42 gekke dingen om te doen met vrienden

3 0

We willen allemaal gekke dingen doen, dus waarom niet? We betreuren immers alleen de kansen die we niet hebben genomen ... of althans de kansen die dat hebben spaak voor ons die we niet hebben genomen! Het is belachelijk om onnodige kansen te nemen, maar er zijn absoluut kansen die je wilt nemen. Degenen die met je hart en ziel spreken.

Zoals het verhaal gaat, liggen onze dromen vaak buiten onze comfortzone. Wat we het liefst doen, al die leuke gekke dingen, we doen ze niet, omdat ze ons ongemakkelijk maken.

Soms is het niet de angst om ons tegen te houden, maar eerder ons eigen gebrek aan verbeeldingskracht. We raken verstrikt in het leven en vergeten te vragen wat we nog meer kunnen doen om dingen interessanter te maken.

Voor diegene die op zoek zijn naar leuke en gekke dingen om met je vrienden te doen, heb ik er een paar voor je gevonden. Het is tijd om een ​​beetje te leven!

42 gekke dingen om te doen met vrienden

Stap in de auto en rijd

Pak een weekendtas in als je moet en vergeet je ID en wat geld / kaarten niet, maar maak geen beslissing waar je naartoe moet. Ga gewoon op pad en zoek het uit terwijl je verder gaat; het enige doel is om zoveel mogelijk plezier te hebben.

Besluit ja te zeggen tegen alles wat je onderweg tegenkomt, zolang het niet ronduit gevaarlijk is. Die idioot die je om een ​​drankje vragen? Zeg ja. Dat gekke themapark dat er waanzinnig uitziet? Ga daarheen. De bar die er vreemder uitziet dan vreemd? Probeer het.

Kan AirBnB en hotels niet betalen? Probeer couchsurfing.com! Zorg ervoor dat u de recensies van iemand leest voordat u besluit om bij hen te blijven ...

(PS neem wel een EHBO-set, een deken, een telefoonlader, een GPS, wat water en snacks mee wanneer je in de auto stapt om ergens anders naartoe te gaan ... omdat je niet weet wat er zal gebeuren of waar je eindigt Dat is het avontuur!)

1

Zeg ja tegen je eigen stad

Kan het zich niet veroorloven om de weg op te gaan? Zeg in plaats daarvan ja in je eigen stad. Probeer alle geweldige en rare ervaringen die je tegenkomt. Net zoals de eerste regel van improviseren (in theater) is om altijd ja te zeggen tegen wat je mede-acteur heeft voorgesteld, doe hetzelfde in je stad - probeer alles wat je tegenkomt.

Doe een totale make-over 

Dit is een perfecte weekenduitstap oefening, maar als je een weekend niet weg kunt, doe het dan in je eigen stad. Kortom, wat je doet, is dat je het huis verlaat met niets anders dan een overlevingspakket in je tas. Tegen het einde van het weekend zou je een tas vol kleding, een nieuw kapsel en een nieuwe make-upstijl moeten hebben. Als je je geen glanzende nieuwe garderobe kunt veroorloven, neem dan genoegen met één outfit. En je zou het in een tweedehandswinkel kunnen ophalen!

Wil je het zo gek maken als mogelijk? Over elkaar maken. D.w.z. jij bent niet degene die je nieuwe stijl bepaalt - je vrienden zijn het.

Probeer Town in een andere stijl uit

We voelen ons echt comfortabel in onze gebruikelijke stijl, dus hoe zou het zijn om voor een dag iemand anders te worden? Stijl jezelf en je vrienden in een stijl die je normaal nooit zou dragen. Probeer dan de hele dag actueel te blijven, te doen wat je je voorstelt dat iemand met die stijl zou doen en te zien hoe het voelt. Waarom zou je bijvoorbeeld geen hippie, een punk of een trendsetter zijn? Wat het ook is, zorg ervoor dat het iets is dat heel anders is dan jij.

Als het je niet uitmaakt om het in je eigen stad te doen, probeer het dan ergens in de buurt.

Het zal gek zijn om een ​​tijdje iemand anders te proberen en misschien ontdek je ook dat het te gek bevrijdend is. Het doet tenslotte geen pijn om dat ego een beetje los te maken.

