8 manieren om iemand te krijgen om je te vergeven

2 0

Wanneer je met iemand vecht, is het gewoon verschrikkelijk. De twee van jullie praten waarschijnlijk niet, je weet dat de andere persoon boos op je is, en je wilt gewoon dat alles weer beter wordt. Maar wat kunt u doen om ervoor te zorgen dat deze persoon u vergeeft? Hier is een lijst met 8 geweldige manieren om iemand te vergeven!

e55d80c2ddabd8cde01d5ccc47177838

  1. Geef ze wat ruimte

Na een ruzie moet je deze persoon wat tijd geven om te ontspannen en af ​​te koelen. Ze willen waarschijnlijk niet snel met je praten na het gevecht, omdat de spanningen hoog zullen zijn en jullie waarschijnlijk niet meteen denken. Als je nu iets probeert, kan het nog erger worden! De eerste stap om te nemen is om een ​​stap terug te doen en de situatie wat te laten sudderen, dan kunt u doorgaan naar de volgende stap.

  1. Vergeef jezelf

Hoe kun je verwachten dat iemand anders je vergeeft als je jezelf niet eens kunt vergeven? Serieus, voordat je iemand smeekt om je nog een kans te geven, moet je eerst zorgen dat je vrede met jezelf hebt. Ja, je hebt een grote fout gemaakt en nu betaal je de prijs. Ja, je bent misschien iemand kwijtgeraakt vanwege je slechte daden. MAAR je bent alleen maar een mens, en soms doen we domme dingen die andere mensen uitschakelen. Begrijp dat je alleen maar mens bent en dat je fouten zult maken. Vergeef jezelf, maar vooral leer van deze fout. Zodra je dat hebt gedaan (toegegeven en geleerd van je fout en jezelf hebt vergeven), dan kun je proberen met ze te praten - stap 3.

  1. Praat het uit

Soms is het enige dat iemand nodig heeft om je te vergeven een diep, lang gesprek. Jullie twee moeten bespreken wat er is gebeurd, waarom ze er boos over zijn en wat je kunt doen om het te repareren. Communicatie is de sleutel tot elke relatie - of het nu je broer, je beste vriend of je vriend is - dus het nemen van wat tijd om te gaan zitten en echt diepgaand over dingen te praten is een noodzakelijke stap om iemand te vergeven om je te vergeven.

de12ecfbaab895ade8160a350f7d2f96

  1. Vraag hen om vergeving - en bedoel het

Een simpele "sorry", waar je het weghaalt alsof het geen probleem is en zelfs geen oogcontact met de andere persoon maakt terwijl je zegt dat het extreem onoprecht is en de andere persoon dit weet! Je moet om vergeving vragen en het eigenlijk menen. Mensen willen een oprechte, oprechte verontschuldiging horen, niet iets dat ze achter de achterkant van een doos met granen lezen. Als je echt wilt dat ze je vergeven, moet je ze laten zien dat je oprecht bent met je excuses. Oogcontact maken. Grijp hun hand. En vertel hen dat je oprecht spijt hebt. Niet alleen dat, maar misschien wil je de verontschuldiging een beetje langer maken, zoals "Joe, ik weet dat ik een grote fout heb gemaakt. Ik heb alles verpest en het maakt me van binnen dodelijk. Alsjeblieft, ik wil alleen je vergeving. Ik zal doen wat nodig is. Alsjeblieft, Joe "- iets in deze zin is een uitstekende keuze!

  1. Geef toe dat je fout was

Oké, dus je vraagt ​​om vergeving; maar kun je zelfs toegeven dat wat je deed fout was? Mensen aan de andere kant willen weten dat je begrijpt wat je hebt gedaan, NIET goed was en dat je weet dat je het NIET nog een keer moet doen! Geef de andere persoon absoluut toe dat je het bij het verkeerde eind had, en verontschuldig je nogmaals voor je acties.

5317da101358de5a4ede3aa160c84530

  1. Wees extra vriendelijk

Als je om een ​​verontschuldiging vraagt, maar deze persoon als vuil beschouwt, zal je verontschuldiging niet erg lang gaan duren. VRIENDELIJKHEID is wat je excuses naar een hoger niveau tilt! Extra vriendelijk zijn voor deze persoon zal hen laten zien dat je echt spijt hebt en je wilt dat ze zich speciaal voelen. Vriendelijkheid zal hen laten zien dat je respect voor hen hebt en de dingen weer goed wilt maken. Behandeling met iets anders dan absolute vriendelijkheid is een eenvoudige manier om te laten zien dat je niet echt klaar bent voor vergeving.

1
  1. Doe iets leuk voor ze

De gemakkelijkste manier om iemand te vergeven, is door gewoon iets leuks voor ze te doen! Misschien wilden ze een nieuwe film zien en blijf je nee zeggen omdat het 'dom lijkt'. Je krijgt ruzie met hen en plotseling sta je voor de deur met bioscoopkaartjes en een grote verontschuldiging. Dit laat hen niet alleen zien dat het je iets kan schelen, maar het laat hen ook zien dat je alles doet om hen te vergeven.

d4c135fd7ebf6406fca53c0eeb9164ad

  1. Laat ze zien die je hebt gewijzigd

Vergeving betekent in wezen niets als je niet leert van je fouten. Je moet ze laten zien dat je bent veranderd. Als ze boos waren op een bepaald iets, repareer het dan. Soms is de tijd het enige dat laat zien dat je bent veranderd, en als dat het geval is, laat hen dan weten dat je niet zult vergooien en de tijd zal laten zien dat je het meent.

Hoe krijg je iemand om je te vergeven?

1

Leave a Reply

70 − 69 =