60 Moeder Dochter Tatoeages

2 0
Vorige1 van de 2volgende

Er is een speciale band tussen moeders en dochters die niemand anders kan begrijpen. De liefde die een moeder voor een dochter heeft, is eeuwig en omgekeerd. De connectie is bijzonder en krachtig, en dat komt vooral omdat beide vrouwen zijn. Een dochter deelt niet alleen genetica en DNA met haar moeder; ze deelt ook uiterlijk, emoties en dromen. Veel vrouwen zien hun moeder als hun beste vriend. Dat gezegd hebbende, een geweldige manier om die magische liefde te tonen is door een bijpassende tatoeage. Hier zijn 60 geweldige keuzes die je als inspiratie zou kunnen gebruiken.

1. Grafische tattoo met halve vlinder 

1. mother daughter tattoo

via Instagram / elifont1108

Een tattoo met een halve vlinder kan verschillende connotaties hebben. Het zou kunnen betekenen dat in combinatie de helften een hele vlinder worden met vleugels om te vliegen en doelen te bereiken. Het is een uiterst delicate soort tatoeage die pure liefde en bewondering uitstraalt van een moeder naar een dochter en omgekeerd.

2. Slik tatoeage

2. mother daughter tattoo

via Instagram / janielalangton

Zwaluwen zijn zo delicaat en elegant. Ze symboliseren vrijheid maar tegelijkertijd liefde en bewondering. Deze emoties bepalen vaak de verbinding die een vrouw heeft met haar moeder.

3. Kleurrijke libel 

moeder daughter tattoo_03

via Instagram / angelolambo

Een libel is een aantrekkelijk insect dat symbool staat voor diepte van karakter, volwassenheid en verandering, zowel op emotioneel als mentaal niveau. Een bijpassende tatoeage tussen een moeder en een dochter kan een gelegenheid zijn om liefde te laten zien, ook al zijn de tijden veranderd en hebben de omstandigheden je van elkaar gescheiden.

4. Jij en ik

moeder daughter tattoo_04

via Instagram / kah-knee-sha

Deze "jij en ik" met een harttattoo is eenvoudig maar uiterst suggestief. Het laat in feite zien dat de band tussen een dochter en een moeders aandeel onbetaalbaar is.

5. Zonnebloem-moeder-dochter tattoo 

moeder daughter tattoo_05

via Instagram / sammileester

"Je bent mijn zonneschijn" is zo'n krachtige uitdrukking. In de vorm van een tatoeage met een zonnebloem op de achtergrond kan dit alleen maar betekenen dat moeders meer van hun dochters houden dan van wat dan ook ter wereld.

6. Love You / Love You More

moeder daughter tattoo_06

via Instagram / electricempiretattooinc

Heeft je moeder gevoel voor humor? Bekijk deze kinderachtige en toch super leuke tattoo. Het lijkt erop dat het is gemaakt door een 6-jarige, die heel goed past bij de perceptie die elke moeder heeft - dat een dochter een dochter is en geen vrouw, ook al is ze 30.

7. Muziek geïnspireerde tatoeage 

moeder daughter tattoo_07

via Instagram / laylad73

Vrouwen die fan zijn van tatoeages die meer grafisch en geometrisch zijn, zouden dit geweldige muziekontwerp kunnen uitproberen. Het is strak en aantrekkelijk, perfect voor een bijpassende moeder-dochter-tatoeage.

8. Betekenisvolle berichtentattoo 

moeder daughter tattoo_08

via Instagram / makaykay_xo

Sommige moeders en dochters zijn beter met het geschreven woord dan met het gesproken woord. Een tatoeage speciaal voor anderen is misschien precies wat ze nodig hebben om zich speciaal te voelen.

9. Overlappende harten

moeder daughter tattoo_09

via Instagram / terry.christine

Deze overlappende harttatoeage ziet er zo delicaat en geniaal uit. De ene is rood en de andere is groen, wat zeker een bijzondere betekenis heeft voor de moeder en dochter op de bovenstaande afbeelding.

