55 goede nacht citaten voor hem

3 0

In een relatie zijn is elke dag een bewust besluit. Je hebt elke avond de mogelijkheid om je vriend te laten zien hoeveel je van hem houdt. Om dit te doen, kun je een etentje voor hem maken of iets eenvoudigs doen als hem een ​​sms-bericht sturen. Deze goede nachtelijke citaten kunnen helpen om zijn avond op te fleuren terwijl hij nog op zijn werk is of voordat hij in slaap valt bij zijn huis. Voor de beste resultaten, gebruik ze bij willekeurige gelegenheden. Verrassingen bevatten vaak meer betekenis dan een dagelijkse boodschap, dus maak elke goede nachtcitaat meetellen.

night14

1.Als je in slaap valt, wil ik dat je onthoudt wat een goed persoon je bent. Vergeet niet dat ik je bewonder en voor je zorg. Zoete dromen!

Niets is beter dan horen dat iemand van je houdt en voor je zorgt. Stuur je vriendje naar zoete dromen door hem eraan te herinneren hoeveel je om hem geeft.

2.Nachtelijk kan langer lijken dan de dag waarop je grote dromen droomt. Overdag duurt langer voor mensen die hun dromen waarmaken.

Een lieve en liefdevolle boodschap kan een glimlach op zijn gezicht toveren na een lange dag.

3.Ik wens alleen een wolk van wolken voor je bed en heldere kristallen voor de sterren. Terwijl je slaapt, mogen de engelen lieve liedjes spelen die je heldere dromen brengen.

Het klinkt misschien een beetje papperig, maar poëtische citaten kunnen een leuke manier zijn om 's nachts in slaap te vallen.

4.De sterren en de maan komen om je een goede nacht te wensen. Laat het licht van de maan je dromen leiden terwijl je de nacht voorbijgaat.

Deze mooie gedachten zijn ook licht papperig, maar ze komen er prachtig overheen. Wens hem een ​​vredige nachtrust die zo mooi is als hij is.

1

night13

5.Vanavond zou ik duizend mijlen lopen om gewoon bij je te zijn. Ik mis jou, mijn liefste.

Als je vriend een manier is, kan het lijken alsof elke minuut een jaar duurt. Stuur hem een ​​aantal positieve, liefdevolle gedachten om de tijd sneller te verspillen.

6.Er is iets dat groot, warm en donzig is. Voordat je te veel ideeën krijgt, zou je moeten weten dat het een goede nacht knuffel is die van mij naar jou gestuurd is!

Voor de dames die een hekel hebben aan papperig sentiment, kan een schattig citaat als dit de stemming verlichten en een glimlach op het gezicht van je vriendje brengen.

7.Als het maanlicht dommer wordt en de wereld vrij gaat, geef jezelf dan wat rust. Dit is om te hopen dat je slaap net zo zoet is als jij.

Door een licht poëtische stijl toe te voegen wordt een goede nachtelijke quote van een gewone tekst omgezet in iets gedenkwaardigs.

8.De nachtwind waait door mijn haar en de zachte aanraking herinnert me aan je kussen. Ik wou dat ik je niet zo heel erg had gemist.

Deze bitterzoete nachtboodschap is bedoeld voor dames die losstaan ​​van hun soulmate. Als je vriend weg is, herinner hem dan aan de tijd die hij met je doorbracht en hoeveel je van hem houdt.

9.Nighttime brengt je dromen over kastelen in de lucht en grote doelen voor de toekomst. Rust vanavond en laat dromen van de toekomst door je hoofd stromen.

Het is niet zo zoet als sommige van de andere berichten, maar het brengt nog steeds een mooi poëtisch gevoel met zich toewensen aan je vriendje, goede nacht.

10.Ze zeggen dat God elke dag zijn zegen op de aarde strooit en ik denk dat ik er een heb gevangen - jij bent het! Ik wens je een goede nacht en ik hou van je.

Maak een verhaal met levendige beelden en een mooi sentiment voor je vriend.

night12

11.Dank God voor alles dat goed is gebeurd gedurende de dag en wens iedereen een goede nacht. Nader, haal diep adem en slaap strak terwijl je van me droomt. Zoete dromen.

