15 Tekenen dat je man bedriegt

5 0

Als je huwelijk de laatste tijd een beetje 'uit' lijkt te zijn en je man gewoon niet zichzelf is, begin je je misschien af ​​te vragen of hij je bedriegt. Maar voordat je naar conclusies gaat, bekijk deze 15 tekens eens goed, want je man bedriegt je, zodat je de situatie beter kunt inschatten.

b74a53962d1ed24725c914c10e7afff2

 1. Hij heeft een geschiedenis van valsspelen

Je weet wat ze zeggen, als een cheater altijd een cheater is. En hoewel het heel goed mogelijk is dat iemand een grote fout maakt, zoals valsspelen in het verleden en het nooit meer doet, verandert de meerderheid van de mensen gewoon niet. Ze zullen altijd een dwalend oog hebben en een excuus vinden om vals te spelen in hun huidige relatie.

2. Leugens vaak

Liegt hij over de domste dingen, zoals de afwas doen als hij dat duidelijk niet deed, of naar Target gaan in plaats van Wal-Mart? Hoewel dit misschien eenvoudige, domme kleine leugens lijken die bijna komisch zijn, neem deze kleine leugens dan niet te licht. Iemand die ter plekke kan liggen zonder er zelfs maar aan te denken (en niet te schelen dat ze tegen zijn partner liegt) zal een gemakkelijke, schuldvrije tijd hebben om te liegen over ontrouw in het huwelijk.

b2de608d4b395c99e3f691baa06e176d

3. Hij verbergt zijn telefoon van jou

Heeft hij zich wat geheimzinniger gedragen met zijn telefoon? Dit is een van de grootste tekenen van een man die vals speelt, of op zijn minst intiem met een andere vrouw praat. Als hij ineens aan zijn telefoon lijkt te klemmen en naar de badkamer loopt, de deur op slot doet, elke keer dat je zijn telefoon wilt gebruiken, is het misschien het moment om je zorgen te maken dat je man je bedriegt.

4. Heeft geheime gesprekken

1

Moet je man plotseling de telefoon uitdoen met degene met wie ze praten als je de kamer binnenkomt? Wanneer je hem vraagt ​​met wie hij sprak, zegt hij eenvoudig 'niemand' of 'maak je er geen zorgen over'? Als hij geheime gesprekken voert waarbij hij iemand in de andere kamer fluistert, praat hij waarschijnlijk met iemand die hij niet hoort te praten over dingen waarvan hij niet wil dat je die hoort. Als zoiets gebeurt, is de kans heel groot dat er een andere dame bij betrokken is.

5. Brengt minder tijd met u door

Als je man opeens geregeld laat thuiskomt van kantoor, denk ik dat we allemaal weten wat dat betekent. Ja, hij had meer werk kunnen krijgen en meer geld verdienen, maar meer dan waarschijnlijk is dit een teken van een vals spelende man die werk gebruikt als excuus om meer tijd op het werk door te brengen. Als hij niet aan het werk is en vaker het huis uit is dan u gewend bent, nooit tijd heeft om een ​​afspraak met u te maken, kan dit ook wijzen op vals spelen.

  67e87ccc5423aab8289a905e4d469be9

6. Handelend verdacht en uit karakter

Wanneer iemand iets doet dat hij niet hoort te doen, dan handelen ze gewoon uit karakter - zelfs als ze het niet beseffen. Als je man zich niet gedraagt ​​als hijzelf en een beetje meer gespannen en paranoïde lijkt dan gewoonlijk, probeert hij misschien iets te verbergen en maakt zijn bewuste persoon zich actiever.

7. Beschuldigt u van fraude

Wat is een betere manier om van schuld af te komen dan de schuld bij iemand anders te leggen? Het is een oude truc die NOOIT werkt. Dus als hij JOU probeert te beschuldigen van valsspelen, heeft hij duidelijk een schuldig bewustzijn dat probeert de dingen recht te zetten.

