Ice of Winter Baby Boy-namen

3 0

Er zijn wetenschappelijke verschillen, kleine verschillen tussen baby's die in de zomer geboren worden en baby's die in de winter geboren zijn, en de tijd van het jaar waarin ze geboren zijn, kunnen invloed hebben op de manier waarop hun leven voor hen is uitgehakt. Dit effect, een zeer omstreden effect, is algemeen bekend als het "seizoen van geboorte" -effect, en is niet echt helemaal begrepen.

Als u een winterbaby verwacht, kan het interessant zijn om te horen dat uw babyjongen enigszins afwijkende persoonlijkheidskenmerken heeft vanwege het seizoen waarin zij voor het eerst zijn verschenen. Het staat natuurlijk niet helemaal op het voorplan van je geest. Er zijn veel belangrijker factoren voordat je je afvraagt ​​hoe de koude temperaturen het temperament kunnen beïnvloeden dat je kind heeft als het opgroeit. Kies bijvoorbeeld de naam van het ijs of de babybabyjongen. Het benoemen van uw kind is een belangrijk ritueel, slechts een onderdeel van het grotere kind-dragende proces.

Ijs or Winter Baby Boy Names 2

Gelukkig, als het te koud (voorbestemd) ijs of winter baby boy namen komt, heb je een overvloed aan opties om uit te kiezen.

Unieke jongensnamen voor de winter en hun betekenis

Esp - niet alleen een prachtige boom, Aspen is ook een prachtige winter- en sneeuwvakantieomgeving voor menig vakantieganger.

Baldur - een naam ontleend aan de Noorse mythologie, hij werd gerestaureerd na een eerder ongelukkig incident met een op maretak gebaseerde speer en sindsdien nauw verbonden met de "maretaklegende". (De legende is dat het verband houdt met vruchtbaarheid, winter en medicijnen.)

Balthazar/Balt - hoewel we het niet zeker weten, was dit naar verluidt de naam van een van de drie wijze mannen die geschenken aan Jezus in de kribbe brachten.

Boreas - een god van de Griekse mythologie, Boreas werd niet alleen beschouwd als de brenger van kou en winter, maar ook de God van de koude noordenwind.

Chris - een verkorte versie van Christopher, die je ook zou kunnen hebben, de naam is al generaties lang nauw verbonden met Kerstmis en alle dingen feestelijk.

Christelijk - deze naam is populair rond Kerstmis om dezelfde redenen als Christus / Christopher.

1

Cole - als je een slecht kind was, heb je een brok steenkool in je opslag voor Kerstmis. Gelukkig is er een naam die daar hand in hand mee gaat. Hopelijk is je kind niet zo ondeugend als de naamgenoot.

Cris - voor het geval je de traditionele, ouderwetse spelling van Chris of Christopher niet leuk vindt, kun je kiezen voor Cris of Cristopher.

Crispin - alles is fris en koud buiten in de winter, en Crispin is een naam die misschien net een comeback maakt! Dit is eigenlijk een Latijnse en Romeinse naam, oorspronkelijk afkomstig van Crispinus. Destijds was de naam een ​​weerspiegeling van mannen en vrouwen met krullen. Dat is letterlijk wat het betekent.

Douglas - dit is eigenlijk de naam van een soort kerstboom, dus we vinden dat het een behoorlijk geschikte winternaam is voor babyjongens.

Fred of Freddy/Freddo - in het Italiaans betekent freddo letterlijk 'koud' en de Catalanen gebruiken het woord 'fred' ook voor verkoudheid. Het is ook een super leuke naam voor een babyjongen, en een die in de afgelopen jaren in populariteit is gegroeid.

Granaat - kan worden gebruikt als een naam voor een jongen of een meisje dat in de winter is geboren, granaat is eigenlijk de geboortesteen voor baby's die in januari zijn geboren.

Hemant - deze naam komt uit India en is naar verluidt zowel 'goud' als 'vroege winter'.

mortelbak (of Hodr) - we noemden Baldur, uit de Noorse mythologie, en nu gaan we een kleine vermelding maken van deze broer en tweeling - Hodr of Hod. Helaas doodt deze tweeling Baldur, de grote apocalyptische reeks gebeurtenissen die het einde van de wereld zou betekenen.

vijzel - zoals in Jack Frost

Janus - de god van nieuw begin en overgang.

vlaamse gaai - dit is de naam van een vogel die in de winter veel voorkomt.

uitrusting - Kit Harrington was de acteur die het personage Game of Thrones speelde, Jon Snow. Je begrijpt waarom we de verbinding hebben gemaakt, goed?

