschillende stylingmogelijkheden daar bovenop, je hebt te veel opties om op te noemen!

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 5

7 - Topknot, Golden Blonde-stijl

Het was in het begin van de 2000-er jaren dat kronkelige haarstijlen meer mainstream werden en ze zijn sindsdien alleen maar populairder geworden. Tegenwoordig zijn de ontwerpen die je kunt vinden zo complex dat je nauwelijks zou denken dat ze mogelijk waren. Kijk maar eens naar deze fantastische stijl als klassiek voorbeeld. Het ziet er veel gecompliceerder uit dan het in werkelijkheid is, wat betekent dat iedereen jaloers zal staren.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 11

8 - Rood en Rosy Twisted

Natuurlijk haar werkt heel goed met deze twist-kapsels voor natuurlijk haar 2017, en biedt een stijl die er zowel goed uitziet als in een aantal verschillende ontwerpen kan worden gedraaid. Haarspeldjes en banden zijn niet nodig als je te maken hebt met natuurlijke haarwendingen, maar op natuurlijke wijze bij elkaar blijven.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 14

9 - Complex Flat Twist Styling

Deze fabelachtig gedraaide ontwerpen laten je zien hoe je een prachtige en gecompliceerde opsteekkapsel kunt maken zonder de noodzaak van veel stylingproducten en verwarmde gereedschappen. Je beschermt je haar dubbel - eenmaal door ze te beschermen met de twist vlecht kapsels zelf, en dan een tweede keer rond door alle stylingtools te vermijden die je anders misschien zou hebben gebruikt.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 16

10 - Twisted met Electric Blue

Wil je een verklaring afleggen, maar geen overdreven verklaring? Wat dacht je van een flits van helder, elektrisch blauw? Alleen die ene streng is genoeg om je haar echt op te laten vallen in de menigte. Deze stevige kronkels zien er fantastisch uit in de donkere schaduw, met precies dat ene kiekeboe-contrast.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 26

11 - Prachtige zomer gedraaide stijlen

Deze look is verbluffend soepel. Zorg ervoor dat je weet hoe je deze twist-haarstijlen voor natuurlijk haar 2017 onderhoudt en verzorgt om er zeker van te zijn dat je look glad is en dat zo blijft. Zijden kussenslopen of andere gladde beschermende materialen moeten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de materialen niet trek aan je haar en laat het kroezen.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 27

12 - Twisting Out & Sassy

Zodra je klaar bent met de twist-in, kan de twist-out je voorzien van nog een kapsel, waardoor dit een van de meest veelzijdige kapsels van het decennium is. Misschien moet je verschillende producten proberen om je haar te stylen en te conditionen, maar als je eenmaal dingen vindt waar je van houdt, zal de rest van de reis een fluitje van een cent zijn.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 28

13 - Mooie en gebogen Twisted Mohawk

Zin in iets edgy en modern? Deze mooie en gebogen, gedraaide mohawk moet helemaal in jouw straat zijn! Houd dingen natuurlijk donker als je dat wilt, maar we kunnen niet anders dan denken dat een heldere kleurflits echt goed zou passen in die verwarde stijl.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 30

14 - Chunky Twist Up Do

Het is dik en verwrongen, en ook erg elegant en verfijnd. We denken dat deze look perfect zou zijn met accessoires voor een bruiloft, maar ook voor serieuze gelegenheden, zoals sollicitatiegesprekken.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 32

15 - Platte draaien en lage trek

Platte opsteekkapsels zijn niet alleen super snel om in te plaatsen, maar ook super eenvoudig. Zo eenvoudig zelfs dat je dit thuis zelfs zou kunnen doen. Met heel weinig moeite zou je een prachtige opgestoken schijf kunnen hebben die verfijning en klasse uitstraalt. Ziet er bijvoorbeeld naar uit dat het slechts een uur of twee in beslag neemt, terwijl andere weefsels in uitbreidingsstijl vaak veel meer uren in beslag nemen, soms wel acht tot tien.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 33

16 - Eenvoudige, dubbele pony-twists

Je hebt knotjes en staartjes en zelfs ingewikkelde wendingen en krullen. Soms is het echter leuk om dingen eenvoudig en leuk te houden met een opzij geveegde pony die op zijn plaats wordt gehouden met een twist (of een band), zodat je er 's ochtends klaar voor bent.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 35

