40 verjaardagswensen voor man

2 0

Het is tijd om te upgraden van de standaard 'Gelukkige verjaardag' naar iets beters. Een gelukkige verjaardagswens die hem laat glimlachen en hem dat warme en smakelijke gevoel aan de binnenkant geeft. Iets wat hij zich nog jarenlang zal herinneren. Bekijk deze 40 verjaardagswensen voor echtgenoot - u zult zeker de perfecte gelukkige verjaardagswens vinden voor uw gelukkige partner!

groot

1. Ongeacht het aantal jaren dat je voorbijgaat, je bent nog steeds de man van mijn dromen.

Wie houdt er niet van om te weten dat ze zelfs na meerdere jaren van huwelijk nog steeds de enige voor jou zijn? Je man zal het zeker leuk vinden om deze op zijn speciale dag te horen!

2. Voor mij is je verjaardag net als alle andere dagen, want elke dag is een feest als ik bij je ben.

Het is misschien een beetje kaasachtig, maar het is schattig, toch? Deze zal hem laten glimlachen en misschien zelfs een beetje lachen!

3. Je bent en zal altijd de enige man voor mij zijn. Bedankt dat je van me houdt zoals je doet. Fijne verjaardag!

Nogmaals, mannen houden ervan om te horen dat zij de enige voor jou zijn, vooral op hun verjaardag. Zorg ervoor dat je man weet hoe belangrijk hij in je leven is met deze eenvoudige verjaardagsboodschap.

4. Ik hou van je verjaardagen omdat het me nog een kans geeft om je te vertellen hoeveel ik van je houd en waardeer. Ik hou altijd en voor altijd van je, man!

Aww, nu is dit een lieve verjaardagsboodschap die iedereen graag leest. Als je vent bezig is met de romantische dingen in het leven, zal hij zeker dol zijn op deze schattige kleine boodschap.

1

5. Gefeliciteerd, mijn lieve echtgenoot. Ik hoop dat je alles krijgt wat je wenst en meer. 

6. Hartelijk gefeliciteerd met de meest liefhebbende, zorgzame, knappe, sexy, sterke, mannelijke, bewonderende (voeg zoveel complimenten in als menselijk mogelijk is - onthoud hoe des te beter!) Man in de hele wereld. Jij bent de beste.

Omdat elke man op aarde graag gecomplimenteerd wordt door zijn vrouw. Praten over een serieuze verjaardag ego boost!

7. Wat moet ik mijn man op zijn verjaardag geven. Heel veel knuffels en kusjes? Een doos met goud? Een gloednieuwe auto? Zelfs dit alles bij elkaar kon niet meten hoeveel je verdient. Ik hou van je, fijne verjaardag!

Hij is kostbaarder dan zilver of goud - waarom zou hij zijn verbazingwekkende waarde niet weten?!

8. Fijne verjaardag, liefje. Ik heb zoveel geluk en geluk dat God je naar deze wereld heeft gestuurd.

groot

9. Vandaag is de perfecte dag om je te vertellen hoeveel helderder je deze wereld maakt. Ik heb zoveel geluk dat ik je heb ontmoet en ik koester elke dag met je, vooral deze! Fijne verjaardag.

10. Een speciale gelukkige verjaardag voor de liefde van mijn leven. Ik wens je het allerbeste vandaag en voor de rest van het jaar!

11. Ik herinner me nog de eerste verjaardag die we samen als koppel hebben doorgebracht. We gingen naar ____ en (voeg hier een interessant verjaardagsgeheugen in). Het was een van de beste dagen van mijn leven en ik hoop nog veel meer verjaardagen met je door te brengen.

Waarom niet opheffen over de eerste verjaardag die jullie samen hebben doorgebracht? Het is een geweldige manier om je te binden en een speciaal geheugen te krijgen dat je dichter bij elkaar brengt.

