25 romantische ideeën voor koppels

2 0

Relaties hebben de neiging om droog te lopen als we ze niet een beetje opfleuren. Gelukkig heeft het niet zoveel nodig. Zoals het verhaal gaat, vormen vele kleine stroompjes een rivier. Een beetje of romantiek hier, een beetje romantiek daar, en eerder dan je het weet heb je een solide relatie vol romantische momenten.

1. Picknicks

25 romantische ideeën voor koppels

Wat is er romantischer dan een ouderwetse picknick? Neem wat limonade, kip of kaas, stokbrood, druiven, je favoriete deken en wat romantische poëzie, een schaakbord, of een outdoor-spel dat jullie tweeën kunnen spelen (frisbee, croquet, enz.) En ga op pad voor een dag in de zon. Speel een paar oude jazzy deuntjes op je iPod en ontspan.

Wil je het nog romantischer maken? Ga naar een meer waar je een roeiboot kunt huren (voor inspiratie kijk je naar de eerste Bridget Jones-film waarin Hugh Grant Keats in een boot reciteert ... of lees gewoon elke goede roman van Jane Austen die je doet denken aan ouderwetse picknicks op het Engelse platteland).

Breng in de herfst / herfst dikke dekens, schapenvachten en warme chocolademelk / glühwein aan. Als je het extra speciaal wilt maken, maak je sneeuwlantaarns. Een uitstekende romantische vakantie na het glijden van de heuvels op sleeën in de sneeuw.

2. Tekstberichten

25 romantische ideeën voor koppels

Teksten zijn eenvoudige manieren om iemand te laten weten dat je aan ze denkt, of ze nu met hun broek aan of uit zijn ... In het begin wanneer we met iemand uitgaan, sms'en we meestal veel omdat we niet kunnen wachten om meer over elkaar te weten te komen, noch kunnen we wachten om elkaar weer te zien. Naarmate de tijd verstrijkt, worden we vaak echter lui. Dus sms meer om een ​​sprankeling aan uw relatie toe te voegen.

Het is een uitstekende manier om je liefdesleven ook interessanter te maken. Geen betere manier om iemand op het werk af te leiden dan hen te vertellen wat je met ze gaat doen wanneer ze thuiskomen ...

1

3. Liefdesbrieven

25 romantische ideeën voor koppels

Ouderwets als het misschien is, is er iets beters dan een handgeschreven brief die je precies vertelt hoeveel iemand je mist?

Je kunt een letter ook in een collage veranderen, met afbeeldingen van toen je hem voor het eerst ontmoette, kleine stickers enzovoort. Sites zoals The Graphics Fairy laten je gratis vintage afbeeldingen downloaden als je er een paar nodig hebt.

4. Gedichten

25 romantische ideeën voor koppels

Misschien zelfs ouderwets dan letters, maar er is iets te zeggen voor poëzie. Als je het zelf niet kunt schrijven, gebruik dan bekende gedichten - stuur ze in teksten of e-mails. Maak er een gewoonte van - stuur er elke vrijdag een. Het zal ervoor zorgen dat je significante ander uitkijkt naar vrijdag ...

5. Datum nachten thuis

25 romantische ideeën voor koppels

Je hebt niet altijd veel tijd (of geld) om uit te gaan, maar dat betekent niet dat elke avond thuis een dag moet zijn waarbij je in een joggingbroek zit te kijken naar Netflix.

Als u thuis een date-night heeft, zet dan de eettafel op de juiste manier, steek de kaarsen aan, zet de sexy muziek aan en laat een klein liefdesbriefje achter op de bordjes van uw date.

Je kunt ook een thema hebben, zoals een Italiaans diner, met Italiaanse muziek en wijn, gevolgd door een Italiaanse film (of tenminste één set in Italië).

6. Spa-nachten thuis

25 romantische ideeën voor koppels

Spa-avonden kunnen uitgebreide zaken zijn, of eenvoudige verwennachten.

Als je groot wilt worden, bereid je aardbeien en champagne voor, giet je date een warm bad en volg je het met een massage.

Als je iets eenvoudiger wilt, verwen je je date wanneer hij / zij thuiskomt - bereid een warme kop thee en een stomende bad, of giet ze een glas wijn en eet klaar, gevolgd door een massage. Alleen maar weten dat iemand om je geeft is enorm in een relatie.

7. Samen nieuwe dingen verkennen

25 romantische ideeën voor koppels Het samen onderzoeken van het leven is onderdeel van wat een relatie speciaal maakt. Ga op nieuwe plaatsen en doe nieuwe dingen samen. Explore. Of je nu naar een nabijgelegen dorp rijdt en gratis een nachtje op de bank surft (couchsurfing.com), of een luxueuze reis naar Parijs maakt, doet er niet toe om iets nieuws te ontdekken. Dingen worden snel saai en stagneren, tenzij je besluit er het beste van te maken.

