Zal hij terugkomen?

3 0

Een breuk is ongelooflijk moeilijk voor beide partijen. Jullie twee hebben waarschijnlijk pijn, ongeacht wie de sloop heeft gedaan. Een van de grootste gedachten die door je hoofd gaat, is waarschijnlijk: zal hij terugkomen? Dit is een vraag die alleen de tijd zal beantwoorden, maar we gaan je denkproces een beetje helpen. We hebben een lijst met enkele van de belangrijkste redenen waarom een ​​man terugkomt, een paar vragen die je jezelf moet stellen om te beslissen of er een kans is dat hij terugkomt en wat je zelf moet doen terwijl je wacht.

5e1ffd7a32257bb806a3f118b6e9b2cd

Redenen dat hij terug mag komen

 1. Hij mist je

De grootste reden dat iemand teruggaat naar zijn ex is dat ze deze persoon echt missen. Ze missen hun glimlach, hun persoonlijkheid, het plezier dat jullie twee samen hadden; ze missen alles over jou. Als hij je echt mist, komt hij terug. Dat is gewoon een feit van het leven. En als u de communicatielijn open laat, hoort u hem vroeg of laat.

 1. Hij is veranderd

Als jullie beiden uit elkaar gingen vanwege iets dat hij deed of een manier waarop hij acteerde, zal hij hoogstwaarschijnlijk terugkeren wanneer deze dingen zijn verholpen. Bijvoorbeeld: als je moe was van het roken van sigaretten en hij zou niet stoppen (hoewel hij wekenlang veelbelovend zou zijn!), Kun je ervoor kiezen hem te verlaten. Op dit punt zal hij beseffen hoeveel de relatie voor hem betekent en uiteindelijk de slechte gewoonte doorsnijden. Wanneer het over is, kan hij je vragen op een 'rookvrije' datum; een grote verrassing voor jou, hij heeft de sigaretten eigenlijk alleen voor jou opgegeven.

 1. Hij betreurt het breken

Aan de andere kant, als je ex-vriend het uitmaakt (om welke reden dan ook), kan hij zich realiseren dat het een vergissing was een paar dagen of weken op de weg. Dit is nogal gebruikelijk, omdat je weet hoe het oude gezegde luidt: je weet niet wat je hebt tot het weg is. Als hij je kwijt is en spijt heeft dat hij het met je heeft uitgemaakt, zal hij ongetwijfeld een poging doen om terug te keren.

 1. Hij mist de seks

Oké, laten we eerlijk zijn: we hebben allemaal behoeften. Vooral mannen. Als jullie twee zijn gebroken en hij geen actie onder de lakens krijgt, kan hij naar je terugkijken voor wat goede ouderwetse liefhebberij. In deze situatie raad ik je aan om naar de heuvels te rennen; het heeft niets te maken met hem die je mist of weer bij je wil zijn, hij wil gewoon 'wat krijgen'. Niet cool!

 1. Hij wil niet alleen zijn

Sommige mensen snakken naar gezelschap en kunnen er niet tegen om alleen te zijn; zelfs de gedachte om alleen te zijn, maakt hen wild! Als je vent het type is dat het leuk vindt om in een relatie te zijn en een hekel heeft om alleen te zijn, kan hij terugkomen om het gezelschap nieuw leven in te blazen. Het betekent niet noodzakelijk dat hij bij JULLIE wil zijn, hij wil gewoon bij IEMAND zijn. Dus wees voorzichtig met deze reden!

5892487393_b3c3a6572f_z

Vragen om jezelf te stellen

1
 1. Is de relatie slecht verlopen??

Vielen jullie te veel te vechten voordat het uiteenvallen plaatsvond? Was er een of andere vreselijke gebeurtenis - misschien vals spelen - die leidde tot het uiteenvallen? Als je relatie op slechte voorwaarden eindigt, is het waarschijnlijk het beste om de relatie in het verleden te verlaten. Maak je geen zorgen of hij terug zal komen of niet - als de relatie zo slecht was, is het tijd om verder te gaan. Je verspilt niet alleen je tijd, maar je energie en emoties op iets dat waarschijnlijk ook in de toekomst niet zal werken.

 1. Is hij boos op je over iets?

Heeft je ex-vriend iets om boos op te zijn? Heb je iets met hem gedaan of iets gezegd dat hem serieus kwaad heeft gemaakt, zo erg dat jullie zijn uit elkaar gegaan? Dan vind ik het vreselijk om het te zeggen, maar hij komt waarschijnlijk niet terug. In deze specifieke situatie moet JIJ het reiken en corrigeren doen. Waarom zou hij in vredesnaam de moeite doen als het in wezen jouw schuld is (niet helemaal natuurlijk, breuken zijn bijna nooit eenzijdig)? Hij zal niet terugkomen als hij boos is. Als je hem wilt, excuses en neem het vanaf daar.

