12 Capricorn Love-compatibiliteit

2 0

De 10th teken van de dierenriem, de Steenbok, is een workaholic. Er is echter nog steeds genoeg tijd voor een dop om liefde te vinden. Mensen die zijn geboren onder dit sterrenbeeld hebben een zwak voor hun carrière en ze spenderen niet veel tijd aan het jagen op dat speciale iemand. Het leven zelf is een kans voor een Steenbok om iets nieuws te leren. Dus misschien is het tijd voor hen om te stoppen met kijken naar hun computerschermen en smartphone, en vooruit te kijken. Praktisch, pragmatisch en realistisch, Steenbokken hebben specifieke doelen die ze moeten bereiken. Hoewel als liefde langs hen komt, hun plannen misschien geruïneerd zijn. Hier zijn de liefdesmatches van een Steenbok met de andere 12 tekens van de dierenriem.

liefde compatibility1

 1. Steenbok en Ram

Deze borden zijn zowel ambitieus als toegewijd om hun doelen te bereiken. Beide sterren moeten verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven en zij herkennen en begrijpen deze behoefte in elkaar. Steenbokken kunnen heel zakelijk zijn, terwijl Ram altijd op zoek is naar nieuwe, spannende uitdagingen. Deze twee eigenschappen combineren om het leven interessant te houden. Een Ram kan waarschijnlijk vertrouwen op en afhankelijk zijn van een Steenbok. Ze kunnen allebei stoutmoedig zijn en hun mening uiten, vaak gezien als leiders. Samen kunnen ze een onstopbare kracht worden.

liefde compatibility2

 1. Steenbok en Stier

Mensen die onder deze tekens zijn geboren, worden vaak naar elkaar toe getrokken, zelfs als ze niet begrijpen waarom. Ze hebben meestal dezelfde waarden en zullen ernaar streven om een ​​gemeenschappelijk doel te bereiken. Ze zijn over het algemeen logisch van aard, maar degenen die zijn geboren onder het teken Stier zullen sensueel en romantisch zijn. Dit zal de Steenbok weghalen van hun werk en ervoor zorgen dat ze waarderen wat het leven te bieden heeft. Beide borden zijn ongelooflijk loyaal en wanneer deze combinatie klikt, is het over het algemeen voor het leven. Elke relatie tussen deze twee tekens zal een sterke basis hebben in respect, vertrouwen en liefde.

liefde compatibility3

 1. Steenbok en Tweelingen

Sommige van de kwaliteiten van deze tekens zijn zulke complete tegenstellingen dat een match in gelijke mate lonend en frustrerend kan zijn. Steenbokken hebben de neiging om voorzichtig te zijn, waardoor logica en gezond verstand kunnen regeren. Ze zullen elke situatie doordenken voordat ze een zet doen. Tweelingen aan de andere kant zijn spontaan en haasten zich om de reis naar het lot te verlaten. Samen brengen ze elkaars behoeften en naturen in balans. Geminis zorgt ervoor dat een Steenbok geniet van de lichtere kant van het leven, terwijl de Steenbok Gemini gematigd kan houden. De relatie zal waarschijnlijk een aantal conflicten hebben die zullen verbleken naast de harmonie die kan worden gecreëerd als ze samen de hoogten bereiken.

liefde compatibility4

 1. Steenbok en kanker

Dit kan een moeilijke relatie zijn om in evenwicht te brengen. In theorie zijn deze twee tekens de perfecte aanvulling voor elkaar. In de praktijk kan het moeilijk zijn om de juiste balans te vinden. Degenen die geboren zijn onder het teken Kreeft hebben meestal behoefte aan emotionele veiligheid en de kracht en het intellect van Steenbok zullen ervoor zorgen dat ze dit hebben. Beide tekens zijn dol op materiële veiligheid en dit zal hen en hun doelen verenigen. Steenbok zal van nature de gemakkelijk afleidende en kwetsbare Kreeft leiden. Diep van beide tekens houden zich aan de oude waarden van familie en traditionele waarden. Hierdoor begrijpen beide borden deze behoefte in elkaar en kunnen ze kracht en tederheid bieden wanneer dat nodig is. Samen is er niets dat dit paar niet kan bereiken.

liefde compatibility5

1
 1. Steenbok en Leo

Steenbokken houden ervan de touwtjes in handen te hebben en gebruiken hun intuïtieve logische aanpak om ervoor te zorgen dat dit gebeurt. Leos aan de andere kant, hou ervan om centraal te staan, midden in de schijnwerpers. Deze koppeling kan tot een verrassend effect werken. Een Steenbok zal in de schaduw blijven zolang zijn autoriteit bekend is. Ze zullen Leos ook geduldig en strategisch helpen om hun doelen te bereiken op een manier die de van nature ongeduldige Leo nooit zou bereiken. Beide tekens hebben een hoge mening van zichzelf. Een vergadering van deze twee kan de twee tekens in staat stellen om hun verschillen en de tegenovergestelde hoeken te herkennen die ze samen aan elke situatie kunnen brengen. Caps en Leoneans vullen elkaar natuurlijk aan en maken alles mogelijk.