73e1cb96753e4fea600c0451e15ad96a

8. Praten met iemand Nieuw ... Vaak

Is hij altijd aan het sms'en of iemand 'nieuw' aan het bellen? Als je nog nooit van dit 'nieuwe' individu hebt gehoord en het lijkt alsof hij altijd contact met haar heeft, is er waarschijnlijk iets verdachts aan de hand - vooral als je al zijn vrienden kent en hij je rondleidt bij al zijn vrienden - nieuw of oud.

9. Lijkt minder op u geïnteresseerd

Een man die vals speelt, is niet geïnteresseerd in het horen van de dag dat je op het werk was, de gave film die je zag, of hoe je grootmoeder's ziekenhuisopname je zorgen baart. Hij zal waarschijnlijk het oude doen ... "Ok, schat. Dat is leuk, schat. "Maar nooit echt zeggen iets. Zijn gebrek aan interesse is bijna een duidelijk teken dat hij niet de tijd heeft om je lastig te vallen, omdat hij het te druk heeft met een gesprek met zijn nieuwe vrouw.

10. Doet geen enkele seksuele activiteit met u

Net zoals hij niet interessant is in het luisteren naar iets dat je te zeggen hebt, zal hij ook niet geïnteresseerd zijn in enige seksuele activiteit met jou. Waarom zou hij tenslotte? Als hij een dame aan de kant heeft die hem seksueel geïnteresseerd houdt, zal hij te moe zijn om iets met je te delen. Als je ooit seksbeestige beest je nauwelijks een welterusten wil geven, heb je misschien een ernstig probleem.

11. Je weet nooit waar hij is

Is zijn telefoon de hele tijd uitgeschakeld (ja, hij stierf voor de zesde nacht op rij)? Zegt hij dat hij naar de winkel gaat maar niet uren later thuiskomt? Als je nooit weet waar hij is, dan is hij waarschijnlijk nergens. Houd dit in de gaten!

12. Verandert plotseling zijn uiterlijk

Mannen besluiten niet op een dag dat ze hun look willen veranderen. Ok, ze kunnen soms, maar het is vrij onwaarschijnlijk- tenzij ze natuurlijk een hebben reden naar; en deze reden zou heel goed een nieuwe hottie kunnen zijn waarmee hij in cahoots is. Als je man opeens besluit zijn haar op een bepaalde manier te knippen of een bepaald soort kleding te dragen, probeert hij misschien indruk te maken op iemand anders.

13. Verwart informatie en details

Als het hem niet lukt om zijn verhaal recht te zetten en overal terechtkomt, kan het betekenen dat hij te veel verhalen in zijn hoofd heeft om de zaken recht te houden. Als je man plotseling uit de bocht lijkt te komen of steeds dingen in de war raakt, kan dit wijzen op ontrouw.

 14. Hij ruikt als een andere vrouw

We kennen allemaal dit scenario: de man komt thuis met de geur van het parfum van een andere dame. Heeft zijn baas, die toevallig een vrouw is, besloten hem vandaag willekeurig te knuffelen? Heeft hij een paar familieleden bezocht? Of komt die zeer aanlokkelijke geur van een vrouw die ... die avond extra dicht bij je man was? Ik denk dat we allemaal het antwoord op deze vragen kennen..

a9d2dd4ae14e712c7f4da3fd40b9e3c6

15. Duidelijke tekens van een andere dame

Als je man thuis is gekomen met lippenstiftvlekken op zijn shirt of een scheut in zijn nek, denk ik dat er een zeer, ZEER veilige gok is dat hij vals speelt. In feite zou je vrij clueless of in volledige ontkenning moeten zijn om enige andere verklaring voor deze merken te hebben. Hoewel dit onwaarschijnlijk is, is het veilig om te zeggen dat als je man thuiskomt met de markeringen van een andere vrouw, hij niet bang is dat je het ontdekt en waarschijnlijk helemaal uit het huwelijk wil..

Ben je ooit bedrogen? Wat waren enkele van de tekenen van de ontrouw van uw man?

1

Leave a Reply

− 1 = 1