10 dingen die mannen niet doen

3 0

Het datingspel is de afgelopen jaren enorm veranderd en vergeleken met vroeger, zijn er een heleboel dingen die mannen gewoon niet meer doen. Dit komt deels omdat vrouwen het niet langer willen en de oude manier van doen volledig negeren. Om eerlijk te zijn - er is VEEL dingen die vrouwen niet langer doen, wat waarschijnlijk de reden is waarom mannen gereageerd hebben door deze 10 dingen niet meer te doen.

10 dingen die mannen niet doen

1 Niet bellen - alleen tekst

Heeft iemand echt ooit telefoontje iemand anders meer? Dit lijkt zo ouderwets, met sms-berichten raken de scène en alles. Maar stel je voor hoe geweldig het zou zijn om een ​​speciaal telefoontje van je potentiële man te krijgen. Zijn stem horen en ontelbare uren aan de telefoon doorbrengen met kletsen wat dan ook. Het zou echt leuk zijn om een ​​telefoontje van een man te krijgen, vooral als het is om je op een juiste datum te vragen, maar helaas heeft de overname van een SMS-bericht ons verlaten met: 'Hé, wil je chillen?'

2 Vraag het u niet op een echte datum

Teruggaan naar mijn eerste opmerking. Mannen bellen geen vrouw of vragen zelfs niet aan een vrouw om vrijdagavond te gaan eten. Zoals ik eerder al zei, is het volkomen acceptabel dat een man een vrouw een sms stuurt en haar vraagt ​​of ze wil 'chillen'. Hoewel er mannen zijn die eigenlijk niet weten wat een date is, zal de meerderheid uiteindelijk vragen om een ​​Netflix en de helft van de tijd chillen.

3 Ga niet echt achter een vrouw aan

Vroeger draaide een man zich naar achteren om de vrouw te krijgen waarin hij geïnteresseerd is. In deze tijd kan een man echter gewoon op Facebook of een andere vorm van sociale media springen en je zo 'slaan'. Er is echt geen 'streven' naar een vrouw of haar nastreven op welke manier, vorm of vorm dan ook. En als een vrouw niet reageert op de vooruitgang van een man, is het waarschijnlijk dat ze in plaats daarvan berichten gaan sturen naar andere vrouwen.

10 dingen die mannen niet doen

4 zijn niet ridderlijk

1

De deur openen? Een vrouwenstoel uittrekken? Ja, vergeet het maar. Mannen gedragen zich niet meer als heren, om de eenvoudige reden dat vrouwen zich niet meer als vrouwen gedragen. Het is hard, maar zeer waar. In alle eerlijkheid, als iedereen zou handelen zoals ze gewend waren, dan zouden mannen Chivalrous blijven; maar waar gaat het tegenwoordig om?

5 bieden geen echte complimenten

Helaas bieden mannen geen echte, echte complimenten meer; het is meestal iets vrij eenvoudig zoals 'je ziet er sexy uit vanavond'. Mannen gaven hun dames een echt hartelijk compliment dat zo diep, emotioneel en speciaal was, maar absoluut niet meer. Nogmaals, vrouwen verwachten deze complimenten niet van een man, dus ze voelen niet de behoefte om ze te geven. Maar het is nogal een schande voor de meiden die graag iets hartelijks van hun man willen horen.

6 Vraag geen hand in het huwelijk

Oké, dus een man kan je vragen om met hem te trouwen; maar doet hij het echt op de juiste manier? Vraag deze man je vader voordat hij je vraagt ​​om met hem te trouwen? Neemt hij je ergens romantisch mee en laat je je voelen als de meest bijzondere vrouw ter wereld voordat je de vraag stelt? Waarschijnlijk niet. Het huwelijk is tegenwoordig bijna van de tafel en lijkt praktisch zinloos, dus de verwachting is dat een man met je gaat trouwen op de ouderwetse manier - helaas, helaas.

10 dingen die mannen niet doen

7 Kom niet naar de deur

Of hij nu is uitgerust met bloemen voor zijn geliefde in de hand of niet, mannen komen NIET meer aan de deur. De meer typische manier voor een man om zijn date te noemen, is door gewoon haar te sms'en en te zeggen 'Ik ben hier'. Het is nogal rot, weet je, dat er geen man voor je deur komt kijken, alsof hij graag je en alles ziet, maar zo is de wereld tegenwoordig.

8 haal je niet op

Oké, dus meestal komt er geen man naar de deur om je voor je grote date te halen, toch? Maar niet alleen komen mannen niet meer aan de deur, maar ze zullen je ook minder snel oppikken. Zelfs als een man een auto heeft, komt het vaker voor dat een man en een vrouw elkaar ontmoeten op een locatie voor hun date, in plaats van dat er iemand komt die je van de deur haalt en je meeneemt op een speciale date. Denk er eens over na - wanneer is de laatste keer dat iemand je belde voor een speciale date, in zijn auto kwam om je te pakken te krijgen, en met een glimlach en een kleine roos voor je naar je deur te komen? Het is iets dat gewoon niet meer gebeurt.

9 Minder waarschijnlijk om u te verrassen

Natuurlijk moeten vrouwen geen geschenken van hun man eisen of zelfs verwachten, maar vroeger verrasten mannen hun vrouw omdat ze van hen hielden en gezocht naar. Het zou helemaal leuk zijn als mannen dat nog steeds deden; en ik zeg niet dat ze moeten komen met honderden dollars cadeautjes. Zelfs iets zelfgemaakt of super goedkoop zegt veel. Het is het feit dat je aan haar dacht toen je niet bij haar in de buurt was en speciaal voor haar iets speciaals deed!

10 dingen die mannen niet doen

10 Maak geen datingplannen

Mannen plannen gewoon geen data meer. De typische man sms't eerder hun potentiële vriendin 's morgens of' s middags en vraagt ​​of ze vrij zijn om 'rond te hangen'. Het zijn niet langer de tijden waarin een man zijn vrouw belt en haar laat weten dat hij reserveringen heeft gemaakt voor vrijdagavond, dus zorg ervoor dat je haar beste jurk draagt. Alles gebeurt op dezelfde dag en het is meestal niet romantisch. Helemaal niet.

Het is duidelijk dat de tijden een TON hebben veranderd. Het is zowel de schuld van de mens als die van de vrouw, met niemand anders dan wijzelf; maar het is zeker een spelbreker, is het niet?

Hoe voel je je over de manier waarop daten nu is??

1

Leave a Reply

19 + = 20