Lisa Rinna – The “Trout Pout” is terug!

5 0

Ze zijn groot, ze zijn klein ... Nu zijn ze weer groot! Waar hebben we het over? Ja, dat klopt - we hebben het over de lippen van Lisa Rinna. In onze zoektocht naar 'verborgen' plastische chirurgie van beroemdheden zijn we een paar vrouwen tegengekomen die duidelijk niet bang zijn voor het mes van de chirurg. Lise Rinna is helaas een van hen!

Het was nog maar een paar jaar geleden dat Lisa weer onderging om de omvang van haar "forel pruilen" te verminderen en haar lippen weer half normaal te laten lijken. Op een gegeven moment waren haar lippen de dupe van vele grappen en het was moeilijk om te zien hoe ze ooit weer serieus zou worden als een tv-presentator of actrice. Het lijkt erop dat Lisa Rinna's lijst van plastische chirurgie nog niet helemaal klaar is ... Haar lippen zijn weer groter.

Fotor011114256

Ze is een zelfverklaarde fan van plastische chirurgie. Ik denk dat we het bijna een hobby kunnen noemen voor deze ooit als mooie vrouw beschouwd. Haar nieuwe reality-tv-show registreerde het hele ding - haar hele reis.

a4793981a858f202581caa9070c9e2bbMet haar steeds veranderende lippen is Lisa Rinna bijna net zo beroemd om haar steenbolk als ze is voor de rol van Billie Reed van de populaire tv-show Dagen van ons leven. Of Taylor McBride op het tv-programma Melbrose Place. Of zelfs als de gastheer van Soap Talk op SoapNet.

Ze is een actrice die dol is op controverse en het lijkt erop dat de controverse in Tinsel Town meestal hand in hand gaat met plastische chirurgie. Melanie Griffith - een gek en veranderend gezicht met een steeds verwarder persoonlijk leven. Dit is slechts een voorbeeld. Kijk maar naar de andere rapporten over plastische chirurgie op de site en je zult snel zien wat we bedoelen. Met controversieel bedoelen we dingen als naakt poseren voor Playboy-magazine (en verschijnen op de cover) terwijl ze zes maanden zwanger is. Dat is echt een vrij moedige zet voor elke vrouw. De meeste vrouwen zijn hoe dan ook verlegen over hun figuur, en dit is zeker het geval voor vrouwen die proberen te wennen aan een veranderend lichaam zoals tijdens de zwangerschap..

Het goede aan de Lisa Rinna-rapporten over plastische chirurgie is dat ze naar buiten is gekomen en de geruchten heeft bevestigd. Hoewel om eerlijk te zijn, we houden er wel van als ze ons een tijdje gissen, toch? Er is niet echt een manier waarop Lisa de geruchten kon ontkennen als je van dichterbij bekijkt hoeveel er is veranderd ... Zelfs de beste leugenaar in de wereld kon niet wegkomen door te protesteren dat die lippen echt zijn.

1d9ea7fdbdc972172ed2fe02385204e1Ze is een fan van Botox en andere vulstoffen, maar heeft naar verluidt Juvederm-vullers die ze haatte. Deze werden in haar huid geïnjecteerd als een vorm van rimpelbeheersing, maar lieten haar maar heel weinig in de vorm van een gezichtsbeweging achter en zij heeft sindsdien toegegeven dat het hebben van de Juvederm-vullers een fout was. Op een gegeven moment waren haar wangen belachelijk opgezwollen.

Ze heeft ook siliconeninjecties gehad, als je gelooft wat je leest. Het lijkt erop dat er niet veel over is dat natuurlijk is voor de 50-jarige starlet ...

Het is duidelijk dat de lippen klaar zijn - we hebben dit al besproken. Wat is er nog meer veranderd voor Lisa Rinna door de jaren heen?

1

Haar borsten zijn veranderd - ze heeft een augmentatie-operatie ondergaan om ze groter te maken. Dit is opnieuw een gangbare zaak onder Hollywood-vrouwen ... Hoewel meestal de jongere de grootste 'enhancers' zijn, zijn er veel oudere vrouwen die zichzelf ook "trakteren" met nieuwe borsten..

Lisa is naar buiten gekomen om te zeggen dat haar reis met plastische chirurgie begon toen ze de mooie mollige lippen zag die Barbara Hershey in de film speelde "stranden”. Haar en een vriendin hebben wat siliconenvullers erin gedaan en die moesten worden verwijderd tijdens de operatie die ze een paar jaar geleden had ondergaan omdat ze weg waren. Dit zou een les moeten zijn voor alle vrouwen - er zijn altijd risico's verbonden aan plastische chirurgie, zelfs als die risico's 25 jaar later opduiken!

97bdc3ca2f924b3ed0ee72079c95b380

De vrouw die ooit dacht dat ze "klaar" was met collageenvullers in haar lippen om ze te verbeteren lijkt weer onder te zijn gegaan ... Is het mogelijk om verslaafd te raken aan plastische chirurgie, denk je? Het lijkt erop dat Lisa verslaafd zou kunnen zijn. Ze kan gewoon niet stoppen met plastische chirurgie!

1

Leave a Reply

− 6 = 2