Voor de meer religieuze vrouwen die er zijn, helpt deze boodschap om je dank aan God te bevestigen terwijl je je vriend eraan herinnert dat morgen een andere dag zal zijn.

12.Hoewel ik hou van de sterren aan de hemel, hou ik nog meer van de sterren in je ogen. Terwijl ik slaap, zal ik nadenken over mijn favoriete sterren en wachten om weer bij je te zijn.

Voor een bijna goed bericht van Shakespeare, probeer deze uit. Het heeft de poëtische aard van Shakespeare, maar is nog steeds ter zake.

13.Elke dag wens ik dat mijn dromen uitkomen. Dan herinner ik me dat ik nu bij jou ben.

Wanneer elke dag zo prachtig is als je dromen, weet je dat je eindelijk de juiste persoon hebt gevonden.

night1

14.Alles wat ik elke dag doe, is wachten om weer bij je te zijn. Mijn hele dag draait om de hoop dat ik mijn avonden weer in je armen kan doorbrengen.

Laat je vriendje dat je niet kunt wachten om weer thuis te komen. Kleine signalen dat u zo over hem denkt, kunnen uw relatie helpen versterken.

15.Hier is een korte regel om contact te houden omdat je me altijd heel goed bezig bent.

Als zachte, romantische citaten te veel zijn voor waar je bent in je relatie, probeer dan dit leuke, rijmende citaat.

night11

16.Ik zou alleen willen dat ik er was om welterusten te zeggen in plaats van u deze boodschap te sturen.

Als je niet bij je vriend kunt zijn, kan het onmogelijk lijken om te wachten en hem nog een keer te zien. Deze korte boodschap is een herinnering aan uw toewijding aan elkaar en uw wens om weer bij elkaar in de buurt te zijn.

17.Laat nooit de duisternis of negativiteit buiten je innerlijke zelf beïnvloeden. Wacht maar tot de ochtend komt en het felle licht de duisternis zal overstemmen. Vandaag zijn moeilijk geweest, maar morgen zal een andere dag zijn.

Of je vriend het nu moeilijk had op kantoor of gewoon ruzie had, dit is een uitstekende manier om je vriend eraan te herinneren dat het morgen altijd een nieuwe dag is.

night2

18.Voordat je gaat slapen, vergeet niet om dank te zeggen voor al het goede dat je de afgelopen 24 uur is overkomen. Ik ben op dit moment dankbaar voor jou.

Dankbaarheid is een eigenschap van mensen die een gelukkig leven leiden. Leren hoe je dankbaar kunt zijn voor wat je hebt en wie je bent, kan beide partners helpen hun kijk op het leven te verbeteren.

night10

19.Elk uur kruipt met dezelfde jaren. Ik kan niet wachten om weer in je armen te zijn.

Uit elkaar gaan is nooit gemakkelijk. Een paar berichten of een telefoontje kunnen u helpen contact te houden met uw vriend terwijl een van u afwezig is.

20.Terwijl je droomt, wens ik dat elke hoop en elk doel uitkomt. Ik wil gewoon dat je alles krijgt wat je hebt gewenst.

Tijdens een langdurig werkproject of eindexamens kan het licht aan het eind van de tunnel moeilijk te vinden zijn. Een paar korte woorden kunnen hoop in uw vriend inspireren en hem eraan herinneren dat de moeilijke tijden op een dag misschien snel voorbij zijn.

21.Teleurstelling komt altijd vóór de hoop en de duisternis van de nacht komt voor de dageraad. Verlies nu geen hoop want de dingen zullen helderder zijn met de nieuwe dag.

Net als het vorige citaat kan dit bericht opbeurend zijn voor je vriend om te lezen. Als hij een moeilijke tijd of problemen op zijn werk heeft gehad, kan het maken van een paar heldere woorden het verschil maken.

22.Zorg ervoor dat je vóór het slapengaan dankbaar bent. Waar je nu aan denkt, zal de staat van je dromen bepalen.

Soms hoeven de meest effectieve offertes niet altijd van romantische oorsprong te zijn.

