Oogtrillingen bijgeloof

5 0

Heb je ooit geloofd in iets echt bijgelovigs dat al je vrienden om je lachten? Het maakt niet uit of u zich schaamt voor uw bijgeloof of niet, velen van ons geloven in sommigen. Het kan een zwarte kat zijn die de weg oversteekt, een spiegel verbreekt die zeven jaar pech is, of zelfs bijgeloof met betrekking tot oogtrekkingen.

Als je ooit een oogkramp hebt gehad, weet je waar ik het over heb. Waarom trilt je oog willekeurig als het normaal helemaal niet zou werken? Het kan een beetje nieuwsgierig zijn en je aan veel verschillende dingen laten denken - vooral wanneer er een zeer lange geschiedenis is over oogstreng bijgeloof.

Veel culturen van over de hele wereld hebben bijgeloof over wanneer je ogen trillen en wat het precies betekent. Het is van mening dat je kunt vertellen wat er gaat gebeuren op basis van welke oogtrekkingen en wanneer. Als je wilt weten welke culturen de toekomst voorspellen op basis van oogkrampen, hier zijn ze dan.

Oogtrillingen bijgeloof

 1. Chinees oogtrekkingen bijgeloof.

De Chinezen zijn heinde en verre bekend om hun bijgeloof. Omdat hun cultuur veel ouder is dan vroeger, zijn er ontzettend veel verschillende bijgelovigheden om te onthouden en oogtrekkingen zijn daar een belangrijke. Er is echter niet één ding dat een oogkramp zou kunnen betekenen in de Chinese cultuur. In feite zijn er veel verschillende dingen die je kunt voorspellen op basis van je oogtrekkingen en het tijdstip waarop ze zich voordoen.

23:00 tot 01:00 uur - als uw linkeroog samentrekt, betekent dit dat u een bezoek van een edelman zult ontvangen, maar als uw rechteroog dit doet, krijgt u een uitnodiging voor een feest of een feest.

3:00 tot 05:00 uur - uw linkeroog betekent dat u van veraf een vriendelijke gast zult zien, uw rechteroog betekent vreugde van een aanstaande gelukkige gebeurtenis.

07:00 tot 09:00 uur - als uw linkeroog samentrekt, betekent dit dat u een vriend van veraf zult zien, als het goed is, betekent dit dat u voorzichtig moet zijn omdat er letsel op u wacht.

13.00 - 15.00 uur - uw linkeroog betekent dat uw plannen overeenkomstig zullen zijn en dat uw rechteroog betekent dat u op het punt staat een gelukkig feest te vieren.

17.00 uur tot 19.00 uur - een kramp in uw linkeroog betekent dat u binnenkort een onverwachte bezoeker krijgt, maar als uw rechteroog tijdens deze tijden samentrekt, betekent dit dat iemand van heel ver zal reizen om u te zien.

1

Van 21.00 tot 23.00 uur - uw linkeroog betekent dat een vriend op het punt staat om u te bezoeken en dat uw rechteroog betekent voorzichtig te zijn, want u zult snel in juridische problemen raken.

De Chinese cultuur heeft veel bijgelovigheden die verband houden met je oogtrekkingen. Let op hoe laat de schokken gebeuren en in welk oog om te voorspellen wat er gaat komen.

 1. Indianen bijgeloof.

Veel Indiase bijgelovigen als het gaat om oogtrekkingen zijn erg vergelijkbaar met die van de Chinezen. Ze zijn echter meestal een beetje achterlijk. Indiase bijgeloof hangt ook af van welke oogtrekkingen, maar het hangt meer af van het geslacht dan het tijdstip van de dag.

Als uw rechteroog bijvoorbeeld trilt, is dit meestal een goed teken. Het betekent dat je geluk zult hebben dat eraan komt. Daarom, als je rechteroog beweegt voor een grote presentatie, interview of levensgebeurtenis, zal het in jouw voordeel blijken. Het geeft ook aan dat je geluk zult hebben.

Het trillen van het linker oog hangt grotendeels af van wat uw geslacht is. Het is bekend dat als het linkeroog van een vrouw trilt, dit een goed teken is van positief nieuws. Wanneer het linkeroog van een man scheurt, volgens de Indiase cultuur, moet het als een slecht voorteken worden beschouwd. Er gaat iets slechts gebeuren.

De Indiase cultuur neemt hun oogstrelende bijgeloof zeer serieus. Om die reden moet je voorzichtig zijn om te detecteren welk oog trilt en rekening te houden met je geslacht. Wees voorzichtig, want het mengen van de twee kan heel verschillende dingen betekenen.