12. Misschien ben je wel jarig, maar ik ben hier de gelukkige. Ik moet nog een heel jaar met je doorbrengen, en hopelijk nog veel meer. Fijne verjaardag mijn liefde.

goed husband-1

13. Nog een verjaardagswedstap betekent weer een prachtig jaar dat we samen hebben doorgebracht. Weer een jaar bezig met groeien en meer van elkaar houden. Ik ben opgewonden om deze reis voort te zetten en nog veel meer jaren voorbij te zien gaan, vlak naast je.

14. Een man die zo lief is, jij bent de kers op de taart, dat is mijn leven. Bedankt dat je zo'n lieverd bent! Fijne verjaardag!

15. Er is niet genoeg inpakpapier in de wereld om alle liefde die ik voor je heb in te pakken. Fijne verjaardag mijn liefde!

large-1

16. Je hebt me laten zien wat het betekent om het perfecte huwelijk te hebben. Hartelijk gefeliciteerd met de beste, meest begripvolle en liefhebbende echtgenoot op aarde!

17. Ik kan je niet genoeg bedanken voor alle dingen die je voor me hebt gedaan. Bedankt dat je een deel van mijn leven bent. Fijne verjaardag.

Er gaat niets boven een eenvoudig bedankje voor al je harde werk. Laat je man weten dat zijn harde werk niet onopgemerkt blijft en hij zal er geen enkel probleem mee hebben om het afval nog vele jaren uit te schakelen.

18. Het doet er niet toe welke gave ik je geef, geen enkele gave kon meten met de gave die ik kreeg: JIJ.

goed husband-2

19. Fijne verjaardag, echtgenoot. Ik hoop veel, veel meer met je door te brengen!

Het is misschien een beetje basic en eenvoudig voor sommigen, maar dit schattige bericht laat hem snel weten dat je op lange termijn bij hem wilt zijn.

20. Samen zijn we onafscheidelijk. Samen zijn we een team. Samen zijn we net zo heet als maar kan. Ik hou van je, mijn sexy echtgenoot, fijne verjaardag!

21. Jij bent de kaas voor mijn macaroni, de boter voor mijn toast en de hagelslag op mijn cupcake. Jij bent mijn wederhelft en ik hou van jou! Fijne verjaardag.

Dit schattige bericht is absoluut een die de lach en slappelingen naar voren brengt. Het is te schattig om NIET te glimlachen, en dat is waar we naar streven op de speciale dag van je echtgenoot!

large-2

 22. Baby, je ouderdom als goede wijn. Ik kan niet wachten om te zien hoe je eruit zult zien in de komende verjaardag!

We hebben dit allemaal al eerder gehoord, toch? Nou, het kan zeker van toepassing zijn op die knappe man van een man die je hebt. Laat hem weten dat hij alleen maar beter wordt met de leeftijd.

23. Je bent hard en sterk van buiten, en daarom vind ik je onweerstaanbaar. Toch ben je zo lief en zacht van binnen, en daarom hou ik van je. Je bent perfect, dus een perfecte verjaardag, man!

24. Als iemand me het geheim zou vragen om een ​​perfect huwelijk te hebben, zou ik hen vertellen dat het enige geheim het vinden van een man is, net als jij. Je bent in alle opzichten perfect en ik hou van alles over jou. Fijne verjaardag lieverd.

25. Hartelijk gefeliciteerd met de man waar ik jaren geleden (___) verliefd op werd. Ik hou nog steeds meer van je als elk jaar voorbijgaat. Fijne verjaardag!

26. Degene die zei dat elke man daar hetzelfde is, heeft je kennelijk nooit ontmoet. Gelukkig ben ik degene die de man vond die anders is dan de rest. Ik ben echt de gelukkige die deze verjaardag aan jouw zijde deelt. 

goed husband-3

27. Als iemand me feliciteert met het feit dat ik zo'n geweldige moeder ben, of een perfecte huisvrouw, of een succesvolle vrouw, zeg ik hen gewoon dat mijn succes rechtstreeks voortkomt uit mijn andere helft. Bedankt voor alles, een geweldige verjaardag!

