25 leuke alinea’s om naar je vriend te sturen

2 0

Zelfs mannen vinden het heerlijk om verrast te worden door hun vriendinnen, en deze 25 schattige alinea's zullen zeker een glimlach op het gezicht van je vriendje toveren.

9492516638_4881a42beb_h

1. Goedemorgen baby. Elke ochtend is zo geweldig, en dat komt allemaal door jou. Ik hoop dat je dag gevuld is met de liefste momenten die je voor altijd zult herinneren, en dat je een geweldige dag voor je hebt op elke mogelijke manier.

Een mooie goedemorgenentekst zal hij houden van.

25 leuke alinea's om naar je vriend te sturen

2. Tijd met je doorbrengen is ongetwijfeld het beste wat ooit is geweest. Het is het aangenaamste wat ik ooit heb gedaan in mijn leven. Als ik bij je ben, schat ik de tijd van mijn leven en de tijd vliegt voorbij. Maar als we uit elkaar zijn, wordt elke seconde doorgebracht in doodsangst om je weer te zien. Ik hou van je en ik mis je zo ongelooflijk veel, ik kan niet wachten om je weer te zien!

Want als je echt niet kunt wachten om je man weer te zien, laat het hem dan weten!

3. Ik wilde gewoon deze keer nemen om dank u te zeggen. Bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Bedankt dat je van me houdt en me onvoorwaardelijk accepteert en me onverdeelde liefde en aandacht geeft. Ik dank u voor alle lol die we hebben gedeeld en de geweldige tijden die we hebben gehad. Je bent altijd mijn steen geweest in moeilijke situaties en de zon als het buiten bewolkt was. Jij bent mijn alles en ik HOU VAN JULLIE.

Omdat iedereen zich graag gewaardeerd en geliefd voelt!

4. Babe, ik wilde je laten weten dat als iemand met me probeert te flirten - of het nu in persoon is of via een sms - ik trots zal laten weten dat ik in een zeer betrokken en liefdevolle relatie ben met mijn geweldige vriend.

1

Je man geruststellen is altijd een goed idee.

5. Ik mis je zo veel, meer en meer elke dag. En hoewel we een dag dichter bij elkaar zijn om weer samen te zijn, mis ik je toch allemaal nog steeds.

Wat is een betere manier om te zeggen 'ik mis je'.

25 leuke alinea's om naar je vriend te sturen

6. Ik had ooit een wedstrijd met bijvoeglijke naamwoorden en ik won, omdat bijvoeglijke naamwoorden me geen woord gaven dat beschreef hoeveel je voor mij bedoelt. Ik hou meer van je dan woorden ooit zouden kunnen beschrijven.

Gek, toch zo schattig!

7. Ik wil bij je zijn en alleen jij voor de rest van mijn leven. Ik wil altijd bij je zijn, schat. Jij bent de enige voor mij, ik beloof je dat, en slechts één die ik ooit in mijn leven nodig zal hebben.

Een zeer diepe en romantische tekst die hij graag leest.

8. Ongeacht hoe vaak we vechten of ruzie maken, ik wil het altijd uitzoeken. Niemand zou ooit je plaats kunnen innemen. Je bent op elke manier geweldig en ik weet niet wat ik zou doen of waar ik zou zijn als ik je nooit had ontmoet. Je begrijpt me zoals niemand anders dat kan en ik kan je op elke manier echt herkennen. Ik meen het als ik zeg dat ik de jouwe ben en jij de mijne bent. Ik hou van je en zal altijd voor je vechten.

Zo diep; een geweldige boodschap vooral na een groot gevecht.

3575113345_c31e08dcf7_b

Extreem romantische teksten die zijn hart zullen doen smelten:
9. Je hebt mijn leven echt veranderd op manieren die je nooit zult begrijpen. Alles ging fout in mijn leven tot de dag dat ik je maakte. Je hebt alles gemaakt en altijd gemaakt in mijn leven. Je laat mijn hart sneller kloppen van je schattige sms-berichten naar die schattige bijnamen die je voor me opdoet.

10. Jij bent mijn wereld. Ik ben oprecht verliefd geworden op jou en ben niet bang om het te zeggen. We hebben het dik en dun doorstaan ​​en we gaan nog steeds sterk. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen aan mijn zijde. Ik hou zoveel van je dat ik het niet eens kan uitleggen! Voor altijd en altijd baby.

11. Jij bent mijn alles en dat meen ik. Ik zal nooit alle leuke dingen vergeten die we samen hebben gedaan en de geweldige tijden die we samen hebben doorgebracht. Je hebt mijn hart voor altijd en altijd en niets zal dat ooit veranderen.