Spook elkaar

Neem een ​​slaapzak mee en ga naar het bos of een verlaten huis en kampeer 's nachts. Lees spookverhalen en praat over het paranormale.

Vergeet de zaklantaarn niet. En uhm knoflook, zilveren staven en andere dingen om vampieren en geesten af ​​te weren. Mogelijk ook iets praktischer. Als peperspray als je meer echte gevaren tegenkomt.

42 gekke dingen om te doen met vrienden

Draai een wereldbol

Als geld geen probleem is, sluit dan je ogen, draai een wereldbol en leg je vinger neer. Dan moeten jullie allemaal naar waar je vinger gaat (misschien een punt maken van het uitsluiten van oorlogszones).

Zet op een toneelstuk

Ooit geprobeerd acteren en regisseren? Het is moeilijker dan het lijkt. Daag jezelf uit om een ​​toneelstuk voor een klein publiek te spelen. Misschien begin je met een korte vijftien minuten durende wedstrijd en verlaat je Shakespeare voor later ...

Woon een stand-upcomedy-workshop bij

Mensen laten lachen is gemakkelijk, goed. Of niet. Vooral niet als je vijftig paar ogen hebt die naar je staren. Maar wat een sensatie als je ze aan het lachen maakt!

Ga naar een Improv Class

Ooit geprobeerd improvisatie? Gaat u met de stroom van dingen verzinnen op het toneel? Zo niet, dan is het een geweldige ervaring om te delen met vrienden. En als je vrienden gek zijn, zal de improvisatie ook gek zijn!

  42 gekke dingen om te doen met vrienden

Straatprestaties opvoeren

Of je nu besluit om een ​​lied te zingen, een poëzieslag te doen, te dansen, straatmagie te gebruiken of op een doos te staan ​​die een grappig verhaal vertelt (zoals die hoek in Hyde Park in Londen), het maakt niet echt uit. Zolang je de moed verzamelt om daarheen te gaan en het te doen.

Merk op dat het niet overal is toegestaan ​​om op straat te spelen, dus eh, kijk uit voor de politie ... of ontvang een vergunning!

42 gekke dingen om te doen met vrienden

Ga skydiven

Kan het gekker worden dan uit een vliegtuig springen? Waarschijnlijk niet. Als jij of je vrienden hoogtevrees hebben, is dit waarschijnlijk geen goed idee.

Ga paragliden

Paragliding is niet zo slecht als skydiven, toch? Het is in ieder geval niet zo hoog ...

42 gekke dingen om te doen met vrienden

Ga hangen met een band

Je zou misschien niet in staat zijn om backstage met de Rolling Stones te praten, maar je zou backstage kunnen chatten om een ​​lokale band te zien, zonder twijfel.

Als er een grotere band in de stad is, zoek dan uit waar ze verblijven en hang rond bij het zwembad van het hotel.

Een berg beklimmen

Er is iets wilds aan klimmen naar de top van een berg. Breng je vrienden samen en beslis een nabijgelegen top om te beklimmen. Zorg ervoor dat je weet wat je aan het doen bent, of krijg een gids. Klimmen naar de top is cool, verdwalen halverwege is niet ... Vergeet niet, de meeste bergtoppen hebben geen geweldige ontvangst van mobiele telefoons, als die er al zijn ...

42 gekke dingen om te doen met vrienden

Ga naar Vegas

Vegas is zo gek als jij het bent. Maak het gek.

Geen Hablo Englese 

Ga ergens naartoe waar mensen geen Engels spreken. Ga met andere woorden weg bij de toeristen. Het kan hilarisch zijn om met bewegingen te proberen rond te komen. En het is een geweldige manier om problemen op te lossen, want onderweg kom je onderweg wel eens tegen problemen aan ...

42 gekke dingen om te doen met vrienden

Slaap onder de sterren

Als het zomer is, ga dan naar een plek waar je kunt kamperen onder de sterrenhemel. Er is iets vreemds aan om zo open te zijn. Vreselijk romantisch als je de juiste persoon meeneemt ...