28. Hartelijk gefeliciteerd met de man die me behandelt als een koningin en me een waardevoller gevoel geeft dan zilver of goud. Ik zou geen betere echtgenoot kunnen vragen dan jij.

29. Hartelijk gefeliciteerd met je, Hartelijk gefeliciteerd, ik hou van je, mijn man, en we maken de perfecte twee!

Dit is slechts een kort, eenvoudig gedicht dat veel betekenis heeft verpakt in zijn kleine gestalte. Wie houdt er niet zo van?

30. Zelfs op je verjaardag lukt het je nog steeds om me eruit te halen en me in de watten te leggen, ook al is het JOUW speciale dag. Je bent zo'n zorgzame en gevende man, maar vandaag is MIJN dag om JOU te verwennen, schat. Fijne verjaardag!

31. Nu je een jaar ouder bent geworden, kan ik alleen maar hopen dat onze liefde ook ouder en wijzer zal worden. Een spectaculaire verjaardag, lieverd.

goed husband-4

32. Als klein meisje droomde ik er altijd van om mijn ridder in een glanzend harnas te ontmoeten. Maar toen ik je ontmoette, besefte ik dat de perfecte man zijn glanzende wapenrusting aan de buitenkant niet draagt. In plaats daarvan wordt hij het glanzende harnas van zijn vrouw. Jij bent mijn ridder en ik hou van je. Fijne verjaardag!

Elke man wil de ridder van zijn vrouw zijn in glanzend harnas, dus waarom zou je hem niet vertellen dat PRECIES is wat hij is. Dit zal hem zeker een sterk en speciaal gevoel geven.

33. Vandaag wens ik een gelukkige verjaardag aan de man die me ongelofelijk gelukkig maakt. Ik wens een sexy verjaardag aan de hete man die me sexy laat voelen. Ik wens een geweldige verjaardag toe aan de geweldige echtgenoot die ik heb gekregen! Fijne verjaardag!

34. In tegenstelling tot andere mannen die er zijn, hoef je me nooit een reden te geven om te glimlachen. Alleen maar je maakt me elke dag lachen als geen ander. Bedankt dat je zonder reden een glimlach op mijn gezicht hebt gegeven en ik hoop deze verjaardag veel lachende gezichten te zien!

large-3

35. Vandaag, op uw verjaardag, beloof ik u dat dit jaar beter zal zijn dan het voorgaande jaar. Dat onze liefde dieper zal worden dan een jaar eerder. Dat ik een betere vrouw voor je zal zijn dan een jaar eerder. Fijne verjaardag!

36. Alles in deze wereld heeft een limiet, maar mijn liefde voor jou is onbegrensd. Ik wens je een geweldige verjaardag, mijn liefste.

37. Wanneer alle gerechten klaar zijn en de kinderen slapen, kunnen we echt je verjaardag vieren, dat wil zeggen, als we nog steeds wakker zijn! Fijne verjaardag schat!

Dit is geweldig voor het echtpaar met een pasgeboren kind, of oudere koppels met veel klusjes en kinderen om voor te zorgen. Hij zal er absoluut een kick van krijgen.

38. Wanneer ik de woorden niet kan vinden om u te vertellen hoeveel ik van u houd, kijk dan gewoon in mijn ogen en u zult mijn liefde zien schijnen. Fijne verjaardag lieverd.

goed husband-5

39. Het is jouw speciale dag vandaag. Denk aan mij als uw eigen persoonlijke Genie. Je wens is vandaag mijn bevel! 

Vertrouw me, je man zal LIEFDE zijn om dit te lezen.

40. Kom met je eigen domme, bedachtzame of liefdevolle gedicht. Hij zal dat geweldig vinden!

1

Leave a Reply

+ 68 = 76