Wat betekent het als een jongen je ‘babe’ noemt?

2 0

We houden er allemaal van om te zitten en te geloven dat wanneer iemand iets zegt, hij precies dat bedoelt. Maar de meesten van ons zijn ernstig verkeerd over de waarheid achter hun woorden. Net als wanneer een meisje zegt dat ze 'goed' is, bedoelt ze echt iets heel anders, mannen hebben codes voor wat ze bedoelen als ze je bepaalde dingen noemen.

De uitdrukking babe kan een aantal verschillende dingen betekenen, afhankelijk van waar je staat met een vent. Je moet niet alleen rekening houden met je relatie met de man, maar je moet ook zijn persoonlijkheid kennen en hoe hij omgaat met andere mensen, ook.

Omdat iedereen anders is en, tenzij je het ze rechtstreeks vraagt, is het bijna onmogelijk om te vertellen wat ze met een specifiek woord bedoelen. Jongens lijken echter veel op elkaar. Dat gezegd hebbende, wanneer een kerel je baby noemt, bedoelt hij waarschijnlijk een of meer van deze 10 dingen.

  1. Hij vindt je aantrekkelijk

aantrekkelijk

Het eerste waar ik aan denk als een jongen me schat noemt, is dat hij denkt dat ik aantrekkelijk ben. Ik wed dat je iemand eerder hebt horen zeggen: "Wauw, ze is een schat!" Kort gezegd betekent dit dat u aantrekkelijk voor hen bent. Dit geldt vooral als je ze niet zo goed kent en ze je op de een of andere manier aanspreken. 'Babe' is een veel voorkomend woord voor mensen om iemand te bellen waarvan zij denken dat het heet, schattig of sexy is. Dus als je iemand hebt die je baby noemt, kijk dan of ze je vaak checken - omdat ze dat waarschijnlijk wel zijn.

  1. Het is een koosnaam die hij veel mensen noemt

Een ander ding om rekening mee te houden is degene die het woord 'babe' eigenlijk gebruikt. Ik ken een paar jongens die gewoon erg aanhankelijk zijn met elk meisje dat ze kennen - ze noemen zelfs hun zussen schat! Dit heeft niet zoveel te maken met het feit dat ze je leuk vinden of denken dat je aantrekkelijk bent zoals het is zoals ze zijn opgevoed. Sommige mensen gebruiken dit woord gewoon om naar een meisje in het algemeen te verwijzen, omdat het op sommige plaatsen beleefd is en zelfs als ridderlijk wordt beschouwd. Dus als je merkt dat hij dit woord heel veel gebruikt, betekent dit niet automatisch dat hij een speler is. Het kan betekenen dat hij beleefd is.

  1. Hij voelt aanhankelijk

Al met al is het woord 'schat' er een dat liefdevol meestal wordt gebruikt. De eigenlijke definitie van 'schat' is een liefdevolle vorm van adres, meestal voor iemand met wie iemand een seksuele of romantische relatie heeft. Dus als je dit woord hoort van iemand waarmee je te maken hebt, of zelfs van iemand waarvan je dacht dat het gewoon een vriend was, is het waarschijnlijker dat het op een liefdevolle manier wordt gebruikt. Het is net alsof hij zegt dat jij de zijne bent met alleen dat woord.

  1. Hij peilt naar je interesse

De eerste keer dat iemand je een koosnaam als 'babe' noemt, kan een grote mijlpaal zijn. Als hij je dit woord noemt, kan het zijn omdat hij probeert uit te vinden of je hem leuk vindt, net zoals hij je leuk vindt. Een manier om zeker te weten of hij je interesse met dit woord peilt, is om op een positieve manier te reageren of hem zelfs babe te noemen! Als hij dan meer genegenheid begint te vertonen, je meer 'babe' noemt, of zelfs fysieker met je is (knuffels, je hand vasthoudt, enz.) Dan is het een zeker teken dat je 'babe' was om je interesse te peilen.

  1. Hij probeert met je te flirten

flirt

Jongens zijn raar. Ik denk dat je het daarmee eens bent. Als een gast je begint te babbelen als jullie praten, kan het zijn manier zijn om te proberen te flirten. Dit woord wordt meestal gebruikt bij het flirten omdat het je waarschijnlijk doet blozen - iets wat hij wil doen. Het is ook een simpele hint dat hij je leuk vindt, maar hij is te verlegen om iets te zeggen. Kortom, als een man je 'babe-ingeert' wanneer je in een flirtende omgeving bent, gebruikt hij dat alleen als een hulpmiddel om de flirtende sfeer te verhogen.

1
  1. Hij kan je naam niet herinneren

Deze zul je heel duidelijk kennen, want je zult meer dan waarschijnlijk in bed liggen, in een bar, of een paar drankjes in - en hij zal je naam handig niet gebruiken voor het geheel dat je bij hem in de buurt bent. Babe wordt gebruikt in de plaats van de naam van een vrouw als mannen te veel meisjes in de hand hebben. Ze zijn bang dat ze de namen door elkaar halen, dus in plaats van ze de verkeerde naam te noemen, gebruikt hij een reeks namen van dieren - babe is de favoriet.

  1. Hij probeert je op te halen

Jongens die proberen een meisje op te halen gaan er alles aan doen om haar speciaal te laten voelen. Dit betekent dat ze haar schattige koosnaampjes willen noemen die haar doen denken dat ze speciaal voor hem is. Babe is het meest voorkomende woord dat jongens weten omdat het eenvoudig is en niet meer belooft dan een connectie - eigenlijk. Als je de stad uit bent en een man die je niet kent, begint hij 'babe' op je te nemen, hij probeert je waarschijnlijk op te halen.

Wat betekent het als een jongen je 'babe' noemt?

  1. Hij probeert je aandacht te trekken

Hoe voel je je als een kerel je schat noemt? Laat het je stoppen en let alleen op hem, omdat hij je zo'n schattige kleine koosnaam geeft? Ik wed dat het dat doet en dat is precies waarom hij het zegt. Soms gebruiken jongens het woord 'babe' als een middel om je aandacht te krijgen - vooral in een groepsomgeving of wanneer hij voelt dat je aandacht is afgedwaald van je gesprek met hem.

Wat betekent het als een jongen je 'babe' noemt?

  1. Hij wil er cool uitzien tegenover zijn vrienden

Dit woord kan ook sarcastisch worden gebruikt of op een manier om er cool en goed uit te zien voor zijn vrienden. Je kind bellen zou kunnen aangeven dat jij de zijne bent en hij wil een punt maken om al zijn vrienden te laten weten dat je er bent voor hem en alleen voor hem. Het zorgt er ook voor dat hij eruitziet als een soort stud.

  1. Hij wil met je daten

Als je al een tijdje met deze man praat en het gaat goed en je wilt waarschijnlijk de volgende stap in je relatie zetten en hem eigenlijk met hem dateren, zijn roeping jou 'kindje' kan alleen maar betekenen dat hij met je uitgaat. Ik weet dat wanneer ik een tijdje in een kerel sta en hij dat woord heeft getrokken, we binnen ongeveer een week met elkaar gingen daten.

Dus, zoals je kunt zien, gaat het meer over hoe de man handelt en waar je bent als hij je 'babe' noemt, die je echt vertelt wat hij bedoelt.

1

Leave a Reply

+ 86 = 89