Breng een tent mee voor het geval het begint te regenen en zorg ervoor dat je jezelf vormberen beschermt.

Draag een gekke outfit voor een club

Je wilt misschien niet een hele dag iemand anders zijn, maar hoe zit het met clubben met een gekke outfit die iemand anders voor jou heeft uitgekozen? Of misschien zelf kiezen? Breng je vrienden samen en ga naar de stad met de gekke outfits. Heel letterlijk.

Ga Skinny Dipping

Er is iets te zeggen om naakt te zijn. Het is bevrijdend. Dus waarom niet gaan skinny dompelen met je vrienden? Zorg er gewoon voor dat je het op een lege plek doet, zodat je jezelf niet laat arresteren ...

Kidnap elkaar 

Om de beurt kidnappen we elkaar voor het weekend - een van jullie maakt een plan, de rest van jullie weten er niets van.

42 gekke dingen om te doen met vrienden

Woon een open auditie bij

Ooit voor een rechter moeten zingen? Of een monoloog lezen? Moest je ter plekke handelen? Het is meeslepend. En het is zeker dat je je vermogen om voor een menigte te praten en je zenuwen behandelt, kunt oefenen!

Ga naar een pretpark

Je bent nooit te oud om te gillen als je op de achtbaan stapt. Werkelijk. Niet te oud om suikerspin te eten en probeer teddyberen te winnen door hoepels te gooien of op dingen te schieten. Zorg er wel voor dat je niet op elkaar schiet ...

Ga naar een schietbaan

Ooit een pistool vastgehouden? Ooit op een doelwit geschoten? Waarom niet wat oefenen? We willen tenslotte allemaal Angelina Jolie zijn Mijnheer en mevrouw Smith soms, niet wij?

Leer om een ​​motor te rijden

Breng de meiden bij elkaar en rij motorrijbewijzen. Waarom niet?

42 gekke dingen om te doen met vrienden

Schik een maskerade bal

Er gaat niets boven een gemaskerde bal, toch? Dus waarom niet een regelen ?! Doe net alsof het het carnaval van Venetië is en zorg ervoor dat mensen zichzelf terugtrekken als de edelen en gewone mensen in die ene stad waar, nou, de edelen en gewone mensen zich konden mengen en vermengen, want ze droegen allemaal maskers ... Soort ondeugend ...

Doe een Boudoir-opname

Veel fotografen bieden tegenwoordig boudoir-shoots aan en willen niet op zijn minst één sexy shot van zichzelf?

Doe een pyjamafeest

OK, dus misschien is dit niet zo gek, maar behalve het dragen van PJ's, het eten van ijs en het gooien van popcorn naar elkaar, waarom geen champagne drinken en wat waarheid spelen of durven?

42 gekke dingen om te doen met vrienden

Waarheid of Durf

Speel een spelletje waarheid of durf (geen PJ's nodig) waar je een paar heel grappige uitdagingen tegenkomt.

Cards Against Humanity

Zet de bende bij elkaar en nodig al je verliefdheid uit om Cards Against Humanity te spelen. Het zal zeker een interessante nacht worden ...

Probeer je overlevingsvaardigheden

Woon een survivalcursus in de natuur bij. Leer te overleven met niets meer dan een mes tot je beschikking.

Als het niet anders is, zul je daarna veel comfortabeler kamperen!

Woon een Renaissance Faire bij

Dek jezelf uit in middeleeuwse kleding en ga naar een Renaissance Faire - die buiten Los Angeles is episch, maar er zullen zeker nog andere zijn die net zo goed zijn in het hele land..

Woon een Crazy Festival bij

Er zijn een hoop gekke festivals en kermissen over de hele wereld - gebruik Google om ze te vinden. Van mensen die met stieren door een stad lopen naar modderfestivals. Er is echt iets voor iedereen. En sommige dingen zijn vreemder dan andere ... Oh en laten we Burning Man niet vergeten. Het ene festival komt niemand terug van hetzelfde als voordat ze vertrokken ... of doen ze?

