Lipvorm Persoonlijkheid en make-uptips

2 0

Heb je je ooit afgevraagd wat je lippen vorm zegt over jou? Of u nu hartvormige of ronde lippen heeft of dat uw pruilmond dun of vol is, uw lippen vertegenwoordigen bepaalde aspecten van uw persoonlijkheid. Je kunt veel over een vrouw vertellen door alleen maar naar haar lippen te kijken - ze vertellen heel veel dingen! Weten wat je lippen bedoelen is echter niet genoeg - we moeten weten hoe we onze lippen moeten kleden, zodat we er op ons best uit kunnen zien. Daarom heb ik deze ultieme gids gemaakt om je te vertellen wat je lippen over je zeggen en welke kleuren je zou moeten dragen om ze echt op te laten vallen.

Boog / hartvormige lippen

Boog- of hartvormige lippen zien er misschien het vrouwelijkst uit. De boogvorm van deze klassieke Cupido schreeuwt praktisch glamour en schoonheid. Vrouwen met strik of hartvormige lippen zijn onbevreesd, ze zijn expressief, onafhankelijk en natuurlijk verleidelijk. Beroemdheden als de bloedmooie Jennifer Lawrence, Hayden Panettiere en Reese Witherspoon hebben strik- of hartvormige lippen en ik weet zeker dat je het erover eens zult zijn dat deze twee schoonheden bijna druipen van glamour en elegantie.

U kunt het beste uit uw boog of hartvormige lippen halen door vrijwel elke kleur te dragen. Helder en gewaagd of puur en natuurlijk - elke kleur complimenteert je lippen.

4d0d819672f762923932991d15aaad61

Dunne lippen

Vrouwen met dunne lippen zoals Kate Hudson en Gwyneth Paltrow hebben de neiging tamelijk gedetailleerd georiënteerd te zijn. Het zijn redelijk intuïtieve mensen met een grote gevoeligheid, maar omdat ze over het algemeen lieve mensen zijn, kunnen ze vaak af gaan als verlegen en soms gereserveerd.

Lichte kleuren werken wonderen op deze lippen, met name bleke pinks en beiges. De lichte tonen helpen je gezicht in evenwicht te brengen en brengen wat mysterie naar je lippen. Sommige dunne lippen kunnen vorm missen, maar het gebruik van een lichtgekleurd lippenpotlood kan je lippen echt helpen om definitie te krijgen. Een andere goede tip is om je lippen af ​​te maken met een laagje heldere gloss om je lippen opgerold en weelderig te doen lijken.

032c131e2fd20583f5b2da6c0794c1ab

Ronde lippen

1

Amanda Seyfried en Drew Barrymore zijn slechts twee van de prachtige vrouwen die op weelderige, volle ronde lippen spelen. Ze hebben heerlijk verleidelijke pruilen, zelfs als ze het niet proberen en als ze lachen, scheppen ze een aantal mooie rondingen op. Vrouwen met deze knoopvormige lippen zijn meestal natuurlijke ontdekkingsreizigers met een flirterige, charmante persoonlijkheid. Ze zijn avontuurlijk en mogelijk zelfs een beetje rebels.

Vrouwen met ronde lippen kunnen van vrijwel elke kleur lipstick trekken, maar voor dat toegevoegde sexappeal probeer het te bedekken met een heldere glans om te finishen om je natuurlijke pruiken echt te verbeteren. Wees niet bang om een ​​beetje lip liner te gebruiken - dit zal echt helpen om je lippen op te laten vallen.

54617752bc869910c8b2b85a0e4c74c0

Brede lippen

Naast haar fantastische acteercarrière staat Julia Roberts bekend om haar brede lippen en stralende glimlach. Het is geen wonder echter, want brede lippen symboliseren een succesvolle en getalenteerde persoon, misschien een kleine perfectionist. Deze vrouwen hebben een brede vriendenkring en zullen interesse hebben in bijna alles. Ze zijn zeer aanpasbaar waardoor ze gemakkelijk in de omgang zijn.

Hoewel natuurlijke kleuren er het best uitzien op brede lippen, is het mogelijk om een ​​dramatische avondlook te creëren met heldere, opvallende kleuren. De sleutel tot het gebruik van gedurfde kleuren op brede lippen is om ze correct te lijnen, ga recht naar de hoek van je mond, zodat je lippen echt gedefinieerd zijn.

0efa730ff1753e22bd43ae9d8d63f536

Volle en ronde lippen

Er zijn weinig dingen meer sexy of verleidelijker dan een prachtig paar volle lippen. Beroemdheden als Scarlett Johanson en Angelina Jolie zijn hier het levende bewijs van. Hun wulpse, ronde lippen bepalen echt hun gezicht en geven ze een onberispelijke natuurlijke pruillip. Volle en ronde lippen laten zien dat een vrouw extreem zelfverzekerd en vol moed is.

Als je van nature volle lippen hebt, dan heb je al wat zovelen van ons wensen. Dit betekent dat je het niet moet overdrijven met make-up. Je lippen zien er al prachtig uit, dus plakken met lichte kleuren om je natuurlijke look echt te laten zien, zal wonderen doen. U hoeft zelfs geen kleur toe te passen, alleen een laag lippenbalsem om uw lippen gehydrateerd te houden, zorgt ervoor dat u er fantastisch uitziet.

a7ace4d16fcc09e0d6e3f12344991e0a

Neerwaarts gebogen lippen

Renee Zelweiger en Natalie Portman hebben naar beneden gekeerde lippen en beide actrices zien er absoluut schitterend uit. Hun lippen laten zien dat ze geheimzinnig zijn, ze zijn behoorlijk privé en ook mysterieus. Deze mysterieuze kant maakt ze ook behoorlijk exotisch. Vrouwen met naar beneden gekeerde lippen hebben de neiging behoorlijk slim en extreem snel te zijn, maar aan de onderkant zijn ze vaak behoorlijk kieskeurig, waardoor ze harde mensen zijn om te behagen.

Natuurlijke kleuren en pure kleuren zien er het best uit op omgekeerde lippen. Ze laten de drager toegankelijker lijken en maken optimaal gebruik van deze prachtige lipvorm.

4ad9721832c37fdaba0f72a8b86e06e4

(alle foto's afkomstig van Pinterest.com)

1

Leave a Reply

9 + 1 =