Hoe een Hickey te verbergen

2 0

Jong of oud, man of vrouw, ik denk dat we het allemaal over één ding eens kunnen zijn: krijgen een hickey is geweldig. Het voelt ongelooflijk, en hoewel je weet dat je zult moeten omgaan met de gevolgen van een grote lelijke rode streep op je lichaam als het voorbij is, kun je gewoon niet 'nee' zeggen.

Maar rondlopen met deze gruweldaad is niet erg ideaal, toch? In feite kan het ronduit gênant zijn. Het kan er zelfs voor zorgen dat je wat problemen krijgt met ouders, bazen of zelfs leraren!

Dus wat is een meisje om te doen? We hebben 7 geweldige manieren om een ​​hickey te verbergen tot het voorbij is.

hoe to hind a hickey

Coltrui

Een coltrui is waarschijnlijk een van je beste opties als het gaat om het verbergen van een hickey. Het houdt je nek volledig verborgen, ongeacht op welke manier je je draait, buigt of wiebelt, en je hoeft je geen zorgen te maken dat de coltrui losraakt of ongedaan wordt gemaakt of gedurende de dag vervaagt.

Je moet echter zeker zijn van twee dingen: je kunt absoluut NIET een coltrui dragen tijdens de zomer, zoals dit schreeuwt: 'Ik heb een enorme hikel die ik niet wil dat iemand ziet!'. Nog iets, zorg ervoor dat je geen coltrui koopt omdat je een hickey hebt en je nog nooit een coltrui hebt gedragen in je leven. Dit is een ander duidelijk teken dat je iets probeert te verbergen en IEDEREEN zal het weten.

hinding a hickey

Collared Attire

Als coltruien niet jouw ding zijn, is er nog een geweldige manier om die hickey te verbergen: door iets met een kraag te dragen. Er zijn veel verschillende kledingopties beschikbaar met hoge kragen die een hickey gemakkelijk kunnen verbergen, of het nu een leuk shirt of een warm jasje is..

1

Zorg er gewoon voor dat de kraag hoog genoeg is om je grote rode vlek van de menigte te verbergen en zorg ervoor dat je kraag gedurende de dag recht blijft en niet buigt of 'naar beneden valt', waardoor de ware reden achter je outfitkeuze wordt onthuld.

Chunky Neck Jewelry

Chokers zijn op dit moment erg populair, dus je kunt dit gebruiken als een win-winsituatie wanneer je die klokkengelui probeert te verbergen. Als je hickey net op de perfecte plek is waar hij verborgen kan worden met een trendy choker, dan is het echt een eenvoudige oplossing. Het beste is dat het waarschijnlijk bij je outfit gaat, geen probleem!

Jouw haar

Voor de dames met lang haar, kunt u hier waarschijnlijk uw lange sloten in uw voordeel gebruiken. Langere strengen kunnen worden gemanipuleerd en gestyled om uw hickey te verbergen; je moet er gewoon voor zorgen dat je je haar niet beweegt en dat het de hele dag op de juiste plek blijft zodat niemand je vieze kleine geheim kan zien.

Hoe een Hickey te verbergen

Sjaal

Een andere go-to als het gaat om het verbergen van hickey is niemand minder dan de sjaal! Sjaals zitten meestal al in de herfst en winter in je garderobe, dus het dragen van je sjaal zoals je elke andere dag zou doen, zal geen probleem zijn. Als je echter nog nooit in je leven een sjaal hebt gedragen, heb je mogelijk problemen met het ondervragen van vrienden en familie. Draag NOOIT een sjaal tijdens de zomer! Tenzij natuurlijk….

Je koopt een van die super dunne en zijden bloemensjaals die gemaakt zijn voor zomerslijtage.

Pleister

Dus ik weet dat dit een slecht idee lijkt, maar het kan werken als je het maar één keer per jaar gebruikt. Het gebruik van een super, extra groot pleister om je nek in moeilijke situaties te bedekken, is een oplossing voor het hickey-bedekken. Hiermee kun je elk soort verhaal verzinnen dat je wilt. Misschien ben je verbrand door je krultang, of misschien heb je ruzie gehad met je kat en hij krabde zich weg in je nek?

Er zijn een miljoen redenen waarom je een bandaid in je nek zou hebben, maar niemand zal je ondervragen als je het niet altijd doet. Geen problemen!

Hoe een Hickey te verbergen

Bedenken

De absoluut beste truc in het boek is om make-up te gebruiken om dat grote probleem te verhullen! Maar denk niet dat je op een of andere basis kunt gooien en het een dag kunt noemen. Er is eigenlijk een proces in vier stappen waaraan moet worden voldaan voordat je geen hickey hebt.

Eerst en vooral, begin met een gele concealer om van alle blauwe en paarse kleuren in je 'blauwe plek' af te komen.

Ten tweede, breng een groene concealer aan om van de rode tinten af ​​te komen.

Ten derde is een goede concealer die overeenkomt met uw huidskleur of iets lichter dan uw huidskleur nodig is.

Last but not least, pas de foundation toe die je op je gezicht gebruikt. Zorg ervoor dat je deze foundation goed mixt en dat je randen worden gemengd, zodat het er volledig natuurlijk uitziet.

Je hickey zou daarna volledig moeten zijn verdwenen - tot je make-up vanzelf begint los te laten!

Hoe verberg je je hickeys?

1

Leave a Reply

46 − 37 =