Welke haarsnit moet ik krijgen?

5 0

1 Face shapes

Elke vrouw heeft een uniek en onderscheidend gezicht, maar de algemene vorm ervan valt onder een van de volgende categorieën: ovaal, vierkant, rond, hart, langwerpig en ruitvormig. Als u uw gezichtsvorm kent, kunt u het meest vleiende kapsel bepalen dat uw natuurlijke schoonheid complementeert! Door het juiste knipresultaat te kiezen, kunt u uw beste eigenschappen verbeteren en uw minste favoriet minimaliseren. In dit artikel laten we u de beste kapsels voor u zien en helpen u begrijpen waarom.

Om erachter te komen welke gezichtsvorm bij u past, trekt u uw haar terug in een paardenstaart en kijkt u in een spiegel. Bekijk dan onze beschrijvingen hieronder. Houd er rekening mee dat uw specifieke botstructuur soms eigenschappen van twee of meer bevat.

ovaal

Ovale gezichtsvormen worden als ideaal beschouwd omdat ze goed uitgebalanceerd en evenredig zijn. Ze hebben geen harde hoeken maar zijn niet volledig afgerond. Daarom ziet elk kapsel er meestal goed uit. Een ovaal gezicht is het breedst bij de jukbeenderen, maar slechts in geringe mate. Het versmalt bijna gelijkmatig aan het voorhoofd en de kaaklijn. Dit geeft het gezicht een universeel flatterende look die kan worden aangevuld met veel verschillende kapsels, omdat het niet vereist dat het kapsel de vorm ervan in evenwicht brengt.

Plein

Een vierkant gezicht is een van de meest voorkomende gezichtsvormen. Het gezicht lijkt niet in de breedte te veranderen van de kaak naar de jukbeenderen of de jukbeenderen naar het voorhoofd. Het belangrijkste kenmerk dat een persoon met een vierkant gezicht zal hebben, is een hoekige kaak, of scherp afgeronde randen rond het voorhoofd. Over het algemeen willen mensen met een vierkant gezicht geometrische of botte kapsels vermijden. Elke haarsnit die het gezicht kan verzachten, is een geweldige look.

Ronde

Ronde gezichten zijn behoorlijk vanzelfsprekend. Hun breedste punt ligt op de jukbeenderen, maar in tegenstelling tot een ovale of langwerpige gezichtsvorm zijn ze korter van lengte. Ze hebben geen prominente hoeken in hun gezichtsstructuur. De beste kapsels die bij deze vorm passen, zijn degenen die de kroon extra hoogte geven en die geen volume aan de zijkanten toevoegen.

Hart

1

De gezichtsvorm van het hart is ook bekend als de omgekeerde driehoek. Het wordt gekenmerkt door het breedste punt aan het voorhoofd en het smalste punt aan de kaaklijn. Het kan rond de randen afgerond of hoekig zijn. Idealiter zou het kapsel dat een persoon met een hartvormig gezicht zou krijgen volume rond de kin toevoegen. Ze moeten meestal een stompe pony vermijden omdat ze de illusie van een korter gezicht creëren en het voorhoofd er nog breder uit kunnen laten zien.

Langwerpig

Langwerpige gezichten lijken op vierkante vlakken, maar ze zijn langer als een rechthoek. Ze hebben de neiging om dezelfde breedte van de kaak tot het voorhoofd te hebben. Meestal hebben ze scherpe hoeken, maar het is niet ongebruikelijk dat ze ook worden afgerond. Volledige of gestructureerde stijlen met pony kunnen het gezicht verzachten en de breedte uitbalanceren, maar deze gezichtsvorm zou centrale delen of vlakke stijlen willen vermijden die de nadruk leggen op de lengte.

Diamant

Een ruitvormig gezicht is de meest ongebruikelijke gezichtsvorm. De jukbeenderen zijn meestal hoog en vormen het breedste punt van deze vorm. Het voorhoofd en de kin versmallen aanzienlijk waardoor de diamantachtige vorm ontstaat. De beste kapsels voor gezichten als deze zijn degenen die volume boven de jukbeenderen of eronder toevoegen om balans te creëren.