Alleen dingen doen met je partner weg van vrienden en familie geeft je ook de tijd om je echt op elkaar te concentreren.

Als je niet weg wilt gaan, ga dan gewoon samen naar een workshop in je eigen stad - ga naar een wijn- en kaasproeverij, leer chocolade maken of probeer samen boogschieten. Explore. Daag elkaar uit om nieuwe ervaringen uit te proberen.

8. Maak samen een wensboom

25 romantische ideeën voor koppels

Noteer alle dingen die je wilt ontdekken - groot en klein - en kies vervolgens de wensen uit je boom om samen zo vaak samen te doen.

9. Bak af (en andere willekeurige handelingen van vriendelijkheid)

25 romantische ideeën voor koppels

Waarom niet een dag wijden aan een leuke bak? Handen vies worden en koekjes bakken die je in potten stopt en weggeeft aan vrienden, familieleden en daklozen. Je kunt ook eens per maand vrijwilligerswerk doen bij een organisatie of iets anders doen waardoor je je allebei gelukkig voelt. Een soort geven dat je hart verwarmt.

Vaak denken we dat het alleen de meest behoeftigen zijn die onze hulp en aanmoediging willen, maar meestal zijn meer mensen dan je ooit zou denken dankbaar voor een verrassingsactie van vriendelijkheid. Iedereen doorloopt vlagen van moeilijkheden en eenzaamheid. En zelfs als je een vriendelijk gebaar doet voor iemand die de tijd van hun leven heeft, zullen ze het op prijs stellen.

10. Kleine geschenken

25 romantische ideeën voor koppels

Een roos. Een koekje van hun favoriete bakkerij. Een fles van hun favoriete wijn. Een nieuw boek van een van de auteurs waar ze van houden.

Geschenken hoeven niet prijzig te zijn. Ze moeten gewoon goed doordacht zijn.

11. Hang uit op een pretpark of beurs

25 romantische ideeën voor koppels

Achtbaanritten en veel gelach. Of misschien suikerspin en een teddybeer winnen? Hoe dan ook, er is iets met pretparken en beurzen waar we aan het lachen en een goede tijd hebben - van Renaissance Fairs tot Disneyland.

12. Wees een toerist

25 romantische ideeën voor koppels

Doe net alsof je een toerist bent in je eigen stad. Bezoek alle bezienswaardigheden, oh en ach over de bezienswaardigheden, probeer alle warenhuizen ... verken de stad met nieuwe ogen ... of de ogen van de liefde. Net als bij relaties, hebben we de neiging om te vergeten wat we naast ons hebben als het gaat om steden en we kunnen allemaal doen met een herinnering!

13. Stap in een auto en rijd

25 romantische ideeën voor koppels

Plan geen bestemming, stap gewoon in de auto, rijd en zie waar je terechtkomt. Helpt om een ​​navigatiesysteem, water en een EHBO-kit mee te nemen. Voor het geval je echt verdwaalt ...

Serieus, sommige van de beste reizen zijn de spontane.

14. Doe een woningruil

25 romantische ideeën voor koppels

Moe van je eigen plek? Wissel plaatsen met een vriend voor een week of weekend. Het geeft je een verandering van omgeving en voelt aan als vakantie.

Wilt u verder gaan? Maak een lijst van uw plaats op een echt forum voor thuisruil. Er zijn ongelooflijke plaatsen waar mensen bereid zijn om te ruilen voor een vakantie ver van huis!

15. Spelen

25 romantische ideeën voor koppels

Wanneer was de laatste keer dat je naar het strand ging en een zandkasteel bouwde? Of heeft er een vingerzetting plaatsgevonden? Heb je iets met klei gemaakt? Het kan ongelooflijk bevrijdend en leuk om te spelen zijn.

Als je gewoon iets creatiefs wilt met een meer volwassen gevoel, ga dan naar een kunstles waar ze wijn serveren. Ze zijn over de hele wereld steeds populairder geworden.

Als je 's nachts hard wilt lachen, kun je gewoon wat vrienden bij elkaar zoeken en Cards Against Humanity spelen. Het zal je met een glimlach op je gezichten achterlaten. En mogelijk enkele verontrustende gedachten ...

16. Krijg de adrenaline stromen

25 romantische ideeën voor koppels

Je wordt sneller verliefd wanneer adrenaline stroomt en misschien val je harder voor de persoon waar je al verliefd op bent? Iets te maken met de angst om ze kwijt te raken ... Of je nu een trapeze-klas wilt volgen, bungeejumpen, skydive, zipline of een berg beklimt, je zult vast een beetje een oogje in het zeil krijgen en daarna opgewonden zijn, dus het is het beste om bewaar iemand bij je in de buurt die je met die starry-eyedness en opwinding kunt toepassen op ... (dat is niet grammaticaal correct, maar je krijgt mijn gevoel - ga met een sterrenkijker en laat je opwinden met iemand van wie je houdt!)