10. Infinity moeder-dochter tattoo

moeder daughter tattoo_10

via Instagram / olgapinks

"Love you more" en "Love you you most" - twee zinnen die de wereld voor een moeder en een dochter kunnen betekenen. Laat deze zinnen invoegen in een oneindige tatoeage en voel je als de meest speciale vrouw in de ogen van je moeder.

11. Bijpassende vlinders 

moeder daughter tattoo_11

via Instagram / dwagonfwy

Een bijpassende vlindertattoo is een geweldige manier om te laten zien hoeveel u echt van uw moeder houdt. Kies voor een interessant ontwerp en personaliseer het volgens uw eigen voorkeuren. Helder blauw met tinten van roze en geel zien er fantastisch uit!

12. Zuivere liefde

moeder daughter tattoo_12

via Instagram / gabriellebeth

Minder in meer, zelfs als je een tatoeage krijgt. Vooral een 'Love'-tatoeage kan het meest opvallende effect hebben. Beschouw een aantrekkelijk lettertype en laat je moeder er ook een krijgen.

13. Anchor Tattoo

moeder daughter tattoo_13

via Instagram / missyjess88

Een ankertattoo kan veel connotaties hebben. Omdat het gebonden is aan land en zee, kan het stabiliteit en kracht betekenen. Een dergelijke indrukwekkende moeder-dochter tatoeage kan betekenen dat, wat er ook gebeurt in het leven, je altijd steun van elkaar zult hebben.

14. Duiven

moeder daughter tattoo_14

via Instagram / xx_sophiebabe1_xx

De duif is een uitstekende vogel die delicatesse en elegantie uitstraalt. Een bijpassende tattoo kan veel betekenissen hebben voor een moeder en dochter. Ook al ben je helemaal volwassen en ben je klaar om te vliegen, er zal altijd iemand zijn om je te troosten wanneer de tijden moeilijk worden.

15. Moeder-dochter geïnspireerde tatoeage

moeder daughter tattoo_15

via Instagram / bcodes

Bewaar het geheugen van je moeder voor eeuwig met deze inspirerende tatoeage. Het is emotioneel en het zal je helpen herinneren dat je moeder er altijd voor je zal zijn.

16. Bij elkaar passende uilen 

moeder daughter tattoo_16

via Instagram / rainbowbear17

Als zowel jij als je moeder een ontwikkeld gevoel voor humor hebben, kun je dit schattige tattoo-ontwerp misschien proberen. Deze bijpassende uilen zijn hilarisch en tegelijkertijd zo interessant.

17. Moeder-dochtertattoo met krachtig bericht

moeder daughter tattoo_17

via Instagram / americangypsytattooco

Een motiverend citaat voor je moeder getatoeëerd op je lichaam heeft het meest krachtige effect. Het is iets dat jullie voor altijd zullen delen, om maar te zwijgen over het feit dat de zin altijd zal herinneren aan de speciale band die jullie hebben.

18. Bijpassende tatoeage met paardenbloemaccent

moeder daughter tattoo_18

via Instagram / cerylnaptattoos

Paardebloemen zijn ongelooflijk delicate bloemen. Kies voor een interessante tekening en combineer deze met een leuke boodschap voor je moeder / dochter. De uiteindelijke tatoeage ziet er ongelooflijk uit.

19. Leuke moeder-dochter tekening

moeder daughter tattoo_19

via Instagram / dani.duds

Laat je innerlijke kind doorschemeren en overweeg deze eenvoudige maar geweldige tatoeage. Het laat duidelijk zien hoe bijzonder de band tussen een moeder en een kind kan zijn.