23.Elke avond hoop ik dat de maan groot en helder is en dat je gelukkig en juist zult zijn. Wanneer je het licht uitdoet, houd er dan rekening mee dat ik van je droom.

Het rijmt niet perfect, maar de paar rijmpjes voegen een extra detailniveau toe aan deze mooie goede nachtcitaat.

24.Het doet er niet toe hoe ver je bent, je zult altijd in mijn gedachten zijn. Elke dag dat we samen zijn, is de beste dag van mijn leven.

Als het serieus begint te worden in je relatie, kun je beginnen met het vergroten van de retoriek in je goede nachtelijke quotes. Laat je vriend begrijpen hoe je je echt over hem voelt.

25.Welterusten mijn liefste liefde en heb aangename dromen. Hier is de hoop dat morgen net zo zonnig en helder zal zijn als jij.

Dit bericht is misschien niet zo poëtisch als sommige van de vorige citaten, maar het komt er nog steeds goed uit. Uw goede nachtbericht moet laten zien hoeveel u van uw vriend houdt en deze verzorgt.

26.Je bed heeft me net gebeld. Het zei dat het wilde dat jij en ik erbij kwamen in dromenland. Laten we opschieten en de oproep beantwoorden.

Voor een leuke en flirterige manier om een ​​goede nacht te zeggen, probeer dit bericht. Het kan ook worden gebruikt op een avond dat een van u te laat moet werken. Een goede herinnering om thuis te komen is veel beter dan een bericht dat eist dat je weet waar je vriendje is.

27.Liefde is een van de eenvoudigste gevoelens. Het enige waar ik van droom is je hart elke nacht vastleggen. Je hebt al mijn hart.

Om het uit je normale welterust-berichten te halen, probeer dit citaat. Laat je vriendje weten hoeveel hij voor je betekent.

night8

28.De zon is nu van streek, maar de maan danst van vreugde. Hoewel de zon depressief is om je te zien gaan, kan de maan de hele nacht met je genieten.

Voor een leuke manier om een ​​glimlach op zijn gezicht te krijgen, is deze boodschap meer dan waar. Het biedt romantische beelden en een schattig verhaal van de inzage van je vriend.

29.Hier is te hopen dat engelen je zullen beschermen terwijl je droomt en de zachte bries van de nacht je koel zal houden. Als het te koud is, mogen uw dekens warm zijn terwijl u naar een zachte rust afdrijft.

Deze boodschap doet denken aan de frasering en het poëtische ritme van Ierse ballads.

30.Dit is om te wensen dat je geest in zoete rust zal rusten terwijl de nacht voorbijgaat.

Nog een mooie, semi-Ierse goedenachtscitaat.

31.Had ik je nooit vaarwel hoeven kussen en hoefde je alleen maar goedenacht te zoenen.

Goede byes kunnen onmogelijk lijken om mee om te gaan als je verliefd bent. Hoewel het verzenden van mooie berichten als deze heen en weer je communicatie kan verbeteren terwijl je uit elkaar zit, is er nooit iets dat de tijd samen goedmaakt.

night3

32.Het enige dat ik wens is dat de nachten dat we samen zijn nooit zullen eindigen. Als we uit elkaar zijn, kan ik het niet verdragen. Goede nacht mijn liefste.

Als je uit elkaar zit, moet je je vriend eraan herinneren dat je van hem houdt en aan hem denkt.

33.Raak je hart aan en sluit je ogen, droom zoete dromen en slaap zacht.

Probeer deze versie te gebruiken voor een iets minder slappe versie van een goede nachtboodschap.

34.Voor een dromer zoals mijn liefste, de nacht is de beste tijd om je horizon te verruimen. Ik wens je goede dromen en een goede nachtrust.

Deze boodschap is een eenvoudige manier om een ​​goede nacht te zeggen en wens je vriend een goede nachtrust.

35.Als ik je mijn hart geef, beloof je dan om het niet te breken? Ik wenste dat je hier was.

Zonder te papperig te worden, drukt deze welkomstboodschap alles uit wat je voelt.

