10 boeken die elke vrouw in haar 20-er jaren zou moeten lezen

5 0

Als je, zoals wij, tegenwoordig niet echt veel tijd hebt om een ​​goed boek te lezen, is het logisch om de 10 boeken te vinden die je MOET DEFINITIEF lees in je 20's. In plaats van te praten, hebben we besloten om gewoon in te springen ... Beginnend met 10 en regelrecht naar beneden naar de NUMMER EEN boek dat alle vrouwen in haar 20's zouden moeten lezen.

Ben je klaar voor hen?

10. De hulp door Kathryn Stockett

De Help by Kathryn StockettWe besloten om weg te gaan van de roze, pluizig uitziende hoezen en duiken meteen door naar iets gruigs, aangrijpend en zeker een bestseller! The Help is een boek dat het perspectief van drie verschillende vrouwen vertelt: Skeeter, Minny en Abileen.

Skeeter is de dochter van een rijke familie (wit) en heeft dienstmeisjes. Abileen en Minny vertellen het verhaal van de meiden zelf. Je zult ook een hele reeks emoties doormaken - je zult het volledige gamma bereiken van de manieren waarop vrouwen ooit werden onderdrukt door de mannen die eronder woonden. Met een kronkelend verhaal tussen feminisme, seksisme en racisme, zou je kunnen ontdekken dat je dit boek niet kunt neerleggen.

9. Jane Eyre door Charlotte Bronte

Jane Eyre by Charlotte BronteDit is een boek dat je waarschijnlijk op school had moeten lezen, maar als je het niet had gelezen, moet je jezelf zeker een kopie laten maken (digitaal of anderszins) onmiddellijk, zo niet eerder!

Dit is een van de beste boeken ooit voor vrouwen die er zijn - het beschrijft de emotionele achtbaan die combineert als een fel onafhankelijke vrouw in een wereld waar ze niet altijd haar vrouwelijke rechten mocht uitoefenen. Oh en om op te starten, het is ook een romance-roman!

8. A Thousand Splendid Suns van Khaled Hosseini

EEN Thousand Splendid SundsMet de War on Terror in de media op een dagelijkse basis, is het logisch om dingen vanuit een ander perspectief en in te zien Duizend schitterende zonnen, je krijgt het perspectief van een vrouw die leeft in een door oorlog verscheurd land, en volgt haar moed en hoop door een vrij emotionele reis. Hartverscheurend, moedig en magnifiek zijn allemaal woorden die worden gebruikt om deze internationale bestseller te beschrijven. Het is misschien tijd om een ​​exemplaar voor jezelf te bemachtigen.

7. The Bell Jar van Sylvia Plath

De Bell Jar by Sylvia PlathEen vrouw die schijnbaar alles heeft wat ze wil, Esther Greenwood is de held van dit verhaal en je zult haar strijd tegen depressie volgen nadat je hebt gekregen wat ze wilde - de stage in een van de populairste tijdschriften van New York. Ik denk dat we er al achter zijn gekomen dat niet alles altijd is zoals het lijkt en dit is zeker het geval in het semi-autobiografische boek van Sylvia Plath dat je van begin tot einde in zijn greep zal houden. Als je een vrouw bent die ooit het gevoel heeft gehad dat ze onder druk gezet wordt om zich aan te passen aan de idealen van anderen, dan is dit zeker een boek dat je moet lezen.

6. Delta van Venus door Anaiks Nin

Delta of Venus by Anaïs NinJe zult nooit echt naar het geheel kijken 50 tinten grijs boek op dezelfde manier opnieuw nadat je dit ongelooflijk ranzige en seksueel stimulerende boek hebt gelezen, aangeboden door een van de sauciest schrijvers aller tijden. Als je de bijna amateuristische manier waarop 50 Shades of Gray werd geschreven niet leuk vond, zul je zeker verliefd worden op dit literaire wonder! Het is prachtig geschreven en je hebt van begin tot einde grip gekregen - elke saaie pagina!

