45 Chevron Nail Art-ideeën

3 0

chevron nail art-31

Dit schone en mooie Chevron-nagelkunstontwerp wordt vergezeld door een spijker met margrieten en de rest is eenvoudig met een strass-effect. Dit is om het ontwerp niet te overdrijven en het geeft een volwassen maar vrouwelijke uitstraling.

No Boring Nails Anymore

Dus je normale nagels kunnen saai worden. Ja, ze beschermen onze vingers en tenen tegen vreemde voorwerpen, maar het wordt wel saai, vooral als je op feestjes of speciale evenementen moet zijn. Het is nu normaal om onze nagels (zowel vingers als tenen) deel te laten uitmaken van onze outfit. We schilderen onze nagels met verschillende kleuren en ontwerpen die bij onze kleding en het evenement passen. Soms hebben gepolijste nagels niet eens een gebeurtenis nodig. Als we er zin in hebben, schilderen we het.

En aangezien het een norm is geworden, zijn er veel ontwerpen op onze nagels geweest. Die simpele gekleurde nagellakken? Wordt nog steeds veel gebruikt en is sindsdien geëvolueerd tot een breed scala aan kleuren en stijlen (mat, glitters, metallic, etc.) maar veel vrouwen zijn nu bezig nagellak op een ander niveau te brengen door verschillende ontwerpen voor nailart te maken. Ja, onze nagels zijn nu een doek geworden.

Van eenvoudige lijnen en strepen tot ingewikkelde foto's, de mogelijkheid van nailart-ontwerpen is eindeloos. Sommigen gaan voor abstracte ontwerpen terwijl anderen zich laten inspireren door popcultuur en literatuur. Het is nu een manier voor vrouwen geworden als het gaat om het uiten van hun humeur en hun passie voor mode.

Nu komt Chevron

Een van de beste ontwerpen van dit jaar zou het Chevron-nail art-ontwerp moeten zijn. Het bestond al een tijdje, maar de laatste tijd lijkt het overal te zijn en is het groter dan ooit comeback. Dus het is ongetwijfeld dat steeds meer dames een Chevron-nail art een dezer dagen willen.

Wat is echter deze nail art van Chevron? Chevron is een V-vormig patroon. Het is een gewoon teken voor heraldiek, maar nu is het een patroon geworden voor heel veel dingen, vooral met kunst. En aangezien nailart een vorm van kunst is, is Chevron een van de meest voorkomende en beste patronen om te kiezen, ongeacht de gelegenheid of je outfit en make-up.

Maar natuurlijk is het patroon alleen op alle tien vingernagels (of teennagels als je dat liever hebt) misschien niet het meest opwindende ontwerp. Het kan zelfs duizelingwekkend zijn. Dus het beste idee is om andere ontwerpen af ​​te wisselen of je Chevron-patroon te combineren met een ander ontwerp of misschien met eenvoudige nagellak. Later krijg je wat ideeën en inspiratie.

1

Voorbereiding op uw Chevron-tentoonstelling

    Dus hier is wat je nodig hebt voor de nail art van Chevron:

  • Nagellak naar keuze (minstens 2 kleuren)
  • Maak plakband schoon
  • Pinking shears (zorg ervoor dat het duidelijk de plakband kan snijden)
  • Heldere nagellak voor toplaag en bescherming

Maak eerst je nagels schoon en primer voor het proces. Breng vervolgens twee lagen nagellak aan en laat het drogen. De truc bij het maken van deze Chevron-nail art is ofwel: a) het plakband in ministroken snijden en ze in je nagels plaatsen met tussenruimten ertussen en dan je hele nagel met de tweede (en als je wilt derde) kleur naar keuze. Strip de scotch tape en voila weg! Chevron patroon; of b) plak blokken scotch tape met de kleur (en) naar keuze, knip ze af met pinking shears en plak ze vervolgens op je nagels. Na een van deze twee opties kunt u de bovenlaag aanbrengen ter bescherming.

chevron nail art-5

Teken wat rozen op je Chevron-spijker; genoeg zodat het nog steeds een accent zou hebben terwijl het patroon werd getoond. Dan met de vorige, rhinestones zou de beste manier zijn om subtiel de resterende nagels accessorize. Of u kunt prachtige matte kleuren gebruiken.

Bron

chevron nail art-46

Je kunt het patroon op al je nagels leggen, maar het zou het beste zijn als je tenminste de focus op een accent kunt richten, zodat het niet te veel wordt om naar te kijken. De ringvinger is hier bijvoorbeeld ontworpen met een diamant en een boog.

chevron nail art-6

Deze prachtige look is een combinatie van verschillende ontwerpen zoals polka dots, een klein hartje, ombre en natuurlijk de Chevron.

