Dragon Tattoo Betekenis

2 0

Draken over de hele wereld staan ​​bekend om een ​​verscheidenheid van verschillende kwaliteiten. Van Aziatische draken is bekend dat ze geluk, magie, spiritualiteit, immoraliteit, kennis, welwillendheid en andere dergelijke kwaliteiten vertegenwoordigen. Europese draken staan ​​aan de andere kant bekend om hun vermogen tot vernietiging, vuur, dood, boosaardigheid, ziekte, lijden en andere soortgelijke aspecten. Door tijd en culturele toe-eigening zijn draken echter van vorm veranderd om tegemoet te komen aan de culturele behoeften van verschillende volkeren.

dragon-5

Dragon Tattoo Betekenissen

1. Goedheid en hemellichamen

Oosterse voorstellingen van draken hebben positieve eigenschappen op draken toegepast. Sommigen beheersen het weer en gedragen zich over het algemeen op een manier die de mensheid ten goede komt, zoals het brengen van regen voor gewassen en wind voor zeilschepen. Sommigen brengen geluk aan degenen die aanbidding en waardering bieden. Velen beschermen de goden en hemelen tegen kwaadwillende wezens. Wijsheid, mededogen, liefde, bescherming en vergeving zijn slechts enkele van de vele positieve eigenschappen die met draken worden geassocieerd.

dragon-4

2. Kwaadaardigheid en helse eigenschappen

Aan de andere kant werden de draken van Europa beschouwd als brengers van kwaad en vernietiging. Deze draken werden meer gezien als beesten van woede dan spirituele en intelligente wezens, en werden iets gedeeld door orale tradities eeuwen voor de verspreiding van het christendom. Noordse mythologie heeft draken van vuur en vernietiging gecreëerd. Germaanse orale traditie geleerd van helden die in de naam van glorie vechten tegen draken. Christendom geassocieerde draken met de duivel.

3. Games, boeken, hobby's en films

Blizzard, een van de meest invloedrijke en innovatieve videogamebedrijven ter wereld, heeft draken uitgebreid gebruikt in hun werk. De Warcraft-serie, met name World of Warcraft, heeft van de draak een nietje gemaakt in de geest van de moderne gamer. Tolkien, de maker van de Hobbit en Lord of the Rings, heeft draken en draakachtige wezens laten stijgen in populariteit. Games Workshop, de maker van de tafelspellen, Warhammer: The Age of Sigmar en Warhammer 40k, hebben ook veel gebruik gemaakt van draken. Wizards of the Coast, de eigenaren van Dungeons & Dragons, hebben ook de rol van draken in creatieve en innovatieve stijlen beïnvloed. Talloze andere videogames, boeken, hobby's, rollenspellen en films hebben draken tot een belangrijk aspect van de moderne geest gemaakt.

1

dragon-3

4. Evenwicht

De yin yang van de taoïstische traditie die balans en harmonie leert. Verbeeld als de tegengestelde energie van de feniks van het oosterse denken, de draak is de helft van de balancerende kracht van de yin yang. De draak is ook een kwart van de taoïstische hoofdpunten, gesymboliseerd door de draak, feniks, schildpad en tijger. Het is passend dat de tegenstellingen van goed en kwaad worden vertegenwoordigd door de oosterse en westerse tradities van draken. Bovendien is het Europese concept van de draak door veel mensen gevormd en gevormd om draken een positieve kwaliteit te geven.

5. Mythe en legende

Draken zijn in verband gebracht met andere fantastische wezens. De feniks en de griffon zijn gewone tegenhangers van de draak. Een groep heuvelreuzen die keien slingeren naar een lava-spuwende draak, kon een krachtig beeld vangen. Verken je geest door portretten te maken van draken cavalerie die de strijd aan gaan met een horde harpijen, een oude wyrm die een reeks paladins en geestelijken aanvalt of misschien zelfs een jonge draak die door de schedel van een illithide tovenaar kruipt. Maak van je lichaam een ​​canvas van visie en creativiteit.

dragon-2

Dragon Tattoo Betekenis Variaties

1. Stijl

Een enorme motor van vernietiging, zittend op het torenspits gebroken en brandende kasteel terwijl je vuur in de lucht blaast, kan precies zijn wat je zoekt. Misschien kun je een paar etherische, vleugelloze draken die door de wolken vliegen, meer naar je zin hebben. Een alternatief idee kan misschien een vertolking zijn van Smaug die bovenop een stapel goud, diamanten en andere schatten zit en je nerdy kant kan onthullen. Chinees- of Japans-stijl kan van een draak met baard maken een kunstwerk maken dat je met trots kunt dragen.

2. Verkenning

Misschien maak je een draak iets van jezelf. Er is geen reden om je te beperken tot historische en culturele uitleveringen van draken. Neem de tijd om je eigen perfecte draak te tekenen. Geef het de kwaliteiten die je gelooft dat een draak zou hebben. Hoorns worden vaak gezien in drakische kunst, maar slagtanden en gewei zijn minder gebruikelijk. In plaats van vleugels kun je je drakenvinnen of tentakels geven. Neem een ​​surrealistische benadering en creëer een draak die één is met de bergen en de wolken. Laat je verbeelding je meenemen naar een nieuwe wereld.

dragon-1

3. Aspecten van de draak

Draakschubben staan ​​bekend om hun sterkte en duurzaamheid, dus gebruik ze misschien als een schild voor een avontuurzoekende ridder. De schedel van een draak kan de thuisbasis zijn van een menigte goblins en trollen. Het hart van de draak zou kunnen fungeren als de grote haard voor een tovenaarsacademie. Draken van de draak die door je huid naar buiten scheuren, kunnen je verborgen kracht onthullen. Massieve drakenvleugels getatoeëerd over je rug geven je de kans om je wilde kant te delen. Een staart van je onderrug naar je enkel kan hemelse schoonheid of helse verleiding onthullen.

De draak is een wezen dat over de hele wereld bekend staat om zijn rauwe kracht, mysterieuze vermogens en onsterfelijkheid. Door de draak op je lichaam te laten verschijnen, kun je je bovennatuurlijke aspecten aan de wereld openbaren. Laat je fantasie de vrije loop op het canvas van je lichaam. Praat met je tattoo-artiest over hun ideeën en ervaringen, want het is zeker dat ze jarenlange ervaringen en inzichten hebben die ze graag met je willen delen.

1

Leave a Reply

+ 78 = 82