Lauren Holly Plastische Chirurgie Geruchten!

3 0

Ze is nu misschien 50 jaar oud, maar Lauren Holly is zeker nog steeds een van de populairste vrouwen in de showbusiness. Geboren op 28 oktober 1963 in Bristol, Pennsylvania. Ze is les als Amerikaans-Canadees en is een actrice die het best bekend is voor rollen in films zoals Dumb & Dumber en in tv-programma's zoals NCIS.

acc5bf5ca4dc05789fd204becfb0dd2f

Ze heeft een heel hectisch leven geleid waarin ze niet minder dan drie mannen heeft ingehaald. Er was Danny Quinn van 1991 tot 1993. Toen was er de formidabele Jim Carrey van 1996 tot 1997. Ze is momenteel getrouwd met Franco Greco - sinds hun huwelijk in 2001 hebben ze ook drie kinderen gehad!

e525e79e7c23f04a3c946de649eaadb3

Vanaf het begin toen ze speelde Mary Swanson in Dumb & Dumber in 1994 was ze een schatje. Ze speelde ook Gigi in de 2000-klassieker Wat vrouwen willen. Ze heeft zelfs een nieuwe film die volgend jaar uitkomt genoemd The Town That Came A-Courtin ' waarin ze speelt Abby Houston. Dat komt bovenop het huidige tv-programma waar ze in zit Motief waarin ze speelt Dr. Betty Rogers. Ze heeft zich zeker in de loop der jaren bezig gehouden!

Verlang naar haar drukke en hectische leven, ze lijkt niet veel ouder te zijn geworden. Met de drukke schema's moet ze de persoonlijke trauma's hebben gehad met liefdes gevonden en verloren, je zou gedacht hebben dat die leeftijd zijn tol zou eisen ...

Onlangs schoten Lauren Holly rapporten over plastische chirurgie overal op de media te schieten, meestal in de buurt van haar borst. Volgens de rapporten en meningen van enkele van de beste plastisch chirurgen in de VS hebben haar borsten een drastische revisie ondergaan waardoor ze geloven dat de plastische chirurgie van beroemdheden heeft plaatsgevonden.

foto 3

Tot op dit moment heeft Lauren Holly de geruchten over de gerandomiseerde plastische chirurgie niet bevestigd of ontkend, maar ze heeft zeker een kist waar de meeste vrouwen jonger dan haar jaloers op zouden zijn. Als je een paar jaar geleden naar foto's van haar kijkt en vervolgens de foto's van haar de afgelopen maanden bekijkt, kunnen de geruchten over de gerandomiseerde Lauren Holly waar zijn ...

Sommige mensen beweren dat haar gewichtsverlies de oorzaak kan zijn van haar verandering in de vorm van de borst. ze lijkt te verliezen en veel aan te komen - uiteraard zullen haar borsten groter en kleiner worden met gewichtsverlies.

1

foto 2-2

Borstvergroting of de "boob job" lijkt een veel voorkomende wens bij vrouwen met beroemdheden. Er zijn heel veel vrouwen geweest waarvan wordt gezegd dat ze hier en daar een vreemde wending hebben genomen. Kate Hudson pochte bijvoorbeeld altijd hoe blij ze was met haar kleinere borsten, maar voor haar 31ste verjaardag ging ze naar buiten en kocht ze een nieuw paar. Gelukkig ging ze alleen voor een subtiele verandering; meer dan dat en we zouden bezorgd zijn geweest.

foto 1-2

Audrina Partridge is een andere beroemdheid waarvan wordt gezegd dat ze een boob job heeft gehad. Hoewel ze de geruchten ontkent, suggereren voor en na foto's zeker een grotere cupmaat. Ze zegt dat het allemaal te maken had met een 'probleem met de borst' ... We zullen je hiernaar laten concluderen!

Tara Reid had een befaamde boob job, naar verluidt koos Mariah Carey ervoor, zelfs Taylor Swift wordt verondersteld onder het mes te zijn gegaan. Het lijkt erop dat borstvergroting een van de meest wenselijke vormen is van plastische chirurgie van beroemdheden die er is ... maar is je borstomvang echt zo veel van een groot probleem?

Volgens recente onderzoeken die in een klein experiment zijn uitgevoerd, hebben vrouwen die een borstvergroting hebben ondergaan om implantaten te hebben een toename van hun seksuele opwinding ervaren en meer bevredigende seks met een partner en alleen ervaren. Natuurlijk was dit slechts een heel klein experiment en waarschijnlijk zou dit niet de reden moeten zijn dat je een borstoperatie hebt ondergaan, maar we dachten gewoon dat we de informatie zouden delen!

Terug naar het onderwerp van Lauren Holly plastische chirurgie en we zullen je laten beslissen of je al dan niet denkt dat ze een plastische chirurgie van beroemdheden heeft ondergaan in de vorm van borstvergroting. Het lijkt erop dat ze recentelijk groter zijn geworden, maar groot genoeg zijn om te worden veroorzaakt door een operatie? We zijn niet zeker!

Waarom neem je niet afstand van enkele van de andere artikelen over Herinterest op het gebied van de plastische chirurgie van beroemdheden? We denken dat sommige namen op de lijst u misschien zullen verbazen!

  • Joyce Meyer's Face: The Plastic Surgery Reports
  • Frances Bean Cobain - Plastische Chirurgie op 21?!
  • Amanda Bynes - Plastic Surgery Takes Too Far?!

 

1

Leave a Reply

30 + = 34