Julie Benz Plastische Chirurgie Rapporten – Busted!

4 0

Plastische chirurgie is iets dat veel vrouwen liever stil houden. Als we een beetje bekendheid zouden krijgen met de plastische chirurgie, zouden we het zeker niet van de daken schreeuwen alsof onze longen ervan afhingen. We willen liever dat het stil wordt gehouden zonder dat iemand ons ziet totdat onze littekens zijn genezen, en dan tevoorschijn komen als een prachtige vlinder met net genoeg van een verandering om ons er langer jonger uit te laten zien, maar niet al te veel een verandering die mensen zouden hebben automatisch tot de conclusie komen dat we een of andere vorm van beroemdheid plastische chirurgie hebben ondergaan. Is dat niet goed, dames?

Alyson Hannigan Plastic Surgery

Alyson Hannigan Plastische chirurgie

Veel van de beroemdheden die rapporten hebben gekregen over plastische chirurgie komen uit en hebben ervoor gekozen hun mond te houden. Ze bevestigen het niet, noch ontkennen het hoe dan ook. Mensen zoals Alyson Hannigan, Madeleine Stowe en Geena Davis zijn allemaal celebs die naar verluidt een plastische chirurgie hebben ondergaan, maar negeer eenvoudig de geruchten en weiger ze te bevestigen of te ontkennen. Het is vervelend voor de "echte" dames die er zijn - die er niet elke dag perfect uitzien en ertoe worden gebracht te geloven dat ze eruit moeten zien als de perfecte vrouwen in de kranten en het tijdschrift en dan horen dat ze misschien wat hebben gehad een soort van beroemdheid plastische chirurgie werk gedaan. Het ene moment hebben ze dan het volgende, dat hebben ze niet ... Het is moeilijk om bij te houden, juiste dames? Moeten we net zo mooi oud worden als Dame Judi Dench of Helen Mirren, of doen we onszelf op met wat hulp van een slok hier en een plooi daar, en gaan we onder het mes en weigeren oud te worden?

Julie Benz is een andere van de mooie, maar toch oudere vrouwen die kritiek hebben gehad op de manier waarop ze eruitziet. Veel chirurgen zijn naar voren gekomen om te zeggen dat ze zeker wat werk heeft gedaan door het uiterlijk van dingen, maar de dame zelf lijkt het niet leuk te vinden om die geruchten te beantwoorden. Ze zal ons gewoon laten raden!

Julie Benz - courtesy of Pinterest.com

Julie Benz - met dank aan Pinterest.com

Ze werd oorspronkelijk geboren in 1972, dus ze begint een beetje op te schieten. Op dit moment is ze 41 jaar oud, dus ze is geen lente kip, dat is zeker. Het was haar rol Darla in Buffy de vampiermoordenaar, en dit is misschien de rol waar ze nu het meest bekend om staat. Ze speelde zeker een schots kuiken in de tv-serie! Maar als je nu naar foto's van haar kijkt en terugkijkt op foto's van haar van vijf, tien en zelfs 20 jaar geleden, lijkt het erop dat er niets is veranderd. Er is geen rimpel te zien. Geen kraaienpootjes of lachlijnen, geen rimpels op het voorhoofd, geen slappe huid in de nek ... Wat heeft deze vrouw gedaan om zichzelf zo lang zo fantastisch te houden? We besloten om het van dichterbij te bekijken.

IMG_0307

Chirurgen zijn naar buiten gekomen om te zeggen dat de plastische chirurgielijst van Julie Benz borstvergroting, Botox en andere gezichtsvullers, lipvullers en misschien zelfs een soort van laserchirurgie kon omvatten. We praten meer over laserchirurgie in Has Sally Field had Plastische Chirurgie? Bekijken!

Een van de dingen die ons opviel toen we naar de voor- en na foto's van Julie Benz in de waarheidsschatting op plastische chirurgie keken, is hoe fijn haar operatie geweest moet zijn, of helemaal niet. Chirurgen zijn naar buiten gekomen om de duidelijke signalen voor THEM te bespreken over wat er achter haar jeugdige uiterlijk zou kunnen zitten, maar voor de meesten van ons lijkt ze absoluut geen verschil. Dit is wat de perfecte plastische chirurgie voor beroemdheden maakt - je ziet er geweldig uit, maar niemand merkt het op!

Het eerste dat we moeten vermelden in de jacht naar de waarheid rond die geruchten over Julie Benz-plastische chirurgie is dat haar voorhoofd superglad is. Dit is een zeker teken voor chirurgen over de hele wereld dat zij op zijn minst één procedure heeft, de algemene consensus lijkt te bestaan ​​uit Botox, Rejuvederm of Restylane. Haar lippen konden ook gevuld zijn met een van deze vulstoffen - hoewel ze er niet overdreven gedaan en daardoor merkbaar uitzien, is er een molligheid in haar lippen die normaal op 40-jarige leeftijd zou hebben afgestaan ​​....

Julie Benz - courtesy of Pinterest.com

Julie Benz - met dank aan Pinterest.com

Teruggaan naar andere vormen van geruchten over Julie Benz-plastische chirurgie en we moeten waarschijnlijk praten over de mogelijke borstvoeding die ze had kunnen ondergaan. Nogmaals, ze zien er een beetje groter uit, hoewel niet massaal, en ze zijn zeker niet verslapt zoals de meeste 40-jarigen die we kennen. (En liefde natuurlijk!) Dit is iets dat plastisch chirurgen over de hele wereld hebben afgesproken door een mogelijke chirurgie voor borstvergroting..

Eén ding is zeker en dat is het feit dat Julie Benz er nu niet ouder uitziet dan in het begin Buffy en dat is iets dat we allemaal wensen dat we over onszelf zouden kunnen zeggen. Vrouwen zullen altijd plastische chirurgieprocedures doorlopen en kunnen er zelfs voor kiezen om hen in de wikkels te houden om zichzelf te laten voelen en er goed uit te zien in een zee van mensen die allemaal geloven dat je op een bepaalde manier moet kijken om mooi te lijken. Is ze plastisch geopereerd? Voor nu moeten we gewoon blijven raden! Wat denk je?

1

Waarom kijk je niet om Herinterest heen voor meer roddels over rampen bij plastische chirurgie! Bekijk enkele van de andere artikelen om de sappigste geheimen te ontdekken!

Je kunt ook altijd de andere kant op gaan en op jacht gaan naar mooie mannen in het publieke oog. Bekijk enkele van deze artikelen en laat ons weten wat u ervan vindt!

  • Top 100 van beste mannen ter wereld 2013 
  • 100 populairste tv-acteurs 2013-2014 
  • Heetste mannelijke acteurs in hun 40's
1

Leave a Reply

42 − = 36