20. Clover Matching Tattoo

moeder daughter tattoo_20

via Instagram / makayla.dawn13

Een geluksklavertje kan een verbazingwekkende betekenis hebben voor een moeder en een dochter. Ga voor dit geweldige ontwerp en markeer de liefde die je voor elkaar hebt met een permanente tatoeage.

21. Leuke bijentattoo

moeder daughter tattoo_21

via Instagram / I_gearhart

Dit idee van een moederddochter-tatoeage is absoluut geweldig. De bij op de foto hierboven ziet er zo zacht en broos uit. Het kan een liefde voor dingen betekenen - toewijding, liefde, bewondering en meer.

22. Grafische moeder-dochter tattoo

moeder daughter tattoo_22

via Instagram / jojo_raidernation

Als je een bijpassende tatoeage bij je moeder wilt hebben, maar je wilt dat deze uniek is, personaliseer je deze dan. Verzin een originele tekening en maak het belangrijk voor jullie tweeën.

23. Infinity Heart Tattoo 

moeder daughter tattoo_23

via Instagram / witchhayzle

De liefde van een moeder voor haar dochter is voor altijd, en dat is precies wat de bovenstaande tatoeage zegt. Laat het op je pols tekenen en het zal je altijd herinneren aan de speciale band die je deelt met de belangrijkste vrouw in je leven.

24. Dochtertattoo moeder-dochter

moeder daughter tattoo_24

via Instagram / voeteninks

Tatoeages van veren herinneren ons vaak aan de Native American. In sommige culturen symboliseren veren de kracht van de vogels. Een bijpassende moeder-dochter-tatoeage kan betekenen dat er een spirituele connectie is tussen jullie twee, een band die alleen jij kunt begrijpen en genieten.

25. Puzzel geinspireerde moeder-dochter tatoeage

moeder daughter tattoo_25

via Instagram / gabsnicol_

Moeders en dochters vullen elkaar aan. Ze kunnen op elkaar lijken, ze kunnen dezelfde visies en percepties van het leven delen. Dat gezegd hebbende, een bij elkaar passende puzzel-tatoeage zou kunnen betekenen dat wanneer de twee samen zijn, ze elkaar perfect begrijpen.

26. Wings Tattoo

moeder daughter tattoo_26

via Instagram / thecornertattoostudio

Heb je vleugels nodig om te vliegen? Gebruik er een en geef de andere aan je moeder. Een bijpassende tattoo met vleugels is echt inspirerend. Het gaat allemaal om de kracht van twee mensen en om hoe ver ze kunnen gaan als ze samen zijn.

27. Olifant / Olifant Baby-moeder-dochter Tattoo

moeder daughter tattoo_27

via Instagram / shaylaneppl

In de stemming voor een grappig kopen funky tatoeage? Wat dacht je van een schattig olifantenfamilie? Het kan heel goed gaan om je pols, om maar te zwijgen over het feit dat het zo vol zit met een moeder en een dochter.

28. Discreet Mother Daughter Tattoo

moeder daughter tattoo_28

via Instagram / audjmcd

Speelse tatoeages staan ​​dit seizoen in de trend. De foto's in de bovenstaande afbeelding geven de relatie weer van een moeder met een dochter; het is tegelijkertijd eenvoudigweg verbluffend.

29. Hartvormige Lady Bug Tattoo

moeder daughter tattoo_29

via Instagram / brianrva

Een hartvormige lieveheersbeestje is zonder twijfel een origineel ideaal voor een tatoeage. De bovenstaande foto ziet er vrij eenvoudig uit; en toch kan het een opvallende impact hebben op een moeder en dochter.

30. Funky lippenstift-tattoo

moeder daughter tattoo_30

via Instagram / _tattoojoey

Deze funky lippenstifttattoo is geschikt voor modieuze moeders en dochters. Als je een elegant type meisje bent met een even elegante moeder, dan zal dit idee van een tatoeage perfect bij jullie passen.

Vorige1 van de 2volgende

1

Leave a Reply

87 + = 88