20 Get Well Wensen voor de operatie

2 0

Binnengaan voor een operatie is niet een gedachte waar veel mensen van genieten; een ervaring die meestal de behandeling van een medisch probleem is, al erg genoeg op zich. Gaan 'onder het mes', of het nu om medische of cosmetische redenen is, zal altijd een hele ontzettende ervaring worden. Er zijn risico's waarmee rekening moet worden gehouden, naast hersteltijden. Een patiënt die binnenkomt voor een operatie is een patiënt die nu echt een vriend kan gebruiken.

Krijgen Well Wishes Before Surgery 1

Als je die vriend (of familielid) bent, hand in hand door je BFF of de operatie van je zuster, is het een goed idee om je hoofd te verlichten wanneer je je zorgen maakt. Dat is waar vrienden voor zijn, toch? Om je hand door de slechte tijden heen te houden en je af en toe ook aan het lachen te maken?

Hier zijn een paar dingen die je zou kunnen zeggen of sms'en naar je vriend of familielid om binnen te komen voor een operatie, om hun gedachten op hun gemak te stellen en hen meer op hun gemak te laten voelen:

20 Get Well Wensen voor de operatie

1 - Hallo, beste vriend, ik hoop dat het goed gaat met je. Ik weet dat het vandaag een grote dag voor je is, maar ik ben hier voor jou aan de andere kant. Ik zal je druiven geven en tijdschriften lezen, en ik zal je indien nodig helpen in de badkamer. Vrienden moeten er zijn om op te leunen als de tijden een beetje moeilijk worden, dus, in de woorden van Bill Withers, kun je "op me leunen".

2 - Ik weet dat je vandaag bang bent. Het is een eng ding dat gebeurt. Maar het komt goed, ik weet het. En ik kom eraan om je aan het lachen te maken als je wakker wordt. Denk er zo over na: de operatie die je vandaag hebt, zal al die problemen die je eerder had, stoppen. Het leven zal zoveel beter zijn als je eenmaal volledig hersteld bent. Doe rustig aan, houd het vast en onthoud altijd dat ik hier ben.

3 - Vandaag is voorbij voordat je het weet. We zullen lachen en grapjes maken, onheil veroorzaken, in een oogwenk. Waar je vandaag doorheen gaat? Het is slechts een kort moment in vergelijking met alle geweldige tijden die we zullen hebben als je helemaal beter bent. Hou van je vriend. Zie je aan de andere, BETERE kant.

4 - Je ziet me daar misschien niet. Je weet misschien niet eens dat ik er vandaag helemaal ben, maar dat zal ik zijn, elke stap van de weg. Chirurgie is eng, maar ik hou je hand vast. Het is beangstigend, maar ik zal er zijn als je wakker wordt, met een glimlach op mijn gezicht en vriendelijke ogen om je erdoorheen te helpen. Ik hoop dat je operatie goed gaat vandaag. Ik zie je wanneer je wakker wordt!

5 - Als het vandaag te moeilijk wordt, waan je je dan thuis. Stel je voor dat je ontspant op de bank, een kopje thee in de hand, favoriete Disney-film op tv. Ik zal achter je aan rennen, je kopjes thee brengen en ervoor zorgen dat je alle chocolade hebt die je nodig hebt om je te helpen. Beste vriend, het wordt een grote dag, maar ik beloof dat ik hier op je wacht.

Krijgen Well Wishes Before Surgery 3

1

6 - Ik weet dat je niet wilt dat mensen het weten, maar ik kon zien dat je bang was. Ik kon voelen dat je je vandaag zorgen maakte. Ik kon voelen dat je me echt nodig had. Ik hoop dat je operatie zo goed gaat als je vandaag kunt verwachten en dat je hersteltijd kort en krachtig is, maar wat je ook nodig hebt, bel me gewoon. Ik ben er zo meteen!

7 - Met alle scheidingen die we samen hebben meegemaakt, zou je denken dat een beetje opereren een wandeling in het park zou zijn. Wat is een kleine ingreep als je honderd keer je hart hebt gebroken? We hebben het door al die slechte dagen en uiteenvallen heen gehad en we zullen het vandaag halen. Ik heb je rug, Bestie, word snel beter!

8 - Ik heb altijd geloofd dat een beetje positiviteit je door de slechte dagen heen zal leiden en vandaag stuur ik al mijn positieve vibes naar je toe. Ik haat de gedachte dat je door een operatie moet gaan, bang moet zijn of je zorgen moet maken, maar je bent in goede handen, met goede artsen, en je moet er zeker van zijn dat je de beste zorg krijgt die je kunt. Ik ben er wanneer je me nodig hebt, hoe lang of kort de herstelperiode ook is. Krijg jezelf terug, vecht in fitheid. We hebben wat onheil te maken!

9 - Wat vind je van ontspanning vandaag, van je operatie, en zorg ik voor alle zorgen? Je hebt de dokters gehoord - ze hebben deze procedure honderd keer of vaker gedaan. Je moet gewoon je vertrouwen in hen stellen, je ogen sluiten en met alles beter wakker worden dan toen je voor het eerst ging slapen. Veel geluk daar! Ik zal er zijn om je te laten lachen na alles!

10 - Het is normaal dat je je zorgen maakt over een operatie en ik wil dat je weet dat je al je angsten en zorgen aan mij kunt overbrengen. Als ik je zorgen kan kalmeren, zal ik dat doen. Als ik antwoorden op uw vragen kan vinden, zal ik dat gewoon doen. Als je een kopje thee, een glas water, koffie, iets te eten of gewoon een nieuw tijdschrift wilt, ga ik het pakken. Dit is de ene keer dat je het mag 'melken', beste vriend, dus ga je gang. Laat me een tijdje de tijd nemen.