liefde compatibility6

 1. Steenbok en Maagd

Deze twee tekens lijken erg op elkaar. Ze waarderen beide oprechtheid, werk, vrienden en collega's. Beiden hebben de neiging om gezond verstand te hebben en hun voeten op de grond te houden. Ze hebben een natuurlijke band en zullen zij aan zij werken om de doelen te bereiken die ze hebben vastgesteld. Maagden hebben de neiging om naar perfectie te streven en zijn onvermoeibaar in hun streven om zichzelf te verbeteren. Steenbokken begrijpen deze behoefte en genieten van de waardering van Maagden terwijl ze dromen verwezenlijken.

liefde compatibility7

 1. Steenbok en Weegschaal

Beide tekens trekken anderen aan en zijn vaak populair. Samen hebben ze een breed netwerk van vrienden en relaties uit alle lagen van de bevolking. Weegschalen zijn over het algemeen blij voor Steenbokken om de controle te nemen en beslissingen te nemen. Weegschalen houden van schoonheid en kijken ernaar in alles wat ze doen. Steenbokken kijken altijd naar de kwaliteit van het aanbod. Samen zorgen deze twee kwaliteiten ervoor dat beide tekens het beste in het leven zoeken, en het intellect van Steenbok zal ervoor zorgen dat ze het krijgen. Relaties tussen deze twee tekens beginnen meestal als vriendschappen en bloeien op tot een diepgewortelde liefde - een die nooit zal worden verbroken.

liefde compatibility8

 1. Steenbok en Schorpioen

Dat is wat we een superkoppel zouden noemen! Een romance tussen een Cap en een Schorpioen past als een puzzel, omdat mensen die met deze twee tekens zijn geboren veel dingen gemeen hebben. Allereerst, hun energieën passen perfect bij elkaar. Ze genieten van de kleine geneugten van het leven, maar ze zijn er zich van bewust dat hard werken nodig is om succes te behalen. Gelukkig houden deze twee graag controle en bevelen ze respect. Aan de andere kant zijn Caps en Scorpios beide te bewaakt, dus het kan even duren voordat een van hen een zet doet.

liefde compatibility9

 1. Steenbok en Boogschutter

Deze twee zijn beide carrière-georiënteerd, en ze zouden alles doen om te excelleren op hun werk. Bij een eerste glimp kunnen we zeggen dat caps en boogschutters extreem verschillende persoonlijkheden hebben. Dit betekent echter niet dat een liefdesband niet kan worden gerealiseerd. Steenbokjes waarderen Boogschutters omdat ze een speciaal gevoel van vrijheid hebben. Aan de andere kant bewonderen Boogschutters Caps voor hun ondernemerschap. Hoe meer ze praten, hoe meer kansen ze hebben om te ontdekken dat ze veel dingen gemeen hebben.

liefde compatibility10

 1. Steenbok en Steenbok

Wanneer twee Steenbokjes bij elkaar komen, wordt een romantische relatie bepaald door toewijding. Deze twee tekens houden ervan hun leven ten volle te leven. Ze gedijen goed voor succes en ze willen alles bereiken. Steenbokken vertrouwen op elkaar. Ze zijn betrouwbaar en toch voorspelbaar en ze zouden alles doen voor de persoon van wie ze houden. Wat romantiek betreft, houden deze twee zich graag aan de meest klassieke regels - verkering. Ze hebben een grote waardering voor mooie dingen in het leven en ze houden ervan om hun leven in goede rijkdom te leven.

liefde compatibility11

 1. Steenbok en Waterman

Met deze twee samen zal er nooit een saai moment zijn. Een liefdesrelatie tussen een Steenbok en een Waterman is echter een uitdaging. Caps houden van regels en systemen, terwijl Watermannen van hun vrijheid houden en ze dingen meestal niet doen volgens het boek. Wat geweldig is aan dit paar is de chemie. Watermannen kunnen Caps leren los te komen en te chillen, terwijl Caps de Watermannen een ding of twee leren over toewijding. Voordat ze een serieuze liefdesrelatie aangaan, zouden de twee tekens elkaar echt moeten leren kennen.

liefde compatibility12

 1. Steenbok en Vissen

Een liefdesband tussen een Steenbok en een Vissen kan goddelijk zijn. De twee sterrenbeelden kunnen de meest zinvolle en vruchtbare relatie hebben. Ze zijn allebei dynamisch en ondersteunend. Vissen voelen zich ongelooflijk veilig in de aanwezigheid van een Steenbok, terwijl Caps vol leven en energiek zijn wanneer ze een Vissen ontmoeten. Samen zullen ze niet aarzelen om een ​​regel te overtreden om echt gelukkig te zijn.

Ben jij een gepassioneerde Steenbok die wil ontspannen, maar niet de moed heeft om zijn hoede te verliezen? Misschien is het dan tijd om je match te vinden. Bekijk de liefde compatibiliteit die we hierboven hebben genoemd. Welk sterteken wilt u dateren??

1

Leave a Reply

60 − 56 =