17 - Big & Bulky Twist Look

Hoe groter de omvang van de twist, hoe korter het duurt om te voltooien. Als je niet zo veel tijd kunt sparen als je zou willen voor je kapper, kies dan voor vleziger vlechten voor een langdurige coole stijl die iets sneller te installeren is.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 37

18 - Lange, gedraaide sloten

Twist-haarstijlen zijn eigenlijk precies zoals de naam doet vermoeden - twee lokken haar die om elkaar heen zijn gedraaid om een ​​look te vormen die lijkt op dreadlocks. Je moet de twee echter niet in verwarring brengen, omdat dreadlocks vaak veel dikker zijn en ook iets anders zijn gemaakt.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 38

19 - Onschuldige platte twists

Er zijn zoveel manieren om deze verwrongen looks te dragen, en je kunt zelfs je wendingen verdraaien en vervolgens die wendingen weer draaien als je daar zin in hebt. Er zijn letterlijk eindeloze manieren om deze sluizen te laten schommelen, en we kunnen niet wachten om te zien wat je vervolgens bedacht.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 39

20 -Crowning Glory Twists

Voor een look die goed genoeg is voor een koningin, wat dacht je van deze bekronende glorie-twist? Het is perfect voor de zomer, wanneer je al je haar van je gezicht wilt verwijderen.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 36

21 - Fall Toned Kinky Twist Out

Kinky wendingen worden over het algemeen beschouwd als iets meer au-naturelachtig als het gaat om twiststijlen. Ze zijn een slimme manier om een ​​gewone look enigszins te veranderen om een ​​geheel nieuwe look en afwerking te krijgen.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 34

22 - Fantastische draaistijl die op veel manieren wordt gedragen

Je moet niet vergeten dat deze kleinere wendingen vaak veel langer duren dan bredere, dikkere en stevigere wendingen. Dit is het moment dat je moet reserveren voor je afspraak en je moet ervoor zorgen dat je stylist weet wat voor soort stijl je wilt, zodat ze weten hoeveel tijd je moet besteden. Als je niet zeker weet waar je naar op zoek bent, neem dan een paar foto's van looks mee die je wel leuk vindt en kijk of jullie twee samen iets moois en moois kunnen verzinnen.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 31

23 - Fun & Fabulous Multi-Twist-stijl

Als je een aantal blikken kunt hebben die allemaal netjes in één gewikkeld zijn, waarom zou je dat niet gewoon willen? Dat is wat dit soort twist-kapsel je zal geven - iets dat gemakkelijk een aantal verschillende ideeën, wendingen en kronkels kan bevatten, afhankelijk van het soort humeur dat je probeerde in te stellen.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 30

24 - Lage knot en glamoureus

Deze glamoureuze look is elegant bereikt door de kronkels in één keer rond te vouwen, voordat ze op hun plaats worden vastgemaakt, met een elastiek of pinnen.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 29

25 - Fabulous Red Half Updo

Fel rood? We houden ervan. Kronkel het hele voorste gedeelte rond en speld op zijn plaats voor een look die helemaal rockt voor zowel overdag als 's nachts gelegenheden.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 21

26 - Plat draaibakje

Plat gedraaid en weer gedraaid tot een knot. Het is eenvoudig en mooi, maar is het de juiste gedraaide look voor jou?

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 15

27 - Kinky Mohawk

Zin in een kinky mohawk? Deze look zou je alle inspiratie moeten geven die je nodig hebt.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 6

28 - Accessorized

We houden van ringen aan onze vingers, dus het is logisch dat we ze ook in ons haar zouden houden. Voeg wat verblindende haarringen toe aan je wendingen en vlechten voor een coole, boho-chic look.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 24

29 - Gebeeldhouwde Updo

Wat dacht u van iets dat is gebeeldhouwd voor uw twist-kapsels voor natuurlijk haar 2017? Dit geschreeuw met pompeuze en glamour, met een asymmetrische stijl die tinten van zowel kastanjebruin en zwart samen combineert. Die gouden ringen voegen gewoon een vleugje bling toe aan de gelegenheid en we kunnen altijd een excuus vinden om die te verslaan.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 25

30 - Chunky Short Marley Twists

Kort en dik, zo houden we onze twist-haarstijlen voor natuurlijk haar 2017. Deze zien er natuurlijk en cool uit, allemaal tegelijkertijd, maar zijn ze iets waar je voor zou kiezen.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 23