12. Ik moet een bekentenis doen: ik ben verliefd op je geworden. Ik heb het gevoel dat jij en ik bij elkaar horen te zijn. Ik heb mijn soulmate gevonden en dat gebeurt alleen in de films. Het is een magische ervaring en ik zal je vasthouden.

13. Ik weet dat ik altijd "Ik hou van jou" zeg, maar dat is niet voldoende. Die drie woorden kunnen niet beschrijven hoe ik me voel over jou. Je laat mijn buik doen en mijn handen trillen. Ik heb nooit zoveel van iemand gehouden als ik van je hou en ik denk niet dat ik ooit zo veel meer van iemand zal houden. Je bent alles wat ik ooit heb gewild en nodig had. Ik hou zoveel van je, jij bent mijn alles, mijn hele hart en wereld.

14. Je bent ongetwijfeld de meest verbazingwekkende, liefdevolle, vriendelijke, schattige, knappe, schattige, grappige, lieve, perfecte man die ik ooit heb ontmoet en ik ben zo blij dat ik je heb.

2964006116_72c69dda1b_b
15. Ik vind het niet erg om de hele nacht op te blijven en de volgende dag moe te zijn zolang ik tegen je praat.

Perfect als jullie de hele nacht praten!

16. Ugh, het is te moeilijk voor me om in slaap te vallen vannacht. Het komt waarschijnlijk omdat je niet hier naast me bent. Ik mis je zo en wens dat ik je sterke armen om me heen had terwijl ik slaap. Ik hou van je welterusten.

Voor nachten dat je niet samen bent en niet kunt slapen zonder je vent.

17. Het was zo ongelooflijk mooi om je geweldige stem vanmorgen te horen. Het was de perfecte manier om mijn dag te beginnen en ik hoop dat je een grote dag voor je hebt mijn liefde.

Perfect idee als hij je 's morgens verrast met een telefoontje!

18. Ik kan het een miljoen keer zeggen en het zal nog steeds niet genoeg zijn: I LOVE YOU. Je liefde is geweldig. Het is perfect. Het is geweldig. Ik heb al eerder liefde gezien, maar niet zo. Deze liefde is absoluut uitzonderlijk. Bedankt dat je mijn partner bent.

Zo lief!

19. Ik wilde alleen maar zeggen dat je me een stuk van je hart hebt gegeven. Ik kon niets beters vragen in deze hele wereld. Je bent op elke manier zo geweldig en ik houd van je zonder beschrijving.

Een schattig bedankt voor je man.

20. Sommige zijn goed, maar je bent veel beter. Anderen zijn misschien beter, maar niemand is te vergelijken met jou. Je bent de allerbeste die er is. Ga zo door!

Een dwaze en toch heel zoete sms die hem doet glimlachen en lachen.

21. Baby, vergeet niet om het rustig aan te doen. Belast jezelf niet te veel en verlies jezelf niet door meer te doen dan je kunt. Langzaam en stabiel zullen altijd de race winnen. Neem je tijd en doe je best! Wees voorzichtig lieverd, ik hou van je.

Want als je man gestresst is op het werk of op school of het leven in het algemeen.

22. Ik wil de maan, de sterren of het universum niet. Ik wil geen miljoen dollar of gouden sieraden. Alles wat ik nodig heb in dit leven is jouw liefde.

Aww, hoe lief is dat? Zijn liefde is beter dan wat dan ook!

3646339693_df57755bde_o

Prachtige romantische gedichten voor je man: 
23. Van mijn hart
Een miljoen sterren omhoog in de lucht schijnt helderder Ik kan niet ontkennen Een liefde zo kostbaar een liefde dus liefde van de ziel die van mij naar jou toe komt De engelen zingen als je dichtbij je armen bent Ik heb niets te vrezen Je weet het altijd gewoon Wat te zeggen, alleen al door tegen je te praten maakt mijn dag dat ik voor altijd van je hou schat met mijn hele hart en nooit om te scheiden.

24. Ware liefde
Als ik zeg dat ik van je hou, geloof dan dat het waar is. Als ik voor altijd zeg, weet dat ik je nooit zal verlaten. Als ik gedag zeg, beloof me dat je niet zult huilen, want de dag dat ik zal zeggen, dat zal de dag zijn waarop ik sterf.

25. Ware liefde
Ware liefde wordt gemeten door hoe diep je valt en beoordeeld naar hoe laag je bereid bent te kruipen. Gewoon om het te redden en te laten duren. Het wordt bepaald door hoe bereid je bent om je open te stellen en je vertrouwen te bieden. Het is gastvrij, te allen tijde geweldig en altijd vriendelijk. Het is nooit bevooroordeeld, het is kleurenblind..

Welke zal je JOUW man sturen??

1

Leave a Reply

56 − = 48