Top grappige citaten en oneliners

2 0

lach

Als je denkt aan grappige citaten en one-lines, denk je dan aan geweldige jeugdherinneringen? Denk je aan de nieuwste film die jij en je significante andere hebt bekeken? Vaak transformeren offertes en oneliners van een manier om ons aan het lachen te maken tot een manier van verbinden. Ik zou mijn zus nu kunnen sms'en met het begin van een citaat van Ace Ventura en ze zou de gedachte gemakkelijk afmaken. One-liners zijn een specialiteit van soorten die aanmoediging kunnen bieden in donkere omstandigheden of het ijs breken in onhandige.

Misschien ben jij niet de extraordinaire film of misschien jij zijn de filmkenner. De volgende citaten zullen je aan het lachen maken als je niet een rare jeugdherinnering tevoorschijn tovert.

1. "Heeft een lichaam wat kaas gekregen?"

Dit citaat klinkt door onze geest door de dubbelzinnige Steve Urkel. Ik heb dit citaat in bijna elke context van het leven gehoord, vooral bij het maken van een sandwich. Ik herinner me nog dat vrienden hun broek tot hun oksels ophieven en deze vraag door hun beste, nasale stem van Steve Urkel deden.

2. "Het heet een bureaupop."

Moet ik nog meer zeggen? Terwijl Will Ferrell wordt gedupeerd om zijn pistool op kantoor te schieten, wordt hij begroet met de uitdaging ... wees een man. Als je "The Other Guys" met Will Ferrell en Mark Wahlberg niet hebt gezien, heb je net een extra nieuwjaarsresolutie ontvangen.

3. Leun achterover en denk aan Venture, Ace Ventura op dit volgende citaat.

"Als ik niet over vijf minuten terug ben, wacht dan gewoon langer." Hoe vaak heeft uw vertrekkende partij u geraakt met deze quote? Ace Ventura heeft een grappige manier toegevoegd om afscheid van ons te nemen, of op zijn minst een "wees zo terug" te bieden.

4. Laten we even aan Joe Dirt denken.

1

Daar is hij, vast, gevangen en koud. Wat hoort Joe Dirt? "Het zet de lotion op de huid of anders krijgt het de slang weer". Hij geeft vrolijk toe door een AutoTrader in ruil. "Er zullen dingen voor me gebeuren. Ik ben Joe Dirt! "- hilarisch, ironisch hilarisch.

5. Hoe zit het met wat Monty Python?

Misschien heb je jezelf gekrabd en dacht je natuurlijk: "Het is een vleeswond". Ah ja, bedankt Monty Python je hebt een regel gemaakt die de tand des tijds heeft doorstaan. Hoe beter mijn pijn te minimaliseren en huilen te voorkomen voor mijn leeftijdsgenoten dan Monty Python te citeren?

6. Billy Madison ... ik lach nog steeds.

Ik moet bekennen dat ik het tafereel uit Billy Madison nagebootst heb, waar de Billy iets van eeuwige betekenis bepaalt. Welke is beter, shampoo of conditioner? Waar shampoo conditioner uitdaagt, "Oh echt gek? Echt waar! "Daar is het, een citaat voor de eeuwen. Heb je een one-liner comeback nodig die alles zegt (nou ja, in ieder geval iets zegt)? Daag je tegenstanders uit met dit eigenzinnige antwoord: "Oh echt gek?"

7. Kan Dumb and Dumber niet vergeten!

Als laatste om afscheid te nemen van jou: "Shh, ik haat gedag". Dumb and Dumber zullen je aan het lachen maken, hoe meer je ernaar kijkt (vooral als je moe bent), maar wat nog belangrijker is, het zal je aanwijzen in de Amerikaanse komedie. Als je niet hebt geïnvesteerd in een kopie van Dumb and Dumber, vertel het dan aan niemand!

De volgende keer dat iemand om je heen behoefte heeft aan een goede lach, ga je gang en breek je uit met een van deze grappige citaten en oneliners.

1

Leave a Reply

+ 51 = 59