 1. Negeert hij jou?

Oké, dus als de man van je houdt, zal hij je niet negeren. Hij zal misschien niet snel en enthousiast zijn om al uw berichten te beantwoorden, maar hij zal u zeker niet dagen laten hangen - tenzij hij natuurlijk met u klaar is en niet van plan is terug te komen. Dus stel jezelf deze vraag: negeert hij jou? Of reageert hij? Zelfs een klein antwoord is een teken dat hij mogelijk nog steeds geïnteresseerd is. Maar bombardeer hem niet met sms-berichten of telefoontjes; wees kalm en beheerst, waarover we meer praten in het gedeelte "Wat je moet doen".

 1. Lijkt het alsof hij jou mist??

Je kunt zien wanneer iemand je mist: ze doen een poging om terug te praten, ze sturen je kleine schattige emoticons, ze glimlachen een beetje als ze je in het openbaar zien (hoewel ze het waarschijnlijk proberen te verbergen). Hij kan ook de dingen die je hem hebt gegeven in de loop van de relatie houden in plaats van ze weg te gooien. Hij praat NOG STEEDS over jou tegen zijn vrienden en familieleden. Als er een duidelijk teken is dat hij je mist, dan zal hij waarschijnlijk terugkomen en proberen de relatie te herstellen.

 1. Is hij iemand anders aan het zien??

Deze is de kicker. Ja, soms proberen mensen snel iemand anders te dateren om gevoelens van een ander te laten verdwijnen (de goede oude 'rebound'), maar de meeste mensen zullen na een uiteenvallen nog lang wegblijven van de datingscène. Als hij niemand ziet of zelfs moeite doet, denkt hij eraan om met je samen te werken of probeert hij aan zichzelf te werken voordat hij de volgende stap met iemand anders zet. Alleen de tijd zal dit leren!

ee5cea24d495136d4696367298ef14af

Wat je zou moeten doen

 1. Wees niet te wild

Of hij het uitmaakte of dat je het uitmaakte, WEES NIET TE EAGER. Bestorm hem niet met sms-berichten en telefoontjes. Als hij je sms't, haast je dan niet om hem binnen tien seconden terug te sms'en. Je wilt niet wanhopig lijken en je wilt zeker niet dat hij denkt dat hij je om zijn vinger gewikkeld heeft. Ik zeg niet om de man dagenlang te laten hangen zonder een reactie, maar hou je hoofd koel. Ontspannen en nonchalant zijn en niet te gretig zijn, is veel aantrekkelijker voor mannen dan een vrouw die aanhankelijk en behoeftig lijkt.

 1. Neem tijd voor jezelf

Het beste advies dat iemand je geeft na een breuk is om tijd voor jezelf te nemen. Doe alle dingen die je graag doet en werk aan die niet-zo-geweldige delen over jezelf die je zou willen veranderen. Maak jezelf gelukkig en zelfverzekerd, op welke manier dan ook. Maak je geen zorgen over het vinden van een andere man en maak je geen zorgen over het behagen van iedereen om je heen. Een uiteenvallen is moeilijk, dus neem de tijd om na te denken en alles op te lossen wat er in je leven misschien verkeerd is. En natuurlijk, ga uit en heb plezier met je beste vrienden; er is geen beter medicijn dan lachen, juist?

 1. Wees charmant en verleidelijk

Als je klaar bent met tijd nemen voor jezelf en je hebt genoeg informeel gepraat met dit ex-vriendje en je bent klaar om het een tandje bij te zetten, denk eraan om de controle over jezelf te hebben. Je bent misschien erg opgewonden dat jullie twee aan het chatten zijn en zelfs een beetje flirten, maar laat dat niet gebeuren! Je moet charmant en verleidelijk zijn; laat hem WIL je. Laat hem beseffen wat hij heeft verloren en laat hem werken om je terug te krijgen. Zoals we eerder al zeiden, wees niet gretig of aanhankelijk; wees de vrouw van zijn dromen, de vrouw met wie hij alles zal doen om opnieuw bij hem te zijn. Terug rennen in zijn armen zal zeker niets veranderen en je zult waarschijnlijk weer in een breuk terecht komen!

 1. Do not Rush In to Anything

Ik weet het; het laatste dat je wilt doen is WACHTEN wanneer je met je ex-vriend praat over het weer bij elkaar komen. Maar dames, terug haasten naar een relatie met je ex is een grote vergissing. Doe het rustig aan! Laat hem ervoor werken. En als je besluit opnieuw te gaan daten, maak het dan niet te serieus. Veel plezier met elkaar en genieten van elkaars gezelschap; de rest zal volgen.

4619795c2339550dd4ef5e4bdf211c82

Dus ja, break-ups zijn moeilijk. Ze zijn uiteindelijk hartverscheurend en je zult je afvragen of je ex terug zal komen. Hoewel de tijd de ENIGE manier is om te vertellen, helpen deze tips je zeker op weg.

Ben je in een breuk geweest? Kwam je ex-vriendje bij je terug, of ging je uit elkaar en ging je met andere mensen daten? Als hij terugkwam, waarom kwam hij terug? Was de relatie afgelopen? Laten we ALLE sappige details bekijken!

1

Leave a Reply

+ 73 = 80