Wordt het hart groter door afwezigheid?

2 0

"Wordt door afwezigheid het hart groter?" Dit is ongetwijfeld een van de meest prominente, maar nooit beantwoordde vragen in de relatiewereld. Sommigen zullen misschien zeggen dat het een trefzekere manier is om een ​​verloren romance nieuw leven in te blazen, terwijl anderen toegeven dat het een gemakkelijke manier is om een ​​relatie te verbreken. Wat is de waarheid? Het echte antwoord is dit: het hangt allemaal af van de situatie.

ad1033fe672f350e172ec47170170f1c

Afwezigheid is noodzakelijk in een relatie. Ik kan hier niet duidelijker over zijn of het verder benadrukken. Twee personen hebben een tijd apart nodig. Ze hebben persoonlijke ruimte nodig. Tijd om even achterover te leunen, te ontspannen en een tijdje op jezelf te concentreren. En dat is perfect oke, ondanks wat sommige mensen kunnen het je proberen te vertellen. Dit geldt vooral in het begin van een relatie, wanneer alles nieuw en fris is. Je wilt AL je tijd samen doorbrengen, leren alles over elkaar, en zelfs na een 6 uur durende nacht van gewoon zitten en kletsen met elkaar, wil je nog steeds niet slapen. Maar wat is hier het probleem van? De relatie is overhaast. Je neemt geen tijd om te genieten van de romantiek en de vonk zal zeker afsterven. In feite kun je eindigen met een van die vreselijke relaties die lijken alsof ze je stikken. Vermijd dit met een klein beetje afwezigheid, zelfs in het begin.

Afwezigheid is GOED in een relatie. We weten dat je dat niet noodzakelijkerwijs hoeft willen om die speciale kerel of meid achter te laten, maar gewoon me te horen: je hebt tijd nodig. Iedereen doet! Als je wat tijd aan jezelf besteedt, kun je jezelf opfrissen, opladen, meer zelfvertrouwen krijgen en nadenken over wat je in je leven en relatie wilt doen. Als je nog steeds tijd voor jezelf maakt, wil je eigenlijk je partner meer. Je zult die dagen besteden aan verlangen, wensen, hopen en ongeduldig wachten om je partner weer te zien, wat het opnieuw aanrakend DAT veel beter zal maken!

Too Much Absence is Not. Dit zou een geruststelling moeten zijn, maar voor het geval dat niet het geval is, zullen we het toch uitleggen. Ja, we hebben allemaal een bepaalde hoeveelheid persoonlijke ruimte nodig. Maar wanneer die persoonlijke tijd weken van minder tijd samen wordt en nog minder tijd om met elkaar te praten, ontstaat er een probleem. De andere helft zal gaan denken dat ze niet gewenst of nodig zijn, en dit kan vernietiging in de relatie veroorzaken. Of nog erger: het kan een rondzwervend oog zijn dat op zoek is naar aandacht van ergens anders, ook wel bekend als vals spelen. Om nog maar te zwijgen of je geen tijd met je partner doorbrengt, je groeit niet mee - je groeit alleen uit elkaar, wat natuurlijk zal leiden tot een uiteenvallen.

Hoe zit het met het nemen van een 'Break'? Als het gaat om het nemen van een 'pauze', hier is waar dingen lastig worden. Omdat jullie twee niet per se langer in een relatie zijn, zijn er geen regels. Je kunt andere mensen dateren, en dat kunnen ze ook. Maar betekent dat dat je gaat? Nee. Betekent dit dat ze dat gaan doen? Kan zijn. Of betekent het gewoon dat je wat persoonlijke tijd nodig hebt om je te concentreren op je carrière, maar je realiseert je pas nacht na nacht dat ze de enige persoon in je gedachten zijn voordat je gaat slapen? Dat is waar het gezegde: "Afwezigheid maakt het hart groter worden, maar het maakt de rest van jullie zeker eenzaam" door Charles M. Schulz komt in het spel. Ja, je zult eenzaam worden, en ze kunnen precies zijn wat je nodig hebt om de romantiek nieuw leven in te blazen.

1

Hoe kun je een 'break' vermijden? Dus een pauze nemen klinkt best vreselijk, toch? Tenzij je probeert de situatie volledig te verbreken, en je de intentie hebt om terug te gaan met je partner, raad ik ten zeerste aan de verraderlijke 'pauze' te vermijden. Een schijnbaar ongevaarlijke 'pauze' wordt bijna ALTIJD een volledig opgebroken breuk. Dus hoe kunnen we deze situatie helemaal voorkomen? Dames en heren, ik nodig u uit om de eerste helft van deze blog opnieuw te lezen. Weet je, de helft die zegt: ABSENTE IS GOED. Als je denkt dat je een pauze nodig hebt van je andere helft, zeg je gewoon dat je een paar dagen nodig hebt om te ontspannen en je hoofd op orde te krijgen. Zeg niet dat het voorbij is. Zeg niet dat je een pauze wilt nemen. Tenzij je helemaal klaar bent met de relatie, zeg je gewoon dat je wat tijd voor jezelf nodig hebt. Ze zullen het zeker begrijpen, en als jullie samen weer bij elkaar komen, zal negen keer van de tien de relatie veel sterker zijn dan eerst.

... Maar wat als het dat niet is? Ik wist dat die vraag zou komen. Dus, wat als je even vrijaf hebt genomen en als je die avond met je partner ging eten, was alles net zo slecht als de dag dat je besloot dat je wat tijd nodig had? Op dat moment is het misschien een duidelijk teken dat de relatie zijn vonk volledig heeft verloren en dat het tijd is om aan de stekker te trekken. Ja, het zal pijn doen. Maar als de beproefde uitspraak "Afwezigheid maakt het hart groter" niet de overhand had, dan zou je waarschijnlijk moeten stoppen met het verspillen van tijd en energie aan iets dat gewoon niet werkt.

Dus, laat de afwezigheid het hart groter maken? Ja. Als je verliefd bent op deze persoon of gewoon van hun gezelschap geniet en ze wilt hebben, is het antwoord ja. De afwezigheid ZAL het hart groter maken. Zorg er altijd voor dat je tijd voor jezelf weghaalt, en onthoud dat tijd doorbrengen zonder je geliefde ervoor zorgt dat je ze meer wilt hebben. Hoewel het absoluut gek klinkt, zie je op deze manier betere resultaten. Stik niet. Geef jullie twee alle tijd, en zie hoe de romantiek vonk. En als dat niet zo is? Dan is het tijd om verder te gaan.

Wat zijn je gedachten hierover? Geloof je dat afwezigheid het hart doet groeien? Denk je dat het anders is voor elke situatie? Heb je ooit een pauze genomen van een relatie en het lukt niet? Of maakte de pauze alles beter? Laat het ons hieronder weten! We zouden graag van je horen!

1

Leave a Reply

− 1 = 2