Krijgen Well Wishes Before Surgery 2

11 - Ze moeten een gelofte afleggen voor vrienden, iets dat past bij de huwelijksregels van 'in ziekte en gezondheid'. We kunnen elkaar zulke geloften hebben afgelegd, maar als een vriend ben ik hier zeker elke stap van vandaag. Als je me nodig hebt, houd ik je hand vast. Als je moet huilen, veeg ik je tranen weg. Ik weet dat het waarschijnlijk zinloos is om te zeggen dat je je geen zorgen moet maken, maar dat zou je echt niet moeten doen. Je komt goed. Ik weet dat je het zal doen. Ik hoop dat alles goed gaat met je!

12 - Er is een goede kans dat u van deze operatie zult herstellen en slechts een fractie van de pijn en het leed zult voelen die u eerder voelde, dus u moet vandaag een GOED iets zien, en niet een SLECHTE of ENIGE. De hersteltijd zal kort en krachtig zijn, over in een oogwenk, en dan ben je weer helemaal op de been, doe wat je zo goed doet - lachend op de gezichten van anderen. Maar voor vandaag nog - dag van de operatie - en alsjeblieft, laat me de glimlach op je gezicht toveren? Ik zal je missen, makker, snel beter worden!

13 - Ik weet dat je me niet nodig hebt om je te vertellen hoe dapper, sterk of vastberaden je bent, maar ik wil gewoon dat je weet dat ik al die dingen over jou weet. Ik weet ook dat het vandaag goed gaat. Je bent sterk genoeg om te herstellen van je operatie en om het leven aan de andere kant groter en beter te maken. Wat er ook gebeurt, of je me nodig hebt om een ​​handje te helpen of niet, ik zal er zijn. Ik hou van je, gast, ik hoop dat de dokters je repareren!

14 - Chirurgie is net om de hoek, we tellen de uren, minuten en seconden af. Ik weet dat het groot en eng is, maar ik maak me geen zorgen. De medische professionals weten wat ze doen en ik geloof echt dat God over je kijkt. Ik ben hier aan het wachten en kijk elke vijf minuten wanhopig mijn telefoon naar de tekst om te zeggen dat je weer terug bent. Zie het gewoon als een lang dutje. (Sommigen wensen zo'n dutje!) Blijf veilig, blijf goed, alles zal snel weer beter worden.

15 - Godzijdank voor de moderne geneeskunde. Zonder dit zou je niet wachten om vandaag een operatie te ondergaan, hoewel, ik weet zeker dat je liever alles behalve dat doet. Stel je eens voor hoeveel beter je leven zou kunnen zijn als je wakker wordt, en hoe gelukkig je zult leven als je klaar bent met je herstel. Een enge vandaag betekent een betere morgen. Ik kan niet wachten om te zien welke avonturen op onze weg komen.

16 - Ik dacht dat ik u een berichtje zou sturen om u te laten weten dat ik echt van u zal genieten, dat u zult lachen op ongepaste tijden, en waarschijnlijk helemaal verkeerd zult zeggen, in de komende paar dagen en weken. Hoe lang het ook duurt om te herstellen; dat is hoe lang ik bij je zal zijn. Chirurgie is een groot probleem, hoe 'minder' ze ook zeggen. Het is tijd dat ik voor een verandering de vervelende ben ... ��

17 - Soms zal het leven ons testen. Het zal ons verdriet en pijn bezorgen, waarvan we sommige kunnen corrigeren en rechtzetten, waarvan we sommige niet kunnen. Het zal ons obstakels en veldslagen sturen, dingen die ons naar beneden halen, maar ook dingen die ons opbeuren. Ik kan me voorstellen dat het vandaag iets is dat je naar boven brengt en je ook naar beneden haalt. Chirurgie is niet leuk. Het is zeker niet de top van onze 'leuke' lijst. Wat gebeurt er daarna? dat is leuk. Je zult beter worden, de ziekte en pijn van je vorige problemen kwijt raken. Het wordt een behoorlijke rit. Maak je klaar om in te knijpen!

18 - Ik wilde vandaag iets super grappig schrijven, maar ik wilde niet het risico lopen dat je het las NA je operatie en dan een steek eruit klapt! Weet gewoon dat ik hier ben voor jou, wat je maar nodig hebt, en ik wens je de eenvoudigste en snelste herstelmogelijkheden. Beterschap!

19 - Hé lieve vriend! Ik hoop dat je snel beter zult worden. Ik heb er veel van, het leven om te leven en ik hoop dat je voor de rit bent. Denk eraan; als je ooit een operatie nodig hebt, moet je er ook zijn om mij te helpen herstellen. Ik speel gewoon, maar ik wens het allerbeste voor vandaag. Ik zie je aan de andere kant - het leven staat op het punt een hele lading beter te worden!

20 - Gelukkig, vriend, de persoon die vandaag je operatie doet is veel beter dan ik ooit was in het spelen van het spel, Operation. Herinner je je dat spel? Nou, als je wakker bent en ik aan de andere kant ben, op weg naar herstel, laten we zeggen dat we dat spel pakken en het spelen? Sterker nog, laten we zeggen dat we veel dingen samen doen. Laten we een lijst maken. Ik zie je snel, vriend, en ik stuur al mijn positieve gedachten en wensen naar je toe.

1

Leave a Reply

+ 17 = 21