31 - Verbazingwekkende garendraaien

Met garenwendingen heb je zoveel kansen voor je open, met name in termen van echt heldere en krachtige kleuren. Voor het festivalseizoen en de zomer zijn deze looks absoluut perfect, hoewel ze ook een gevoel van kleur kunnen geven aan de slepende levensduur van de winter.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 22

32 - Fierce & Tall Top Bun

Voeg wat honing en karameltonen toe aan je wendingen en ook jij zou een look als deze kunnen rocken. We zullen niet liegen, dit ziet eruit als iets dat misschien de beste kant van Beyonce is en als het goed genoeg is voor Koningin B, is het goed genoeg voor ons.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 20

33 - Kinky Marley touwtwisten

Als je een gemiddelde lengte wilt, zijn kinky twists een geweldige optie. Marley-wendingen worden over het algemeen als beter beschouwd voor langere stijlen, hoewel beide in beide situaties met de juiste stylist kunnen werken. Deze mid-length looks geven je het beste van twee werelden, waardoor je je haar op een boeiende manier kunt krullen op de dagen dat je iets nodig hebt dat is gestyled van je gezicht. Op de dagen dat je je haar wilt dragen, kun je dat nog steeds doen. Nog een andere reden waarom deze kronkelende haarstijlen voor natuurlijk haar geweldige keuzes zijn.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 19

34 - Twisted & Intense Twist Hairstyles voor natuurlijk haar 2017

Natuurlijk, als je niet geïnteresseerd bent in lange en mooie lokken, heb je ze in plaats daarvan kort en mooi. Je kunt het ook nep maken, je kronkelende haarstijlen voor natuurlijk haar 2017 opwinden en ronddraaien tot ingewikkelde ontwerpen die plat op je haar liggen. Het is alsof je kiest voor een kortere look, zonder echt een kortere blik te hebben.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 2 4

35 - Sassy en felle beschermende korte stijlen

Draag je kronkels stevig op je hoofd en draai ze vervolgens om elkaar heen, zodat je een blik krijgt die er verdomd fantastisch uitziet. Als je op zoek was naar een office-look die heel weinig onderhoud nodig had, dan is deze zeker een goede keuze. Geen onzin en fab. Het vinkt alle vakjes aan.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 17

36 - Dik Senegalese twisted kapsel

Draag ze lang, grotendeels gedraaid en fabelachtig, te zien aan deze prachtige haarlook. Super lang en mooi, je zou ook wat moeite kunnen doen als je op zoek was naar een look die gemakkelijk te beheren was. Als deze wendingen eenmaal binnen zijn, duurt het langer dan een paar weken zolang je het beschermende onderhoud bijhoudt..

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 18

37 - Versierd met Gold Twist-kapsels

Kent u die oude kettingen die u niet meer draagt? Hoe zit het met het dragen van ze op je hoofd in plaats daarvan? Haaraccessoires, zoals haarkettingen, zijn de laatste tijd erg populair geworden, en ze kunnen een zekere Griekse sfeer toevoegen aan je lokken, als dat het soort Goddess appeal is waar je voor gaat.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 12

38 - Schouderlengtevervoer, accessorized & topbroodje

Houd de schouderlengte bij, zodat je een topbroodje en een paar uitgebluste accessoires kunt toevoegen om deze fantastische look te bereiken.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 7

39 - Cute Half Up & Half Down Hair

Half n'helft stijlen zijn schattig en leuk, en deze looks in bun-stijl zijn nu overal. Ze zijn gemakkelijk en hebben ook een heleboel voordelen. Als je vettig haar of haar hebt dat er niet zo goed uitziet als je had gehoopt, kun je de bovenste helft in een knot werpen, zodat je je alleen zorgen maakt over de onderste helft. Je zult meestal merken dat de toppen eerst kroezig worden.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 3

40 - Kinky Twist-vlechten voor het weekend

Waarom zou je niet proberen je beschermende stijlen in een bob te draaien? Het is een geweldig geavanceerd ontwerp dat nog steeds kan worden teruggetrokken wanneer u het warm en nodig vindt. Je zou zelfs kunnen overwegen leuke kleuren in te brengen om de hele look echt tot leven te brengen.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 1

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 50