10 minst pijnlijke plaatsen om een ​​tatoeage te krijgen voor meisjes

2 0

De gedachte aan een naald die in je huid graaft lijkt behoorlijk pijnlijk, toch? Maar wat als ik je zou vertellen dat er eigenlijk een aantal tattoo-locaties zijn met zeer minimale pijn? Dat is juist! Er zijn niet alleen 1 of 2, maar 10 verschillende plaatsen waar je een tatoeage kunt krijgen zonder zelfs maar één enkele traan. Zie het als volgt: het voelt niet echt als een naald om door je huid te druipen, het voelt gewoon alsof iemand je op een vervelende manier met een speldenprik prikt. Dat gezegd hebbende, hier zijn 10 minst pijnlijke tatoeage locaties die je niet van pijn zullen laten gillen, gewoon een beetje geïrriteerd raken voor een lange tijd!

59270f68bd6d5e4d28a81a0c1619d42a

1. Buitenste schouder

Buitenste Shoulder

Je hebt ongetwijfeld tatoeages van de buitenste schouder gezien, of ze nu klein waren, alleenstaande tatoeages of iets veel grootser (beter bekend als een halve mouw). Daar zijn drie redenen voor. Ten eerste zijn deze tatoeages 99% van de tijd zichtbaar. Ten tweede is er veel vleesruimte om een ​​meesterwerk te tekenen. Ten derde is het de minst pijnlijke plek om een ​​tatoeage te krijgen. Als je op zoek bent naar een schattige tatoeage die er goed uitziet met minimale pijn, raad ik een buitenste schouder tat aan.

2. Dij

dij tattoos

Je hebt waarschijnlijk een recente instroom gezien in het aantal dij tattoos op vrouwen. Dit is vanwege de simpele reden dat dij tattoos om verschillende redenen steeds populairder worden. Net als de buitenste schouder is er voldoende ruimte om je canvas op te schilderen. De pijnhoeveelheid is zeker verdraagbaar met een dijtattoo, en het beste van alles: dijtattoos zien er absoluut AANBIDDEND samen met je favoriete korte broek. Moet ik nog meer zeggen?

3. Pols

Pols tattoo

1

Was je aan het denken om een ​​schattige kleine tatoeage om je pols te krijgen? Nou, je zult blij zijn te weten dat pols-tatoeages niet alleen vrouwelijk en schattig zijn, maar ook een van de minst pijnlijke plekken om te tatoeëren. Dus ga je gang - rock dat kleine hart waar je van gedroomd hebt of krijg een korte quote waar je van houdt, het zal geen pijn doen!

4. Bovenrug

Bovenste Back tattoo

De achterkant is een ander uitstekend gebied voor tatoeages vanwege de enorme beschikbare ruimte. Veel mensen kiezen ervoor om tatoeages over de gehele lengte van de bovenste helft van hun rug te laten lopen, terwijl anderen een kleinere tatoeage aan één kant van de rug kiezen. Hoe dan ook, rug tatoeages zijn redelijk minimaal als het gaat om pijn - zolang je weg blijft van de wervelkolom en oksel gebied. Dan zie je jezelf misschien turen en kronkelen van de pijn!

5. Shin

Scheenbeen tattoo

Onder de knie en boven de enkel is een uitstekende plek om een ​​tatoeage te krijgen, vooral als je ervoor kiest om het op de buitenkant van je scheenbeen te plaatsen, weg van het bot. Of je nu kiest voor een grote tatoeage die de helft van je been bedekt of iets kleins en schattig, je kunt er zeker van zijn dat je geen last zult hebben van een intense hoeveelheid pijn. Om maar te zwijgen over shin-tatoeages die er echt mooi uitzien met een cropped jeans en shorts!

6. Hals

nek tattoos

Net zoals rug-tatoeages, zijn nek-tatoeages echt gemakkelijk te hanteren, zolang je maar weg blijft van de wervelkolom. En nee, je zag geen dingen: nek tatoeages worden ongelooflijk populair in de vrouwelijke tattoo wereld, net als dij tattoos. Veel vrouwen breken de tattoo-wereld binnen en kiezen deze locatie voor hun eerste, de meest voorkomende plek direct achter het oor. Maak je geen zorgen jezelf een tattoo te denken die dicht bij het hoofd moet pijn doen - die denkrichting kan niet verder van de waarheid zijn.

7. Ribben

rib tattoos

Nu ga ik hier niet zitten om tegen je te liegen: de ribben zijn iets pijnlijker dan de andere 6 genoemde locaties, maar het is absoluut geen gebied dat tot tranen leidt. Je hebt misschien de indruk dat rib-tattoos pijn moeten doen ... ik bedoel, de ribben zijn een nogal gevoelig gebied, toch? Integendeel! Ribben zijn dik en klaar om te gonzen als het gaat om pijn. Dus ik nodig je uit om eindelijk dat citaat of de bloem op je ribbenkast te krijgen. Het zal er geweldig en superheet uitzien als het tijd is voor het bikiniseizoen!

8. Heupen

heup tattoo

Ken je die schattige hippe tatoeages? Degene met de bijpassende set met illustraties aan beide kanten? Ja, je weet waar ik het over heb. En ik WEET dat je van ze houdt - hoe zou je dat niet kunnen? Hippe tatoeages zijn niet alleen sexy en trendy, ze zijn ook behoorlijk pijnloos! Of je nu kiest voor de bijpassende set tats aan weerszijden of iets wilt hebben dat over je onderbuik loopt, wees gerust, je zult niet de slechtste tijd van je leven hebben. En wanneer alles voorbij en klaar is, zult u houden van hoe sexy de tattoo eruitziet tegen uw jeans en korte broeken.

9. Maag

Maag tattoo

Maag-tatoeages zijn gewoon cool. Bovendien zijn ze 95% van de tijd verborgen uit het zicht, wat een belangrijk verkoopargument is voor diegenen die geen zichtbare tatoeages willen. Tatoeages van de magen zijn ook vrij pijnloos, ongeacht waar u ze aanbrengt - op uw onderbuik, op uw zij, zelfs rond uw navel!

10. Borst

Borst tattoo

Je ziet misschien borsttatoeages vaker bij mannen, maar vrouwen breken zeker in de borsttattoo wereld. Borsttatoeages zijn heet, eenvoudig en eenvoudig. Je kunt een verbazingwekkend ontwerp bedenken dat je hele borst bedekt en het zal er geweldig uitzien. Bovendien zijn ze gemakkelijk te herkennen, zien ze er geweldig uit met overhemden en badpakken en hoef je geen gekke hoeveelheid pijn te verwerken. Blijf gewoon weg van het okselgebied!

Bedenk dat de pijnstolerantie van iedereen anders is - wat voor sommigen pijnloos kan zijn, kan voor anderen heel ingeworteld zijn. Maar deze 10 locaties zijn door de meerderheid van de mensen die op die plekken getatoeëerd zijn als de minst pijnlijk ervaren. Dus waar wacht je op? Laat de angst voor pijn je niet weerhouden van het krijgen van de tatoeage die je altijd al hebt gewild. Ga op stap en pak die inkt!

Dames, heb je ooit een tatoeage gehad in een van deze specifieke locaties? Ben je het ermee eens dat ze het minst pijnlijk zijn, of heb je een pijnlijke ervaring gehad? Laat het ons weten!

1

Leave a Reply

18 − 9 =