12 Leuke en gemakkelijke doe-het-zelfhandleidingen voor DIY

4 0

Als iemand naar je toe gaat om je hoofdband te binden, lijkt het nauwelijks een volwassen iets om te doen, terwijl het negeren van je innerlijke Blair Waldorf als het erop aankomt om er schattig en fantastisch uit te zien met een schattige hoofdband een directe nee-nee is. Hoofdbanden zijn gewoon de manier van een meisje om te zeggen: "Ik ben schattig" en natuurlijk zijn de verschillende manieren waarop je een hoofdband kunt trekken, jouw manier om je stijl naar voren te brengen en hier zijn een paar manieren hoe.

 1. ruches.

1

Ruffles zijn klassiek en schreeuwen "stijlvol", het enige wat je hoeft te doen is het toevoegen van stukken stof aan de kant-en-klare stof en voila, je zult een zwaar gefabriceerde maar toch lichte hoofdband hebben. Alles wat je moet doen is:
Wikkel je hoofdband in met een lint met lijm. Knip vervolgens twee stukken stof van 4 inch x 12 inch en naai vervolgens een ruche in de lengte tot recht in het midden van de stof. En voeg dan hete lijm aan de achterkant van de ruches en op de hoofdband en daar ga je!

Tutorial

 1. Twee in een.

2

Hoe meer hoe beter. Voeg nog een streng kant toe die fungeert als je hoofdband door beide uiteinden van de twee veters met lijm aan elkaar te bevestigen en je haar ermee te binden, hoe je het ook wilt of het je haar is tussen deze twee of erbuiten. Niet alleen ziet het er levendiger en opwindender uit, het zal ook sterk zijn om je haar vast te houden.

Tutorial

 1. Bind het vast.

3
Knoop het samen alsof je het meent. Hoewel het tijdens drukke dagen super handig zal zijn, omdat ze vrij eenvoudig te maken zijn, zullen ze ook een belangrijke rol spelen bij het vasthouden aan het ontwerp tijdens winderige, regenachtige dagen.
Pak gewoon de stof voor je hoofdband en vouw hem dubbel. Vouw vervolgens de bovenkant naar beneden zodat u vier lagen stof hebt. Knip ze af en open de twee stukken. Gebruik een zigzagsteek en naai 1/4 "van de zijkanten en knoop dan een dubbele knoop. Je kunt ook een beetje lijm onder de uiteinden van de knoop gebruiken, zodat ze niet veel floppen.

Tutorial

 1. Buig neer.

4

1

Bogen, oh, bogen. Ze zijn gewoon de meest eenvoudige manier om te zeggen dat 50's de beste tijd ooit was. Wanneer iedereen de 21ste eeuw is, wat is er dan opvallender dan een jaren 50-look eruit te halen? Dit is hoe:

Knip twee stukken stof (driehoekig aan beide uiteinden) en knoop de puntige uiteinden in een knoop. Meet of het jou past of niet en snij dan het elastiek in die maat. Gebruik die elastische binnenkant om het ene uiteinde aan het andere uiteinde van de doek te naaien en klaar te maken!

Tutorial

 1. Satijnen bloemen.

5

Wie houdt er niet van bloemen? Ze zijn zo vredig en meisjesachtig!
Begin met 6 stukjes satijnmateriaal voor elke bloem, van grote vorm tot klein. Gebruik een aansteker (wees veilig!) En smelt de randen een beetje zodat ze een beetje opkrullen. Voeg de kleine toe bovenop de grote en voeg vervolgens een klodder lijm in het midden van de bovenste stof toe en voeg een paar kralen toe als de bloem klaar is. Als het klaar is, plak je ze op de hoofdband en ja, je ziet er precies uit als een bloem.

Tutorial

 1. Plooi.

6

Pleating is leuk en stijlvol op zichzelf, terwijl jazzing it up gewoon een bonus is! Het enige wat u hoeft te doen is uw stof en zigzagsteek aan de interface knippen. Vouw het in twee en kniel langs de rand. Naai de plooien vervolgens dicht door ze onder elke centimeter te vouwen en naai ze vast. Smeer nu het elastiek tussen het vilt en de plooien in en lijm ze vast.

Tutorial

 1. Ga naar Boho.

7

Draag Coachella met je mee door een paar kettingen te nemen, rangschik ze in V-vorm en bevestig een ketting aan elk deel van je plastic hoofdband en WOW!

Tutorial

 1. Vlecht weg.

8

Vlechten is altijd een optie en het doen met haar is al gedaan. Dus ga deze keer de hoofdband weg door:

Vouw je stof dubbel en naai de lange open zijde. Bind 2/3 stukjes en vlecht ze. Snijd het uiteinde en bevestig het elastiek eraan. Schuif de "buis" zodat deze het elastiek bedekt. Makkelijk als ze komen!

Tutorial

 1. bladeren.

9

Als bloemen, waarom niet bladeren? Breng de herfst van tevoren en maak de hoofdband van het blad door twee, drie kleuren stof in verlopende vormen te knippen en naai er een aan het elastiek vast en een ander bovenop het, maar natuurlijk niet overlapt het, waardoor het een blik krijgt van bladeren die naar beneden vallen!

Tutorial

 1. lovertje.

10

Breng je innerlijke glamourmeisje mee vanavond met deze tweestaps DIY-hoofdband. Het enige wat u hoeft te doen is een stuk stof kopen dat bezaaid is, het in een rechte lijn snijdt en het op de hoofdband lijmt. Tutorial

 1. Satin Jeweled.

11

Neem een ​​lang stuk satijn en vouw het dubbel. Naai de open kant en plaats het elastiek ertussen. Eenmaal beneden, meet het op je hoofd en naai de uiteinden dienovereenkomstig. Voeg een broche of juweelstuk toe aan het satijn met lijm en voila!

Tutorial

 1. Bruids magie.

12

Het eindigt met de grote dag, lijkt het! Doe de ultieme hoofdband voor de ultieme dag door:
Een hoofdband nemen, deze omwikkelen met een lichtgekleurde stof, wit als je op de traditionele manier gaat. Neem een ​​stuk netstof en snijd het in vierkant. Breng ze in een bloemachtige vorm en bind deze in het midden terwijl je de twee uiteinden van de knoop openhoudt zodat je hem aan de band kunt knopen. Voeg een veer of kralen toe om het elegant te maken en wie moet wachten op de grote dag? Draag het nu!

Tutorial

1

Leave a Reply

+ 81 = 88