Lees verder om de beste celebrity-kapsels voor elke gezichtsvorm te zien!

Kapsels voor ovaal gezichten

WEST HOLLYWOOD, CA - APRIL 09: Rachel McAdams arrives at the

Rachel mcadams

Rachel McAdams ziet er geweldig uit in dit trendy topknot-kapsel. Omdat ze een ovaalvormig gezicht heeft, kan ze vrijwel alles kwijtraken omdat deze gezichtsvorm niets nodig heeft om uit te balanceren. Door het haar weg te wrijven van het gezicht, kunt u uw kapsel uw gezicht laten accentueren zonder de noodzaak te hoeven voelen om nog een gezichtsfunctie te compenseren.

2 Oval Amber Heard

Amber hoorde

Dit lange gelaagde kapsel, waar Amber Heard mooi uitziet, is geweldig voor mensen met ovale gezichten omdat de lagen het gezicht mooi omlijsten. Je kunt dit stylen met volume van wortels tot uiteinden en een middenstuk voor een klassiek en stijlvol kapsel dat de symmetrie van een ovaal gevormd gezicht accentueert.

3 Oval

Blake Lively

Blake Lively ziet er stralend uit met een lange en vloeiende fishtail-vlecht. Kapsels die het haar lang laten zitten, zijn een geweldige optie voor ovaalvormige gezichten, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over de lengte van het haar, waardoor uw gezicht nog langer lijkt. Dan kun je het stylen in iets soortgelijks. Met het haar achterover en weg van het gezicht, kunt u pronken met uw natuurlijke schoonheid!

Kapsels voor vierkante gezichten

4 Square

Diane Kruger

Dit glamoureuze en vrouwelijke kapsel is perfect voor iemand met een vierkant gezicht als Diane Kruger. Het zijgedeelte laat haar haar vallen over enkele van de hoeken van haar voorhoofd en kaak. De grote krullen krullen voegen zachte, afgeronde lijnen toe die de afgeronde randen tegenwerken die deze gezichtsvormen meestal hebben.

5 Square

Taraji P. Henson

Taraji P. Henson heeft een absoluut fantastisch kapsel voor een vrouw met een vierkant gevormd gezicht. Door het haar gescheiden te houden met een zijgevouwen pony verandert de zichtbare vorm van het gezicht door eventuele vierkante hoeken in het voorhoofd te verduisteren en het lijkt meer afgerond te zijn. Krullen zijn altijd geweldig voor vierkante gezichten, omdat de golven de vierkante vorm heel mooi aanvullen. Een ander groot kenmerk van dit kapsel is de algehele vorm. De bob die net boven de schouders valt, is zeer flatterend op bijna elke gezichtsvorm en de lagen die naar beneden toe smaller worden, creëren een ronde omtrek.

6 Square

Emily Deschanel

Emily Deschanel is een geweldig voorbeeld om te laten zien welke looks er goed uitzien voor vierkante gezichten, omdat haar gezichtsvorm extreem hoekig is. Een knipbeurt die precies om de schouders valt, is voor iedereen een mooi flatterende look. Een zijdeel compenseert een vierkant voorhoofd en de lange gebogen pony rond de vorm af waardoor er meer een ovaal ontstaat. Door face-framing-lagen toe te voegen die naar binnen buigen, ontstaan ​​er zachtere lijnen waardoor de kaaklijn smaller wordt.

Kapsels voor ronde gezichten

7 Round

Mila Kunis

Mila Kunis bewijst dat haarstyling het kapsel geweldig maakt. Ronde gezichten hebben de neiging om kort en breed te zijn met nauwelijks hoeken. Om de illusie van een langer gezicht te creëren, moet je hoogte toevoegen. Je kunt dit doen met een kort kapsel of gewoon door je haar te stylen. Plaag het volume in het bovenste deel van het haar terwijl je de zijkanten glad houdt. Dit verlengt het gezicht zonder dat het er breder uitziet.