Bron

chevron nail art-15

Het Chevron-patroon in deze specifieke look is niet wat we meestal gewend zijn. Maar we kunnen zeker de V-vormige patronen zien die gemaakt zijn met gouden glitters. Als je dit alleen probeert, zorg er dan voor dat je met een vaste hand en een dunne borstel werkt.

Bron

chevron nail art-25

Dit mooie grijze en roze ontwerp laat zien dat je niet echt een hele nagel hoeft te bedekken met het patroon. We begrijpen het als u genoeg krijgt van het knippen van die strips.

chevron nail art-27

Dit werkt door de basis te bedekken met de patroonstroken en vervolgens te werken op een ombre-stijl op je nagels. Het gaat ook hetzelfde met het ontwerp van de hartvorm.

chevron nail art-7

Dit is een andere variant van het Chevron-patroon. Nogmaals, werk aan een ombre. Maar dit zou je basis zijn. Pak dan je gouden glitter nagellak en werk langzaam aan het patroon.

Bron

chevronvormige nail-art-47

Chevron nail art

chevron nail art-8

Dit is eigenlijk iets moeilijker dan het andere patroon. U zou V-vormige stroken manueel moeten snijden omdat er geen gewone schaar is met deze vorm. Maar de truc is nog steeds hetzelfde. Combineer dan natuurlijk met stippenontwerp als je wilt.

Bron

chevron nail art-44

Dit kan een beetje lastig zijn met de verschillende gebruikte kleuren. De strips kunnen u echter begeleiden bij het aanbrengen van de nagellak. Je hebt misschien een aceton nodig omdat je het misschien niet perfect kunt maken met een enkele poging.

chevron nail art-45

Werk aan die Chevron-patronen en markeer ze met zwarte nagellak. Het zou het ontwerp echt laten uitkomen en soms laten de kleine gebreken het er beter uitzien. En oh, dat luipaardontwerp is helemaal geweldig, evenals die strepen met driehoekige patronen.

Tribal Chevron

In eerste instantie voelt het ingewikkeld aan, maar eigenlijk moet je gewoon verschillende ontwerpen op je patroon tekenen. Leuk en eigenzinnig.

chevron nail art-1

Matte of neon nagellak zou uw Chevron-patroon een veel slanker uiterlijk geven. Vooral in zwart en wit.

Bron

chevron nail art-2

Dit prachtige Chevron-nageldesign is zowel stijlvol als leuk. De gouden glitter nagellak wordt gebruikt als de basis, dus het zou gemakkelijk zijn om de uiteinden te vullen met de kleur.

Bron

chevron nail art-3

Hier is een eenvoudig Chevron-patroon dat goed zal werken met een casual look en als je niet zo van nail art houdt of van eenvoudige nagellak.

Bron

chevron nail art-9

Deze roze en paarse ombre werkt goed als de achtergrondkleur voor de witte Chevron-patronen. Of kunnen het Ombre Chevron-patronen op een witte achtergrond zijn? Maar eerlijk, werken aan de ombre last zou veel gemakkelijker werken.

Bron

chevron nail art-10

Deze Chevron-stijl is veel gemakkelijker te doen omdat er geen snij- en scotch-tapes nodig zijn. Maak gewoon drie verticale lijnen, dan zou het gemakkelijk zijn om de V-vormige patronen langs de lijnen te maken.

Bron

chevron nail art-11

Hier is een donkerdere en lichtere oranje ombre die absoluut perfect is voor de zomer.

Bron

chevron nail art-12

In dit ontwerp zijn er geen basiskleuren. U kunt eenvoudig een beschermende laag van helder polijsten aanbrengen, delen bedekken met Chevron-strips en vervolgens met een gebroken witte kleur schilderen. Markeer het patroon met een witte nagellak en om een ​​accent toe te voegen, maak een mooi boeket bloemen.

Bron

chevron nail art-13

Hier is een combinatie van stijlen die je kunt doen met een witte spijker (of een valse spijker als je dat liever hebt) en zilveren lak. Volle zilveren nagels, gewoon een scheutje zilver, V-vormige french tips en natuurlijk het Chevron-patroon.

Bron

chevron nail art-14

En hier is er een die je kunt doen met beige basis en een aantal gouden glitters. Het is heel eenvoudig, zelfs met het Chevron-patroon waarbij het slechts twee V-vormige lijnen zijn.