5. Zelfhulp door Lorrie Moore

Self-Help by Lorrie MooreAls je, zoals de meesten van ons, je niet echt in de zelfhulpsectie van de boekwinkel bent en de boeken meer betuttelend vindt dan stimulerend, Self-Help is een boek dat je meteen moet ophalen! Het zal je meer leren over vrouw zijn in deze gekke wereld dan je eerst dacht dat je het al wist, en met een grappige, speelse manier van schrijven zul je waarschijnlijk merken dat je barst van het lachen in dit nogal verbazingwekkende boek. Dit is absoluut een van de 10 populairste boeken die elke vrouw in haar 20's zou moeten lezen!

1

4. Vijftig tinten grijs door E L James

Vijftig Shades of Grey by E L JamesKom op - we hebben het allemaal goed gelezen? Het was misschien niet een van de best geschreven boeken van onze tijd, maar het heeft miljoenen vrouwen over de hele wereld zeker geholpen om hun seksleven te openen en, als er niets anders was, dat was een vrij verbazingwekkend punt om te maken, als er niets anders was.

Je wordt meteen verliefd op Ana en Christian Gray - de zwaartepunten van het boek, en je zult zien dat de saucistisch geschreven seksscènes in BDSM-stijl je al gauw wat stoute dingen laten denken. Het is niet het beste boek ooit geschreven, maar het is absoluut een van de leukste!

3. Mannen komen van Mars, Vrouw komt van Venus door John Gray

Mannen Are from Mars, Woman Are from Venus by John GrayGeschreven door een relatietherapeut, dit is een relatie-zelfhulpboek dat je zeker niet van kant mag maken. Het verkocht meer dan 50 miljoen exemplaren en rangschikte het hoogst gerangschikte werk van non-fictie in de jaren 1990, het bracht ook een behoorlijk verbazingwekkende 121 weken door op de bestsellerlijst, waardoor het absoluut een boek is dat je moet lezen, gewoon om te zeggen dat je hebt gelezen het als niets anders.

Je zult veel leren van dit boek, vooral als je schijnbaar hopeloos bent in relaties. Bijvoorbeeld, wist je van de mannenhol ...?

2. The Hunger Games door Suzanne Collins

De Hunger Games by Suzanne CollinsGeschreven in 2008, dit is een boek dat je gewoon moet lezen, vooral omdat de tweede film binnenkort zal verschijnen! Na het nogal interessante, bijna sci-fi-achtige verhaal van Katniss Everdeen, zou je de situatie niet geloven waar ze zichzelf in stort.

Toen we dit boek lazen, waren we enigszins bezorgd dat we het niet leuk zouden vinden vanwege het ietwat sciencefiction-element, maar blijf erbij - we beloven je dat het een erg vermakelijk boek is! Als je ons niet gelooft, is dit boek verkocht in 38 gebieden over de hele wereld en is het vertaald in meer dan 20 verschillende talen!

1. Lolita door Vladimir Nabokov

Lolita by Vladimir Nabokov

Als je van een goede ondeugende lees houdt, moet deze ze allemaal verslaan! Oorspronkelijk gepubliceerd in 1955 in Parijs, werd het oorspronkelijk geschreven in zowel Russisch als Engels. Het is een zeer controversieel boek en is ondertussen in een aantal landen verboden. Het volgt het leven van Humbert Humbert, de hoofdrol, en zijn rare, enigszins teleurstellende relatie met een meisje van net 12. Hoewel het controversieel is, brengt het zeker een aantal vragen met zich mee en zal je zeker aan het denken zetten.!

Dus daar heb je ze - de 10 boeken die elke vrouw in haar 20's zou moeten lezen. Waarom niet lezen en ons laten weten wat u van hen vond? En natuurlijk horen we het graag als u denkt dat andere boeken de snit hadden moeten maken! We horen graag uw gedachten!

1

Leave a Reply

− 7 = 1