20 goede vragen om je vriend te vragen

3 0

Wanneer je voor het eerst een relatie aangaat, kan het behoorlijk overweldigend zijn. Er is zoveel dat je niet weet over je partner, en weten welke vragen je moet stellen kan moeilijk zijn. Maar met deze 20 goede vragen om je vriend te vragen zul je imperatieve informatie vinden die je naar je toekomst zal leiden.

groot

1. Wat is uw volledige naam?

Als je dit nog niet weet, is dit een belangrijke vraag. Je zult niet alleen meer over hem te weten komen, maar je zult ook zijn etnische achtergrond kunnen identificeren en je zelfs met zijn achternaam kunnen voorstellen!

 2. Heb je een bijnaam?

Deze vraag is zowel boeiend EN leuk. Misschien ontdekt u dat hij een ongelooflijk schattige bijnaam heeft die u kunt gebruiken!

 3. Als je overal ter wereld zou kunnen gaan, waar zou je dan heen gaan??

Zie wat voor soort man hij is: de man die wil ontspannen bij het prachtige oceaanwater van Mexico of het avontuurlijke type dat in de winter naar de bergen van Duitsland wil ontsnappen.

4. Waar zie je jezelf in de toekomst?

Met deze vraag kun je echt uitvinden welk type man hij is. Hij zou voorbestemd zijn voor grootsheid, zou willen dat hij uit miljoenen was gemaakt, of je zou kunnen ontdekken dat hij een onnozelaar is die gewoon een groot gezin en een huis op de heuvel wil.

1

5. Wil je kinderen?

Opmerking: vraag dit pas later in de relatie. Niettemin is het erg belangrijk. Als hij absoluut tegen het hebben van kinderen is en je wilt 10 kleintjes, dan zullen jullie waarschijnlijk niet te lang meegaan.

large-1

6. Wat is uw idee van een goede relatie?

Zie wat hij als belangrijk beschouwt en zorg ervoor dat jullie twee op de goede weg zijn.

7. Vind je het leuk om te koken?

Is jouw man het type man dat je een heerlijk ontbijt op bed brengt, of kruipt hij in de huid bij het idee een pan op te rapen? Ontdek het met deze vraag. Als hij ja zegt, waarom zou u dit weekend dan niet op zijn plaats dineren?.

8. Wat zou u doen op ons 1-jarig jubileum?

Zie hoe romantisch je vriend is met deze simpele vraag.

9. Wat zou je doen als je de loterij won?

Dit is een geweldige vraag, omdat je een andere kant van je man kunt zien. Zou hij wat geven aan een goed doel? Koop zijn moeder een nieuw huis? Of zou hij gewoon de grote hoeveelheden dollars aan zichzelf uitgeven?

10. Als je één superkracht zou kunnen hebben, wat zou dat dan zijn?

Deze vraag is gewoon leuk. Welke supermacht zal hij kiezen en hoe zou hij het voorgoed gebruiken? (Of het kwaad!)

large-2

11. Wat is uw idee van de perfecte datum?

Gaat u hand in hand met de verjaardagsvraag, hier kunt u het niveau van romantiseren zien dat uw man kan doen.

12. Ben jij het jaloerse type?

Zo'n belangrijke vraag, en het antwoord is nog belangrijker. Je wilt tenslotte niet bij een man blijven die waanzinnig jaloers is of een man die er niets om geeft wat je doet (of met wie).

13. Wat zou je doen als iemand je zou raken terwijl we samen zijn??

Elke vrouw is nieuwsgierig hoe haar man zal reageren in deze situatie. Een ander antwoord dan 'Ik zou haar vertellen dat ik een mooie vriendin heb waar ik loyaal aan ben' is onaanvaardbaar.

14. Heb je een bepaald type meisje waar je achteraan gaat??

Zoek uit of hij uit zijn grenzen is gestapt voor uw relatie of dat hij gewoon één blik heeft die hij het liefst heeft.

15. Wat is je ergste gewoonte?

Vroeger dan later uitzoeken is altijd het beste. Ik bedoel, als hij een zware drinker is en je een likje drank niet aanraakt, loopt de relatie misschien niet soepel.

16. Wat betekent liefde voor jou?

Wat een diepe en provocerende vraag, maar het is absoluut een die je moet weten. Verspil je tijd niet met een man die geen liefde koestert of het zelfs niet erg vindt om het te ervaren.

large-3

17. Wat is de langste relatie waarin je bent geweest??

Nogmaals, met deze vraag kun je beslissen wat voor soort man hij is: een hit en stop het type man, of een man op zoek naar zijn zielsverwant.

18. Bent u dichtbij met uw familieleden?

Een man die dichtbij zijn familie is, is meestal een man die geliefden koestert, daarom zal hij je koesteren. Er zijn echter altijd die gevallen waarin iets is gebeurd dat gezinnen van elkaar scheidt.

19. Geef je meer om uiterlijk of persoonlijkheid?

Zoek uit of je man alleen bij je is voor je bruine huid en perfect haar, of als hij diep binnenin zoekt om erachter te komen wie je echt bent.

20. Volg je je hart of je hoofd?

Deze vraag is eigenlijk heel diep en zal veel gevoelens oproepen. Denkt je man logisch aan een situatie, of reageert als zijn hart bonst?

large-4

Afbeelding tegoed: Lea847, Sasyinfinity, Amylicetz en Veveve.

1

Leave a Reply

1 + 4 =