Bron

chevron nail art-16

De mooie combinatie van lichtroze lak en bruine glitters maakt de Franse tip van het Chevron-type zo goed. Het is een tussenvorm van meisjesachtig en volwassen.

chevron nail art-17

Deze roze en violette ombre wordt verticaal gedaan, dus het heeft een ander effect maar des te meer komt het Chevron-patroon tevoorschijn. Het toevoegen van glitter nagels is ook een eenvoudig maar geweldig ontwerp.

chevron nail art-18

Hier is een meer gecompliceerd ombre patroon van pastelkleuren. De kleuren zijn rustgevend voor de ogen, dus het maken van een volledige hand van Chevron-patroon nagel zal er niet te veel uitzien.

chevron nail art-19

Strepen op een lichtbruine nagellak en een eenvoudige Chevron op gouden glitternagels. Beide ontwerpen zouden gemakkelijker zijn met strips.

chevron nail art-20

Zwart en goud zagen er altijd zo koninklijk uit en in deze Chevron-nailart kon het niet beter worden beschreven.

chevron nail art-21

Er is een zekere diepte met de met strass gevulde nagellak en de zeegroene lak die laat zien dat de nagellak met strasssteen als basis werd gebruikt. Het ziet er absoluut schitterend en flirterig uit en is geweldig voor date-avonden.

chevron nail art-22

Rustgevende kleuren en glitters zorgen ervoor dat uw Chevron-nagel er extra leuk uitziet.

chevron nail art-23

Zwart en wit zien er altijd als de beste combinatie uit. In dit ontwerp is het een erg leuke manier om een ​​klassieke combinatie tot leven te brengen.

chevron nail art-24

Rhinestone nagellak als de basis, dan een oranje en witte ombre om het af te maken. Strip de plakband weg en kijk naar een geweldig eindresultaat.

chevron nail art-28

Het Chevron-patroon in dit ontwerp is niet echt zo scherp als de anderen, maar het maakt het ontwerp echt zoet, zelfs met een grijs en roze combinatie.

chevron nail art-29

Maak van wit als basis en maak vervolgens enkele V-vormige patronen in zwart voor een verfijnde look. Plus die steentjes op zwarte nagellak schreeuwt gewoon glamour.

chevron nail art-30

Niet de meest girtende meidenpullen, maar zeker een look om te hebben. Maak een anker op een van je Chevron-patroon als de accen, combineer het met strass-steentjes en probeer vervolgens je patroon met verschillende kleuren te nemen. De kunst is om dat blok te schilderen terwijl de strips nog steeds aan staan.

chevron nail art-34

Je kunt nep-nagels gebruiken om die basiskleur te krijgen en voor een perfectere vorm. Het is nog eenvoudiger om die nagels te ontwerpen terwijl je ze niet draagt ​​voor een perfectere look.

chevron nail art-35

Koningsblauwen en bergkristallen; een andere combinatie om je er perfect en vorstelijk uit te laten zien voor elke gelegenheid. Het is zelfs geschikt voor een ingang met rode loper.

chevron nail art-36

Als je niet aan het maken van Chevron-strips bent, kun je stencils voor nailart vinden. Het zou zo veel gemakkelijker te gebruiken zijn. Bovendien kun je ingewikkelde en prachtige patronen vinden om mee te werken zoals hier.

chevron nail art-37

Gouden glitters en witte nagels werken ook als je een fantastische combinatie wilt voor je Chevron-nailart.

chevron nail art-38

Hier is een perzik en oranje ombre voor een soepele en kalmerende nail art van Chevron.

chevron nail art-39

Deze is echt een eenvoudig ontwerp: een anker voor één en Chevron-patroon voor een ander. Dan gewoon simpele zeegroene lak voor kleur.

chevron nail art-40

Pastelgroen en pastelblauw zijn twee kleuren die echt kalmeren. Voeg een Chevron-patroon toe voor een hypnotiserend effect.

chevron nail art-41

Werken met blauwe nagellak, glitter en strass steentjes zijn de sleutel voor een leuke uitstraling. Kijk maar eens naar dit prachtige ontwerp.

chevron nail art-42

Een pittige en tribale look die goed samengaat met Chevron-nagels. De basiskleur is moeilijk te krijgen en moeilijker te maken op je eigen, maar je kunt er een vinden met behulp van elektronische nail arts.

chevron nail art-43

Een chevronpatroon, twee chevronpatronen, een volle spijker van chevronpatroon! Plus stippen die je doen denken aan dino-eieren die je in tekenfilms ziet.

1

Leave a Reply

75 − 69 =