36.Dit is het einde van de dag, maar binnenkort zal er een nieuwe dag zijn. Houd je goed, want er zijn altijd meer kansen.

Als het leven je kromme ballen gooit, helpt het altijd om te weten dat er iemand is om je bij te staan. Als je vriend een moeilijke week achter de rug heeft, is een simpele boodschap voldoende om de spanning even op te heffen.

night6

37.De dag is druk genoeg om me bezig te houden. In de stilte van de nacht begin ik je echt te missen.

Naarmate de relatie vordert, lijkt het onmogelijk om 's nachts alleen te zijn. De uren gaan langzaam voorbij terwijl je op nieuws van je liefde wacht. Als dit is hoe je je voelt, zorg er dan voor dat je het uitdrukt!

38.Er zijn misschien wel een miljard gisteragen en een biljoen morgen, maar er is er maar één vandaag. Ik zou nooit een dag voorbij laten gaan zonder je te laten weten dat ik aan je denk.

Dit is een uitzonderlijk romantische manier om in het moment te leven en je gevoelens te uiten.

39.Kijk nu uit je raam. Hoewel we op dit moment misschien uit elkaar zijn, kunnen we allebei naar dezelfde maan kijken.

Nog een romantische manier om te laten zien dat je aan je vriend denkt, zelfs als je uit elkaar bent.

40.Haal diep adem en kijk omhoog naar de sterren. Zie je de twee helderste sterren? Dat zijn mijn ogen die naar je terugflitsen.

Voor een liefdevolle relatie is er niets beter dan een goede nachtboodschap die even liefdevol is.

night5

Short op tijd? Probeer een van deze korte goede nachtboodschappen te gebruiken. Ze kunnen korter zijn dan gemiddeld, maar ze zijn net zo lief!

1.Goede nacht mijn liefste.

2.Laat de bedwantsen niet bijten!

3.Ik dacht alleen aan jou vandaag. Ik wens je een goede nacht.

4.Slaap zacht, lieverd.

5.Zoete dromen, mijn liefste. Ik zal je elke minuut missen tot de ochtendtijd.

6.Slaap lekker, liefje en slaap lekker, mijn alles.

7.Als ik vannacht slaap, zal het bij jou in mijn hart zijn.

8.Zoete dromen en een goede nacht. Ik hoop dat je dromen mooi zijn met al mijn macht.

9.Elke dag laat ik meer van je houden dan gisteren. Goede nacht mijn liefste.

10.Ik wacht gewoon op je 's ochtends. ik hou van je schat.

11.Dit is te wensen dat de engelen over je waken terwijl je slaapt.

12.Kus me vandaag en houd voor altijd van me.

13.De enige reden dat ik ga slapen is zodat ik je in mijn dromen kan zien.

14.Zoete dromen.

15.Geniet van je nacht en de zonsopgang.

night4

Een gewoonte van gezonde koppels is om nooit in slaap te vallen in het midden van een ruzie. Als je het niet eens bent met je vriend, is de tijd om hem glad te strijken voor het naar bed gaan. Raak eraan gewend om elke avond het brandpunt van je tijd te maken. Als je 's nachts niet bij elkaar kunt zijn, kun je nog steeds contact met elkaar opnemen en je liefde uiten. Deze goede nacht citaten kunnen u helpen om te communiceren met je vriendje en hem laten zien hoeveel hij voor je betekent.

Het enige dat u in gedachten moet houden, is hoe vaak u deze berichten verzendt. Als je er tien van deze per dag verstuurt, kan het overkomen als behoeftig of aanhankelijk. Blijf in plaats daarvan één of twee keer per week deze citaten verzenden. Een plotseling goedemorgenbericht zal een welkome verrassing voor je vriend zijn en opnieuw bevestigen hoeveel je voor elkaar bedoelt. Op dezelfde manier kan het een belangrijke manier zijn om contact te houden wanneer je uit elkaar bent. In de vroege stadia van een relatie kan het onmogelijk lijken om tijdens een zakenreis of -les te scheiden. Een paar berichten en een telefoontje kunnen u helpen om contact te houden en uw relatie sterk te houden.

1

Leave a Reply

65 − 61 =