Woon een muziekfestival bij

Als je op sommige festivals niet zo gek wilt worden als sommige festivalgangers, ga dan gewoon naar een gewoon muziekfestival. Het wordt daar ook behoorlijk gek. Kijk voor inspiratie Bridget Jones Diary 3. Als je van Ed Sheeran houdt, ben je onderweg om het te zien ...

42 gekke dingen om te doen met vrienden

Leer duiken

Duiken is niet eenvoudig. En er is lef voor nodig. Sterker nog, soms heel veel lef. Volg een cursus en ga duiken in de oceaan.

Natuurlijk helpt het als je het je veroorloven om naar het Caribisch gebied te gaan of iets om te leren duiken ... maar je kunt vrijwel overal ter wereld leren duiken!

42 gekke dingen om te doen met vrienden

Bezoek een Ghost Town

Er zijn veel spooksteden in Amerika. Sommigen spookier dan anderen. Ga ze verkennen met je vrienden. Breng de geesten gewoon niet mee naar huis.

Compliment vreemden

Ga naar de stad voor wat etalages en plezier, en welke winkel je ook bezoekt, zorg ervoor dat je ten minste één persoon complimenteert.

Dit kan je leven mogelijk veranderen als je goed bent in het complimenteren van mensen. Het helpt zeker het ijs breken en vrienden maken overal mee naar toe!

Vertel mensen dat je van hen houdt

Daag je vrienden uit om iedereen waarvan je houdt te vertellen dat je van hen houdt. Soms vergeten we om onze naaste en dierbaren te vertellen dat we van hen houden, soms zijn we er gewoon niet erg goed in.

Crash a Wedding

Zoek een bruiloft en laat het crashen. Zorg ervoor dat het een bruiloft is die groot genoeg is om verloren te raken in de menigte. Het zal niet geweldig zijn als je erachter komt ...

42 gekke dingen om te doen met vrienden

Brieven schrijven

Wanneer was de laatste keer dat u iemand een echte, juiste brief schreef? Er is niets zo goed als het ontvangen ervan, dus misschien moet je het proberen ... Nog beter, schrijf een liefdesbrief! Het wordt tijd dat iemand ouderwetse romantiek terugbrengt in de stad.

Mensen hebben ook trends aangegeven die willekeurige complimenten en ander soort letters schrijven en hen over de stad achterlaten. Kom met iets leuks dat je hele groep vrienden samen zou kunnen doen. Je kunt gewoon complimenten sturen naar iedereen die je kent, als je wilt!

42 gekke dingen om te doen met vrienden

Maak een film

Schrijf een script van drie minuten en film het met je telefoons. Bewerk het samen en plaats het op YouTube, of maak een musical.ly-video.

Als je jezelf nog nooit voor een camera hebt gezien, wordt het tijd om dat nu te doen ...

42 gekke dingen om te doen met vrienden 42 gekke dingen om te doen met vrienden

Doe een gekke fotoshoot

Denk je dat het gemakkelijk is om een ​​model te zijn? Denk nog eens na. Dus, in plaats van te proberen de perfecte fotosessie te maken, doe een gekke fotosessie! Verkleed je in gekke outfits en leg alles vast op de camera. Stel een collage samen, of een fotoalbum om te onthouden in de toekomst. Het zal je nog jaren aan het lachen maken.

Woon een Circusklasse bij

Leer jongleren, loop een strak touw, slik vuur of vlieg in een trapeze. Of waarom niet clownerie? Wat het ook is, zorg ervoor dat het iets is dat je buiten je comfortzone doet stappen. En stel je voor - jij en al je vrienden als clowns op trapezes ... Nu is er een gedachte!

Beter nog - loop weg met het circus. De kans is echter groot dat je gepakt wordt. Het was niet zoals het in 1895 was ... Toen kon je nog steeds wegkomen met die dingen. Tegenwoordig hebben alle circussen 500 vergunningen, er zijn grenscontroles en je zult waarschijnlijk niet ver komen ... Wat is er gebeurd met ouderwetse romantische ideeën? Kan iemand niet de vrijheid terugbrengen om weg te kunnen rennen met het circus? (Om je leven te spenderen met het opruimen van paardenshit hoogstwaarschijnlijk, maar toch ...)

1

Leave a Reply

7 + 3 =