17. Doe iets leuks

25 romantische ideeën voor koppels

Ik ben de eerste om toe te geven dat ik strandpicknicks verkies in flip-flops om te dineren in chique restaurants met kristallen glazen en zilverwerk, maar er is iets te zeggen om je ooit zo vaak te verkleden (inclusief fancy lingerie eronder). Je moet je de koning en koningin van je eigen leven voelen. En laten we eerlijk zijn: elkaar zien gekleed is sexy. Zolang je die ruwe spijkerbroek en versleten flanellen shirts ook ziet ...

18. Ontsnap aan de drukte

25 romantische ideeën voor koppels

Alleen zijn kan romantisch zijn, of je nu kampeert onder de sterren, een hut in het bos huurt of ergens anders wegglipt. Je moet alleen zijn. Alleen jullie tweeën. Echt waardering voor elkaars bedrijf.

Als je wilt, kun je zelfs een dag samen stilzwijgen. Ontdek andere manieren om te communiceren ...

19. Kidnap One Another

25 romantische ideeën voor koppels

Beslis dat je ieder eens per jaar de ander ontvoert en ze ergens onverwachts brengt. Zorg ervoor dat je lang nadenkt over wat voor soort activiteiten de ander liefheeft voordat je het plant. Maak ze niet ontvoerd om ze naar een plek te brengen waar jij alleen van houdt, doen waar je alleen van houdt. Liever het over hen maken.

20. Speel aankleden

25 romantische ideeën voor koppels

Breng elkaar naar de tweede hand en vind outfits waar je elkaar graag zou willen zien. Ga naar huis, was de kleren en ga de volgende dag op een date gekleed in wat je partner heeft uitgekozen ... Je kunt dit net zo leuk maken, of zoals sexy, zoals je wilt. Je kunt natuurlijk ook dingen kopen die niet tweedehands zijn, maar er is veel plezier te beleven in kringloopwinkels!

21. Houd een datum in de bibliotheek

25 romantische ideeën voor koppels

Ga naar de bibliotheek en zoek boeken voor elkaar uit om te lezen. Ga dan ergens zitten en lees samen of lees hardop tegen elkaar.

22. Probeer Tantra

25 romantische ideeën voor koppels

Nee, je hoeft geen seks te hebben om tantra te doen ... maar dat zou wel kunnen. Het gaat eigenlijk allemaal om de verbinding tussen jullie twee - samen ademen, elkaar in de ogen kijken en samen zijn. Je kunt hier een uitstekend artikel lezen dat ik hier heb geschreven. Naar mijn bescheiden mening en zo ...

23. Leergierig worden over elkaar

25 romantische ideeën voor koppels

Breng ergens een nacht door en vraag intieme vragen terwijl je elkaar in de ogen kijkt. Vraag naar het grappige, het absurde, het intellectuele, het dromerige, het stomende ... Van welke superheld je date zou willen zijn, tot het meest omvattende ding dat hij ooit had gedaan en alles en nog wat tussenin.

Om het op te fleuren, verander het in een spel van waarheid en durf ...

24. Ga op een dubbele datum

25 romantische ideeën voor koppels

Soms is het leuk om uit te gaan met andere paren. Je hebt verschillende energieën om je heen nodig, anders raak je snel verveeld. Dus plan een paar leuke dingen met verschillende vrienden - van nachten uit bowlen en biljarten, tot het huren van een hut ergens. Verschillende vrienden hebben verschillende smaken, dus het kan ook helpen om je horizon te verbreden! Het kan ook helpen om kosten te splitsen als je een roadtrip maakt, gaat kamperen of gewoon naar Vegas gaat voor het weekend!

Gewoon, weet u, kies verstandig de mensen. Je wilt tenslotte niet in een nieuwe stad terechtkomen met een stel met wie je niets gemeen hebt, of die denkt dat het hebben van een romantische tijd betekent dat je zo dronken wordt elke avond flauwvalt. Je wilt ze niet oppassen!

25. Complimenteer elkaar

25 romantische ideeën voor koppels

Het is gemakkelijk om grappen over iemand te kraken als je ze eenmaal goed genoeg kent om al hun eigenaardigheden te kennen. Vergeet niet om ze ook te prijzen. Alleen omdat je eens zei dat ze hot of mooi zijn, betekent niet dat ze het niet opnieuw hoeven te horen. Daag jezelf uit om elkaar een paar keer per week te complimenteren. Of je nu zegt dat ze je doen zwijmelen als ze doen wat ze doen, of hen vertellen dat ze het fantastisch vinden om dingen zo goed op het werk te doen, het zal hen een goed gevoel geven. En mensen die zich geweldig om je heen voelen, vinden het meestal leuk om bij je in de buurt te zijn. Wat betekent dat je relatie een stuk beter is geworden. Gewoon door te onthouden om een ​​beetje lof te doen!

1

Leave a Reply

60 + = 64