8 Round

Eva Marcille

Eva Marcille ziet er prachtig uit met dit extra korte kapsel. Ronde gezichten kunnen minder gedefinieerd zijn en zien er daarom meisjesachtig uit, dus een volwassen kapsel zoals dit is een fantastische keuze. Door de zijkanten strak af te knippen, met een beetje meer lengte aan de bovenkant, kunt u volume toevoegen dat op zijn beurt lengte aan uw gezicht toevoegt. Het stijlknipmodel van de crew creëert ook een schuine vorm die prachtig contrasteert met een rond gezicht.

9 Round

Keri Hilson

Keri Hilson rockt een van de beste kapsels voor een vrouw met een rond gevormd gezicht. De edgy, taps toelopende pony verdeelt de ronding van het gezicht en creëert verschillende hoeken. Door langere stukken haar rond het gezicht te houden die onder de kin vallen, kunt u lengte toevoegen. De doelmatige ongelijkheid van dit lange pixiekapsel is trendy en zeer flatterend voor een ronde gezichtsvorm.

Kapsels voor hartgezichten

10 Heart

Lily Cole

Lily Cole ziet er prachtig uit met deze lange gelaagde, krullende haarsnit. Het is een geweldige keuze voor iemand met een hartvormig gezicht omdat het volume onder de jukbeenderen toevoegt om een ​​smalle kin te helpen in verhouding te staan ​​tot de rest van het gezicht. Het zijscheiding verduistert een deel van haar voorhoofd en zorgt ervoor dat het minder wijd lijkt. Probeer lagen om je kin te laten knippen voor de meest flatterende look.

11 Heart

Reese Witherspoon

Dit is een van de beste kapsels voor een vrouw met een hartvormig gezicht en Reese Witherspoon ziet er fantastisch uit. Het is een lange haarsnit, maar er zijn gezichtskaderlagen die volume rond de kaaklijn toevoegen en kunnen helpen een smalle kin onmerkbaar te maken. Zachte golven in de onderste helft van het haar verzachten eventuele scherpe randen. De zijdelings geveegde, licht gebogen pony die de wenkbrauw weidt, is een perfecte aanvulling op dit kapsel om een ​​breder voorhoofd te maskeren.

12 Heart

Ginnifer Goodwin

Ginnifer Goodwin ziet er geweldig uit met dit korte kapsel dat ideaal is voor hartvormige gezichten. Het kapsel is ultragelaagd en getextureerd. De pony verbergt het grote voorhoofd meestal geassocieerd met hartvormige gezichtsstructuren. Laat ze punten snijden om ze scherp en gekarteld te houden in plaats van botte sneden. Gebruik een klein beetje product voor een moeiteloos warrig kapsel!

Kapsels voor langwerpige gezichten

13 Oblong

Liv Tyler

Liv Tyler is een prachtig voorbeeld van een vrouw met een langwerpig gezicht. Ze trekt ook een prachtig vleiend kapsel aan voor dit soort gezichtsvorm. Lange stompe, gesneden pony verkort het gezicht, wat een perfecte manier is om een ​​langwerpig gezicht een ovaal gezicht te laten lijken, omdat ze op natuurlijke wijze zo op elkaar lijken.

14 Oblong

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker ziet eruit als een glamoureuze godin met haar volumineuze lokken. Dit is een geweldig kapsel voor langwerpige gezichten omdat het haar een ton volume aan de zijkanten van het gezicht toevoegt. Hierdoor lijkt het gezicht minder lang en smal. Meestal kan een lang kapsel een langwerpig gezicht er langer laten uitzien, echter, met deze wulpse krullen heeft het het tegenovergestelde effect.