Ledas - betekent 'ijs' in het Litouws.

Leidde ons - betekent 'ijs' in het Lets.

lumi - deze naam heeft zijn oorsprong in Finland en Estland en betekent letterlijk 'sneeuw' in beide talen.

Mitra - een naam die is afgeleid van de mythen van het oude Rome, Mithras zou zijn geboren op het moment van de winterzonnewende, maar was eigenlijk een god van de zon, eerder dan de kou en de winter. Je hebt waarschijnlijk nooit van hem gehoord omdat de oorsprong in de Romeinse tijd allemaal voortkomt uit een religie die enigszins een mysterie lijkt te zijn. We weten er niet zoveel van.

Nicholas - een veel voorkomende naam, Nicholas of, beter gezegd, Sinterklaas, is een van de oudste oorsprong van de traditionele kerstman van kerstman die we vandaag kennen en liefhebben.

Nick - een verkorte versie van Sinterklaas, het is geen wonder dat babyjongens in deze tijd van het jaar Nick of Nicholas worden genoemd dan in andere.

Ijs or Winter Baby Boy Names 3

Kerstmis - je kon de namen van babyjongens voor de winter niet echt noemen zonder een beetje vermelding voor Noel, zou jij dat kunnen?

noorden - Kanye West en Kim Kardashian hebben dit onlangs heel beroemd gemaakt, en het zou een geweldige naam zijn voor zowel jongens als meisjes. Dat is onze mening, maar wat is de jouwe?

Odin - een andere Noorse naam, Odin is in de loop van de jaren veel met de Kerstman vergeleken, en wanneer je in gedachten houdt dat de mythologische legende blijkbaar rond vloog rond Kerst (Yuletide) rondvliegend, met het brengen van goodies aan de mensen die het waard waren, je begrijpt waarom de vergelijking is gemaakt.

Rece - Reece en Rhys zijn veel voorkomende namen, maar Rece betekent eigenlijk 'koud' in het Roemeens en kan een interessant twaalspel in de winter maken op de klassieke spelling.

roodborstje - een vogel die veel voorkomt in de winter en de kersttijd, en ook de rechterhand van Batman, Robin maakt een geweldige naam voor zowel babyjongens als babymeisjes in deze tijd van het jaar. (En een ander om eerlijk te zijn.)

Rudolf - Rudolph het rendier met de rode neus heeft duidelijk veel te bieden met zijn exemplaar. We betwijfelen dat babyjongens die Rudolf heten, eigenlijk rode neuzen hebben.

Rudy - een naam die vaak nauw verbonden is met Rudolph, die duidelijk iedereen herinnert aan de winter / feestperiode, Rudy is eigenlijk van Duitse afkomst en betekent 'beroemde wolf'.

Sneeuw - je zou kunnen gaan en Snow kiezen als de naam van een babyjongen. We denken dat het voor zowel jongens als meisjes zou werken.

Storm - als je een grote fan bent van een goede ol'-sneeuwstorm, ben je misschien gewoon een fan van de naam 'Storm' voor een babyjongen. Het is een goede, maar eentje die problemen oplevert. Als de naam hem humeurig maakt, wacht dan tot hij zijn tienerjaren bereikt ... dan zal hij echt een storm opzetten!

Wabonishi - een inheemse Amerikaanse naam die zich vertaalt naar 'hij die de winter overleeft'.

Whittaker - deze naam betekent 'wit veld' in het oud Engels en is niet alleen een gewone achternaam, maar ook een vrij unieke voornaam voor een babyjongen. De 'witte' referentie maakt het perfect voor baby's die in deze maanden zijn geboren, waar sneeuw de grond bedekt.

William - de Sweet William-bloem is er een die met plezier kan overleven en groeien in de winter, en wij denken dat dit de mooie basis vormt voor de naam van een babyjongen. William is een naam die verbonden is met grootheid, adel en adel en die nooit uit de mode lijkt te raken. (Ook: prins William is een beetje een hottie, toch?)

Winter - als je een baby hebt die in de winter is geboren, zou je het eenvoudig Winter kunnen noemen. Het is een geweldige naam voor zowel babyjongens als babymeisjes en is hard op weg een populaire keuze te worden.

Yas - een inheemse Amerikaanse naam, de vertaling van Yas is 'sneeuw'.

Yukio - dit is een Japanse naam, letterlijk betekent sneeuwjongen.

1

Leave a Reply

2 + = 12