 1. Hawaii oogtrekkingen.

We weten allemaal hoe gepassioneerd de Hawaiiaanse cultuur is. Dus het is alleen logisch dat ze bijgeloof hebben over oogtrekkingen. Deze cultuur heeft over het algemeen drie verschillende bijgelovigheden als het gaat om je oog spiertrekkingen van een storm.

Er wordt aangenomen dat wanneer je linkeroog samentrekt, je een bezoek krijgt van een vreemde. Als uw linkeroog echter herhaaldelijk en vaak trilt, kan er een overlijden in de familie komen. Dit wordt gezien als een slecht voorteken en een teken dat serieus moet worden genomen. De Hawaiiaanse mensen geloven ook dat wanneer je rechteroog trilt, er een nieuw kind in het gezin geboren zal worden.

Besteed aandacht aan deze verschillen - vooral binnen de bewegingen van het linkeroog - om te bepalen wat er zal gebeuren en wanneer.

 1. Afrika bijgeloof.

Er zijn veel verschillende culturen in Afrika. En hoewel velen verschillende bijgelovigheden hebben, zijn er twee die vooral bijgeloof hebben als het gaat om oogtrekkingen. Dat zijn de Kameroenezen en de Nigerianen.

Het Kameroenese volk gelooft dat het trekken van het linker ooglid hoogstwaarschijnlijk zal leiden tot een gebeurtenis die ervoor zorgt dat je huilt. Het betekent dat tranen onderweg zijn. Maar als het bovenste ooglid van beide oogbewegingen trilt, betekent dit dat u een onverwachte bezoeker krijgt.

In Nigeria zijn er verschillende opvattingen. Hun overtuigingen lijken op die van de Indianen waarin ze geloven dat als je linkeroog veel trilt, er slechte dingen zullen komen. Ze kunnen op geen enkele manier slecht zijn. Een dood, een verlies van geld of een verlies van geluk.

 

Niet-bijgelovige oogtrillingen Oorzaken

Als u iemand bent die niet van bijgeloof is, gelooft u misschien dat uw oog trilt om andere redenen en misschien heeft u gelijk. Als je bijzonder nerveuze ogen hebt en je hebt ze niet verbonden met gebeurtenissen, kan dit door deze dingen komen.

 • Niet genoeg slaap krijgen
 • Slecht zicht hebben
 • Je ogen te lang op één ding concentreren
 • Een ooginfectie
 • Een gebied met een slechte luchtkwaliteit
 • Overmatig alcohol drinken
 • Overmatig drinken van cafeïnehoudende dranken
 • Vitaminetekorten
 • Zenuwschade
 • Emotionele onbalans

Manieren om oogtrillingen te verlichten

Als je de spiertrekkingen in je ogen haat, zijn er genoeg dingen die je eraan kunt doen. De bovenstaande redenen moeten zeker in aanmerking worden genomen en gecorrigeerd. Hier zijn enkele manieren waarop u uw oogtrekkingen kunt verlichten als het hinderlijk voor u wordt.

 1. Krijg genoeg slaap.

Zorg ervoor dat je minimaal 7-8 uur slaap per nacht krijgt. Enig minder en misschien krijgt u niet genoeg. Hierdoor kunnen uw ogen moe en zwaar worden en vaak trillen.

 1. Neem pauzes van lezen of computerschermen.

Wanneer uw ogen te moe worden van overbelasting, kunnen ze beginnen te trillen. De beste optie is om kleine pauzes te nemen tussen lezen of kijken naar een telefoon of computerscherm.

 1. Neem een ​​bril.

Als uw zicht erg slecht is, zal dit oogschokken veroorzaken omdat uw ogen veel te hard werken. Om dit te verhelpen, kan een bril precies dat doen. Ze helpen je ogen ontspannen zodat ze niet zo veel trillen.

 1. Eet goed.

Als je tekort bent aan voedingsstoffen, zul je zeker de effecten voelen in de manier waarop je ogen trillen. Je moet je best doen om een ​​uitgebalanceerd, voedzaam dieet te volgen dat al je voedselgroepen omvat.

 1. Blijf uit de buurt van vervuilde lucht.

De lucht wordt tegenwoordig steeds meer vervuild. Daarom moeten we ervoor zorgen dat we wegblijven van de vuile lucht. Je kunt bepaalde planten kopen en ze in je huis zetten die de lucht voor jou zuiveren.

Je weet nooit wat je oogschokjes echt kunnen betekenen. Als je van het bijgelovige type bent, kan er een grote betekenis achter je ogen gek worden. Als je van het type bent om daar niet in te geloven, kunnen er andere onderliggende redenen zijn dat je ogen blijven trillen.

1

Leave a Reply

− 2 = 1