15 Oblong

Tyra Banks

Tyra Banks heeft een geweldig voorbeeld van een ander aantrekkelijk kapsel voor langwerpige gezichten. Haar paardenstaart heeft een ton volume dat een lang gezicht prachtig aanvult. Ook, door het haar aan de zijkanten van het hoofd te plagen, voegt u breedte toe aan de omtrek van het kapsel, dat op zijn beurt breedte aan het gezicht toevoegt. Dit is een geweldige manier om hairstyling in je voordeel te gebruiken bij het kiezen van het juiste kapsel voor jou.

Kapsels voor Diamond Faces

16 Diamond

Naomi Campbell

Naomi Campbell creëert een chique en verfijnde stijl met een aantrekkelijk kapsel dat geweldig is voor vrouwen met ruitvormige gezichten. De stompe gespleten pony zorgt ervoor dat een smal voorhoofd onopgemerkt blijft. Ook, de pony in combinatie met haar slanke geknipte kapsel frames perfect de hoge jukbeenderen kenmerkend voor ruitvormige gezichten. Door uw kapsel recht te houden, kan de ruitvorm er niet te dramatisch uitzien.

17 Diamond

Rihanna

Rihanna ziet er prachtig uit met dit vleiende korte kapsel voor ruitvormige gezichten. De uiteinden van het haar rond de kaak laten vallen zorgt ervoor dat uw gezicht er niet te lang uitziet en dat de gezichtstructuur aan de wangen er niet te breed uitziet. Lange, taps toelopende pony's die onder de jukbeenderen vallen, accentueren hun lengte, maar laten niet toe dat ze haar gezicht domineren.

18 Diamond

Rebecca Romijn

Rebecca Romijn toont een van de beste kapsels voor een diamantvormig gezicht. De lange, gebogen pony graast de jukbeenderen en verzacht de randen, waardoor ze perfect worden aangevuld. Laat je haar op je kin knippen en vorm het zo dat de uiteinden tussen de wangen en de kin wegklappen. Dit voegt de illusie van breedte toe en maakt de overgang van de hoge en brede jukbeenderen naar de smalle kin veel gemakkelijker.

Universele kapsels

19 Universal

Tiffany Hines

Tiffany Hines ziet er absoluut goddelijk uit met deze bob-kapsel. Dit specifieke kapsel wordt beschouwd als de universele snit omdat het zo flatterend is voor elke gezichtsvorm. Het haar dat de bovenkant van de schouders weidt, creëert niet te veel lengte aan het gezicht of te veel breedte. Het zijgedeelte ziet er geweldig uit op iedereen en een zijdelings vallende pony vormt een aanvulling op veel verschillende gezichtsstructuren.

20 Universal

Emma Watson

De gekrulde bob van Emma Watson is een vrouwelijk en mooi kapsel voor iedereen. De zachte krullen en de gebogen pony flatteren elke gezichtsvorm wanneer het haar rond de schouderlengte is.

21 Universal

Blake Lively

Het kapsel van Blake Lively is zo universeel vleiend dat elke gezichtsvorm er aantrekkelijk uitziet met hun haar zo gesneden. Het is een lang gelaagd kapsel met precies de juiste hoeveelheid volume en textuur om een ​​verscheidenheid aan gelaatstrekken aan te vullen.

22 Universal

Amber hoorde

De vintage glamourgolven van Amber Heard zien er goddelijk uit en kunnen alle zes gezichtsvormen die vrouwen hebben, flatteren. Het kapsel is tijdloos en klassiek, wat er altijd aantrekkelijk uitziet. De combinatie van golven, volume en lengte past perfect bij iedereen.

23 Universal

Megan Fox

Megan Fox ziet er prachtig uit met deze lange versie van het ultieme universele kapsel. Het zijgedeelte en de lange zijgevechte pony zien er mooi uit met elke botstructuur, terwijl haar krullen van gemiddelde lengte platter zijn met hun verhouding van volume tot lengte.

24 Universal

Zoe Saldana

Dit is een geweldige manier om elk kapsel te stylen dat lang genoeg is om het universeel flatterend te maken voor elke gezichtsvorm. De lage knot en de lange pony aan de zijkant zijn zowel vrouwelijk als aantrekkelijk.

1

Leave a Reply

11 − = 10