5 Beste make-upideeën voor bruine ogen

2 0

Bruine ogen kunnen moeilijk te vullen zijn als het gaat om het aanbrengen van make-up. Het is misschien moeilijker voor vrouwen met bruine ogen om de juiste make-up uit te kiezen, omdat het een uitdaging is om de juiste kleuren te combineren met bruin. Om te helpen, hier zijn de 5 beste make-upideeën voor je meiden die er zijn met bruine ogen:

1. Krijg je ogen om te poppen  

stoutmoedig

Hoe? Je kunt echt die bruine ogen van je laten opvallen door een lichte, elektrische kleur van schaduw of eyeliner om hen heen aan te brengen. Hoe krachtiger de kleur, hoe meer je donkere ogen opvallen. Bruin gaat verrassend genoeg gepaard met veel van de kleuren die er zijn. De meeste vrouwen zeggen dat ze een fel paars of pruim kiezen om hun bruine ogen te accentueren. Bruin en paars zijn perfect samen!

2. Laat je wimpers niet uit! 

purpe

Als het aankomt op bruine ogen en ze er op hun best uit laten zien, laten de meeste de zorgen over mascara buiten beschouwing en richten ze zich meer op oogschaduw en de oogschaduwkleuren. Het is absoluut belangrijk om mascara te onthouden wanneer je die gouden ogen tevoorschijn haalt. In plaats van altijd dezelfde oude zwarte mascara toe te passen, die je een ongewenste blik van ingevallen ogen kan geven als je niet voorzichtig bent, ga je meer voor gouden mascara's en paars, aubergine of pruimen.

3. Bruin met bruin?

brown23

Verwarrend toch? In tegenstelling tot blauwe schaduw met blauwe ogen, is het eigenlijk heel ideaal om verschillende tinten bruin te combineren met je bruine ogen. Als je donkerbruine ogen hebt, vermijd dan donkerbruine schaduw en ga meer voor een goudbronsige schaduw. Lichtere en donkerdere ogen worden aangevuld met niet alleen een verscheidenheid aan gouden en gebrande bruintinten, maar ook met neutrale kleuren en zelfs sprankelende tinten champagne kleuren.

1

4. Ga groen ... of paars ... of blauw!

Pruim

Groen is een geweldige kleur om te combineren met die donkere ogen. Bosgroen kunnen elk detail van je oogkleur echt naar voren halen en je een subtiele, maar opwindende schoonheid geven. Paars en bruin, zoals hierboven vermeld, is de perfecte combo voor het grootste deel. Suave purples en deep burgundy zullen je ogen echt een zeer sexy en zeer gewenste look geven. Blauw, vooral marineblauw, zal ook bruine ogen in alle tinten weergeven.

5. Krijg je metaal op

metalen

Niets gaat beter met bruine ogen dan met metallic kleuren. Omdat bruin echt verloren gaat op het kleurenwiel, heeft het geen vaste regels voor de andere kleuren waarmee het echt samengaat. Dit maakt het vrij eenvoudig om die ogen aan te kleden. Maar ze laten ze echt opvallen, proberen meer gepigmenteerde en meer metallieke schaduwen te maken. De meest metallic, hoe beter en hoe meer je ogen eruit springen!

1

Leave a Reply

16 − 12 =